2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Senin elinde cnm emzirirken sağlıklı yersen karbonhidrat azalırsa cidden hızlı gidiyor ben ilk 6 ayda vermistim baya sonra kendi oburlugumdan aldım.

Senin elinde cnm emzirirken sağlıklı yersen karbonhidrat azalırsa cidden hızlı gidiyor ben ilk 6 ayda vermistim baya sonra kendi oburlugumdan aldım.
Bizim aile yemek yemek için yaratılmış ailecek seviyoruz 16 haftalik oldum şuan şaşkınim ama alismamisim aile icinde bu tarz hikayelere bi teyzem var ilk 3 ay 5kilo verip sonra 23 kilo aldi patlicak bomba gibiydi boyu da uzun olmadığı için. Bakalım onumuzde kalan zamanda nasil olcak Insallah bebek saglikli olsun ama doktor saglikli dogumlar icin cok kilo almamak daha iyi dedi yani 2 kisilik yemek işine girme hemen saglikli beslen kararinda beslen yeter dedi insallah mart nisan gibi tekrar bu konu acildiginda nelee yazicaz bakalim

Aynen cnm ben ilk 6 ayda çok yoğun emzirmeye verildiğini gördüm kendim inşallah bu bebekleri de emzirirken doya doya

Sen rüyalarında erkek görmüştün kız cikti diyordun cnm sanki dmi kesinleşti mi?
Evet bana doktor da hep erkek dedi benim hissim kızdı 2 kere ruya gordum 2si de erkekti tamamen bilincalti ruyasi cunku her goren bana sen guzellestin kesin erkek olcak dediler kiz cocuk guzelligi alırmış. Ama annem bana hamileyken cok güzellesmis erkek kardesimde cokmus yuzunde leke sivilce cikmisgoz altlari kararmis ona cektim heralde.benim ki tamamen bilinçaltı yani. Fetal dna da kesinlesti ayrica son kontrolde doktorum hep kordon görmüşüz bacagi acinca gorduk dedi .hayirlisi ile insallah kızım olcak

Gebelik belirtileri bence kişiden kişiye değişiyor bana güzelliğin arttı oglun olacağı için yüzün değişmedi diyorlar ama ben kızımda da hiç çirkinleşmedim hatta hayatımda en güzel hissettiğim dönemdi kızıma hamileyken sonra ekşi olayı mesela inanılmaz ekşi seviyorum iki gebeliğim de de ikisi de farklı Benin’i demek bünyeden bünyeye değişiyor belirtiler

Günaydın arkadaslar hafif kanamanin oldugu carsamba aksamindan sonra nekadar acilde bebege iyi deselerde kendi doktoruma gelsim bakalım bebis nasil durum ne birde sag gözumde 3 gündur enfeksiyon vardi sabahlaei capakla tamamen kapanmis sekilde kalkiyorudm sizlerde dikkat edin salgin varmis onuda gösterecegim bu hamilelik süreci cok hassas rabbim yardımcimiz olsun insallah

Bende bayadir yazamadim eve bi hastalik girdi herkesi tek tek buldu 3 gundur bas agrisindan öldum zaten. Normalde oyle kolay kolay agrimaz basim sonra kizlarim tek tek hastalandi hamileligimi unuttum inaninki

İnşallah canim. Bana da oglumda oyle demislerdi guzellestin diye. Bunda ne guzelsin diyen var ne çirkinleştiren. Allah hepinizin gönlündekini versin.

Kızlar günaydın, benim fetal hala çıkmadı. 17. Gün. Benim kadar bekleyen hic görmedim. Kesin sonucum kötü. Hic iyi hissetmiyorum kendimi. Strese girdim iyice dudaklarimi ısırmaktan hep kanatmisim.

Arkadadlar acil fiktinize ihtiyacim var doktor bir daha kanama olmasin diye pruloton igne yazdi 2 adet 5 gün arayla hicbir zarari yok dedi aranizda vurulan varmi acaba yaptirayimmi

Arkadadlar acil fiktinize ihtiyacim var doktor bir daha kanama olmasin diye pruloton igne yazdi 2 adet 5 gün arayla hicbir zarari yok dedi aranizda vurulan varmi acaba yaptirayimmi
Benim 8. Haftada kanamam olmusti ayni o sekilde bana da veridydi canim. Tekrar mi kanaman oldu

Ben de 58,5 la başladım gebeliğe, ilk 12 hafta kilom sabitti ama özellikle son iki haftada hızlı kilo aldım şu an 16+4 teyim, 61 kiloyu gördüm. Kontrolde bebek 170 gram çıktı, kabaca hesap yaptım ben de, bir o kadar da plesenta olsa, suyu filan taş çatlasın yarım kilo eder, yani net 2 kiloyu kendim almışım Bulantılarım da geçti aslında ama hala iyi beslenemiyorum, canım hiç yumurta, tavuk, balık vs istemiyor... Yürüyüş yapmaya çalıştığımda da çok hızlı yorulmaya başladım. Bir an önce düzene sokmam gerektiğini hissediyorum.

Bu arada doktorum ısrarla çiğ kuruyemiş tüketmemi önerdi, yapısıyla oynayamadıkları tek tohum kuruyemişlermiş. Bebek için en sağlıklı yiyeceklerden biri şu an dedi, sizin de aklınızda bulunsun:)

Kızlar merhaba Zübeyde hanım kadın Doğumdan geliyorum ayrıntılı ultrason için gitmiştim 17 haftamdayım ocağın 4 ne gün verdi düşünenlere bilgi olsun baya erken gitmek gerekiyor geç okursa vermiyorlarmış

Bu konuda benim avantajım benim kendi doktorum bakiyo ayrintiliya baska hastaneye gitmeme gerek kalmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…