- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.021
Canım kilonda düşüş olmuş ama sonradan herşey yoluna girince toparlamışsın, hiç kendine dert etme58 kusurlerle hamile kaldim 55 kiloya kadar dustum bu sabah ac karna 57.50 ciktim yine bu iyi bisey mi artik bebek icin biraz daha mi kilo almam lazim bilmiyorum ama kilo almaktan da cekiniyorum.geriye kaldi 4.5 5 ay bu surecte kac kilo alinir acaba ailemde ki herkes 20 kilo ve uzeri almislar sonra baya zorlandilar veremedi bi kismi.
Evet büyük şans gerçekten bende ilk gebeliğimde hemen gittiğim hastanede yaptırmıştım çok büyük rahatlıkBu konuda benim avantajım benim kendi doktorum bakiyo ayrintiliya baska hastaneye gitmeme gerek kalmiyo
Canım kendine stres yapma bu kadar. Mutlaka bir sebebi vardır yazıcaktım ki, tekrar aradıklarını yazmışsın. Evet bazen öyle oluyormuş. Daha önce yazanlardan okumuştum. Yani bir kaç kez deneyip olmazsa, tekrar kan alıp bakıyorlarmış canım. İnşallah öyle birşeye gerek kalmadan, çıkıcak sonucunKızlar görüstüm fetal dna için, adam aradi beni, sonucun geç çıkması kanda bebegin dnasinin az cikmasiymis. 3. Kez deniyorlarmis. Eğer cikmazsa yine kan verecekmisim. Kan sulandircii igne kullandigim için olabilir mi?
Bende arada hissediyorum ve ayırt edemiyorumKızlar 15+1 deyim ama karnımda ara ara pıt pıt bir şeyler oluyor özellikle yemek yedikten sonra. Bebek mi gaz mı bilmiyorum. Hisseden var mı
Canim bana yapmadan sordulardi kan sulandirici kullaniyormusun diye bende evet demistim, ustunden 12 saat gecmesi yeterli demislerdi .! Bende oyle yaptim. Bugün 3. Denemeyi yapiyolarmis. Cikarsa eger bugun aksam ya da yarin sabah gelir dedi sonuc, eger cikmazsa yarin tekrar sonuc vericem. Bakalim hayirlisi artik.Canım kendine stres yapma bu kadar. Mutlaka bir sebebi vardır yazıcaktım ki, tekrar aradıklarını yazmışsın. Evet bazen öyle oluyormuş. Daha önce yazanlardan okumuştum. Yani bir kaç kez deneyip olmazsa, tekrar kan alıp bakıyorlarmış canım. İnşallah öyle birşeye gerek kalmadan, çıkıcak sonucunDua edicem senin için Kan sulandırıcı olayını bence, tekrar arayıp oradakilere danış daha doğru, sağlıklı bir bilgi olur.
Anladım canım inşallah çıkıcak güzel sonuçlarlaCanim bana yapmadan sordulardi kan sulandirici kullaniyormusun diye bende evet demistim, ustunden 12 saat gecmesi yeterli demislerdi .! Bende oyle yaptim. Bugün 3. Denemeyi yapiyolarmis. Cikarsa eger bugun aksam ya da yarin sabah gelir dedi sonuc, eger cikmazsa yarin tekrar sonuc vericem. Bakalim hayirlisi artik.
Hamilelikte ilk 3 ay ve son 3 ay ilaç kullanımı için riskli dönemler. İlk 3 ayı geçtik sonuçta cildiyeye görünüp hamile olduğunuzu söylerseniz ona göre bir krem verecektir.Kizlar ben hamile kalmadan bikac hafta önce kulagimda kikirdak bölgesini deldirdim 2 tane. Antibiyotikli krem kullanmistim enfeksiyona karsi ve olmamisti. Ama dünden beri o deldirdigim yerler enfeksiyon kapmis kulagim zonkluyor ve sisti. Üstüne zaten yatamiyorum acaba antibiyotikli krem kullansam olur mu?
Ben de kızıma hamileyken doğuma kadar yaşamıştım bu durumu. Beni rahatlatan şeyler az az yemek tam doymamak yani. Yeşil golden elmaArkadaslar ya midem ne yesem sisio gaz oluo surekli gegirme hissi gelio hazimsikda öyle ne yiycemi şaştım yatsam ayni kalksam ayni midemden yemek borusuna dogru bi baski gibi agri gibi biseyler oluo tarif edemiom amaböyle olup var mi çözüm bulan
Yazılan ilaçları kadın doğum doktorunuza da gösterin danışın uygun mu diye. Ama iltihabın oranı yani yüksekliği ilaç kullanmaktan daha kötü sonuçlara yol açabilir mesela annenin ateşinin çok yükselmesi de hamilelikte bebeğe zarar verebiliyor. Ben 7 aylık hamileyken influenza geçirmiştim çok ağır 5 gün antibiyotik kullandım. Yani kar zarar hesaplamak lazım. Ultrason değerlerine hiç takılmayın bazen geç döllenme oluyor bazen ölçen doktorun deneyimi bilgisi ultrasonun kalitesi bunu etkiliyor. Genetik faktörler de önemli siz ve eşiniz uzun yapılı iseniz bebek de genelde öyle oluyor ya da tersi durumda bebek de minyon yapılı oluyor. Yoğurt yumurta ve kuru yemiş ay çekirdeği kabak çekirdeği gibi bebeğin gelişimine katkı sağlıyor deneyebilirsiniz.Kızlar merhabalar karın ağrısıyla doktora gittim. İltihap var dedi ve ilaç yazdı ilaçları kullanmak istemiyorum.. ilaçlardan anlayan varsa reçeteyi ekleyeyim bir bakar mısınız?
