- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.161
İnşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederimYa bu arada oluyor galiba benim de aşı olduğum 16+5 de böyle olmuştu hic hareket etmeyince epey korkmustum ama normalmis hemen paniklemeyin ara ara oluyormuş
Sanırım 3. Hamileliğim olduğu için hareketlerini ayırıp hissedebildim.Bundan önce bir düşüğüm olduğu için hep diken üstündeyimBenimde karnim bazen yumusak bazen sert. Korkma lütfen. Ne guzel erken hissetmisiniz belki durus pozisyonundan da kaynaklanio olabilir.
Kesinlikle bende burda güzel haberleri okudukça çok seviniyorumAmin canim insallaahrabbim hepimizin evladini korususun saglicakla hepimiz kucaklarimiza alalim. Zaten sonuc geldigi gibi burda paylasirim. Seviyorum burayi guzel haberler aldikca burda bende cok seviniyorum
Bende ilk kizimdan kalma medela ikili süt sagma makinesi var. En iyisi kesinlikle o diyebilirim. Ama insallah bu bebegimde ihtiyac duymam sirf emer. Ilk 6 ay sirf anne sütü almisti kizim ama 2. aydan itibaren 1 damla emmedi. Her ögün sagip vermistim oyüzden sagma makinesinden biktimHaklisiniz aslinda insallah alerji yapmaz;( bu arada sut sagma makinasini bir arkadasim pompalo manuel al dedi acaba en dogrusu hangisi olur. Kamera bu hafta almayi dusunuyorum bebek arabasinda karar veremedim.
Bence ev hanımı ya da çalışan olsun mutlaka alınmalı.İlk kzimda çok pişman olmuştum almadigima .Bebeğin meme reddi döneminde bile sagip buzluğa atarsınız . alacaksanız da elektrikli olanı tercih edin.Manuel olanlar hiçbir işe yaramiyor. mochi marka var onu mu dedi acaba onu da çok tavsiye edenler var ama kullanmadımHaklisiniz aslinda insallah alerji yapmaz;( bu arada sut sagma makinasini bir arkadasim pompalo manuel al dedi acaba en dogrusu hangisi olur. Kamera bu hafta almayi dusunuyorum bebek arabasinda karar veremedim.
Gittiğiniz hastanede detaylı ultrason yapılıyorsa önce doktora,başka hastanede yaptıracaksanız direkt detaylı için gidilebilirMerhaba kızlar bir şey danışcaktım sizlere 18.haftamdayım en son geçen hafta kontrole gittim bi sonraki kontrolüm detaylı ultrason zamanına geliyo ama bilgi vermedi doktor. Bi ay sonra gel dedi sadece , detaylı ultrasona yönlendirmesi gerekmezmiydi ?doktor değiştirmek istiyorum direk detaylı ultrasona mı gitsem yeni doktora mı?
Bence mantıklı ya hem bez hem mont vs.210 tane 1 numara aldin o zaman obur ay 2 numaradan 70lik 2 paket 3 numaradan yine mi 210 tane alayim . Valla geçen yil bir kaban aldim bu kiş aynisi birebir tekrar gelmis arada tam 1000 tl fark vardi. Acaba diyorum cinsiyetide kesinlesti kislik kabanda mi baksam 1 yaş abartimi olur bilemedim ama cocuk kabanlarida pahaliydi ocak ayindan sonrada zam gelicek yeniden. Dun esimle doğum icin fiyat aldik eylul ayindan sonra tam 4bin tl artmış o kadar kizdim ki kendime ilk hamileligimi ogrendigim zaman aramistim satin alicaktim pahali belki buraya gitmem dedim şimdi 4 bintl fazla verip aldikbi de kadin ocak ayinda fiyatlariimiz yeniden güncellencek dedi
Bu markaya bakayim ozaman cok tesekkur ederimBende ilk kizimdan kalma medela ikili süt sagma makinesi var. En iyisi kesinlikle o diyebilirim. Ama insallah bu bebegimde ihtiyac duymam sirf emer. Ilk 6 ay sirf anne sütü almisti kizim ama 2. aydan itibaren 1 damla emmedi. Her ögün sagip vermistim oyüzden sagma makinesinden biktim
Evet evet mochi markaydi .ama genel yorumlar elektrikli almam gerektigi uzerine iyiki sormusum sizlerede ben bu hafta onu da aradan çıkarayım Allahim saglikla neşe ile kullanalim insallahBence ev hanımı ya da çalışan olsun mutlaka alınmalı.İlk kzimda çok pişman olmuştum almadigima .Bebeğin meme reddi döneminde bile sagip buzluğa atarsınız . alacaksanız da elektrikli olanı tercih edin.Manuel olanlar hiçbir işe yaramiyor. mochi marka var onu mu dedi acaba onu da çok tavsiye edenler var ama kullanmadım
Benim de genelde akintim var o sekilde, simdiye kadar sorun yok dedi doktor. Su gibi geliyor hatta. Ilk zamanlar 2-3 hafta cok yogun kanamam oldugi icin o islaklik bende travma yaratti. Her akinti geldiginde müsaitsem camasirima bakiyorum. Umarim sizin de benim de bu akintilar sorunsuzdurKızlar daha öncede su gibi akıntım olduğundan bahsetmiştim ama şu an çok korkuyorum çünkü 14+5 haftalık hamileyim normalde parmağımın bir boğumu kadar şeffaf sanki idrarımı kaçırmışım gibi ıslaklık olurdu çamaşırımda doktorum önemli değil demişti ama bugün sabahtan beri 2 parmağımın kapladığı alan kadar geliyor ve az önce ayağa kalktığımda sanki bişey aktığını hissettim yine çamaşırım baya bi ıslanmıştı.Bu yaşadığım durumu yaşayan var mı normal mi yoksa korkulmalı mı? Hastaneyi aradım ama acilde kadın doğum doktoru yokmuş lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
İnşallah dediğiniz gibi sorunsuzdur şu an tek duam buBenim de genelde akintim var o sekilde, simdiye kadar sorun yok dedi doktor. Su gibi geliyor hatta. Ilk zamanlar 2-3 hafta cok yogun kanamam oldugi icin o islaklik bende travma yaratti. Her akinti geldiginde müsaitsem camasirima bakiyorum. Umarim sizin de benim de bu akintilar sorunsuzdur
Size göre çok gerekli bana göre değil sizin tecrübeleriniz farklı benimkiler farklıBenim dogumdan 1 hafta sonra flan sağ koltuk altında pinpon topuna yakın beze oluştu. Bebek sütü tam içmemiş ve orada birikip kanalları tıkanmış. Lansinoh süt saçma makinesi aldim ve çok rahatladım. Bence en alınması gereken alet .
