- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 31
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.301
Evet vajinadan sivi alip bakildi enfeksiyon yok idrarimda iyi, acik pembe renginde gelinceCanım sen idrar değilde vajinadan sıvı alıp mı baktırmıştın enfeksiyona? Akıntın nasıl kan ne renk?
Evet kullaniyorum malesef hala ara ara tuvaletten sonra pecetey silince geliyor.. doktor herseye bakti hersey iyi dedi dinlenceksin dedi bazi kadinlarda oluyor vesaire.. ama iste gelde bana sor 3 kaybim var erken dogumFitil kullanıyordun sanki öyle hatırlıyorum.Ona rağmen devam etmesi de tuhaf .Dr normal mi görüyor peki bu durumu
Bel ağrılıları bende de var doktor ters rahim olduğu için dedi.Benim en basindan beri bel agrim var. Hala yoruldugumda ya da azicik bile yurudugumde hemen basliyor. Neden acaba
Allah sabır versin yardımcın olsun kardeşim inşallah tez zamanda tekrar nasip olur rahim hazırda bekler derler hemen tutar derler inşallah öyle olacak Allah'ın izniyleMaalesef kaybettim bebeğimi
Benimde herşey normal çıktı ama kahve tarzı geliyor benimde. Çalışıyor musun? Evde dinlenmeye çalış.Evet vajinadan sivi alip bakildi enfeksiyon yok idrarimda iyi, acik pembe renginde gelince
Benim de geliyor bu ara . Herşey normal dedi doktor dün gittm.Kizlar gece 3 te uyandim peceteye kahverengi akinti geldi daha bu sabah fetal icinkan verdim ctsi gunu hersey yolundaydi ultrasonla bakildi. Bu haftalarda kahverengi akinti yaşayan oldumu.
Ben doktora yazdim sabah ogleden sonra gel ama gor bak ciddi bisey cikmicak demis ama yuregim agzimda.cok yoruldum bu hafta sehir dışı isimiz vardi git gel ve gezdimde orada ama cumartesi gunu ultrasonla kontrol edildi hersey yolundaydı. Bu arada çok sık ultrasona girmekten de korkuyorum umarim zarari yoktur . Neden oluyor yorgunluktan mi ? Birde sizde sanci sizi varmi.kahverengi akinti oncesi sari beyaz akintim olmustu idrar da verdim bakteri yoktu umarim enfeksiyon kaynakli değildir;( oglene kadar nasil gecicek zaman bakalimBenimde herşey normal çıktı ama kahve tarzı geliyor benimde. Çalışıyor musun? Evde dinlenmeye çalış.
Benim de geliyor bu ara . Herşey normal dedi doktor dün gittm.
Sizin iyiymiş fark bizim ipin ucu biraz kaçtıOoy maşallah sağlıcakla gelsin inşallah.benim kızım 3.5 yaşında daha erken olsaydı hiç hazır değildim
Calismiyorum ama 3 kucuk cocukla ugrasmaktan yoruluyorum illakiBenimde herşey normal çıktı ama kahve tarzı geliyor benimde. Çalışıyor musun? Evde dinlenmeye çalış.
Benim de geliyor bu ara . Herşey normal dedi doktor dün gittm.
Ben evde yatarken oldu kanamam işe de gitmiyordum ara tatildeydik. İdrar tahlili verdim vajinal muayene yapıldı rahim uzunluğuna bakıldı şükür sorun yok. Kasık ağrılarım oluyor tabi arada. Kimindr oluyormuş böyle canım korkma sendr birşey çıkmaz Allah’ın izniyleB
Ben doktora yazdim sabah ogleden sonra gel ama gor bak ciddi bisey cikmicak demis ama yuregim agzimda.cok yoruldum bu hafta sehir dışı isimiz vardi git gel ve gezdimde orada ama cumartesi gunu ultrasonla kontrol edildi hersey yolundaydı. Bu arada çok sık ultrasona girmekten de korkuyorum umarim zarari yoktur . Neden oluyor yorgunluktan mi ? Birde sizde sanci sizi varmi.kahverengi akinti oncesi sari beyaz akintim olmustu idrar da verdim bakteri yoktu umarim enfeksiyon kaynakli değildir;( oglene kadar nasil gecicek zaman bakalim
Ayy kolay gelsin canım daha büyük iş mi varCalismiyorum ama 3 kucuk cocukla ugrasmaktan yoruluyorum illaki
Bende tuhaf oldum gecen hafta carsamba verdim, acaba vermesemiydim diyorum. Sonuc ne olursa olsun kesinlikle aldirma taraftari degildim zaten. Pismanlik bile yasadim verdigim içinFetal dna icin kan verdim valla icim bi tuhaf oldu cunku 2li 3lu testlere girmemistim ilk kez ciddi bir teste girdim Allah kotu sonucla karsilastirmasin 10 gun nasil gecicek bilmiyorum. Bu arada 13ncu haftadan sonra ilk kontrolunuz ne zaman artik ayrıntıli ultrasyona kadar muayene gunu verilmiyor mu?
