- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.061
Ben progestan iğne vuruldum gün aşırı 10. Haftaya kadar . Sonrasinda doktorum bir sorununun olmamasına rağmen kendi bile son haftalara kadar her hafta vurulmuş iğne bebek dusmesin erken doğmasın diye tedirgin olma benceArkadadlar acil fiktinize ihtiyacim var doktor bir daha kanama olmasin diye pruloton igne yazdi 2 adet 5 gün arayla hicbir zarari yok dedi aranizda vurulan varmi acaba yaptirayimmi
Teşekkür ederim kızlar bütün cevaplarınız için... Keşke böyle sorunlarım kalsaydı. Sürekli bir yenisi ekleniyor...Geçmiş olsun reçete hakkında bilgim yok ama içinize sinmesi için sağlık ocağındaki doktorunuza da danısabilirsiniz bende de enfeksiyon vardı ilaç kullandım iki defa bu gibi durumlarda zarar ve kar hesabı düşünüp çocuğa zararı olmaması için kullanmak gerekiyor demişti doktorum zaten genelde verilen ilaçlar gebeliğe uygun oluyor
Benim cevremde ikili testi temiz gelen bir kisi bile yok gerci hepsi 27 yaş ustu daha genclerde risksiz cikiyordur belki ama burayada yazmistimm en son 34 yasinda bir arkadasima yuksek derecede risk cıktı down diye hemen fetal verdi temiz cikti. 2li ve 3lu yu sirf bu yuzden yaptirmadim .ben bilemem tabiki ama cevremde bu kadar riskli sonuclarda bir tane bile bile hasta cocuk doğmadi sizinde durumunuz muhtemelen boyle olcak Allahin izniyleKızlar tekrardan başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın. 2 gündür neler çektiğimi bir bilseniz... Bugün ikili tarama testinin sonuçları geldi. Biyokimyasalın alt sınırı 1:270miş benim 1:226 çıktı. Doktorun sekreteri doktora sorup bana söyledi telefonda. Engelli ibaresini kullanmak yerine zaten "özürlü" olma ihtimali yüksek dedi ve inanın yıkıldım. Aranızda ikili testten anlayan var mı? Ya da doktoruna sorabilecek olan var mı? Doktorum asla ilgilenmiyor.
Ben 1 numara (2-5) kg den 210 tane aldim 3 paket ediyor yetmezse marketten alirim dedim kafam da oyle hesap yaptim ama bana herkes aklin varsa 2 3 4 numarada stokla diyor ve fiyatlar cok fena;( bugun dogum paketi aldim eylul ayindan bu yana 2 ayda 6bin tl artmış cuma gunu lanet okuyasim geldi.. yeni dogan set aldim 3 tane bebek arabasi bakiyorum suan ve baska ne alcagimi bilmiyorum. Ilk zaman kusar bezinden sizinti olabilir zibin al dediler banaTecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim.
Malum her şey sürekli pahalanıyor diye ben hazırlıklara başladım. 0 3 ay için 2 tane alt üst takım ve 3 tulum aldım. 0 3 daha almalı mıyım? Yeterli olur çabuk büyüyorlar fazla alma diyorlar ama benim azıma gidiyor.
Bez de stoklamaya başladım 1 numara bez 200 tane var elimde şu an. Biraz daha 1 numara bez alsam mı alsam elimde mi kalır?
Katiliorm. Benim de yaşım 34 bir de kaybim olunca sirf bu stres olmasin die fetal yaptırdım evet pahali evet zorlandik hala ödüyoruz biz onu ama ne 2li ne 3lu hicbirine gerek kalmadi çok şükür. Kaç arkadasim hamileliğini stresle geçirdi bu yüzden sağlıklı bebekleri oldu ama maalesef bebekleri o stres de çok etkiliorBenim cevremde ikili testi temiz gelen bir kisi bile yok gerci hepsi 27 yaş ustu daha genclerde risksiz cikiyordur belki ama burayada yazmistimm en son 34 yasinda bir arkadasima yuksek derecede risk cıktı down diye hemen fetal verdi temiz cikti. 2li ve 3lu yu sirf bu yuzden yaptirmadim .ben bilemem tabiki ama cevremde bu kadar riskli sonuclarda bir tane bile bile hasta cocuk doğmadi sizinde durumunuz muhtemelen boyle olcak Allahin izniyle
Bu mesaj o kadar içimi rahatlattı ki inanın... O kadar tedirginim ki bir şey olacak diye..Benim cevremde ikili testi temiz gelen bir kisi bile yok gerci hepsi 27 yaş ustu daha genclerde risksiz cikiyordur belki ama burayada yazmistimm en son 34 yasinda bir arkadasima yuksek derecede risk cıktı down diye hemen fetal verdi temiz cikti. 2li ve 3lu yu sirf bu yuzden yaptirmadim .ben bilemem tabiki ama cevremde bu kadar riskli sonuclarda bir tane bile bile hasta cocuk doğmadi sizinde durumunuz muhtemelen boyle olcak Allahin izniyle
