- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.181
Bnm de akıntım çok arttı ama normal bu dönemlerde akıbtı artışı. Ben agrım var diye gitmiştim acile 2 hafta önce. O zaman da akıntım fazlaydı. Doktora o an sormuştum. Suyuna bakalım dedi. Suyu çok iyi demişti. Demekki o gelen artan akıntı yani bebek suyu değil dedim rahatladım. Sende içini ferah tut bol su iç birşey olacaksa oluyor bi engel olamıyoruz ama iyi düşün herşey yolundaKızlar daha öncede su gibi akıntım olduğundan bahsetmiştim ama şu an çok korkuyorum çünkü 14+5 haftalık hamileyim normalde parmağımın bir boğumu kadar şeffaf sanki idrarımı kaçırmışım gibi ıslaklık olurdu çamaşırımda doktorum önemli değil demişti ama bugün sabahtan beri 2 parmağımın kapladığı alan kadar geliyor ve az önce ayağa kalktığımda sanki bişey aktığını hissettim yine çamaşırım baya bi ıslanmıştı.Bu yaşadığım durumu yaşayan var mı normal mi yoksa korkulmalı mı? Hastaneyi aradım ama acilde kadın doğum doktoru yokmuş lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Merhaba ben öğrendim oğlum oluyor
Bnmde,çok şiddetli bel agrım var acile gidecek boyutta ama bu dönemlerde normal bılıyorum. O doğum öncesi bel agrısı çok farklı kalcana yumruk yemiş gibi oluyorsun sancı nasıl geliyor ara ara oda öyle geliyor . Ama şuanki bel agrısı bnm sabah oluyor çok oturduğumda oluyor kalktgmda geçiyor. Yada çok ayaktaysak oluyor. Geçiyorsa endişelenme. Ne saçma cevap vermiş ebe ya ne düşüğü kanama bile yok insanı nasıl korkutuyor.Kızlar dün gece acile gittim. Bulunduğum yer küçük bir ilçe. İnanılmaz bir bel ağrısı çektim. Kadın doğum doktoru yoktu eve vardı asla ilgilenmedi. Parol yaptılar geçti. Sormak istediğim bebeğimi düşüyor olabilir miyim?Ebe dedi ki merkeze git düşük yapıyor olabilirsin ama gitme şansım yok. Acil doktoruna, düşük yapıyor olsam parol acısını dindirir miydi dedim hayır bence bu kadar çabuk dindirmezdi ve kanaman ne boyutta dedi. Kanamam yok, akıntım yok. Diğer acil doktoru da bebeğin büyüyor bence dedi.. karnım öne gidiyor gibi hissettim..
Evet gerçekten çok ama çok korkuttu şu an bir ağrım yok çok şükür. Üst üste olumsuz bir sürü şey yaşadım artık bir sonrakinde ne olacak diye beklemeye başladımBnmde,çok şiddetli bel agrım var acile gidecek boyutta ama bu dönemlerde normal bılıyorum. O doğum öncesi bel agrısı çok farklı kalcana yumruk yemiş gibi oluyorsun sancı nasıl geliyor ara ara oda öyle geliyor . Ama şuanki bel agrısı bnm sabah oluyor çok oturduğumda oluyor kalktgmda geçiyor. Yada çok ayaktaysak oluyor. Geçiyorsa endişelenme. Ne saçma cevap vermiş ebe ya ne düşüğü kanama bile yok insanı nasıl korkutuyor.
Benimde sabah kalktıgimda hafif adet agrisi gibi bi agrı vardı neoluyoruz desim hatta doktoeumu bile aramayi düsundüm sonra gecti iyice paranoyak olduk sanirimEvet gerçekten çok ama çok korkuttu şu an bir ağrım yok çok şükür. Üst üste olumsuz bir sürü şey yaşadım artık bir sonrakinde ne olacak diye beklemeye başladımağlanacak halime gülüyorum
Düşük tehlikeniz yoksa sıkıntı olmaz. Biz hala hiç ilişkiye girmedik o yüzden bilmiyorumKızlar bu arada özel bir şey sormak istiyorum ilişki sırasında orgazm olabiliyor musunuz? Ben bebeğe bir şey olmasın diye orgazm için kendimi zorlamıyorum korkuyorum acaba bir şey olur mu
Canım kanamanda yokmuş sakin ol dinlen bol bol , su iç Allah’a emanet doktor da bakıverseydi keşke ne garipler…Kızlar dün gece acile gittim. Bulunduğum yer küçük bir ilçe. İnanılmaz bir bel ağrısı çektim. Kadın doğum doktoru yoktu eve vardı asla ilgilenmedi. Parol yaptılar geçti. Sormak istediğim bebeğimi düşüyor olabilir miyim?Ebe dedi ki merkeze git düşük yapıyor olabilirsin ama gitme şansım yok. Acil doktoruna, düşük yapıyor olsam parol acısını dindirir miydi dedim hayır bence bu kadar çabuk dindirmezdi ve kanaman ne boyutta dedi. Kanamam yok, akıntım yok. Diğer acil doktoru da bebeğin büyüyor bence dedi.. karnım öne gidiyor gibi hissettim..
