2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar ben şimdi edirnedeki devlet hastanesinden perinatoloji için randevu aldım. Ayrintil8 ultrasonu hemen mi çekerler yoksa gün mü veriyorlar sistem nasıl işliyor araştırma hastanelerinde

Kızlar ben şimdi edirnedeki devlet hastanesinden perinatoloji için randevu aldım. Ayrintil8 ultrasonu hemen mi çekerler yoksa gün mü veriyorlar sistem nasıl işliyor araştırma hastanelerinde
Gun veriolar canim 19/23 haftalar arasi yapiliomus galiba ayrintili haftaniza gore kendi randevularını bosluguna gore veriolar

İlk 3 ay zor derlerdi, ben ilk 3 ayi cok rahat gecirdim ne zaman 14. Haftama girdim mide yanmalari bel agrislari bulanti basladi 2. Trimestir hamileligin bahari diye geciyormus,benim ilkiymis anlamamisim sağol canim
Ben de 18.hafta icindeyim ama daha benim yeni yeni gecmeye basladi hamilelik sikayetlerim ins sizin de kisa surer gecer hemen hayirlisi ile

Kızlar isimlerimizin altındaki hamilelik takviminin nasıl düzeltileceği başka bi topikte yazıyodu ben yaptım düzeldi size de söyleyeyim merak edenler vardı
Hesap>Forum Seçenekleri>İçerik Seçenekleri(3 seçenek vardı sanırım en alttaki başkalarının imzalarını görmek istiyorum yazana tıklayın) en son kaydete basın

Ama sizin hala gozukmuyor

V
Aaa oldu evet

Yaptım oldu ha şöyle ya sağ olun

Merhabalar kızlar, cinsiyet öğrenenlere bir sorum var. Nub teorisi, yüzük testi filan doğru çıkan var mı
Kese şekli, Ramsey, yüzük bende tutmadı. 3 çocuğumda da Çin takvimi tuttu. Hamilelik belirtileri de tutmadı.
Yenidoğan bebek kusma veya çiş kakası bezin dışına çıkma durumu çok yaşanıyor. En çok çıtçıtlı atlet ve ilk 2 ay tulumlar çok lazım oluyor. Zaten doğumlar Mayısta olacak çoğunlukla Temmuza bebekler 2-3 aylık oluyor Kısa kollulara geçilir. Çok fazla uzun kollu almayın. Mayıs doğumlu bir tane daha kızım var ilk 1 ay uzun kollu çıtçıtlı atlet giydirdim sonra hep Kısa kola geçtik. Erkek çocuklar ve uzun boylu çocuklarda tulumların bacak boyları hemen kısalıyor olmuyor maalesef tulumları yenidoğan almayın çok küçük oluyor. 2 numara beze çabuk geçiliyor bence 1 numara için beziniz yeterli, olmadı takviye yaparsınız. 3 buçuk kilo üstü doğanlar 1. Aydan sonra 2 numaraya geçiyor zaten. Günde yaklaşık 8-12 arası bez tüketiyorlar ona göre hesaplayabilirsiniz.

Çok teşekkürler

Ben de dayanamayıp 7 takım aldım yenidoğan ve 0-3 aylık, h&m de indirimden elbise zıbın hırka aldım. Tulum var 4 tane, zıbın 15 den fazla galiba. Çoraplar aldım organik, bandana aldım bebek arabası yoyko city 3 in 1 aldım çok beğendim, ateş ölçer chicco nun kol altından ölçüleni, burun aspiratörü ve yedek uçları, manikür seti e bebekte ayıcıklı bir set vardı ondan aldım, philips aventin biberonu 2 tane 125 ml cam olandan, tarak, mustelanın seti (şampuan,yağ ve pişik kremi), göğüs kalkanı aventin, 2 battaniye, ağız mendili hepsi bu, uyku seti hediye geldi yorgan yastık nevresim takımı kenarlık korumalık var içeriğinde kalitesini çok beğendim yataş mini diye geçiyor bakabilirsiniz. Araştırdım medikal olanların hepsini bu arada cinsiyet değişirse yandım

Bende sıkışacağını düşündüm aldım açıkcası. Allaha emanet bebeklerimiz her zaman olacak olan her zaman olur mantığındayım. Rabbim sağlık versin yavrularımıza

benimki 1:15 yüksek riskli çıktı doktor periantoloğa gönderdi detaylı ultrasyona baktı bebek gayet sağlıklı görünüyor dedi ama yinede amniyosentez önerdi ondada azda olsa düşük risk olduğu için kabul etmedik fetal dna yı araştırdık onuda yaptırmadık Alllaha tevekkül ettik için rahat olsun Allah cümlemize sağlıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…