2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Amin canim insallaah rabbim hepimizin evladini korususun saglicakla hepimiz kucaklarimiza alalim. Zaten sonuc geldigi gibi burda paylasirim. Seviyorum burayi guzel haberler aldikca burda bende cok seviniyorum
Kesinlikle bende burda güzel haberleri okudukça çok seviniyorum benimde fetal dna önümüzdeki perşembe yada cuma çıkar diye düşünüyorum ALLAH’ın izniyle bekleyişteyim

Tüm annelerin güzel haberler, aydınlık haberler vermesi dileğiyle

Haklisiniz aslinda insallah alerji yapmaz;( bu arada sut sagma makinasini bir arkadasim pompalo manuel al dedi acaba en dogrusu hangisi olur. Kamera bu hafta almayi dusunuyorum bebek arabasinda karar veremedim.
Bende ilk kizimdan kalma medela ikili süt sagma makinesi var. En iyisi kesinlikle o diyebilirim. Ama insallah bu bebegimde ihtiyac duymam sirf emer. Ilk 6 ay sirf anne sütü almisti kizim ama 2. aydan itibaren 1 damla emmedi. Her ögün sagip vermistim oyüzden sagma makinesinden biktim

Haklisiniz aslinda insallah alerji yapmaz;( bu arada sut sagma makinasini bir arkadasim pompalo manuel al dedi acaba en dogrusu hangisi olur. Kamera bu hafta almayi dusunuyorum bebek arabasinda karar veremedim.
Bence ev hanımı ya da çalışan olsun mutlaka alınmalı.İlk kzimda çok pişman olmuştum almadigima .Bebeğin meme reddi döneminde bile sagip buzluğa atarsınız . alacaksanız da elektrikli olanı tercih edin.Manuel olanlar hiçbir işe yaramiyor. mochi marka var onu mu dedi acaba onu da çok tavsiye edenler var ama kullanmadım

Gittiğiniz hastanede detaylı ultrason yapılıyorsa önce doktora,başka hastanede yaptıracaksanız direkt detaylı için gidilebilir

Bence mantıklı ya hem bez hem mont vs.
Bizim evde abisininkiler var diye o islere pek girmiyorum cinsiyet de net değil zaten. Genelde unisex almıştık zaten.

Kızlar daha öncede su gibi akıntım olduğundan bahsetmiştim ama şu an çok korkuyorum çünkü 14+5 haftalık hamileyim normalde parmağımın bir boğumu kadar şeffaf sanki idrarımı kaçırmışım gibi ıslaklık olurdu çamaşırımda doktorum önemli değil demişti ama bugün sabahtan beri 2 parmağımın kapladığı alan kadar geliyor ve az önce ayağa kalktığımda sanki bişey aktığını hissettim yine çamaşırım baya bi ıslanmıştı.Bu yaşadığım durumu yaşayan var mı normal mi yoksa korkulmalı mı? Hastaneyi aradım ama acilde kadın doğum doktoru yokmuş lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Bu markaya bakayim ozaman cok tesekkur ederim Evet evet mochi markaydi .ama genel yorumlar elektrikli almam gerektigi uzerine iyiki sormusum sizlerede ben bu hafta onu da aradan çıkarayım Allahim saglikla neşe ile kullanalim insallah

Benim de genelde akintim var o sekilde, simdiye kadar sorun yok dedi doktor. Su gibi geliyor hatta. Ilk zamanlar 2-3 hafta cok yogun kanamam oldugi icin o islaklik bende travma yaratti. Her akinti geldiginde müsaitsem camasirima bakiyorum. Umarim sizin de benim de bu akintilar sorunsuzdur

İnşallah dediğiniz gibi sorunsuzdur şu an tek duam bu

Size göre çok gerekli bana göre değil sizin tecrübeleriniz farklı benimkiler farklı

Kendi tecrübelerime göre tabiki Manuel benim işime yaramadı ha aklım olsa alacak olsam elektrikli alırdım. Kişiye göre değişiyor

Valla gerçekten bu ay baslayim almaya dedim ki ev sahibi evi satıyormuş bu hafta tasiniyoruz kiralar malum tasinma maliyeti derken artik martta falan anca baslayabilirim allah herkesin yardımcı olsun ya
Belkide boylesi daha hayırlı olacaktır. Doğumdan sonra daha zor olabilirdi yada fiyatlar daha da ucabilirdi.güzel düşünün güzel olsun kolaylıklar diliyorum

Yani burda gördüğümüz kadarıyla hemen hemen bütün drlamiz ayrintiliya yönlendirdi bizleri , size dememiş olması ilginç. Güveniyorsanız Dr nuzu değişmeyin ama aklınızda yer ediyorsa detaylı ultrasondan sonra yeni Dr nuza karar verirsiniz

Gerçekten hersey fahis artıyor çok sinir bozucu bide öyle bir diyorlar ki sanki 400 tl zam yapmış gibi

Adet olmasakta o dönemlerde ve yumurtlama dönemlerinde akintilarimiz artıyor benim gözlemlediğim kadarıyla lütfen stres olmayın pazartesi mutlaka görünün içiniz rahat etsin.

Adet olmasakta o dönemlerde ve yumurtlama dönemlerinde akintilarimiz artıyor benim gözlemlediğim kadarıyla lütfen stres olmayın pazartesi mutlaka görünün içiniz rahat etsin.
Evet şu an baktım adet dönemimdeymişim inşallah o tarz bir şeydir

Kızlar bu arada özel bir şey sormak istiyorum ilişki sırasında orgazm olabiliyor musunuz? Ben bebeğe bir şey olmasın diye orgazm için kendimi zorlamıyorum korkuyorum acaba bir şey olur mu

Kızlar dün gece acile gittim. Bulunduğum yer küçük bir ilçe. İnanılmaz bir bel ağrısı çektim. Kadın doğum doktoru yoktu eve vardı asla ilgilenmedi. Parol yaptılar geçti. Sormak istediğim bebeğimi düşüyor olabilir miyim? Ebe dedi ki merkeze git düşük yapıyor olabilirsin ama gitme şansım yok. Acil doktoruna, düşük yapıyor olsam parol acısını dindirir miydi dedim hayır bence bu kadar çabuk dindirmezdi ve kanaman ne boyutta dedi. Kanamam yok, akıntım yok. Diğer acil doktoru da bebeğin büyüyor bence dedi.. karnım öne gidiyor gibi hissettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…