2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bana da oğlumdan geçti heralde okulunda influenza salgını vardı o oldu 2 gün sonra ben oldum öksürük çok garip bir öksürük ya
Ayni durumdayım canım. Ben de öğretmenim çocuklardan bulaşıyor sen kendini korusanda. Tek bir öğrencinin hasta olması yeterli allah sifa versin sana da

Ayni durumdayım canım. Ben de öğretmenim çocuklardan bulaşıyor sen kendini korusanda. Tek bir öğrencinin hasta olması yeterli allah sifa versin sana da
Amin canım sana da çok geçmiş olsun valla zaten bulantı mide ekşimesiyle falan başa çıkamıyordum hastalıkla brlikte iyice midem yanıyor sürekli mandalina limon yemekten

Ultrasonda doktorlar karıştırabiliyor kordon vs de gördükleri için ama fetal daha kesin sonuç verir bence ordaki doğrudur

Yaa nasıl da kalbimden geçeni söyledinizherkes bana erkek diyor ama kalbimde öyle bir kız çocuk sevgisi var ki. Tabiki herşeyden önce sağlıklı hayırlı bi evlat olmasını diliyorum. Erkek de olsa başım gözüm üstüne yine çok mutlu olurum ama o kız bebeği kucağıma almak istiyorumallahımın gücüne gitmez inşallah. Siz tahminde mi bulundunuz yoksa gönlünüzden geçeni mi söylediniz kız diye. Merak ettim

Hayır bir de çocuğun pipisi mi yok acaba, sorunlu mu diye düşünmeye başladım
Korkmayin banada 15 hafta kordonunpipi diye gosterdiler fetalde cikti kiz 2 3 gun once kontrole gittim doktorum evet kiz dedi. Kordon kapatiyordur hic biseyi yoktur siz gittiginiz zamanda bacagini tam acmiyordur muhtemelen bende hep oyle oldu cunku.fetal dogrudur doktorun makinasi cok gelismis olmayabilir

Kizlar 16 17nci haftalarda karin altında dolgunluk hafif agri sanci normal mi ya bazende gobek cevremde acitir gibi ağrıda diyemiyorum ama rahatsz hisler oluyor.bende kabizlik yeniden basladi fazla kati beslendim sanirim belki o da tetikliyordur bilmiyorum.

Kızlar şimdi adını söylemeyeyim fakat canım şu an ulaşmam zor olan bir şeyi istiyor 1-2 haftadır, bu aşermek midir? Bu kadar istememe rağmen bulamadığım için yemesem hurafe denen şeylerlerden(iz kalması vs) olur mu? Komik biliyorum bana da komik geliyor bazen de inanıyorum böyle şeylere

Kızlar 19+1 haftalık hamileyim. Bugün doktordan geldim. İdrar tahlillerim de enfeksiyon çıktı. Monurol diye bir ilaç verdi doktor. Suya karıştırılıp içiliyor. Tek kullanımlık. Daha önce kullanan var mı.

Canım gebelikte bu ilaç kullanılabiliyo bir sorun yok.ben dha önce kullandım ama hamile kalmadan önceydi.

Canım gebelikte bu ilaç kullanılabiliyo bir sorun yok.ben dha önce kullandım ama hamile kalmadan önceydi.
Teşekkür ederim. Ben ilaç kullanmasam doğal yollarla geçirme imkanım var mı? Antibiyotik olunca korkuyor insan. Ama enfeksiyon kronikleşirse bu sefer erken doğuma neden olabilir dedi doktor. Ne yapacağımı bilemedim.

Bende benzer ağrılar yaşıyorum hatta dün baya Bi kaşık bolgeme kramp girdi iki büklüm kaldım Dr soracağım benim sezaryen ilk dogumum onun etkisi olabilir. Senin genel Bi şişkinlik problemin vardı bence bunlarda ağrı yapabilir canim

Ay bayandanmerak ettim ne olduğunu Bi yandan da ogrenme ya canın isterse diyorum sanmıyorum iz olacağını ciğer falanda dokunmayın diyorlar mesela.

Doğal yolla gecirebil3cegiz bir yöntem varmi benim bildiğim yok hatta bu süreçte bitkisel çayları bile onermiyorlar bence kullanın kroniklesmesi değil rahime uzanirsa enfeksiyon erken doğuma bile neden olabilir kar zarar meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…