2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hayırlı olsun ya ikincilerde her şeyi bildiğimiz için mi bilmiyorum daha çok stres oluyorum ben de.İlkte hiçbir şey bilmeyince daha rahattım

Kızlar ben hala adam akıllı beslenemiyorum tiksindiğim için ama her gün birkaç çeşit meyve mutlaka yiyorum vitamini de içiyorum. Bunlar yeterli olur mu yoksa zorla da olsa artık et vs yemem mi gerekir?
Et kokusu mu rahatsiz ediyor ?Ebe bana yiyemiyorsam zorlama zaten bir dönem oluyor bu sonra yersin demişti.Zorlayinca daha da kötü oluyor.

Et kokusu mu rahatsiz ediyor ?Ebe bana yiyemiyorsam zorlama zaten bir dönem oluyor bu sonra yersin demişti.Zorlayinca daha da kötü oluyor.
Başlarda midem bulanırken zorla yemeye çalışmıştım şimdi sadece kokusu değil görünce bile midem kalkıyor hemen. Bilmiyorum ya bi yandan da besinsiz kalmasını istemiyorum bebeğin ama gerçi o benim vücudumdan her türlü beslenirmiş diyorlar, kafam çok karışık

Yaz hamilelerini görüyordum internette hafifçe elbise giyip zarif zarif geziyorlardı. Ben de 172yim Lcw hamile pantolonu denedim ama ancak spor ayakkabıyla güzeldi, botla olmaz gibi. 2 kere giydim herhalde onda da bollaştı kaba durdu boşuna almışım. Şimdilik pentinin tayt diye satılan ama aslında kalın çorap tipinde olan bir taytı var o çok işimi gördü mini etekle onu giyiyorum belini kestim baya işimi gördü. Göbek büyüyünce hamile taytına geçerim sanırım. Pantolonlar hiç uymadı bana kendimi baya şişman hissettirdi:) bir de ben hep dar kesimli giyerdim şimdi ilerleyen zamanda üst üste monttu çoraptı herşeyin hamile uyumlusunu nasıl ayarlayacağım bakalım.

Demekki genel anlamda herkes aynı akçam koca koca
Hayırlı olsun ya ikincilerde her şeyi bildiğimiz için mi bilmiyorum daha çok stres oluyorum ben de.İlkte hiçbir şey bilmeyince daha rahattım
Teşekkür ederim gerçekten bilmekte stres sebebi korkular da cabası birde benim ara çok oldu onun da ayrı bir heyecanı var 10 yıl sonra geliyor

Demekki genel anlamda herkes aynı akçam koca koca

Teşekkür ederim gerçekten bilmekte stres sebebi korkular da cabası birde benim ara çok oldu onun da ayrı bir heyecanı var 10 yıl sonra geliyor
Ooy maşallah sağlıcakla gelsin inşallah.benim kızım 3.5 yaşında daha erken olsaydı hiç hazır değildim

Kızlar ben hala adam akıllı beslenemiyorum tiksindiğim için ama her gün birkaç çeşit meyve mutlaka yiyorum vitamini de içiyorum. Bunlar yeterli olur mu yoksa zorla da olsa artık et vs yemem mi gerekir?
Valla ben de artık istemeye istemeye yiyorum ama diyetisyenim hiç yiyemediğim dönemlerde peynir ve yoğurt ile destekleyelim demişti siz de zorlasanız bile yiyemiyorsanız bol bol yoğurt ve peynir tüketebilirsiniz

Bugun enfeksiyon icin test verdigim sonuc cikti, sukur enfeksiyon yokmus, fakat hala ara ara kanli akintim oluyor hersey iyi ama bu neden geliyor hic bisey anlamiyorm artik iyice korkmaya basladim

Valla ben de artık istemeye istemeye yiyorum ama diyetisyenim hiç yiyemediğim dönemlerde peynir ve yoğurt ile destekleyelim demişti siz de zorlasanız bile yiyemiyorsanız bol bol yoğurt ve peynir tüketebilirsiniz
Peynir ve yoğurt her gün yemeye çalışıyorum hatta yoğurda ceviz badem fındık bi de yazdan dondurucuya attığım meyvelerden koyuyorum, inşallah faydalı oluyordur

Bugun enfeksiyon icin test verdigim sonuc cikti, sukur enfeksiyon yokmus, fakat hala ara ara kanli akintim oluyor hersey iyi ama bu neden geliyor hic bisey anlamiyorm artik iyice korkmaya basladim
Canım sen idrar değilde vajinadan sıvı alıp mı baktırmıştın enfeksiyona? Akıntın nasıl kan ne renk?

Fitil kullanıyordun sanki öyle hatırlıyorum.Ona rağmen devam etmesi de tuhaf .Dr normal mi görüyor peki bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…