2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Manuel var benim elimde hiç bir işime yaramadı cokta kullanmadim belkide beceremedim , ama bence almayın gerekirse alırsınız belki gerek olmayacak
Benim dogumdan 1 hafta sonra flan sağ koltuk altında pinpon topuna yakın beze oluştu. Bebek sütü tam içmemiş ve orada birikip kanalları tıkanmış. Lansinoh süt saçma makinesi aldim ve çok rahatladım. Bence en alınması gereken alet .

Manuel var benim elimde hiç bir işime yaramadı cokta kullanmadim belkide beceremedim , ama bence almayın gerekirse alırsınız belki gerek olmayacak
Bana kesin alin dediler calisan annelerin elinde olmasi lazimmiş bir de sutu cogaltiyor dediler sadece nasil bisey daha iyi olur onu bilemedim

Aslinda ben hafif bisey almak istiyordum ama ilk aylar rahat olmaz dediler yani yürüyüş yaparken kullanirim bide arabanin arkasina rahatlikla atabilcegim bisey istiyordum. Pierre cardinin legend modelini begendim ama benimki sadece disardan beğenme yani neye dikkat edilerek alinir bilmiyorum hafif olarak da xiaomi nin katlanir arabasini begendim cok hafifmis omuza bile takiliyormus benim gibi bel fitigi olanlar icinnnimet diye düşündüm ama bir bilenle gidicem sanirim almaya

Eklentiler

• Screenshot_20221203-164245_Chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
Canım işte bunlar yeni doğan döneminde uygun değil 6 aydan sonra oturmaya başladıklarında kullanabiliyorsun hatta 1 yaşına kadar bebeğin sana dönük olması gerekiyor o yüzden travel sistemler çok rahat oluyor 1 yaşa kadar hele de arabayla çok seyahat ediyorsanız. Ana kucağını hem arabada oto koltuğu olarak kullanıyorsun hem bebek arabasına takabiliyorsun. Bagajda da sadece bebek arabasının şasesi olduğu için çok yer de kaplamamış oluyor

O kadar haklısınız ki ama insan ister istemez kafaya takıyor neler beni bekliyor bilemedim. Kafam çok karışık

evet allah bu ekonomide herkese kolaylık versin valla size 2 kat versin
Valla gerçekten bu ay baslayim almaya dedim ki ev sahibi evi satıyormuş bu hafta tasiniyoruz kiralar malum tasinma maliyeti derken artik martta falan anca baslayabilirim allah herkesin yardımcı olsun ya

Valla gerçekten bu ay baslayim almaya dedim ki ev sahibi evi satıyormuş bu hafta tasiniyoruz kiralar malum tasinma maliyeti derken artik martta falan anca baslayabilirim allah herkesin yardımcı olsun ya
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ev fiyatları şuan asiri uçuk Allah yardımciniz olsun nolur kendinizi yormayin bakin ben gectigimiz haftalarda kendimi cok yordum cok kosturdum sonra pisman oldum simdi 15 gun zorunlu yatışım var;( insallah yardim etcek birileri vardir kucuk bi cekmecegi bosaltmak bile farkında olmadan yoruyor Tesekkur ederim ❤

İstanbul'dayim ben, o kadar haklısınız ki zaten o yüzden çok da stres oldum kayinvalidemi çağırdı eşim, kendi annem de memleketten geliyor artık yavaş yavaş yerlescez inşallah

2. Hamileliğimde kampanyalardan bi kaç paket bende bebek bezi almıştım doğuma yakın kızımda pişik yaptı o marka farklı bi markaya geçtim elimde kalmıştı paketler arkadaşım doğum yapınca ona vermiştim bende doğmadan şuan stok yapmayı düşünmüyorum bez konusunda nasip olursa diğerlerine başlamak istiyorum ufaktan göz gezdirip favorilere attıklarımdan başlıcam ayrıntılıdan sonra cinsiyeti anca o zaman öğrenicem anlaşılan bu gidişle

Haklisiniz aslinda insallah alerji yapmaz;( bu arada sut sagma makinasini bir arkadasim pompalo manuel al dedi acaba en dogrusu hangisi olur. Kamera bu hafta almayi dusunuyorum bebek arabasinda karar veremedim.
Ben lansinoh elektrikli aldım. Elektrikliler daha etkili diyorlar süt arttırmada, saklama da iyi oluyor. Doğumdan sonra biraz izin alıp işe başlayacağım bütçeye göre manuel yada otomatik alınabilir diye düşünüyorum. Kamerayı a101 e gelenden almıştım

Ben de kamera Brion Vega aldım. Önerilmişti baya düşünen varsa Ocakta kesin artar fiyatı.

