- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.901
Canım ben dört aydır kaşıntı dan geberiyorum egzamalarim azdı her yerim kan revan yara bere ama ona rağmen kortizonlu merhemime izin vermiyor ne cildiyeci ne kadin dogumcum.Kizlar ben hamile kalmadan bikac hafta önce kulagimda kikirdak bölgesini deldirdim 2 tane. Antibiyotikli krem kullanmistim enfeksiyona karsi ve olmamisti. Ama dünden beri o deldirdigim yerler enfeksiyon kapmis kulagim zonkluyor ve sisti. Üstüne zaten yatamiyorum acaba antibiyotikli krem kullansam olur mu?
Ayyy ben de aynı durumda olabilirim12 hafta erken gerçekten Kesin demek için biz 1 ay evde kızım diye gezdik ismini bile koyduk neredeyseben eşimle kızıma uçmayın sakin olun dedim ama insan duyduğuna alışıyor gerçekten en son oğlan dediğinde çok şaşırdık baya benimsemişiz
Ben bilkent şehir hastanesinde 14. Haftamda almistim ayrintili ultrasonu 22.haftama randevu verdiler . Muayaneye gittim radyolojiye istek attilar o sekilde almistim . Suan 18 haftalik oldukMerhaba arkadaşlar herkese günaydın Cuma günü için etlik Zübeyde hanımdan randevu aldım ayrıntılı ultrason randevusu alabilmek için doktora ayrıntılıya girmek için randevu almak gerekiyormuş sanırım giden randevu alan var mı süreç hakkında bilgisi olanları yazabilir mi Ankara da olan arkadaşlarım
Ferritin düşük. Ama şimdi baslamadilar . Magnezyum bilmiyorum. Uyku düzenim gayet iyi. Erken yatıp erken kalkıyorum. Gün içerisinde yarım saat yada 1 saat uyuyorum. Dün gece bağıra bağıra ağladım. Allah kimseye yaşatmasın. Buz koydum. Tülbentle kafamı sıktım. En son uyuya kalmışım.Benim de oyle. Ya magnezyum eksikliginiz vardir ya da baska bir vitamin de olabilir kan degerlerinizi kontrol ettirebilirsiniz. Bir de uyku duzensizliginiz varsa mutlaka duzene koymaya calisin. Gece 11 sabah 7 olsun demisti dr um uyku duzenim icin. Dikkat ettigimde bas agrilarimin gectigini gormustum
Ben gecmiyorum canim hamileyim de gec yandan elle ararlar sadece :) yurtdisinda da sorun etmezler istersen doktorundan bir belge iste sorarlarsa gosterirsinArkadaslar bu hafta yurtdisina cikiyorum. Hamilelik donemimde ilk defa ucusum olacak. Size sorum su havalimanindaki cihazlardan gecmek istemiyorum acaba sorun ederler mi gecmek zorunda miyim fikriniz var mi?
Allah yardımcın olsun, şifa versin inşallah. Canım migren taşı ve migren spreyi gibi şeyler okumuştum. Diyetisyen Melis Gürakın paylaşmıştı, instagramda. Bir bak istersen, hamilelik ve bebek paylaşımları var, oradan okudum. Onun da migreni varmış, o şekilde geçirmiş.Ferritin düşük. Ama şimdi baslamadilar . Magnezyum bilmiyorum. Uyku düzenim gayet iyi. Erken yatıp erken kalkıyorum. Gün içerisinde yarım saat yada 1 saat uyuyorum. Dün gece bağıra bağıra ağladım. Allah kimseye yaşatmasın. Buz koydum. Tülbentle kafamı sıktım. En son uyuya kalmışım.
doğum paketi dediğiniz ?Ben Ankara’da MedicalPark hastanesine gidiyorum buradakilere fikir olabilir belki diye yazmak istedim doğum paketi aldık 16.500 fiyatları çok uçmus bir ay öncesi 8 lerdrn bahsediyorlamış ben almadan önce yılbaşından sonra kesin artar diye düşünüyorum
Hanımlar ben Haziran annesiyim. Çok şiddetli baş ağrılarım başladı. Boynundaki damarlar catliycak gibi sanki. Tansiyonum normal. Sizlerinde basgarilar geçtiğimiz haftarda. Şimdi durumunuz nasıl? Nasıl gecirdiniz?
