2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yaban mersininin enfeksiyonu önleyici azaltıcı etkisi varmış diye ben yazın birkaç paket buzluğa atmıştım çünkü ilk haftalar idrar yapamama sıkıntısı yaşadım ama geçti kendiliğinden test yaptırana ladar. Testte de çıkmadı. Yaban mersininin etkisi oldu mu emin değilim. Öyle yazılmış internette, hatta doğal içerikli enfeksiyon ilaçlarında onun özü kullanılıyormuş. Ama tedavi için ona güvenme doktorun dediğini yap bence. Enfeksiyonu tedavi etmemek riskliymiş

Maşallah 2 gunde bir kullandiginiz multivitamin adi nedir mutluvitamin kullandiginiz gun osteocare kullancakmisiniz

Enfeksiyon icin ogure ogure su icmistim gunde 3 litre suan yine midem agzima geliyor cok icince ama korkudan iciyorum cunku enfeksiyondan korkuyorum.birde sarimsak tansiyonumu düşürmesine ragmen bir dis sarimsagi kucuk yogurt kasesine doğrayıp cignemeden kasiklayip yutuyorum.son olarak zencefil cayi yas zencefilli rendeleyip sicaklimonlu su yapip iciyorum.hamileligin ilk zamanlarinda idrarda enfeksiyon cikti her yolu denedim dogal olan sonra düzelmişti. Ama oran onemli enfeksiyon yuksek degerde ise direk antibiyotiği tercih etmemiz gerekiyor ben sık sık idrar tahlili veriyorum korkudan cunku geçmişte çok çektim;( Valla ben kabizliktan cektim baya ,hamilelik bende sindirim sorunu yaratti Inşallah bisey yoktur ciddi;(

Aman eşler kostursun biz niye koşturalim benimki şanslı hiç öyle aserme durumum olmadı , genelde canım en çok Çiğ köfte çekiyor bildiğin bulgur aslında
Valla o tarz şeyler yediğimde 6 aylık gibi oluyo göbeğim, geceler de zehir oluyor Hayırlısıyla bi atlatalım da şu kalan ayları

Maşallah 2 gunde bir kullandiginiz multivitamin adi nedir mutluvitamin kullandiginiz gun osteocare kullancakmisiniz
Pregnomarin multivitamin adı, osteocare için aynı gün denk gelsin gelmesin herhangi bir sorun yok. Multivitamini iki günde 1e indirmesinin sebebi demir ilacim gyno ferro çünkü onun icinde de folik asit ve b12 var. Süt ve süt ürünlerini azalttim demir emilimini azalttığı için çünkü bende zaten Akdeniz anemisi olduğu için biraz dikkat ediyorum.

ben bilmeden aldım yaban mersini ve böğürtlen ahududu daha doğrusu dis etlerim hassaslasti hamilelikten bir de ağız içim yara gibi olmuştu ona çok iyi geliyor hemen ertesi güne iyilestirmisti sonra bi baktim idrar yaparken yanmam ve sindirimim de duzenlendi ama denk mi geldi bilemiyorum

Bende de var bir kaç gündür. enfeksiyon mu acaba dedim ama daha geçen hafta kan idrar testi verdim. Sanırım rahim iyice büyüyor diye canım. çarşamba doktora gideceğim zaten sorarım.

Buaeada grup yöneticimizi etiket yapamadım benim bebis kesin erkekmis listeye ekleyebilirmi acaba yada nasil etiketleniyo biri anlatabilirmi
Isimlerin basina @ yazarsaniz . Resimleriyle beraber cikiyor kisinin adı hayırlı olsun oglunuz maşallah sağ salim alin kucağınıza

Bende talesemi taşıyıcısıyim değerlerinin ne durumda kızımda iki kere kan takviyesi almıştım şuan 8 civarında geziyor hemoglobin. Yarın dahiliye kontrolüm var bakalım ne diyecek gyno bende hiç fayda etmemisti şuan fertamir kullanıyorum sanki daha dengede tutuyor gibi

Bende de var bir kaç gündür. enfeksiyon mu acaba dedim ama daha geçen hafta kan idrar testi verdim. Sanırım rahim iyice büyüyor diye canım. çarşamba doktora gideceğim zaten sorarım.
Banada haber verirmisiniz benim kontrolume 2 hafta var daha ama bu arada yakınımdaki polikinlige idrar testi vereyim diyorum zaten veriyorum tsh icin ve idrar icin belli araliklarla. 2 3 gundur resmen rahmimin oldugu yerde doluluk var gibi kasiklarima da ara ara kucuk sancilae giriyor zaten bu haftalar hizli buyume oldugu zamanlarmis insallah rahmimizin büyümesi sancisidir

İnanın hiç hatırlamıyorum 10 gibi bi degerdi galiba sanirim alt sınır 11di çünkü En son 2 ay önce kan tahlili yaptırdı doktorum iyiydi yani biliyosunuz bizde hep düşüktür zaten ama herzamanki degerlerimden daha iyiydi, ben ilacla gebe kaldığım için planli bi sekilde herseyim kontrol edildi değerlerim şuan için iyi o yüzden. Çok şükür henüz kan takviyesi gibi bi durum yaşamadım.

Tabii mutlaka haber veririm

Ben sizin yerinzde olsam kullanırdım Allah korusun enfeksiyon ilerlemesi dha kötü sonuçlar doğurabilir.Bende diş için antibiyotik kullandm hamileyken çok şükür bir sorun yaşamadık.

Ahh çok sevindim senin adına inş benimde almama gerek kalmaz

İlk hamileligimde son zamanlarda kullanmıştım iyi geliyor .Bol su icmeye dikkat edin geçmiş olsun

İdrar yolu enfeksiyonu ilaçsız zor geciyor ilerlemeden geçirmenin tek yolu ilaç malesef .Kullanmazsaniz Allah korusun bebeğe daha çok zararı var enfeksiyonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…