Daha oncede bende yazmistim canim hatirlarsin hafif kil gibi pembe akinti geldi diye doktora gitmistim ozaman hicbisey yoktu dokyorun bana dedigi rahim agzinda yara falan varsa ondanda olabilir devamı gelirse bakariz demisti ama bende birdaha olmadi endiselenme bazen yorulunca vecok yurundugindede olabiliyormusB
Ben doktora yazdim sabah ogleden sonra gel ama gor bak ciddi bisey cikmicak demis ama yuregim agzimda.cok yoruldum bu hafta sehir dışı isimiz vardi git gel ve gezdimde orada ama cumartesi gunu ultrasonla kontrol edildi hersey yolundaydı. Bu arada çok sık ultrasona girmekten de korkuyorum umarim zarari yoktur . Neden oluyor yorgunluktan mi ? Birde sizde sanci sizi varmi.kahverengi akinti oncesi sari beyaz akintim olmustu idrar da verdim bakteri yoktu umarim enfeksiyon kaynakli değildir;( oglene kadar nasil gecicek zaman bakalim
Ben 12 haftada gittim sonra 14 hafta icinde yani bugün ayrıntılı icin gidecrgim 14.20 de randevum var dualarınıza benide eklermisiniz iyi sonuclarla döneyim insallahFetal dna icin kan verdim valla icim bi tuhaf oldu cunku 2li 3lu testlere girmemistim ilk kez ciddi bir teste girdim Allah kotu sonucla karsilastirmasin 10 gun nasil gecicek bilmiyorum. Bu arada 13ncu haftadan sonra ilk kontrolunuz ne zaman artik ayrıntıli ultrasyona kadar muayene gunu verilmiyor mu?
İmom mide bulantisi yapiyor mu? Bana da gecen hafta carsmaba verdi imom’ı. İlaci kullanma saati gelince bile midem bulaniyor. Kokusu cok kotuİmom ve magnezyum (bgilisinat sitrat)
Ben ogluma hamileyken yaşamıştım 2 ay flan sürdüKizlar gece 3 te uyandim peceteye kahverengi akinti geldi daha bu sabah fetal icinkan verdim ctsi gunu hersey yolundaydi ultrasonla bakildi. Bu haftalarda kahverengi akinti yaşayan oldumu.
Bazen mudahele edilebilcek ya da kontrol edilmesi gereken durumlar cikabiliyormus ALLAH onunlada karsilastirmasin ama yaptırmasak da pisman olurduk bu sefer acaba bi sey varda mudahele edip tedavisine engel mi oldum diye insallah sonuclarimiz tertemiz cikarBende tuhaf oldum gecen hafta carsamba verdim, acaba vermesemiydim diyorum. Sonuc ne olursa olsun kesinlikle aldirma taraftari degildim zaten. Pismanlik bile yasadim verdigim için
Umarim benimki de gecicidir durust olmam gerekirse bir onceki kaybimda kahverengi akintim sonra progesteron verildi gecti ama 1 hafta sonra kalbi durdu tabi haftasi kucuktu kurtaj olmustum.simdi 14 haftalik yavrum kendimi cok yordum ondan oldu sanirim insallah sizin gibi saglikla sonuclanir benimdeBen ogluma hamileyken yaşamıştım 2 ay flan sürdü
Insallah tabiki etmezmiyiz Allah hep guzel sonuclarla karşılaştırsin bize mutlaka haber verin benimde 2 de randevum kahverengi akinti basladi onun için gidicem valla stres yapma dedi doktor ama nasil yapmayimBen 12 haftada gittim sonra 14 hafta icinde yani bugün ayrıntılı icin gidecrgim 14.20 de randevum var dualarınıza benide eklermisiniz iyi sonuclarla döneyim insallah
Amiiin insallah iyi düşünün içinizi ferah tutun. Cinsiyeti belli mi. Erkek bebeklerde genelde olurmuş. Gerci benimkinin cinsiyeti de erkek dediler şuana kadar olmadı kanama. Acaba kız mı diyorum yanlış görmüş olabilirler mi diyorum kendi kendimeUmarim benimki de gecicidir durust olmam gerekirse bir onceki kaybimda kahverengi akintim sonra progesteron verildi gecti ama 1 hafta sonra kalbi durdu tabi haftasi kucuktu kurtaj olmustum.simdi 14 haftalik yavrum kendimi cok yordum ondan oldu sanirim insallah sizin gibi saglikla sonuclanir benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?