- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.201
Bu da alacak kişilerin benim yaşadığım tecrübeyi yaşamayacakları anlamına gelmiyorSize göre çok gerekli bana göre değil sizin tecrübeleriniz farklı benimkiler farklı
O balon patlaması da yüzüstü yattığımda oluyo ama gaz mı değil mi emin olamıyorum, inşallah sağlıkla büyürler de gümbür gümbür tekmelerini bile hissederizSizinle gunlerimiz ayni bende 14+6yim bir hafta oncesi elimi karnima koydugumda sanki balonnpatlamasi gibi oluyirdu simdi hicbisey hissetmyorum bende cok sabirsizlaniyorum
Ben de sanki biri hafif vurup kaçıyormuş gibi hissediyorum. Ben de çok istediğim için uyduruyor muyum acaba diye düşündümBenimde ilk gebeliğim 14+6yım ve 2 gündür sırt üstü yatıp elimi rahimin üstüne koyuyorum altından çok çok hafif bi balık kayıyomuş hissi yakalıyorum. İnşallah çok hissetmek istediğim için ben uydurmuyorumdurAma hisseden tanıdıklarım ilk öyle hissettiklerini söylediler
Ben de sanki biri hafif vurup kaçıyormuş gibi hissediyorum. Ben de çok istediğim için uyduruyor muyum acaba diye düşündümumarım bebişlerimizin hareketleridir
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha nasip etsin hemen inşallah sağlıkla. Düşüğün bir ayağı içeride olur derler inşallah hemen olur.Bende mayıs annesi olacaktım bebegim düşmeseydi birde doğum günümde mayısta anneler günü de mayısta çok büyük bir mutlulukla bekliyordum ama gitti meleğim
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm,ben de ilk bebeğimi kaybetmistim. İnşallah biran önce sağlığınıza kavuşup tekrar hamile kalırsınız dualarım sizinleBende mayıs annesi olacaktım bebegim düşmeseydi birde doğum günümde mayısta anneler günü de mayısta çok büyük bir mutlulukla bekliyordum ama gitti meleğim
Inşallah rabbim büyük bir bildiği vardır deyip kabullenmekten başka çarem yok şu an dursaydı 17 haftalik falan olacaktı düşününce insanın zoruna gidiyor ama elden bi şey gelmezÇok geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha nasip etsin hemen inşallah sağlıkla. Düşüğün bir ayağı içeride olur derler inşallah hemen olur.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bir an önce bende tekrardan hamile kalmayı çok ama çok istiyorum ancak öyle avunabilirim bugün dusugumun üstünden 45 gün geçti 35. Günde ilk adetimi oldum bugün adetimin 10. Günü hala lekelenmelerim devam ediyor ne zaman adetim biter çok merak ediyorumÇok geçmiş olsun çok üzüldüm,ben de ilk bebeğimi kaybetmistim. İnşallah biran önce sağlığınıza kavuşup tekrar hamile kalırsınız dualarım sizinle
İnşallah sağlıkla yeni bir gebeliğiniz olurBende mayıs annesi olacaktım bebegim düşmeseydi birde doğum günümde mayısta anneler günü de mayısta çok büyük bir mutlulukla bekliyordum ama gitti meleğim
Çok teşekkür ederim ınsalllahhh allahım büyükİnşallah sağlıkla yeni bir gebeliğiniz olur
16+ bisilerde hissetmistim. Simdi nerdeyse 16 olucam henüz belirgin bisi yok. Bazen kipirti gibi diil de baska bisiler hissediyorum ama onun da devamliligi olmadigi icin henüz hissetmiyor gibiyim. Bide kendimi dinleyecek 1 dakikam bile olmadigi icin de olabilirKızlar ilk gebeliğinizde kaçıncı haftada bebeği hissetmeye başladınııız? Ben hissetmek bebeği hissetmek istiyorum artık15+0 oldum bugün
Merhabalar belki de bizim hissettiğimiz gaz gibi bişiydir hiç endişe etmeyin çoğu gebe 20 21. Haftada hissedermiş. Tam anlamıyla bence biz de o zaman hissedeceğiz. Balık fanusa çarpar da geri gider ya saniyelik bir olay gibi bir şey.17nci haftaya geldim zerre bisey hissetmiyorum ;( elimi koyuyorum konusuyorum yok hic bir sey kontrollerde iyi olduğunu görmesem korkucam artik nasil bir his seyirme gibi mi kayiyor gibi mi yada kalp carpintisi gibi mi
Çook geçmiş olsun canım benim Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin sanaBende mayıs annesi olacaktım bebegim düşmeseydi birde doğum günümde mayısta anneler günü de mayısta çok büyük bir mutlulukla bekliyordum ama gitti meleğim
Ben ilk hamileliğimde 16 kilo almıştımKeyfli akşamlar kızlarrr
Bu sürece kadar kaç kilo aldınız
Ben 16+1’deyim. Sabah aç karnına 1,5 buçuk, akşamları 2 kilo almış gözüküyorum.
