- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.921
Hii evet o zaman kesinlikle sakincali su an icin size. Dr da gercekten sag olsun sanki sadece ölmemek icin gidiyoruz dr a. Baska alternatif seyleri arastiralim. Ama oncelikle asla ac kalmayip duzenli yemek saatleri duzenli uyku saati ve bol dinlenme olursa bence agrilariniz da gecer Allah in izniyle. Ama calisiyormussunuz is temposunda da insan yorulmadan edemiyorDaha önce yaptiriyordum hatta sülük bile yaptirdim faydasini da gördüm. Hamileyken de yapariz dedi ama ben hem coraspirin hem de oksapar kan sulandırıcı iğne yapiorm yani şuan kanla ilgili hiçbir şey yapamam. Nörologa gittim öldürmez dedi sağolsun.
Acaba migren mi bu bize bas agrisi yapan? Benim migrenm var mi yok mu bilmiyorum ama bu kadar bas agrisi da normal degildir heralde neredeyse haftada 4 gun yasiyorum bunu. Ama tabi benim uyku duzenim de cok
Nazar duası okusanız bide belki faydası olurAcaba migren mi bu bize bas agrisi yapan? Benim migrenm var mi yok mu bilmiyorum ama bu kadar bas agrisi da normal degildir heralde neredeyse haftada 4 gun yasiyorum bunu. Ama tabi benim uyku duzenim de cok kotu
Sürekli baş ağrısı yüzünden rapor aliorm artık yüzüm kalmadi. Hem rapor hakkimi inşallah doğum sonrasina saklamak da istiorm ama çeken bilir Allah kimseye yasatmasinHii evet o zaman kesinlikle sakincali su an icin size. Dr da gercekten sag olsun sanki sadece ölmemek icin gidiyoruz dr a. Baska alternatif seyleri arastiralim. Ama oncelikle asla ac kalmayip duzenli yemek saatleri duzenli uyku saati ve bol dinlenme olursa bence agrilariniz da gecer Allah in izniyle. Ama calisiyormussunuz is temposunda da insan yorulmadan edemiyor
Bendede ilk baslarda iltihap vardi doktorjm sadece 10kullanilan antibiyotik yazdi ictim hamilelerin kullanabildigi antibiyotikmis cunku iltihabin yuksek derecesinin bebege zarari oluyormusKızlar merhabalar karın ağrısıyla doktora gittim. İltihap var dedi ve ilaç yazdı ilaçları kullanmak istemiyorum.. ilaçlardan anlayan varsa reçeteyi ekleyeyim bir bakar mısınız?
Bir de Adana'daki doktorumun dediğine göre şu anda 14+4 olması gerekiyor. Bu gittiğim doktor 12 hatta 13 haftalık dedi.. psikolojim bozulcak az kaldı...
Benim de öyle. Önceden ilacimi icerdim rahah ederdim. Simdi basim agriyor, sonra mideme vuruyor migren oldugu icin. Boynum da tutuk hep. Boynumdan mi basima agri giriyor, basim agriya agriya boynuma da geciyor belli diil. Perisanlik resmen. Gece de kizim icin 10 kere kalkiyorum tam hastalik dönemi...Bilmiorm gerçekten normalde ilaçsiz asla gecmezdi zaten benim baş ağrım. Bi başladı ki surundurmeden gecmior acile gitsem ne verebilirler ki paroldan başka
Iltihap kan testinde mi cikti? Bu arada 1 hafta 10 gunluk farklara cok takilmiyoruz demisti doktor bana ayni makina farkli zamanlarsa gunluk farklarda cikartabjlir demişti .Kızlar merhabalar karın ağrısıyla doktora gittim. İltihap var dedi ve ilaç yazdı ilaçları kullanmak istemiyorum.. ilaçlardan anlayan varsa reçeteyi ekleyeyim bir bakar mısınız?
Bir de Adana'daki doktorumun dediğine göre şu anda 14+4 olması gerekiyor. Bu gittiğim doktor 12 hatta 13 haftalık dedi.. psikolojim bozulcak az kaldı...
