2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bugün doktora soyledim gaviscon yazdi sabah ogle aksam yatmadan 2 ölçek ic die

Ben de korkuyordum 12inci haftaya kadar ama cinsiyet belli olunca dayanamadım ilk çocuk ilk torun hevese yenik düştüm biraz da. Ben de son 3 ay alırım diyordum da işte
Haklısın.kayınvaldem cok sabırsız ısrarla birşey alalım dedi. Anne alırsan eve sokmam 7. Aya kdr dedimde durdu kadıncağız
Benm de içim içime sığmıyor zaten ama sabretmek istiyorum hamilelik sabır işi biliyosun herşeyimiz sabrederek oldu ☺ .
Ne aldıysan minnoşuna giyip ESkitmEK nasip olsun inşallah

Eşya bilemem kızlar ama bez stoklayin her numaradan en çok kullanılan molfix prima fiyatlardan dolayı alınmıyor ama en garanti o alerji bile olsa prima en iyisi. Kızım kış bebesiydi en az 10 takımı vardı anca yetiyordu Bi okadar da zibin ama bizimkiler yaza yakin olacak okadar gitmez sanırım diye düşünüyorum 0-1 almayın 0_3 en iyisi. Benimde aklıma takılan hepsini uzun kollu mu alacağız 2 3 takımda yazlık gibi mi alsak o konuda araftayim

Sizin tüp bebekti sanırım benim kardeşim şimdi o sürece başlayacak umarım onlardan da güzel haberler alırız çok üzülüyorlar gördükçe bende üzülüyorum Rabbım isteyen herkese nasip etsin

Evet tüp bebek ❤ inşallah kardeşinden de güzel haberler alırız AMİN kimsenin gönlünde kalmasn

İlk 1 ay uzun kollu giydiririz her türlü gibi geliyor bana o yüzden ben uzun kollu alıcam 0-1 olanları geri kalanları da 0-3 ve yazlık alıcam. Kuzenim haziranın ilk haftası doğum yapmıştı bütün yaz askılı bodylerle durdu bebişi

Canım burada yanlış yorum var gibi geldi bana. Doktorun yazdığın şekilde yorumladıysa mutlaka başka doktora da sor bence.
Tablodan anlaşılacağı gibi cut-of sınırı 250, ama bu sınır yaşa göre belirleniyor. Yıllar içerisinde hangi yaşta kaç kadının sorunlu gebeliği olduysa ona göre, yani istatistik. Senin 226 çıkmış, tabloya gibi risk var demişler. Ama benim doktorum şöyle açıkladı. Benim yaşım 38, yaş değerim zaten 151 idi. Sende biyokimyasal yazan değer sanırım bendeki ikili test değerine denk geliyor, o da bende 144. Burada tüm değerleri harmanlayıp kombine risk hesaplanıyor, ki o da bende 682, yani 682'de 1 ihtimal demek. Doktorum baktı ve yaştan riskli çıksan da tüm verilere bakınca riskin düşmüş, ultrasonda da normal görünüyor dedi. Zaten ultrasonla da desteklenir bu veriler. 3'lü teste gerek yok dedi. Kombine riske göre yorumluyoruz dedi.
Sonraki kontrolde fetal test için ısrar etti, kalbinde odak gördüm dedi vs, o da ayrı konu. Biraz araştırınca onun da genel de 7.ayda kaybolduğunu öğrendim.
Diyeceğim o ki; senin değerlerin benden daha iyi, bence rahat ol. Telefonda detaylı yorumlayamamış ve kulaktan kulağa yanlış aktarım olmuş olabilir.

Çok mantıklı her numaradan stoklamak o zaman daha 1 almayalım 2 3ten devam edelim. Çok pahalı her şey valla Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bana şöyle dediler her ay bir tane numara stokla ben amazondan aldim yine dunya para tabi prima aldim en iyisi odur diye alerji olmasin diye insallah olmaz.Obur ay maaşında da 2 numara almayo düşünüyorum. Tabi arada kucuk panik ataklar geliyor erkenmi daha onumde 5 ay var dunyanin binbir turlu hali var;( son aylar mi alsam dedim ama arabasi yatagi yorgani bezi mezi derken son aylarda biz eşimle kaldıramayız heralde cok yuklu gelebilir hersey cok ucmus ya;( melek yavru oluncada ucuzuna kacayim diyemiyorsun.

O kadar güzel açıklamışsın kii.. bana sınır 270 senin 226 riskli diyince özürlü doğabilir diyince beynimden vurulmuşa döndüm... Kombine ve diğerleri normal dedi. Çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız anneler

Amin inşallah hep beraber büyütmek de nasip olsun bu topicte hepimize

Peki şu an 14 haftalığım her şeyini görebilirler mi? Öyle ise pazartesi ilk işim perinatologa gitmek olacak
Ben de perinatoloğa gidiyorum, 12. haftadayken kalbi, böbrekleri, midesi, safra kesesi her şeyi çok net gördü doktor. hatta kalpten çıkan damarlarını bile gördük. geçtiğimiz gün de aynı şekilde organ gelişimi kontrol edildi 16+2’de. Bence de görüntüleme teknolojisi iyi bir perinatoloğa görünebilirsiniz. Hatta 14. haftaya kadar vajinal ultrasona girdim, her şey çok ayrıntılıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…