Canım pek okunmuyor ama eczacıya sorsan o daha iyi bilir. Ama bence iltihabi bir durum varsa kurutmakta fayda var. Kötünün iyisi gibi düşün ilacı. İltihap artarsa daha zor olabilir. Bebek iyi olsun diye zaten geçirmeye çalışıyorsun.Kızlar merhabalar karın ağrısıyla doktora gittim. İltihap var dedi ve ilaç yazdı ilaçları kullanmak istemiyorum.. ilaçlardan anlayan varsa reçeteyi ekleyeyim bir bakar mısınız?
Bir de Adana'daki doktorumun dediğine göre şu anda 14+4 olması gerekiyor. Bu gittiğim doktor 12 hatta 13 haftalık dedi.. psikolojim bozulcak az kaldı...
Az önce komşum migren taşı yolladı. İnsaAllah iyi gelir.Allah yardımcın olsun, şifa versin inşallah. Canım migren taşı ve migren spreyi gibi şeyler okumuştum. Diyetisyen Melis Gürakın paylaşmıştı, instagramda. Bir bak istersen, hamilelik ve bebek paylaşımları var, oradan okudum. Onun da migreni varmış, o şekilde geçirmiş.
1. İlaç spazol yazıyor sanırım. Gaz sancısı için mide spazmı gibiKızlar merhabalar karın ağrısıyla doktora gittim. İltihap var dedi ve ilaç yazdı ilaçları kullanmak istemiyorum.. ilaçlardan anlayan varsa reçeteyi ekleyeyim bir bakar mısınız?
Bir de Adana'daki doktorumun dediğine göre şu anda 14+4 olması gerekiyor. Bu gittiğim doktor 12 hatta 13 haftalık dedi.. psikolojim bozulcak az kaldı...
Cok gecmis olsun canim cok iyi anliyorum seni cunku ben de ayni seyleri yasadim yasiyorum, sakin ac kalma bol bol su da ic. Magnezyum eksikliginden olabilir bence kullan oniFerritin düşük. Ama şimdi baslamadilar . Magnezyum bilmiyorum. Uyku düzenim gayet iyi. Erken yatıp erken kalkıyorum. Gün içerisinde yarım saat yada 1 saat uyuyorum. Dün gece bağıra bağıra ağladım. Allah kimseye yaşatmasın. Buz koydum. Tülbentle kafamı sıktım. En son uyuya kalmışım.
Hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıcakla kucağimiza almayı nasip etsin yavrularimiziCok gecmis olsun canim cok iyi anliyorum seni cunku ben de ayni seyleri yasadim yasiyorum, sakin ac kalma bol bol su da ic. Magnezyum eksikliginden olabilir bence kullan oni
Progestan zararı olan bir ilaç değil, tüp bebek ile hamile kalanlarda veya kanaması olanlarda hep kullanılıyor. Bazı doktorlar çok uzun süre kullandırıyor garantiye almak için çünkü fazlasının zararı yokmuş. Enfeksiyon nedeniyle risk oluşmasını önlemek için yazmıştır. Antibiyotik de hoş birşey değil tabi ama doktor tavsiye ettiyse almak gerek bence. Çünkü enfeksiyon antibiyotikten daha fazla risk yaratıyor. Diğer ilaçların ne olduğunu bilmiyorum ama bazen antibiyotik yan etkilerini önlemek için probiyotik gibi takviyeler yazılıyor. İnternette bilgi vardır ilaç adını aratınca. Enfeksiyonun takip ve tedavisini ihmal etme. Çabucak geçer ilaçlardan da kurtulursun umarım.Kızlar merhabalar karın ağrısıyla doktora gittim. İltihap var dedi ve ilaç yazdı ilaçları kullanmak istemiyorum.. ilaçlardan anlayan varsa reçeteyi ekleyeyim bir bakar mısınız?
