2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sizinle gunlerimiz ayni bende 14+6yim bir hafta oncesi elimi karnima koydugumda sanki balonnpatlamasi gibi oluyirdu simdi hicbisey hissetmyorum bende cok sabirsizlaniyorum
O balon patlaması da yüzüstü yattığımda oluyo ama gaz mı değil mi emin olamıyorum, inşallah sağlıkla büyürler de gümbür gümbür tekmelerini bile hissederiz

Ben de sanki biri hafif vurup kaçıyormuş gibi hissediyorum. Ben de çok istediğim için uyduruyor muyum acaba diye düşündüm umarım bebişlerimizin hareketleridir

17nci haftaya geldim zerre bisey hissetmiyorum ;( elimi koyuyorum konusuyorum yok hic bir sey kontrollerde iyi olduğunu görmesem korkucam artik nasil bir his seyirme gibi mi kayiyor gibi mi yada kalp carpintisi gibi mi

Ben de sanki biri hafif vurup kaçıyormuş gibi hissediyorum. Ben de çok istediğim için uyduruyor muyum acaba diye düşündüm umarım bebişlerimizin hareketleridir

Bende mayıs annesi olacaktım bebegim düşmeseydi birde doğum günümde mayısta anneler günü de mayısta çok büyük bir mutlulukla bekliyordum ama gitti meleğim
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha nasip etsin hemen inşallah sağlıkla. Düşüğün bir ayağı içeride olur derler inşallah hemen olur.

Bende mayıs annesi olacaktım bebegim düşmeseydi birde doğum günümde mayısta anneler günü de mayısta çok büyük bir mutlulukla bekliyordum ama gitti meleğim
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm,ben de ilk bebeğimi kaybetmistim. İnşallah biran önce sağlığınıza kavuşup tekrar hamile kalırsınız dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha nasip etsin hemen inşallah sağlıkla. Düşüğün bir ayağı içeride olur derler inşallah hemen olur.
Inşallah rabbim büyük bir bildiği vardır deyip kabullenmekten başka çarem yok şu an dursaydı 17 haftalik falan olacaktı düşününce insanın zoruna gidiyor ama elden bi şey gelmez

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm,ben de ilk bebeğimi kaybetmistim. İnşallah biran önce sağlığınıza kavuşup tekrar hamile kalırsınız dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bir an önce bende tekrardan hamile kalmayı çok ama çok istiyorum ancak öyle avunabilirim bugün dusugumun üstünden 45 gün geçti 35. Günde ilk adetimi oldum bugün adetimin 10. Günü hala lekelenmelerim devam ediyor ne zaman adetim biter çok merak ediyorum

Kızlar ilk gebeliğinizde kaçıncı haftada bebeği hissetmeye başladınııız? Ben hissetmek bebeği hissetmek istiyorum artık 15+0 oldum bugün
16+ bisilerde hissetmistim. Simdi nerdeyse 16 olucam henüz belirgin bisi yok. Bazen kipirti gibi diil de baska bisiler hissediyorum ama onun da devamliligi olmadigi icin henüz hissetmiyor gibiyim. Bide kendimi dinleyecek 1 dakikam bile olmadigi icin de olabilir

17nci haftaya geldim zerre bisey hissetmiyorum ;( elimi koyuyorum konusuyorum yok hic bir sey kontrollerde iyi olduğunu görmesem korkucam artik nasil bir his seyirme gibi mi kayiyor gibi mi yada kalp carpintisi gibi mi
Merhabalar belki de bizim hissettiğimiz gaz gibi bişiydir hiç endişe etmeyin çoğu gebe 20 21. Haftada hissedermiş. Tam anlamıyla bence biz de o zaman hissedeceğiz. Balık fanusa çarpar da geri gider ya saniyelik bir olay gibi bir şey.

Ben ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım bu hamileliğimde fazla almıyorum şükür 18 haftalık hamileyim 63.5 ile başlayıp 65 olmuşum 1.5 kilo

Ay ben iki gündür böyle bişeyler hisseyorum, seğirme gibi ama anlık, kısa kısa.. özellikle gece yatmadan önce oluyor, artık ben mi sakinlikte anca fark ediyorum bilmiyorum:))

Kızlar merhaba ben de 10 hafta 1 günlük hamileyim. usgden cinsiyet tahmin edebilen var mı acaba. Çok merak ediyorum dabiri 7 haftalık biri de dün çekildi 10 haftalık
Görüntülere göre kız Sağlıkla gelsin hayırlısı olsun

Bana kesin alin dediler calisan annelerin elinde olmasi lazimmiş bir de sutu cogaltiyor dediler sadece nasil bisey daha iyi olur onu bilemedim
Ben iki bebeğimde de kullanmadım ama çalışmaya hemen başlamamıştım. İki doğumum da normal ve vaktinde oldu süt gelmesiyle ilgili sorun yaşamadım bebeklerim herhangi sebeple küvezde kalmadı. Zaten emzik ya da biberon da tutmadılar. Yani sağmam gereken bir durumla karşılaşmadım. İkisi de 2 buçuk yıl emdiler. Hiç mama kullanmadım. Gelişimleri de yaşıtlarından ileri oldu hep. Mastit veya sütün taşması gibi sorun da olmadı. Doğru emzirme yöntemlerini bilmek mastit açısından önemli. Ama herkeste durum aynı olmaz şartlar değişir. Saydığım şeylerin tam tersi olur ihtiyaç haline gelebilir alınması ve kullanılması gerekir. Alınması şart kısmına katılmıyorum. Durumu olmayan acele etmesin belki ihtiyaç duymayacak ama imkanınız varsa alın dursun. Bir de elektrikli pompalar için elektrik kaçağı riski olabiliyor diye duymuştum iyice araştırın.
Kızlar ilk gebeliğinizde kaçıncı haftada bebeği hissetmeye başladınııız? Ben hissetmek bebeği hissetmek istiyorum artık 15+0 oldum bugün
18. Haftada hissetmiştim ama karın bölgesinde değil rahimde baya aşağıda. Hiç smear testi için sürüntü aldırdınız mı bilmiyorum ama tam o noktada hissetmiştim ben

Benim 18. Hafta başladı ama 20lerin başına kadar hissetmemek çoğunluktaymış. 18 inci haftadaki his göbek deliğinin biraz altlarında, yüzeye doğru gelen ufacık bir pıt oluyor 2-4 defa tekrarlıyor. Farkedilmeme veya gaz hareketiyle karıştırma ihtimali yüksek ve dışardan baksak belli olma ihtimali yok bencce. Ancak 3-4 kez tekrarlarsa anlaşılıyor. Aa orda bebek var gaz olamaz bu diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…