Pişik kremi de Sudocrem alın kızlar ben çok memnun kalmıştım aylarca kullandim bereketli de katı yapısı olduğu için.

Bez de Önlem marka 1 numara 2 paket aldım koydum bugün fiyatlar giderek artacak stoklamak lazım. 200 tane falan 1 numara yeter 2 numarada az kalıp hemen 3e geçiyorlar.

Merhaba kızlar bir şey danışcaktım sizlere 18.haftamdayım en son geçen hafta kontrole gittim bi sonraki kontrolüm detaylı ultrason zamanına geliyo ama bilgi vermedi doktor. Bi ay sonra gel dedi sadece , detaylı ultrasona yönlendirmesi gerekmezmiydi ?doktor değiştirmek istiyorum direk detaylı ultrasona mı gitsem yeni doktora mı?

210 tane 1 numara aldin o zaman obur ay 2 numaradan 70lik 2 paket 3 numaradan yine mi 210 tane alayim . Valla geçen yil bir kaban aldim bu kiş aynisi birebir tekrar gelmis arada tam 1000 tl fark vardi. Acaba diyorum cinsiyetide kesinlesti kislik kabanda mi baksam 1 yaş abartimi olur bilemedim ama cocuk kabanlarida pahaliydi ocak ayindan sonrada zam gelicek yeniden. Dun esimle doğum icin fiyat aldik eylul ayindan sonra tam 4bin tl artmış o kadar kizdim ki kendime ilk hamileligimi ogrendigim zaman aramistim satin alicaktim pahali belki buraya gitmem dedim şimdi 4 bintl fazla verip aldik bi de kadin ocak ayinda fiyatlariimiz yeniden güncellencek dedi

Canım sağlıkla gelsin prensesin oy maşallah ☺ sanırım bugün fetal dna sonucunda çıktı, öyle gittin.
Yok canim cikmadi aksine bugün yeniden kan verdim bekleme sürecim sifirlandi kontrole gittim çok bel ağrim vardi, herseyi guzel guzel anlatiyodu sonra dediki doktorum birden. Sevgican cinsiyeti kız başladım ağlamaya birden cok duygusallaştım çok komikti Eşim çok kız istiyordu tabi saglikli olsunda, bana kiz babasi olmak çok yakisir diyoru; birden göz göze geldik baktim heyecandan napcani bilemedim ağladim çok şükür herşeyde yolunda. Simdi tekrar fetal dna sonucunu beklicem Amin canim

Öylemi olsun, vardır bir hayır canım
Ahh ne güzel yaa, RABBİM kalbinize göre nasip etmiş anlıyorum seni, bende her gittiğimde görünce bile çok duygulanıyorum ALLAH’ın izniyle inşallah sonuçlarda almak dileğiyle canım, bende bekleyişteyim

Kızlar 17.haftama girdim fakat 3 gündür bebeğimin hareketini hissedemezden oldum sanki karnım da yumuşayıp aşağıya indi.Ne yapmalıyım pazartesi dr a gideceğim ama yarını nasıl geçireceğim

Kızlar 17.haftama girdim fakat 3 gündür bebeğimin hareketini hissedemezden oldum sanki karnım da yumuşayıp aşağıya indi.Ne yapmalıyım pazartesi dr a gideceğim ama yarını nasıl geçireceğim
Ya bu arada oluyor galiba benim de aşı olduğum 16+5 de böyle olmuştu hic hareket etmeyince epey korkmustum ama normalmis hemen paniklemeyin ara ara oluyormuş

Amin canim insallaah rabbim hepimizin evladini korususun saglicakla hepimiz kucaklarimiza alalim. Zaten sonuc geldigi gibi burda paylasirim. Seviyorum burayi guzel haberler aldikca burda bende cok seviniyorum

Benimde karnim bazen yumusak bazen sert. Korkma lütfen. Ne guzel erken hissetmisiniz belki durus pozisyonundan da kaynaklanio olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…