2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
17nci haftaya geldim zerre bisey hissetmiyorum ;( elimi koyuyorum konusuyorum yok hic bir sey kontrollerde iyi olduğunu görmesem korkucam artik nasil bir his seyirme gibi mi kayiyor gibi mi yada kalp carpintisi gibi mi
Benim 18. Hafta başladı ama 20lerin başına kadar hissetmemek çoğunluktaymış. 18 inci haftadaki his göbek deliğinin biraz altlarında, yüzeye doğru gelen ufacık bir pıt oluyor 2-4 defa tekrarlıyor. Farkedilmeme veya gaz hareketiyle karıştırılma ihtimali yüksek ve dışardan baksak belli olma ihtimali yok bencce. Ancak 3-4 kez tekrarlarsa anlaşılıyor. Aa orda bebek var gaz olamaz bu diyorsun.

Kızlar günaydın ben çok kötü grip oldum nefes alamıyorum öksürüğüm de çok Bu şekilde olup atlatan var mı
10 gündür aynı şekildeyim önce ateşle başladı. Sonra kuru öksürük sonra balgam li. Ardından burun tıkanıklığı ve akıntısı. Hala geçmedi öksürük kriz şeklinde geliyor

10 gündür aynı şekildeyim önce ateşle başladı. Sonra kuru öksürük sonra balgam li. Ardından burun tıkanıklığı ve akıntısı. Hala geçmedi öksürük kriz şeklinde geliyor
Bana da oğlumdan geçti heralde okulunda influenza salgını vardı o oldu 2 gün sonra ben oldum öksürük çok garip bir öksürük ya

Selam kızlar,bende 16+4 haftalık hamileyim.Fetal DNA yaptırmıştım bi kaç hafta önce Dr.cinsiyetinin erkek olduğunu söylemişti,fakat cumartesi kontrole gittiğimizde hiç bir şekilde pipiyi göremedi.Firmaya yazdı yanlışlık mı oldu diye çünkü firma da dr a rapor göndermiyormuş sadece yazılı olarak erkek ya da kız diyormuş.Sonra dönüş yaptılar oradan yine erkek dediler.Dr um da bşr ay sonra tekrardan bakacağız dedi benim aklım çok karıştı ya.Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi hiç

Manuel var benim elimde hiç bir işime yaramadı cokta kullanmadim belkide beceremedim , ama bence almayın gerekirse alırsınız belki gerek olmayacak
katılıyorum sütümüz inşallah gelir bebek emer ama bilmeden almak boşa masraf gibi geliyor. Hastanede elektrikli pompa var, manuel alınabilir şimdilik uygun oluyor.

Ben kontrolden cıktim arkadaslar bebis gayet iyiymiş tahmin ettigim gjbi rahim agzimda ufak bir yara varmış kanamada ondan diye düsünuyor doktor fitil verdi ama gebelerde olabilecek duzeyde dedi hersey yolunda yani
maşallah annesi daha da iyi olun inşallah gebelikte böyle ufak tefek sıkıntılar oluyor sanırım bende ikide enfeksiyon atlatıyorum

katılıyorum sütümüz inşallah gelir bebek emer ama bilmeden almak boşa masraf gibi geliyor. Hastanede elektrikli pompa var, manuel alınabilir şimdilik uygun oluyor.
Ben de ilk gebeligimde ilk 1 yil evdeydim hiç pompa vs almadım ve ihtiyac da duymamistim. 1 yildan sonra da zaten yemek de yedigi icin ben isten geldikçe emiyordu geceleri de emiyor yetiyordu sagmama gerek kalmamıştı.

Kızlar merhaba kontrolden çıktık şimdi, 18+1 günlük olmuş boyu 17,5cm kilosu 214 gr herşey yolundaymis sadece osteocare adlı calsiyum+magnezyum+d vitamin içerikli bi ilaca geçtik, multivitamin 2gunde 1 icecekmisim artık bir de demir ilacı verdi. 25 gun sonra detaylı ultrason var inşallah o da iyi geçer. Umarım sizinkiler de güzel geçmiştir

O balon patlaması da yüzüstü yattığımda oluyo ama gaz mı değil mi emin olamıyorum, inşallah sağlıkla büyürler de gümbür gümbür tekmelerini bile hissederiz
bende seyirme gibi oluyor ard arda iki üç kez sonra geçiyor, sanki bir şey dokunup çekiyor elini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…