Tabi gerçek kilomuz, sabah aç karnına çıkan kilomuz oluyor, onu baz almak gerekir
Ay ben iki gündür böyle bişeyler hisseyorum, seğirme gibi ama anlık, kısa kısaMerhabalar belki de bizim hissettiğimiz gaz gibi bişiydir hiç endişe etmeyin çoğu gebe 20 21. Haftada hissedermiş. Tam anlamıyla bence biz de o zaman hissedeceğiz. Balık fanusa çarpar da geri gider ya saniyelik bir olay gibi bir şey.
Bende mayıs annesi olacaktım bebegim düşmeseydi birde doğum günümde mayısta anneler günü de mayısta çok büyük bir mutlulukla bekliyordum ama gitti meleğim
Görüntülere göre kızKızlar merhaba ben de 10 hafta 1 günlük hamileyim.usgden cinsiyet tahmin edebilen var mı acaba. Çok merak ediyorum da biri 7 haftalık biri de dün çekildi 10 haftalık
Süt sağma makinesine her zaman ihtiyaç var ki özellikle ilk aylarda sütünüz çok geldiğinde boşa gitmemesi için sağıp sağıp buzluğa atıyorsunuz ve sütünüz azaldığı zamanlar da yada çalışan anneyseniz olmadığınız zamanlarda nimet oluyor. Sütünüz gelmediği zaman da da uyarıcı etki yarattığı için yine arttımasını sağlıyor. İhtiyacı neye göre belirlediniz anlayamadım
Ben iki bebeğimde de kullanmadım ama çalışmaya hemen başlamamıştım. İki doğumum da normal ve vaktinde oldu süt gelmesiyle ilgili sorun yaşamadım bebeklerim herhangi sebeple küvezde kalmadı. Zaten emzik ya da biberon da tutmadılar. Yani sağmam gereken bir durumla karşılaşmadım. İkisi de 2 buçuk yıl emdiler. Hiç mama kullanmadım. Gelişimleri de yaşıtlarından ileri oldu hep. Mastit veya sütün taşması gibi sorun da olmadı. Doğru emzirme yöntemlerini bilmek mastit açısından önemli. Ama herkeste durum aynı olmaz şartlar değişir. Saydığım şeylerin tam tersi olur ihtiyaç haline gelebilir alınması ve kullanılması gerekir. Alınması şart kısmına katılmıyorum. Durumu olmayan acele etmesin belki ihtiyaç duymayacak ama imkanınız varsa alın dursun. Bir de elektrikli pompalar için elektrik kaçağı riski olabiliyor diye duymuştum iyice araştırın.Bana kesin alin dediler calisan annelerin elinde olmasi lazimmiş bir de sutu cogaltiyor dediler sadece nasil bisey daha iyi olur onu bilemedim
18. Haftada hissetmiştim ama karın bölgesinde değil rahimde baya aşağıda. Hiç smear testi için sürüntü aldırdınız mı bilmiyorum ama tam o noktada hissetmiştim benKızlar ilk gebeliğinizde kaçıncı haftada bebeği hissetmeye başladınııız? Ben hissetmek bebeği hissetmek istiyorum artık15+0 oldum bugün
Benim 18. Hafta başladı ama 20lerin başına kadar hissetmemek çoğunluktaymış. 18 inci haftadaki his göbek deliğinin biraz altlarında, yüzeye doğru gelen ufacık bir pıt oluyor 2-4 defa tekrarlıyor. Farkedilmeme veya gaz hareketiyle karıştırma ihtimali yüksek ve dışardan baksak belli olma ihtimali yok bencce. Ancak 3-4 kez tekrarlarsa anlaşılıyor. Aa orda bebek var gaz olamaz bu diyorsun.17nci haftaya geldim zerre bisey hissetmiyorum ;( elimi koyuyorum konusuyorum yok hic bir sey kontrollerde iyi olduğunu görmesem korkucam artik nasil bir his seyirme gibi mi kayiyor gibi mi yada kalp carpintisi gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?