- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.001
Senin elinde cnm emzirirken sağlıklı yersen karbonhidrat azalırsa cidden hızlı gidiyor ben ilk 6 ayda vermistim baya sonra kendi oburlugumdan aldım.58 kusurlerle hamile kaldim 55 kiloya kadar dustum bu sabah ac karna 57.50 ciktim yine bu iyi bisey mi artik bebek icin biraz daha mi kilo almam lazim bilmiyorum ama kilo almaktan da cekiniyorum.geriye kaldi 4.5 5 ay bu surecte kac kilo alinir acaba ailemde ki herkes 20 kilo ve uzeri almislar sonra baya zorlandilar veremedi bi kismi.
Sen rüyalarında erkek görmüştün kız cikti diyordun cnm sanki dmi kesinleşti mi?Her gece en az 3 4 kere kalkıyorum;( uykum hep bölünüyor sabah 6da bi kalktim hala uyuyamiyorum ayni valla
Bizim aile yemek yemek için yaratılmış ailecek seviyoruz 16 haftalik oldum şuan şaşkınim ama alismamisim aile icinde bu tarz hikayelere bi teyzem var ilk 3 ay 5kilo verip sonra 23 kilo aldi patlicak bomba gibiydi boyu da uzun olmadığı için. Bakalım onumuzde kalan zamanda nasil olcak Insallah bebek saglikli olsunSenin elinde cnm emzirirken sağlıklı yersen karbonhidrat azalırsa cidden hızlı gidiyor ben ilk 6 ayda vermistim baya sonra kendi oburlugumdan aldım.
Aynen cnm ben ilk 6 ayda çok yoğun emzirmeye verildiğini gördüm kendim inşallah bu bebekleri de emzirirken doya doyaBizim aile yemek yemek için yaratılmış ailecek seviyoruz 16 haftalik oldum şuan şaşkınim ama alismamisim aile icinde bu tarz hikayelere bi teyzem var ilk 3 ay 5kilo verip sonra 23 kilo aldi patlicak bomba gibiydi boyu da uzun olmadığı için. Bakalım onumuzde kalan zamanda nasil olcak Insallah bebek saglikli olsunama doktor saglikli dogumlar icin cok kilo almamak daha iyi dedi yani 2 kisilik yemek işine girme hemen saglikli beslen kararinda beslen yeter dedi insallah mart nisan gibi tekrar bu konu acildiginda nelee yazicaz bakalim
Evet bana doktor da hep erkek dedi benim hissim kızdı 2 kere ruya gordum 2si de erkekti tamamen bilincalti ruyasi cunku her goren bana sen guzellestin kesin erkek olcak dediler kiz cocuk guzelligi alırmış. Ama annem bana hamileyken cok güzellesmis erkek kardesimde cokmus yuzunde leke sivilce cikmisgoz altlari kararmis ona cektim heralde.benim ki tamamen bilinçaltı yani. Fetal dna da kesinlesti ayrica son kontrolde doktorum hep kordon görmüşüz bacagi acinca gorduk dedi .hayirlisi ile insallah kızım olcakSen rüyalarında erkek görmüştün kız cikti diyordun cnm sanki dmi kesinleşti mi?
Gebelik belirtileri bence kişiden kişiye değişiyor bana güzelliğin arttı oglun olacağı için yüzün değişmedi diyorlar ama ben kızımda da hiç çirkinleşmedim hatta hayatımda en güzel hissettiğim dönemdi kızıma hamileyken sonra ekşi olayı mesela inanılmaz ekşi seviyorum iki gebeliğim de de ikisi de farklı Benin’i demek bünyeden bünyeye değişiyor belirtilerEvet bana doktor da hep erkek dedi benim hissim kızdı 2 kere ruya gordum 2si de erkekti tamamen bilincalti ruyasi cunku her goren bana sen guzellestin kesin erkek olcak dediler kiz cocuk guzelligi alırmış. Ama annem bana hamileyken cok güzellesmis erkek kardesimde cokmus yuzunde leke sivilce cikmisgoz altlari kararmis ona cektim heralde.benim ki tamamen bilinçaltı yani. Fetal dna da kesinlesti ayrica son kontrolde doktorum hep kordon görmüşüz bacagi acinca gorduk dedi .hayirlisi ile insallah kızım olcak
15+1 'im 2,5 kilo aldımKeyfli akşamlar kızlarrr
Bu sürece kadar kaç kilo aldınız
Ben 16+1’deyim. Sabah aç karnına 1,5 buçuk, akşamları 2 kilo almış gözüküyorum.
Tabi gerçek kilomuz, sabah aç karnına çıkan kilomuz oluyor, onu baz almak gerekir
İnşallah canim. Bana da oglumda oyle demislerdi guzellestin diye. Bunda ne guzelsin diyen var ne çirkinleştiren.Evet bana doktor da hep erkek dedi benim hissim kızdı 2 kere ruya gordum 2si de erkekti tamamen bilincalti ruyasi cunku her goren bana sen guzellestin kesin erkek olcak dediler kiz cocuk guzelligi alırmış. Ama annem bana hamileyken cok güzellesmis erkek kardesimde cokmus yuzunde leke sivilce cikmisgoz altlari kararmis ona cektim heralde.benim ki tamamen bilinçaltı yani. Fetal dna da kesinlesti ayrica son kontrolde doktorum hep kordon görmüşüz bacagi acinca gorduk dedi .hayirlisi ile insallah kızım olcak
benim baya sert karnım nedense bazen patlayacak gibi hissediyorum15.haftamın icindeyim ama karnim hala yumusak sizlerde nasil acaba
Benim 8. Haftada kanamam olmusti ayni o sekilde bana da veridydi canim. Tekrar mi kanaman olduArkadadlar acil fiktinize ihtiyacim var doktor bir daha kanama olmasin diye pruloton igne yazdi 2 adet 5 gün arayla hicbir zarari yok dedi aranizda vurulan varmi acaba yaptirayimmi
Yok o aksamdan sonra hic olmadi soktorda birdaha olmasin dedi ama kendi acibademdeki doktoruma sordum gerek yok dediBenim 8. Haftada kanamam olmusti ayni o sekilde bana da veridydi canim. Tekrar mi kanaman oldu
Bu konuda benim avantajım benim kendi doktorum bakiyo ayrintiliya baska hastaneye gitmeme gerek kalmiyoKızlar merhaba Zübeyde hanım kadın Doğumdan geliyorum ayrıntılı ultrason için gitmiştim 17 haftamdayım ocağın 4 ne gün verdi düşünenlere bilgi olsun baya erken gitmek gerekiyor geç okursa vermiyorlarmış
Kanama alani yoksa bence de gerek yok o biraz daha agir diye biliyorumYok o aksamdan sonra hic olmadi soktorda birdaha olmasin dedi ama kendi acibademdeki doktoruma sordum gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?