2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Fitil kullanıyordun sanki öyle hatırlıyorum.Ona rağmen devam etmesi de tuhaf .Dr normal mi görüyor peki bu durumu
Evet kullaniyorum malesef hala ara ara tuvaletten sonra pecetey silince geliyor.. doktor herseye bakti hersey iyi dedi dinlenceksin dedi bazi kadinlarda oluyor vesaire.. ama iste gelde bana sor 3 kaybim var erken dogum

Kizlar gece 3 te uyandim peceteye kahverengi akinti geldi daha bu sabah fetal icinkan verdim ctsi gunu hersey yolundaydi ultrasonla bakildi. Bu haftalarda kahverengi akinti yaşayan oldumu.

Evet vajinadan sivi alip bakildi enfeksiyon yok idrarimda iyi, acik pembe renginde gelince
Benimde herşey normal çıktı ama kahve tarzı geliyor benimde. Çalışıyor musun? Evde dinlenmeye çalış.
Kizlar gece 3 te uyandim peceteye kahverengi akinti geldi daha bu sabah fetal icinkan verdim ctsi gunu hersey yolundaydi ultrasonla bakildi. Bu haftalarda kahverengi akinti yaşayan oldumu.
Benim de geliyor bu ara . Herşey normal dedi doktor dün gittm.

B
Benimde herşey normal çıktı ama kahve tarzı geliyor benimde. Çalışıyor musun? Evde dinlenmeye çalış.

Ben doktora yazdim sabah ogleden sonra gel ama gor bak ciddi bisey cikmicak demis ama yuregim agzimda.cok yoruldum bu hafta sehir dışı isimiz vardi git gel ve gezdimde orada ama cumartesi gunu ultrasonla kontrol edildi hersey yolundaydı. Bu arada çok sık ultrasona girmekten de korkuyorum umarim zarari yoktur . Neden oluyor yorgunluktan mi ? Birde sizde sanci sizi varmi.kahverengi akinti oncesi sari beyaz akintim olmustu idrar da verdim bakteri yoktu umarim enfeksiyon kaynakli değildir;( oglene kadar nasil gecicek zaman bakalim

Calismiyorum ama 3 kucuk cocukla ugrasmaktan yoruluyorum illaki

Ben evde yatarken oldu kanamam işe de gitmiyordum ara tatildeydik. İdrar tahlili verdim vajinal muayene yapıldı rahim uzunluğuna bakıldı şükür sorun yok. Kasık ağrılarım oluyor tabi arada. Kimindr oluyormuş böyle canım korkma sendr birşey çıkmaz Allah’ın izniyle
Calismiyorum ama 3 kucuk cocukla ugrasmaktan yoruluyorum illaki
Ayy kolay gelsin canım daha büyük iş mi var

Bende tuhaf oldum gecen hafta carsamba verdim, acaba vermesemiydim diyorum. Sonuc ne olursa olsun kesinlikle aldirma taraftari degildim zaten. Pismanlik bile yasadim verdigim için

Daha oncede bende yazmistim canim hatirlarsin hafif kil gibi pembe akinti geldi diye doktora gitmistim ozaman hicbisey yoktu dokyorun bana dedigi rahim agzinda yara falan varsa ondanda olabilir devamı gelirse bakariz demisti ama bende birdaha olmadi endiselenme bazen yorulunca vecok yurundugindede olabiliyormus

Ben 12 haftada gittim sonra 14 hafta icinde yani bugün ayrıntılı icin gidecrgim 14.20 de randevum var dualarınıza benide eklermisiniz iyi sonuclarla döneyim insallah

Bende tuhaf oldum gecen hafta carsamba verdim, acaba vermesemiydim diyorum. Sonuc ne olursa olsun kesinlikle aldirma taraftari degildim zaten. Pismanlik bile yasadim verdigim için
Bazen mudahele edilebilcek ya da kontrol edilmesi gereken durumlar cikabiliyormus ALLAH onunlada karsilastirmasin ama yaptırmasak da pisman olurduk bu sefer acaba bi sey varda mudahele edip tedavisine engel mi oldum diye insallah sonuclarimiz tertemiz cikar

Ben ogluma hamileyken yaşamıştım 2 ay flan sürdü
Umarim benimki de gecicidir durust olmam gerekirse bir onceki kaybimda kahverengi akintim sonra progesteron verildi gecti ama 1 hafta sonra kalbi durdu tabi haftasi kucuktu kurtaj olmustum.simdi 14 haftalik yavrum kendimi cok yordum ondan oldu sanirim insallah sizin gibi saglikla sonuclanir benimde

Ben 12 haftada gittim sonra 14 hafta icinde yani bugün ayrıntılı icin gidecrgim 14.20 de randevum var dualarınıza benide eklermisiniz iyi sonuclarla döneyim insallah
Insallah tabiki etmezmiyiz Allah hep guzel sonuclarla karşılaştırsin bize mutlaka haber verin benimde 2 de randevum kahverengi akinti basladi onun için gidicem valla stres yapma dedi doktor ama nasil yapmayim

Kızlar kontrolden geldim şimdi 1 hafta geriden geliyormuş Bir de plesentam çok önde olduğu için yüzünü göremedik kızçemin :)

Amiiin insallah iyi düşünün içinizi ferah tutun. Cinsiyeti belli mi. Erkek bebeklerde genelde olurmuş. Gerci benimkinin cinsiyeti de erkek dediler şuana kadar olmadı kanama. Acaba kız mı diyorum yanlış görmüş olabilirler mi diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…