Geçmiş olsun.İlkini tam okuyamadım ama spazm giderici sanki .Cefaks antibiyotik,progestan düşük onleyici.Olcumde de çok geride değil kafanıza takmayın o anki ölçüme göre değişiyor .Kızlar merhabalar karın ağrısıyla doktora gittim. İltihap var dedi ve ilaç yazdı ilaçları kullanmak istemiyorum.. ilaçlardan anlayan varsa reçeteyi ekleyeyim bir bakar mısınız?
Reflü gibi anladım. Süt iyi gelmeyebilir. Tahin yada susam ezmesi iyi geliyor mideye. Ben de ne zaman ağrısa ağzıma 1 kaşık atıyorum, geçiriyor cidden. O şekilde yiyemem derseniz meyvenin üstüne döküp yiyebilirsiniz. Muz, nar, kivi güzel oluyor mesela, 2 kaşık da tahin.Kızlaar midem yaniyo, midem de değil bogazima bi yangı geliyo. Eşime diyorum bogaz yanar mi diyo hastalaniyosundur diyo:) hayir ya mideden gelir bogaz yanar ya o şekilde. Süt içtim yok. Su iciyorum fayda etmedi. Ne işe yarar ya
Aynısı iste normalde raporlu ilaç kullanan biriyim migren için, hamilelikte azdı resmen ama daha once de bi kaç arkadasa demistim. Ensenize ve şakaklariniza buz tampon yapin baya iyi geliyor bir de başınızı sıkıca bağlamakSürekli baş ağrısı yüzünden rapor aliorm artık yüzüm kalmadi. Hem rapor hakkimi inşallah doğum sonrasina saklamak da istiorm ama çeken bilir Allah kimseye yasatmasin
Muzla tahin deneyeyim tesekkur ederimReflü gibi anladım. Süt iyi gelmeyebilir. Tahin yada susam ezmesi iyi geliyor mideye. Ben de ne zaman ağrısa ağzıma 1 kaşık atıyorum, geçiriyor cidden. O şekilde yiyemem derseniz meyvenin üstüne döküp yiyebilirsiniz. Muz, nar, kivi güzel oluyor mesela, 2 kaşık da tahin.
Olabilir cnm valla yer gök dua üstüne kurulu demişler bi dene bişey kaybetmezsin aksine rahatlarsın
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim yarın gideceğim inşallah bulabilirim bulamazsam öyle yapayım çok sağ olunBen bilkent şehir hastanesinde 14. Haftamda almistim ayrintili ultrasonu 22.haftama randevu verdiler . Muayaneye gittim radyolojiye istek attilar o sekilde almistim . Suan 18 haftalik oldukzubeydede randevu bulamazsaniz baska hastanedede ayrintili ultrasona girebilirsinir .
Temkinli olmak gerekAyyy ben de aynı durumda olabilirimhergün kızım diye konuşuyoruuum. Erkekse çok bozulur yavrucağım
Tahminde bulunmadı valla direkt kız dedi erken söylemeyi sevmiyorum ama dayanamadım dedi12.haftada yüzdelik olarak tahmin vermiş miydi:)
15.hafta ölçümde 14 çıktı %90-95 kiz dendi ama netlik için iki hafta sonra gel dedi degisir mi ki bilemedim
Doğum paketi içeriği Doğum anına kadarıyla herşeyi kapsıyor tahliller testler ayrıntılı ultrason hariç Doğumdan sonra bebekle ilk bakım oluyor o ana kadar gidince 15 tl bir katkı payı ödüyorum o kadar muayene ücreti testler vsdoğum paketi dediğiniz ?
içerisinde neler var paketin
Benimkinde detaylı ultrason da varDoğum paketi içeriği Doğum anına kadarıyla herşeyi kapsıyor tahliller testler ayrıntılı ultrason hariç Doğumdan sonra bebekle ilk bakım oluyor o ana kadar gidince 15 tl bir katkı payı ödüyorum o kadar muayene ücreti testler vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?