Benim de migrenle basim çok fena dertte akıl sağlığımı kaybedicem artik. Pazar gününden beri zonkluor beynim. Bu halde okula gidip gelip ders anlatiyorum gece boyu acı cekiorm gerçekten 17 haftada bu 4. Krizim. Çaresizim artik uyutsunlar beni narkozla onu istiyorum. Panadol vermişti doktor hiç bir işe yaramadi mentol taşları bol su içmek uyku karanlık oda baş bağlama limonlu kahve passiflora şurup denemedigim sey kalmadi ama yok yok.Ferritin düşük. Ama şimdi baslamadilar . Magnezyum bilmiyorum. Uyku düzenim gayet iyi. Erken yatıp erken kalkıyorum. Gün içerisinde yarım saat yada 1 saat uyuyorum. Dün gece bağıra bağıra ağladım. Allah kimseye yaşatmasın. Buz koydum. Tülbentle kafamı sıktım. En son uyuya kalmışım.
Acaba migren mi bu bize bas agrisi yapan? Benim migrenm var mi yok mu bilmiyorum ama bu kadar bas agrisi da normal degildir heralde neredeyse haftada 4 gun yasiyorum bunu. Ama tabi benim uyku duzenim de cok kotuBenim de migrenle basim çok fena dertte akıl sağlığımı kaybedicem artik. Pazar gününden beri zonkluor beynim. Bu halde okula gidip gelip ders anlatiyorum gece boyu acı cekiorm gerçekten 17 haftada bu 4. Krizim. Çaresizim artik uyutsunlar beni narkozla onu istiyorum. Panadol vermişti doktor hiç bir işe yaramadi mentol taşları bol su içmek uyku karanlık oda baş bağlama limonlu kahve passiflora şurup denemedigim sey kalmadi ama yok yok.
Yok mu bunun bir çaresi bu kadar zor olmaliydi
Bilmiorm gerçekten normalde ilaçsiz asla gecmezdi zaten benim baş ağrım. Bi başladı ki surundurmeden gecmior acile gitsem ne verebilirler ki paroldan başkaAcaba migren mi bu bize bas agrisi yapan? Benim migrenm var mi yok mu bilmiyorum ama bu kadar bas agrisi da normal degildir heralde neredeyse haftada 4 gun yasiyorum bunu. Ama tabi benim uyku duzenim de cok kotu
Cok gecmis olsun ya cok uzuldum gercekten. Acaba baska ne yapilabilir. İlac vs kullanmadan alternatif hamilelere uygun yontemleri bir arastirsaniz. Acaba hacamat falan iyi gelir mi ve su an yapilabilir mi hacamat bir bakmak lazim sizin icinBilmiorm gerçekten normalde ilaçsiz asla gecmezdi zaten benim baş ağrım. Bi başladı ki surundurmeden gecmior acile gitsem ne verebilirler ki paroldan başka
Daha önce yaptiriyordum hatta sülük bile yaptirdim faydasini da gördüm. Hamileyken de yapariz dedi ama ben hem coraspirin hem de oksapar kan sulandırıcı iğne yapiorm yani şuan kanla ilgili hiçbir şey yapamam. Nörologa gittim öldürmez dedi sağolsun.Cok gecmis olsun ya cok uzuldum gercekten. Acaba baska ne yapilabilir. İlac vs kullanmadan alternatif hamilelere uygun yontemleri bir arastirsaniz. Acaba hacamat falan iyi gelir mi ve su an yapilabilir mi hacamat bir bakmak lazim sizin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?