- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.101
Gun veriolar canim 19/23 haftalar arasi yapiliomus galiba ayrintili haftaniza gore kendi randevularını bosluguna gore veriolarKızlar ben şimdi edirnedeki devlet hastanesinden perinatoloji için randevu aldım. Ayrintil8 ultrasonu hemen mi çekerler yoksa gün mü veriyorlar sistem nasıl işliyor araştırma hastanelerinde
Ben de 18.hafta icindeyim ama daha benim yeni yeni gecmeye basladi hamilelik sikayetlerim ins sizin de kisa surer gecer hemen hayirlisi ileİlk 3 ay zor derlerdi, ben ilk 3 ayi cok rahat gecirdim ne zaman 14. Haftama girdim mide yanmalari bel agrislari bulanti basladi2. Trimestir hamileligin bahari diye geciyormus,benim ilkiymis anlamamisim sağol canim
Peki 23+3te ayrıntılı ultrasonu kaçırmış mı oluyoruz 23+3 ye ayrıntıya girebilir miyiz?Gun veriolar canim 19/23 haftalar arasi yapiliomus galiba ayrintili haftaniza gore kendi randevularını bosluguna gore veriolar
Benim cevremde ikili testi temiz gelen bir kisi bile yok gerci hepsi 27 yaş ustu daha genclerde risksiz cikiyordur belki ama burayada yazmistimm en son 34 yasinda bir arkadasima yuksek derecede risk cıktı down diye hemen fetal verdi temiz cikti. 2li ve 3lu yu sirf bu yuzden yaptirmadim .ben bilemem tabiki ama cevremde bu kadar riskli sonuclarda bir tane bile bile hasta cocuk doğmadi sizinde durumunuz muhtemelen boyle olcak bende busekilde düsünuyorum
Siz kac haftalik oldunuz nezamandir hissediyorsunuzÖzellikle yemek yerken zıp zıp duyuyorum boga burcu olacağını şimdiden belli ediyor sanırım
Peki 23+3te ayrıntılı ultrasonu kaçırmış mı oluyoruz 23+3 ye ayrıntıya girebilir miyiz?
[/QUOT ] bana ta 25. Haftama vermislerdi dolulukdan ben baska bir hastaneden 19. Haftama randevu alip degistirdim sizinki yapilan zamana uzak deil sıkıntı olmaz bence
Ama sizin hala gozukmuyorKızlar isimlerimizin altındaki hamilelik takviminin nasıl düzeltileceği başka bi topikte yazıyodu ben yaptım düzeldi size de söyleyeyim merak edenler vardı
Hesap>Forum Seçenekleri>İçerik Seçenekleri(3 seçenek vardı sanırım en alttaki başkalarının imzalarını görmek istiyorum yazana tıklayın) en son kaydete basın
Siz düzeltme yapmadıysanız benimkini göremezsinizAma sizin hala gozukmuyor
Aaa oldu evetKızlar isimlerimizin altındaki hamilelik takviminin nasıl düzeltileceği başka bi topikte yazıyodu ben yaptım düzeldi size de söyleyeyim merak edenler vardı
Hesap>Forum Seçenekleri>İçerik Seçenekleri(3 seçenek vardı sanırım en alttaki başkalarının imzalarını görmek istiyorum yazana tıklayın) en son kaydete basın
teşekkür ederim oldu simdiSiz düzeltme yapmadıysanız benimkini göremezsiniz
Yaptım oldu ha şöyle yaKızlar isimlerimizin altındaki hamilelik takviminin nasıl düzeltileceği başka bi topikte yazıyodu ben yaptım düzeldi size de söyleyeyim merak edenler vardı
Kese şekli, Ramsey, yüzük bende tutmadı. 3 çocuğumda da Çin takvimi tuttu. Hamilelik belirtileri de tutmadı.Merhabalar kızlar, cinsiyet öğrenenlere bir sorum var. Nub teorisi, yüzük testi filan doğru çıkan var mı
Yenidoğan bebek kusma veya çiş kakası bezin dışına çıkma durumu çok yaşanıyor. En çok çıtçıtlı atlet ve ilk 2 ay tulumlar çok lazım oluyor. Zaten doğumlar Mayısta olacak çoğunlukla Temmuza bebekler 2-3 aylık oluyor Kısa kollulara geçilir. Çok fazla uzun kollu almayın. Mayıs doğumlu bir tane daha kızım var ilk 1 ay uzun kollu çıtçıtlı atlet giydirdim sonra hep Kısa kola geçtik. Erkek çocuklar ve uzun boylu çocuklarda tulumların bacak boyları hemen kısalıyor olmuyor maalesef tulumları yenidoğan almayın çok küçük oluyor. 2 numara beze çabuk geçiliyor bence 1 numara için beziniz yeterli, olmadı takviye yaparsınız. 3 buçuk kilo üstü doğanlar 1. Aydan sonra 2 numaraya geçiyor zaten. Günde yaklaşık 8-12 arası bez tüketiyorlar ona göre hesaplayabilirsiniz.Tecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim.
