2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben 58 küsür ile basladim bu sabah 60.8dim. Ilkinde 30 kilo almistim sanirim son 5 ayda 28 kilo daha almam

İlkinde aşırı zayıftım 42 ile başladım 59 la bitirdim bunda normal bi kiloyla kaldığım için merak ediyorum açıkcası ne kadar alacağım diye 20 ye yakın almıştım

Benim de ilk hamileligimde dudagimin kenari, cene bölgemde egzama gibi kuru kuru yaralar cikmisti ilk 3 ay. Sonra gecti ve kizim var. Bunda cene bölgem ergen gibi sivilceli. Bakalim ne cikcak
O yaradan benim de yanağımda çıktı hadi bakalım hayırlısı bi oğlum var şükür bide kızım olsa hayırla sağlıkla çok güzel olur Rabbim hayırlısını sağlıklısını ve ömürlüsünü versin hepimize

Peki gebeliyiniz nasıl sonuçlandı?kaç haftadaydi bu sorun? Ben 12+2

Ayetel kürsi oku ve nas, felak iyi geldiğini okumuştum
Valla ben ne zaman kaynanamin evine gitsem felak nas da okusam eve gelince başımı kaldıramıyorum esnemekten catlayacak vaziyete geliyorum. İçimden kaç ayetel kürsi okuyorum sayısını bilmem

Rekor bende heralde okuyorum . 5 kilo aldim ben 18. Haftadayiz. Karnim pek belli olmuyor ama terazi gosteriyor

Valla ben ne zaman kaynanamin evine gitsem felak nas da okusam eve gelince başımı kaldıramıyorum esnemekten catlayacak vaziyete geliyorum. İçimden kaç ayetel kürsi okuyorum sayısını bilmem
Ben neryee gitsem agriyor .lafkalabaligi goturmuyor basim artik . 25 imde yaslandim .

Canim gastrit reflu bu tarz mide sikayetleri rahim buyumesiyle ilgiliymis. Bunu ben yasamadim daha ama illa yasaniyormus. Sansli olanlar son aylarda yasiyormus. Sizin olmasi gereken zamanda baslamis
İlk 3 ay zor derlerdi, ben ilk 3 ayi cok rahat gecirdim ne zaman 14. Haftama girdim mide yanmalari bel agrislari bulanti basladi 2. Trimestir hamileligin bahari diye geciyormus,benim ilkiymis anlamamisim sağol canim

58 kusurlerle hamile kaldim 55 kiloya kadar dustum bu sabah ac karna 57.50 ciktim yine bu iyi bisey mi artik bebek icin biraz daha mi kilo almam lazim bilmiyorum ama kilo almaktan da cekiniyorum.geriye kaldi 4.5 5 ay bu surecte kac kilo alinir acaba ailemde ki herkes 20 kilo ve uzeri almislar sonra baya zorlandilar veremedi bi kismi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…