2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hayırlı akşamlar bende 49 ile hamile kaldım 17 haftamdayım sabah aç karna 51.900 geliyorum akşam 53 oluyor bende 3 kilo almış görünüyorum

Özelde fiyatlar genelde böyle sanırım doktorum kendi önerdiği başka doktoru aradıı eşim oda 1000 lira yapıyormuş önce ona gidecektik ama malum hayat şartları develete gitmeye karar verdik geç kalmadan randevu almak gerekiyormuş hangi haftadasınız ona göre ayrıntılı ultrasona bir ay sonraya veriyorlarmış devlet geç kalmayın bakalım bende yarın gideceğim umarım gün verirler

Bende 16 canım. 2 kilo almışım

Geçmiş olsun reçete hakkında bilgim yok ama içinize sinmesi için sağlık ocağındaki doktorunuza da danısabilirsiniz bende de enfeksiyon vardı ilaç kullandım iki defa bu gibi durumlarda zarar ve kar hesabı düşünüp çocuğa zararı olmaması için kullanmak gerekiyor demişti doktorum zaten genelde verilen ilaçlar gebeliğe uygun oluyor

Ayrıca eklemeyi unuttum hafta olarak değişebiliyor ben ilk gebeliğimi öğrenmeye gittiğimde 10 haftalıktı benim hesabıma göre doktor 8 hafta dedi asıl doktora başladım o 9 hafta ölçtü sonra şimdi kendi haftamla normale döndü korkma o cihaza göre bile değişiyor sanırım

Pazartesi 18 olcam ben ama bi arkadaş benim aldığım paketin karşıladığını söylemiş umarim sorun çıkmaz tabi

Valla benim de başladığımdan beri şu kadar haftalık diyip de tutturdugum olmadı bi gidiyoruz 1 hafta ilerde bi gidiyoruz 3 ilerde bi geride yani aynen cihazla alakali bir durum o yüzden ben kendim adet tarihime göre hesapliyorum

Pazartesi 18 olcam ben ama bi arkadaş benim aldığım paketin karşıladığını söylemiş umarim sorun çıkmaz tabi
İnşallah sevindim sizin adınıza hastane karşılaması çok güzel oluyor ben ilk gebeliğimde kendi hastanemde yaptırmıştım ve öyle bir ücret yoktu Urfa gibi bir yerde imkan daha güzeldi Doğum şehri olduğu indir belki

Canim gastrit reflu bu tarz mide sikayetleri rahim buyumesiyle ilgiliymis. Bunu ben yasamadim daha ama illa yasaniyormus. Sansli olanlar son aylarda yasiyormus. Sizin olmasi gereken zamanda baslamis

Cok gecmis olsun canim benim. Ben de cok cekiyorum bu bas agrisindan o yuzden seni ve M Mahurbirbeste ikinizi cok iyi anliyorum. İnsallah bir an once gecer su agrilar

59kiloyla hamile kaldım şu an 54üm maalesef kusmalar ve mide bulantıları tam gaz devam

Iyi akşamlar tatlım. 1 kilo aldım ben. Çok da iştahlıyım en başından beri

Ben 58,9 ile başladım 17+5 im şuan 61,7 kiloyum yani sabah aç karnına ölçümüm bunlar. 2,8 kilo almışım biraz çok almışım gibi bilmiyorum

Iyi akşamlar tatlım. 1 kilo aldım ben. Çok da iştahlıyım en başından beri
59kiloyla hamile kaldım şu an 54üm maalesef kusmalar ve mide bulantıları tam gaz devam
74 küsür kiloydum ilk baslarda şımdi 72 bucuk kiloyum doktorum kilo vermissin dedi
Hayırlı akşamlar bende 49 ile hamile kaldım 17 haftamdayım sabah aç karna 51.900 geliyorum akşam 53 oluyor bende 3 kilo almış görünüyorum
Ben 58,9 ile başladım 17+5 im şuan 61,7 kiloyum yani sabah aç karnına ölçümüm bunlar. 2,8 kilo almışım biraz çok almışım gibi bilmiyorum
Bence normal kilolar almışız kızlar, abartı bişey yok zaten asıl kilo alımı 5. aydan sora başlıyor genelde :) ondan sonra bu konuyu tekrar masaya yatırırız

Kilo veren arkadaşlarım, bulantı olayı olunca kilo verme istemsizce olabiliyor, inşallah bundan sonra hepsi geçer, çok çook daha rahat olursunuz

Benim de ilk kızda 15 haftalıkken kız dendi hiç değişmemişti. Dudagimin yaninda egzama tarzi cikinca kesin bu da kız dedim aynı belirti ilkte de olmuştu bakalım göreceğiz
Benim de ilk hamileligimde dudagimin kenari, cene bölgemde egzama gibi kuru kuru yaralar cikmisti ilk 3 ay. Sonra gecti ve kizim var. Bunda cene bölgem ergen gibi sivilceli. Bakalim ne cikcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…