- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.961
MedicalPark AnkaraAcibademmi acaba sigortanız
Bedensel farklılıklara göre değişiyor sanırım iç karın genişliği ile alakalı oluyor karın büyümesi benim gündüz daha yumuşak ama akşama doğru sertleşiyor15.haftamın icindeyim ama karnim hala yumusak sizlerde nasil acaba
Hayırlı akşamlarKeyfli akşamlar kızlarrr
Bu sürece kadar kaç kilo aldınız
Ben 16+1’deyim. Sabah aç karnına 1,5 buçuk, akşamları 2 kilo almış gözüküyorum.
Tabi gerçek kilomuz, sabah aç karnına çıkan kilomuz oluyor, onu baz almak gerekir
Özelde fiyatlar genelde böyle sanırım doktorum kendi önerdiği başka doktoru aradıı eşim oda 1000 lira yapıyormuş önce ona gidecektik ama malum hayat şartları develete gitmeye karar verdik geç kalmadan randevu almak gerekiyormuş hangi haftadasınız ona göre ayrıntılı ultrasona bir ay sonraya veriyorlarmış devlet geç kalmayın bakalım bende yarın gideceğim umarım gün verirlerBen de şüpheye düştüm şimdi 2 haftam kaldi bi sorayim hastaneye baya da pahalıymış öyleyse ben de devlete giderim. İlkin peşine hemen 2. cocuk istiyordum ama daha bebeğimin bi eşyasını bile almadan bu kadar masraf başlayınca vazgeçtim artık
Bende 16 canım. 2 kilo almışımKeyfli akşamlar kızlarrr
Tabi gerçek kilomuz, sabah aç karnına çıkan kilomuz oluyor, onu baz almak gerekir
Geçmiş olsun reçete hakkında bilgim yok ama içinize sinmesi için sağlık ocağındaki doktorunuza da danısabilirsiniz bende de enfeksiyon vardı ilaç kullandım iki defa bu gibi durumlarda zarar ve kar hesabı düşünüp çocuğa zararı olmaması için kullanmak gerekiyor demişti doktorum zaten genelde verilen ilaçlar gebeliğe uygun oluyorKızlar merhabalar karın ağrısıyla doktora gittim. İltihap var dedi ve ilaç yazdı ilaçları kullanmak istemiyorum.. ilaçlardan anlayan varsa reçeteyi ekleyeyim bir bakar mısınız?
Bir de Adana'daki doktorumun dediğine göre şu anda 14+4 olması gerekiyor. Bu gittiğim doktor 12 hatta 13 haftalık dedi.. psikolojim bozulcak az kaldı...
Ayrıca eklemeyi unuttum hafta olarak değişebiliyor ben ilk gebeliğimi öğrenmeye gittiğimde 10 haftalıktı benim hesabıma göre doktor 8 hafta dedi asıl doktora başladım o 9 hafta ölçtü sonra şimdi kendi haftamla normale döndü korkma o cihaza göre bile değişiyor sanırımKızlar merhabalar karın ağrısıyla doktora gittim. İltihap var dedi ve ilaç yazdı ilaçları kullanmak istemiyorum.. ilaçlardan anlayan varsa reçeteyi ekleyeyim bir bakar mısınız?
Bir de Adana'daki doktorumun dediğine göre şu anda 14+4 olması gerekiyor. Bu gittiğim doktor 12 hatta 13 haftalık dedi.. psikolojim bozulcak az kaldı...