Keşke ben de yaptırmasaydım... İnanın çok ama çok stestliyimKatiliorm. Benim de yaşım 34 bir de kaybim olunca sirf bu stres olmasin die fetal yaptırdım evet pahali evet zorlandik hala ödüyoruz biz onu ama ne 2li ne 3lu hicbirine gerek kalmadi çok şükür. Kaç arkadasim hamileliğini stresle geçirdi bu yüzden sağlıklı bebekleri oldu ama maalesef bebekleri o stres de çok etkilior
Hiç olmayin ya. Fetal yaptırabilirseniz yaptirin yoksa da perinatolojiye gidin içiniz rahatlasin yani ben hiç sanmiorm sıkıntı olduğunu. Arkadaşıma aldirin yasamaz dediler kızı şuan maşallah 7 yaşındaKeşke ben de yaptırmasaydım... İnanın çok ama çok stestliyim
Ben elim hep karnında gezen biriyim.nr zaman hareket edecek dıe 3 haftadır karnımı yokluyorum.Tam olarak nasıl bir his acaba ben şu an 14+4teyim geceleri bişey hissediyorum ama gaz mı değil mi anlamıyorum nasıl ayırt ediyorsunuz
Bence 1 2 takım daha alınabilir yeri geliyor saat başı degisim yapıyoruz ama doğuma kadar dayanamayıp eminim bir iki takım daha alırsınızTecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim.
Malum her şey sürekli pahalanıyor diye ben hazırlıklara başladım. 0 3 ay için 2 tane alt üst takım ve 3 tulum aldım. 0 3 daha almalı mıyım? Yeterli olur çabuk büyüyorlar fazla alma diyorlar ama benim azıma gidiyor.
Bez de stoklamaya başladım 1 numara bez 200 tane var elimde şu an. Biraz daha 1 numara bez alsam mı alsam elimde mi kalır?
250 1 numara bez stokladim prima en iyisi diyorlar ama molfix aldım bence yeterli 200 civarıTecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim.
Ya ne güzell bir şeyler almaya başlamışsınız ben çok korkuyorum elimi süre mi yorum hiçbişeye. Zamlansın hiç önemli değil 7. Aya gelmeden birşey almaycm sanrm.Tecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim.
Ay evet doğru dediniz zaten kesin dayanamamBence 1 2 takım daha alınabilir yeri geliyor saat başı degisim yapıyoruz ama doğuma kadar dayanamayıp eminim bir iki takım daha alırsınız
Perinatolojiye gidersem kesin bir şey söyleyebilirler mi??Hiç olmayin ya. Fetal yaptırabilirseniz yaptirin yoksa da perinatolojiye gidin içiniz rahatlasin yani ben hiç sanmiorm sıkıntı olduğunu. Arkadaşıma aldirin yasamaz dediler kızı şuan maşallah 7 yaşında
Çok mantıklı her numaradan stoklamak o zaman daha 1 almayalım 2 3ten devam edelim. Çok pahalı her şey valla Allah herkesin yardımcısı olsun.Ben 1 numara (2-5) kg den 210 tane aldim 3 paket ediyor yetmezse marketten alirim dedim kafam da oyle hesap yaptim ama bana herkes aklin varsa 2 3 4 numarada stokla diyor ve fiyatlar cok fena;( bugun dogum paketi aldim eylul ayindan bu yana 2 ayda 6bin tl artmış cuma gunu lanet okuyasim geldi.. yeni dogan set aldim 3 tane bebek arabasi bakiyorum suan ve baska ne alcagimi bilmiyorum. Ilk zaman kusar bezinden sizinti olabilir zibin al dediler bana
Ben de korkuyordum 12inci haftaya kadar ama cinsiyet belli olunca dayanamadımYa ne güzell bir şeyler almaya başlamışsınız ben çok korkuyorum elimi süre mi yorum hiçbişeye. Zamlansın hiç önemli değil 7. Aya gelmeden birşey almaycm sanrm.
Ama alışverişleri okuyunca heyecan basıyor.
Benim iki arkadaşım öyle yapti. Testte risk görünce gittiler orda baya baya ayrıntılı bakilior bir saatten uzun süre safra kesesine kadar. İçinizi rahatlatir die düşünüyorumPerinatolojiye gidersem kesin bir şey söyleyebilirler mi??
Yani elimizi koymazsak hissedemiyoruz o zaman bi de öyle deniyimBen elim hep karnında gezen biriyim.nr zaman hareket edecek dıe 3 haftadır karnımı yokluyorum.
Tam elimin altında sanki dönen dönerken de karın duvarına çarpan bi tavşan düşünşiddetli değil ama ancak elini koyduğunda fark edebileceğin bir dokunuş gibi. Gaz dan çok farklı emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?