2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Tahminde bulunmadı valla direkt kız dedi erken söylemeyi sevmiyorum ama dayanamadım dedi sonrası malum 14 gafta iyi ama ya ben ilk kızıma 14 haftada öğrendim ve değişmedi
Benim de ilk kızda 15 haftalıkken kız dendi hiç değişmemişti. Dudagimin yaninda egzama tarzi cikinca kesin bu da kız dedim aynı belirti ilkte de olmuştu bakalım göreceğiz

Benim de ilk kızda 15 haftalıkken kız dendi hiç değişmemişti. Dudagimin yaninda egzama tarzi cikinca kesin bu da kız dedim aynı belirti ilkte de olmuştu bakalım göreceğiz
İkinciler macerayla geliyor gibi ilkinde hemen öğrendik çok orta zamanda şimdi artık garanti olsa da insan şüphe duyuyor 16 hafta ama artık kesindir demi

Benimkinde detaylı ultrason da var
EVet aynen hepsini kapsıyor bir tek ayrıntılı hastanede 1.500 civarıymış bende Devletteyaptırmayı düşünüyorum buyüzden bunı ayrı tutmaları çok saçma açıkcası ama evime çok yakın olduğu için rahatlıkla her şartta gitmek için bu eksiği görmezden geldim

Ben de şüpheye düştüm şimdi 2 haftam kaldi bi sorayim hastaneye baya da pahalıymış öyleyse ben de devlete giderim. İlkin peşine hemen 2. cocuk istiyordum ama daha bebeğimin bi eşyasını bile almadan bu kadar masraf başlayınca vazgeçtim artık

Lokman hekimde paket kapsamında içiniz rahat olsun. Normal fiyat ise 1200müş. Randevu alırken doğum paketi diye not düştüler

Kızlar bişey sorcam oncede böyle altta kacinci haftada olduğum falan boy kilo biseyler yazıyordu kalkti mi o yoksa bende mi bir sorun var göremiyorum artık ne kendiminkini ne başkaları

Kızlar bişey sorcam oncede böyle altta kacinci haftada olduğum falan boy kilo biseyler yazıyordu kalkti mi o yoksa bende mi bir sorun var göremiyorum artık ne kendiminkini ne başkaları
Aa siz yazinca fark ettim evet görünmüyor ama daha dün görünüyordu.Sayfada düzenleme vardır belki

Cok gecmis olsun ya cok uzuldum gercekten. Acaba baska ne yapilabilir. İlac vs kullanmadan alternatif hamilelere uygun yontemleri bir arastirsaniz. Acaba hacamat falan iyi gelir mi ve su an yapilabilir mi hacamat bir bakmak lazim sizin icin
45 saat suren basagrim çok şükür geçti. Dün gece buz ve tülbentle sıktım uyudum. Sabah kalktigimda vardı ama gece kadar değildi. Sonra mentollü taş sürdüm gün içersinde devamlı olarak. Ve yarım saat yürüyüş ardından şuan tamamen bitti. İnsaAllah bir daha gelmez.

Çok geçmiş olsun bir daha gelmesin inşallah. Ben omzuna sicak uyguluyorum düzleşme ve fitiktan dolayı ama baktım gecmior sicak soğuk Allah ne verdiyse bir gün daha bunu yaşamak istemiorm

Acibademmi acaba sigortanız

İyi akşamlar arkadaşlar, Amniyon sıvısı az olan var mı aranızda?Usg de sıvı az olduğu için rahim kasılması gözüküyor.Doktor fazla su içmemi söyledi.Böyle olup sonradan artan oldu mu?

İyi akşamlar arkadaşlar, Amniyon sıvısı az olan var mı aranızda?Usg de sıvı az olduğu için rahim kasılması gözüküyor.Doktor fazla su içmemi söyledi.Böyle olup sonradan artan oldu mu?
Bi önceki gebeligimde hep bu sorunu yaşadım doktorum havuç suyu ve su içmemi istedi ama sonradan anladimki amniyon sivisi biraz bebeğe giden kanla da alakali. Bi perinatoloji uzmanina gorunseniz daha iyi bir çözüm bulabilirsiniz bence geçmiş olsun

Ben baş ağrısı için okaliptus yağı kullanıyorum birer damla şakaklarıma bir damla burun ucuma sürüyorum rahatlatıyor.

74 küsür kiloydum ilk baslarda şımdi 72 bucuk kiloyum doktorum ko vermissin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…