Pazartesi 18 olcam ben ama bi arkadaş benim aldığım paketin karşıladığını söylemiş umarim sorun çıkmaz tabiÖzelde fiyatlar genelde böyle sanırım doktorum kendi önerdiği başka doktoru aradıı eşim oda 1000 lira yapıyormuş önce ona gidecektik ama malum hayat şartları develete gitmeye karar verdik geç kalmadan randevu almak gerekiyormuş hangi haftadasınız ona göre ayrıntılı ultrasona bir ay sonraya veriyorlarmış devlet geç kalmayın bakalım bende yarın gideceğim umarım gün verirler
Valla benim de başladığımdan beri şu kadar haftalık diyip de tutturdugum olmadı bi gidiyoruz 1 hafta ilerde bi gidiyoruz 3 ilerde bi geride yani aynen cihazla alakali bir durum o yüzden ben kendim adet tarihime göre hesapliyorumAyrıca eklemeyi unuttum hafta olarak değişebiliyor ben ilk gebeliğimi öğrenmeye gittiğimde 10 haftalıktı benim hesabıma göre doktor 8 hafta dedi asıl doktora başladım o 9 hafta ölçtü sonra şimdi kendi haftamla normale döndü korkma o cihaza göre bile değişiyor sanırım
İnşallah sevindim sizin adınıza hastane karşılaması çok güzel oluyor ben ilk gebeliğimde kendi hastanemde yaptırmıştım ve öyle bir ücret yoktu Urfa gibi bir yerde imkan daha güzeldi Doğum şehri olduğu indir belkiPazartesi 18 olcam ben ama bi arkadaş benim aldığım paketin karşıladığını söylemiş umarim sorun çıkmaz tabi
Tamam canim Allah razi olsun. Ne okuyayim nazar icin 10 ayetel kursi yeter miOlabilir cnm valla yer gök dua üstüne kurulu demişler bi dene bişey kaybetmezsin aksine rahatlarsın
Oyle diyorlar ama benim icim hic rahat degil. Bir de havalimanindaki cihazlarin x isini barindirdigini soylemislerdi bir ara. O yuzden istemiyorum bir sekilde gecmemeye calisacagimBen avm vs geçiyorum cihazlardan bir doktor manyetik alan zararı olmaz demişti
Canim gastrit reflu bu tarz mide sikayetleri rahim buyumesiyle ilgiliymis. Bunu ben yasamadim daha ama illa yasaniyormus. Sansli olanlar son aylarda yasiyormus. Sizin olmasi gereken zamanda baslamisKızlaar midem yaniyo, midem de değil bogazima bi yangı geliyo. Eşime diyorum bogaz yanar mi diyo hastalaniyosundur diyo:) hayir ya mideden gelir bogaz yanar ya o şekilde. Süt içtim yok. Su iciyorum fayda etmedi. Ne işe yarar ya
Cok gecmis olsun canim benim. Ben de cok cekiyorum bu bas agrisindan o yuzden seni ve M Mahurbirbeste ikinizi cok iyi anliyorum. İnsallah bir an once gecer su agrilar45 saat suren basagrim çok şükür geçti. Dün gece buz ve tülbentle sıktım uyudum. Sabah kalktigimda vardı ama gece kadar değildi. Sonra mentollü taş sürdüm gün içersinde devamlı olarak. Ve yarım saat yürüyüş ardından şuan tamamen bitti. İnsaAllah bir daha gelmez.
59kiloyla hamile kaldım şu an 54üm maalesef kusmalar ve mide bulantıları tam gaz devamKeyfli akşamlar kızlarrr
Iyi akşamlar tatlım. 1 kilo aldım ben. Çok da iştahlıyım en başından beriKeyfli akşamlar kızlarrr
Ben 58,9 ile başladım 17+5 im şuan 61,7 kiloyum yani sabah aç karnına ölçümüm bunlar. 2,8 kilo almışım biraz çok almışım gibi bilmiyorumKeyfli akşamlar kızlarrr
Iyi akşamlar tatlım. 1 kilo aldım ben. Çok da iştahlıyım en başından beri
59kiloyla hamile kaldım şu an 54üm maalesef kusmalar ve mide bulantıları tam gaz devam
74 küsür kiloydum ilk baslarda şımdi 72 bucuk kiloyum doktorum kilo vermissin dedi
Hayırlı akşamlarbende 49 ile hamile kaldım 17 haftamdayım sabah aç karna 51.900 geliyorum akşam 53 oluyor bende 3 kilo almış görünüyorum
Ben 58,9 ile başladım 17+5 im şuan 61,7 kiloyum yani sabah aç karnına ölçümüm bunlar. 2,8 kilo almışım biraz çok almışım gibi bilmiyorum
Bence normal kilolar almışız kızlar, abartı bişey yokBen 58,9 ile başladım 17+5 im şuan 61,7 kiloyum yani sabah aç karnına ölçümüm bunlar. 2,8 kilo almışım biraz çok almışım gibi bilmiyorum
Benim de ilk hamileligimde dudagimin kenari, cene bölgemde egzama gibi kuru kuru yaralar cikmisti ilk 3 ay. Sonra gecti ve kizim var. Bunda cene bölgem ergen gibi sivilceli. Bakalim ne cikcakBenim de ilk kızda 15 haftalıkken kız dendi hiç değişmemişti. Dudagimin yaninda egzama tarzi cikinca kesin bu da kız dedim aynı belirti ilkte de olmuştubakalım göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?