Bir de Adana'daki doktorumun dediğine göre şu anda 14+4 olması gerekiyor. Bu gittiğim doktor 12 hatta 13 haftalık dedi.. psikolojim bozulcak az kaldı... Çok
Bebek mideye baskı yaptıkça reflü artıyor az az yiyin bi de dayanamayacak gibi olduğunuzda doktorunuza sorup Gaviscon alabilirsiniz. Bebek aşağı indikçe biraz rahatlarsınız inşallahKızlaar midem yaniyo, midem de değil bogazima bi yangı geliyo. Eşime diyorum bogaz yanar mi diyo hastalaniyosundur diyo:) hayir ya mideden gelir bogaz yanar ya o şekilde. Süt içtim yok. Su iciyorum fayda etmedi. Ne işe yarar ya
17 gün üzü. Süre ama sonuçlarla alakalı değildir canimKızlar günaydın, benim fetal hala çıkmadı. 17. Gün. Benim kadar bekleyen hic görmedim. Kesin sonucum kötü. Hic iyi hissetmiyorum kendimi. Strese girdim iyice dudaklarimi ısırmaktan hep kanatmisim.
En azından öğrenmiş oldun canım kötü şeyler getirme aklına Kan sulandirici yapabilir ama en iyi testi yapanlar bilirCanim bana yapmadan sordulardi kan sulandirici kullaniyormusun diye bende evet demistim, ustunden 12 saat gecmesi yeterli demislerdi .! Bende oyle yaptim. Bugün 3. Denemeyi yapiyolarmis. Cikarsa eger bugun aksam ya da yarin sabah gelir dedi sonuc, eger cikmazsa yarin tekrar sonuc vericem. Bakalim hayirlisi artik.
Bu kadar stres yapmayin yazik kendinizi üzüyorsunuz bak ben hic yaptirmadim umursamıyorum bile çünkü bu cocuk her türlü doğacak,olacak olan doğumda da olur doğumdan sonra da olur bu testler cok da kesin değil. Biraz başka seyler düşünün güzel şarkılar dinleyin yürüyüş yapın hayal kurun içinizi ferah tutun sağlıkla kavuscaz hepimiz inşallahKızlar günaydın, benim fetal hala çıkmadı. 17. Gün. Benim kadar bekleyen hic görmedim. Kesin sonucum kötü. Hic iyi hissetmiyorum kendimi. Strese girdim iyice dudaklarimi ısırmaktan hep kanatmisim.
Aynen canim en azindan sebebini ogrenmis oldum.En azından öğrenmiş oldun canım kötü şeyler getirme aklına Kan sulandirici yapabilir ama en iyi testi yapanlar bilir
Valla keske bende yaptirmasaydim stres yaptim sadece. Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallahBu kadar stres yapmayin yazik kendinizi üzüyorsunuz bak ben hic yaptirmadim umursamıyorum bile çünkü bu cocuk her türlü doğacak,olacak olan doğumda da olur doğumdan sonra da olur bu testler cok da kesin değil. Biraz başka seyler düşünün güzel şarkılar dinleyin yürüyüş yapın hayal kurun içinizi ferah tutun sağlıkla kavuscaz hepimiz inşallah
Lütfen rahat ol benimki neredeyse bir ay sürdü çünkü biz iki kere kan vermek zorunda kaldik. Ayırt edemediler dnalari ben de aşırı stres oldum kesin ters giden birşeyler var die ama çok şükür temiz geldi.Kızlar günaydın, benim fetal hala çıkmadı. 17. Gün. Benim kadar bekleyen hic görmedim. Kesin sonucum kötü. Hic iyi hissetmiyorum kendimi. Strese girdim iyice dudaklarimi ısırmaktan hep kanatmisim.
Ben 12.haftama kadar haftada bir vuruldum tek kötü yanı bikac gün kalcamda aşırı ağrı ve top gibi şişlik oluordu çok yağlı bir iğne onun dışında bebeğin tutunmasi için çok etkili zarari yokArkadadlar acil fiktinize ihtiyacim var doktor bir daha kanama olmasin diye pruloton igne yazdi 2 adet 5 gün arayla hicbir zarari yok dedi aranizda vurulan varmi acaba yaptirayimmi
Evet Ya sanırım bir sorun var, düzelir diye düşünüyorumBizim hamilelik günluklerimiz neden çıkmıyor kaçıncı haftada oldgumuz falan ne güzel takip oluyordu
Geçmeme hakkınız varken neden geçmeyi tercih ediyorsunuz ki riske girmemek lazm diye düşündüm❤Ben avm vs geçiyorum cihazlardan bir doktor manyetik alan zararı olmaz demişti
58 le hamile kaldım 62 dim 1 ay önce .Keyfli akşamlar kızlarrr
Bu sürece kadar kaç kilo aldınız
Ben 16+1’deyim. Sabah aç karnına 1,5 buçuk, akşamları 2 kilo almış gözüküyorum.
Tabi gerçek kilomuz, sabah aç karnına çıkan kilomuz oluyor, onu baz almak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?