Malum her şey sürekli pahalanıyor diye ben hazırlıklara başladım. 0 3 ay için 2 tane alt üst takım ve 3 tulum aldım. 0 3 daha almalı mıyım? Yeterli olur çabuk büyüyorlar fazla alma diyorlar ama benim azıma gidiyor.
Bez de stoklamaya başladım 1 numara bez 200 tane var elimde şu an. Biraz daha 1 numara bez alsam mı alsam elimde mi kalır?
Çok teşekkürlerKese şekli, Ramsey, yüzük bende tutmadı. 3 çocuğumda da Çin takvimi tuttu. Hamilelik belirtileri de tutmadı.
Yenidoğan bebek kusma veya çiş kakası bezin dışına çıkma durumu çok yaşanıyor. En çok çıtçıtlı atlet ve ilk 2 ay tulumlar çok lazım oluyor. Zaten doğumlar Mayısta olacak çoğunlukla Temmuza bebekler 2-3 aylık oluyor Kısa kollulara geçilir. Çok fazla uzun kollu almayın. Mayıs doğumlu bir tane daha kızım var ilk 1 ay uzun kollu çıtçıtlı atlet giydirdim sonra hep Kısa kola geçtik. Erkek çocuklar ve uzun boylu çocuklarda tulumların bacak boyları hemen kısalıyor olmuyor maalesef tulumları yenidoğan almayın çok küçük oluyor. 2 numara beze çabuk geçiliyor bence 1 numara için beziniz yeterli, olmadı takviye yaparsınız. 3 buçuk kilo üstü doğanlar 1. Aydan sonra 2 numaraya geçiyor zaten. Günde yaklaşık 8-12 arası bez tüketiyorlar ona göre hesaplayabilirsiniz.
Ben de dayanamayıp 7 takım aldım yenidoğan ve 0-3 aylık, h&m de indirimden elbise zıbın hırka aldım. Tulum var 4 tane, zıbın 15 den fazla galiba. Çoraplar aldım organik, bandana aldımTecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim.
Malum her şey sürekli pahalanıyor diye ben hazırlıklara başladım. 0 3 ay için 2 tane alt üst takım ve 3 tulum aldım. 0 3 daha almalı mıyım? Yeterli olur çabuk büyüyorlar fazla alma diyorlar ama benim azıma gidiyor.
Bez de stoklamaya başladım 1 numara bez 200 tane var elimde şu an. Biraz daha 1 numara bez alsam mı alsam elimde mi kalır?
Bende sıkışacağını düşündüm aldım açıkcası. Allaha emanet bebeklerimiz her zaman olacak olan her zaman olur mantığındayım. Rabbim sağlık versin yavrularımızaBana şöyle dediler her ay bir tane numara stokla ben amazondan aldim yine dunya para tabi prima aldim en iyisi odur diye alerji olmasin diye insallah olmaz.Obur ay maaşında da 2 numara almayo düşünüyorum. Tabi arada kucuk panik ataklar geliyor erkenmi daha onumde 5 ay var dunyanin binbir turlu hali var;( son aylar mi alsam dedim ama arabasi yatagi yorgani bezi mezi derken son aylarda biz eşimle kaldıramayız heralde cok yuklu gelebilir hersey cok ucmus ya;( melek yavru oluncada ucuzuna kacayim diyemiyorsun.
benimki 1:15 yüksek riskli çıktı doktor periantoloğa gönderdi detaylı ultrasyona baktı bebek gayet sağlıklı görünüyor dedi ama yinede amniyosentez önerdi ondada azda olsa düşük risk olduğu için kabul etmedik fetal dna yı araştırdık onuda yaptırmadık Alllaha tevekkül ettik için rahat olsun Allah cümlemize sağlıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsinKızlar tekrardan başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın. 2 gündür neler çektiğimi bir bilseniz... Bugün ikili tarama testinin sonuçları geldi. Biyokimyasalın alt sınırı 1:270miş benim 1:226 çıktı. Doktorun sekreteri doktora sorup bana söyledi telefonda. Engelli ibaresini kullanmak yerine zaten "özürlü" olma ihtimali yüksek dedi ve inanın yıkıldım. Aranızda ikili testten anlayan var mı? Ya da doktoruna sorabilecek olan var mı? Doktorum asla ilgilenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?