2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhabalar kızlar, cinsiyet öğrenenlere bir sorum var. Nub teorisi, yüzük testi filan doğru çıkan var mı
Bende teoriler, çin takvimi, yüzük testi vs. yanlış çıktı. Hatta vücudum o kadar çöktü soluklaştı sivilcelendi ki herkes kesin kızın olucak diyordu ama erkek çıktı

Bnm doktor çok sknti ya girersen gaviscon iç dedi hamile lere veriliyormuş. Ben hala sütle geçiriyorum yanmaları gecmiş olsın sana❤

Arkadadlar acil fiktinize ihtiyacim var doktor bir daha kanama olmasin diye pruloton igne yazdi 2 adet 5 gün arayla hicbir zarari yok dedi aranizda vurulan varmi acaba yaptirayimmi
Ben haftada bir atiliyorum onlem amacli yapıyor doktora bugunde gittim korkma ne bebege ne sana zarari yok dedi ama ekstra hormon aliyoruz tabi icim hic rahat degil tabi riske de alamayiz bence attirin 2 tane igne bisey olmaz aylarca kullanan cok kisi var
Kızlar görüstüm fetal dna için, adam aradi beni, sonucun geç çıkması kanda bebegin dnasinin az cikmasiymis. 3. Kez deniyorlarmis. Eğer cikmazsa yine kan verecekmisim. Kan sulandircii igne kullandigim için olabilir mi?
Aaaa evet bana kan sulandirici kullaniyormusunuz diyr sormuslardi fetal dna vermeden once onunla alakali olabilir bence

Kızlar 15+1 deyim ama karnımda ara ara pıt pıt bir şeyler oluyor özellikle yemek yedikten sonra. Bebek mi gaz mı bilmiyorum. Hisseden var mı
Ben de 15+4üm 2 haftadır filan öyle pıt pıt bişeyler hissediyorum özellikle yan yatinca ama 2 hafta önce doktorum bebek değildir demişti. Annemse bebektir ilk öyle hissediliyor diyor. Ben de anlayamıyorum bağırsak hareketi mi oğlum mu yoksa diye

Kizlar d3k2 kullanan varsa aranizda sadece d3 kullanmaniz hamilelikte daha iyimiş haberiniz olsun doktorumla bugun konustuk. Doktor devit verdi ama ben ocean d3 aldim 1000Iu . Gunde bir fıs alicam sadece

Kendi gittigim doktoruma sordum kullanmana gerek yok dedi pazartesi günü ona muayene randevusu aldim bakalim ozaman ne diyecek

Kızlar görüstüm fetal dna için, adam aradi beni, sonucun geç çıkması kanda bebegin dnasinin az cikmasiymis. 3. Kez deniyorlarmis. Eğer cikmazsa yine kan verecekmisim. Kan sulandircii igne kullandigim için olabilir mi?
Olabilir ben de coraspin ve iğne kullanıyorum 1 gün öncesinde bırakmamı istemişlerdi testten. 1 gün kullanmadım.

Merhabalar kızlar, cinsiyet öğrenenlere bir sorum var. Nub teorisi, yüzük testi filan doğru çıkan var mı
Nub ve yüzük denemedim ama tatlı yemek, ayak üşümesi, cilt güzelliği, bulantı yaşamamak gibi belirtiler vardı bende tuttu. Oğlum olacak. hiç de inanmam öyle şeylere artık tesadüf mü bilemiyorum.

Kesin tekrardan kan vermem gerekecek bana demedilerdi

Bunlarin ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ama bana guzellesmedim ve sürekli ekşi yiyip tatlidan tiksiniyorum diye hep kız dediler bir de karnım olmadığı icin. 3 ay boyunca kizim diye sevip oğlan olduğunu öğrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…