Kendi tecrübelerime göre tabiki Manuel benim işime yaramadı ha aklım olsa alacak olsam elektrikli alırdım. Kişiye göre değişiyorSüt sağma makinesine her zaman ihtiyaç var ki özellikle ilk aylarda sütünüz çok geldiğinde boşa gitmemesi için sağıp sağıp buzluğa atıyorsunuz ve sütünüz azaldığı zamanlar da yada çalışan anneyseniz olmadığınız zamanlarda nimet oluyor. Sütünüz gelmediği zaman da da uyarıcı etki yarattığı için yine arttımasını sağlıyor. İhtiyacı neye göre belirlediniz anlayamadım
Belkide boylesi daha hayırlı olacaktır. Doğumdan sonra daha zor olabilirdi yada fiyatlar daha da ucabilirdi.güzel düşünün güzel olsun kolaylıklar diliyorumValla gerçekten bu ay baslayim almaya dedim ki ev sahibi evi satıyormuş bu hafta tasiniyoruz kiralar malum tasinma maliyeti derken artik martta falan anca baslayabilirimallah herkesin yardımcı olsun ya
Yani burda gördüğümüz kadarıyla hemen hemen bütün drlamiz ayrintiliya yönlendirdi bizleri , size dememiş olması ilginç. Güveniyorsanız Dr nuzu değişmeyin ama aklınızda yer ediyorsa detaylı ultrasondan sonra yeni Dr nuza karar verirsinizMerhaba kızlar bir şey danışcaktım sizlere 18.haftamdayım en son geçen hafta kontrole gittim bi sonraki kontrolüm detaylı ultrason zamanına geliyo ama bilgi vermedi doktor. Bi ay sonra gel dedi sadece , detaylı ultrasona yönlendirmesi gerekmezmiydi ?doktor değiştirmek istiyorum direk detaylı ultrasona mı gitsem yeni doktora mı?
Gerçekten hersey fahis artıyor çok sinir bozucu bide öyle bir diyorlar ki sanki 400 tl zam yapmış gibi210 tane 1 numara aldin o zaman obur ay 2 numaradan 70lik 2 paket 3 numaradan yine mi 210 tane alayim . Valla geçen yil bir kaban aldim bu kiş aynisi birebir tekrar gelmis arada tam 1000 tl fark vardi. Acaba diyorum cinsiyetide kesinlesti kislik kabanda mi baksam 1 yaş abartimi olur bilemedim ama cocuk kabanlarida pahaliydi ocak ayindan sonrada zam gelicek yeniden. Dun esimle doğum icin fiyat aldik eylul ayindan sonra tam 4bin tl artmış o kadar kizdim ki kendime ilk hamileligimi ogrendigim zaman aramistim satin alicaktim pahali belki buraya gitmem dedim şimdi 4 bintl fazla verip aldikbi de kadin ocak ayinda fiyatlariimiz yeniden güncellencek dedi
Adet olmasakta o dönemlerde ve yumurtlama dönemlerinde akintilarimiz artıyor benim gözlemlediğim kadarıyla lütfen stres olmayın pazartesi mutlaka görünün içiniz rahat etsin.Kızlar daha öncede su gibi akıntım olduğundan bahsetmiştim ama şu an çok korkuyorum çünkü 14+5 haftalık hamileyim normalde parmağımın bir boğumu kadar şeffaf sanki idrarımı kaçırmışım gibi ıslaklık olurdu çamaşırımda doktorum önemli değil demişti ama bugün sabahtan beri 2 parmağımın kapladığı alan kadar geliyor ve az önce ayağa kalktığımda sanki bişey aktığını hissettim yine çamaşırım baya bi ıslanmıştı.Bu yaşadığım durumu yaşayan var mı normal mi yoksa korkulmalı mı? Hastaneyi aradım ama acilde kadın doğum doktoru yokmuş lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Evet şu an baktım adet dönemimdeymişim inşallah o tarz bir şeydirAdet olmasakta o dönemlerde ve yumurtlama dönemlerinde akintilarimiz artıyor benim gözlemlediğim kadarıyla lütfen stres olmayın pazartesi mutlaka görünün içiniz rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?