Hiç korkma aksine vücudun salgıladığı horman sayesinde hem sana hem ona faydasını oluyor. Benim ağrılarım azalıyor stresim azalıyor daha huzurlu oluyorum sonrasında. Sonuçta bebek amniyo sıvısı icinde koruma altindaKızlar bu arada özel bir şey sormak istiyorum ilişki sırasında orgazm olabiliyor musunuz? Ben bebeğe bir şey olmasın diye orgazm için kendimi zorlamıyorum korkuyorum acaba bir şey olur mu
Evet gerçekten çok ama çok korkuttu şu an bir ağrım yok çok şükür. Üst üste olumsuz bir sürü şey yaşadım artık bir sonrakinde ne olacak diye beklemeye başladımağlanacak halime gülüyorum
Adet ağrısı gibi olsa sıkıntı yok belime resmen ağrı girdi saatlerce geçmedi çok korktum kızlar... Başınıza böyle bir şey gelirse aman diyim panik yapmayınnnBenimde sabah kalktıgimda hafif adet agrisi gibi bi agrı vardı neoluyoruz desim hatta doktoeumu bile aramayi düsundüm sonra gecti iyice paranoyak olduk sanirim
Hiç sorma artık acil doktorlarına güvenmiyorum. Bir de diyor ki bebeğin hareketlerini mi hissetmiyorsun.. daha hissedilmez zaten 15 haftalığım dedim.. hıı öyle mi oluyor diyorDüşük tehlikeniz yoksa sıkıntı olmaz. Biz hala hiç ilişkiye girmedik o yüzden bilmiyorum
Canım kanamanda yokmuş sakin ol dinlen bol bol , su iç Allah’a emanet doktor da bakıverseydi keşke ne garipler…
Ben oluyorum. Bebeğe bir şey olacağını sanmıyorum kese içinde çünkü.Kızlar bu arada özel bir şey sormak istiyorum ilişki sırasında orgazm olabiliyor musunuz? Ben bebeğe bir şey olmasın diye orgazm için kendimi zorlamıyorum korkuyorum acaba bir şey olur mu
Düşüğüm 10. Haftada kendiliğinden başlamıştı kesinlikle kanama vs oluyor ve öyle bel ağrısı değil kasıklrın çok çok fazla ağrıyor. kendiliğinden düşmüştü ağrı bebek düşünce geçmişti. Sadece bel ağrısı düşük belirtisi olmaz yanında başka belirtilerin de eşlik etmesi gerekir.Kızlar dün gece acile gittim. Bulunduğum yer küçük bir ilçe. İnanılmaz bir bel ağrısı çektim. Kadın doğum doktoru yoktu eve vardı asla ilgilenmedi. Parol yaptılar geçti. Sormak istediğim bebeğimi düşüyor olabilir miyim?Ebe dedi ki merkeze git düşük yapıyor olabilirsin ama gitme şansım yok. Acil doktoruna, düşük yapıyor olsam parol acısını dindirir miydi dedim hayır bence bu kadar çabuk dindirmezdi ve kanaman ne boyutta dedi. Kanamam yok, akıntım yok. Diğer acil doktoru da bebeğin büyüyor bence dedi.. karnım öne gidiyor gibi hissettim..
Acildekilerin branşı acil olunca her anadalı detaylı olarak hatırlamayabiliyorlarHiç sorma artık acil doktorlarına güvenmiyorum. Bir de diyor ki bebeğin hareketlerini mi hissetmiyorsun.. daha hissedilmez zaten 15 haftalığım dedim.. hıı öyle mi oluyor diyor
Sağlıkla gelsin paşaMerhaba ben öğrendim oğlum oluyor
Benimde kızım oluyormuş canım ekleyebilirsinSağlıkla gelsin paşa
Ben bunu doktoruma acik acik sordumKızlar bu arada özel bir şey sormak istiyorum ilişki sırasında orgazm olabiliyor musunuz? Ben bebeğe bir şey olmasın diye orgazm için kendimi zorlamıyorum korkuyorum acaba bir şey olur mu
Prenses sağlıkla gelsinBenimde kızım oluyormuş canım ekleyebilirsin
Teşekkür ederim canım benim çok rahatlattınız beniBen oluyorum. Bebeğe bir şey olacağını sanmıyorum kese içinde çünkü.
Düşüğüm 10. Haftada kendiliğinden başlamıştı kesinlikle kanama vs oluyor ve öyle bel ağrısı değil kasıklrın çok çok fazla ağrıyor. kendiliğinden düşmüştü ağrı bebek düşünce geçmişti. Sadece bel ağrısı düşük belirtisi olmaz yanında başka belirtilerin de eşlik etmesi gerekir.
Acildekilerin branşı acil olunca her anadalı detaylı olarak hatırlamayabiliyorlar
Benimde ilk gebeliğim 14+6yım ve 2 gündür sırt üstü yatıp elimi rahimin üstüne koyuyorum altından çok çok hafif bi balık kayıyomuş hissi yakalıyorum. İnşallah çok hissetmek istediğim için ben uydurmuyorumdurKızlar ilk gebeliğinizde kaçıncı haftada bebeği hissetmeye başladınııız? Ben hissetmek bebeği hissetmek istiyorum artık15+0 oldum bugün
Sizinle gunlerimiz ayni bende 14+6yim bir hafta oncesi elimi karnima koydugumda sanki balonnpatlamasi gibi oluyirdu simdi hicbisey hissetmyorum bende cok sabirsizlaniyorumBenimde ilk gebeliğim 14+6yım ve 2 gündür sırt üstü yatıp elimi rahimin üstüne koyuyorum altından çok çok hafif bi balık kayıyomuş hissi yakalıyorum. İnşallah çok hissetmek istediğim için ben uydurmuyorumdurAma hisseden tanıdıklarım ilk öyle hissettiklerini söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?