Görüntülere göre kız
Sağlıkla gelsin hayırlısı olsun
Ben iki bebeğimde de kullanmadım ama çalışmaya hemen başlamamıştım. İki doğumum da normal ve vaktinde oldu süt gelmesiyle ilgili sorun yaşamadım bebeklerim herhangi sebeple küvezde kalmadı. Zaten emzik ya da biberon da tutmadılar. Yani sağmam gereken bir durumla karşılaşmadım. İkisi de 2 buçuk yıl emdiler. Hiç mama kullanmadım. Gelişimleri de yaşıtlarından ileri oldu hep. Mastit veya sütün taşması gibi sorun da olmadı. Doğru emzirme yöntemlerini bilmek mastit açısından önemli. Ama herkeste durum aynı olmaz şartlar değişir. Saydığım şeylerin tam tersi olur ihtiyaç haline gelebilir alınması ve kullanılması gerekir. Alınması şart kısmına katılmıyorum. Durumu olmayan acele etmesin belki ihtiyaç duymayacak ama imkanınız varsa alın dursun. Bir de elektrikli pompalar için elektrik kaçağı riski olabiliyor diye duymuştum iyice araştırın.
18. Haftada hissetmiştim ama karın bölgesinde değil rahimde baya aşağıda. Hiç smear testi için sürüntü aldırdınız mı bilmiyorum ama tam o noktada hissetmiştim ben