2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Iyi aksamlar arkadadlar acil yardiminiza ihtiyacim var rahim agzindaki yara icin doktorum fitil verdi fitili koyuyorum o geri cikiyo nasil yapacagim ilk defa kullaniyorum

Kızlar bu arada doktorum 1ay sonraki randevumu sekreterine direk perinatologtan aldırdı. Detaylı muayene organlara bakılcakmış. Hepimizin bu süreci var dimi yani oraya yönlendirmesi normal mıdır?
Tabii normal canım 20 hafta civari ayrıntılı ultrason bakılıyor. O yüzden yönlendirmiş.

Kızlar bu arada doktorum 1ay sonraki randevumu sekreterine direk perinatologtan aldırdı. Detaylı muayene organlara bakılcakmış. Hepimizin bu süreci var dimi yani oraya yönlendirmesi normal mıdır?
Evet canım perinatolog yapıyor ayrıntılıyı. Kaç haftalık olacaksın yani?
Iyi aksamlar arkadadlar acil yardiminiza ihtiyacim var rahim agzindaki yara icin doktorum fitil verdi fitili koyuyorum o geri cikiyo nasil yapacagim ilk defa kullaniyorum
İyice ittir canım .

Kaç gün kullanacaksın?
Ben her gece progestan yapıyorum alıştım
Bende sabah aksam progestan fitil kullaniyorum her yaptigimda acaba zarar verdim mi rahime diye korkuyorum 10 gun oldu hala alisamadim fitil olayina ve sanirim cok iyi yerleştiremiyorum cunku lavaboya cikinca camasirimda goruyorum ilaci yada tuvalette peceteye briaz geliyor. Allahim saglik versin hepimize

Kizlar rahim boyunuz ile ilgili hic birsey soyledimi doktorunuz kontrolde? 17 18 haftalarda rahim boyunuz kac cikti bilen varmi benim 36 cikti sanirim fitil igneye ondan devam ediyoruz hala doktor normal sınırlarda dedi ama genelde 40ve uzeri daha iyi diye biliyorum.

25 ve alti riskli. Seninki gayet iyi bi deger
Cnm. Ben 21 haftalikken 3. Kizimda 31 cmdi. Kendimi fazla yormadan 39 haftaligi gordum

Ben dün muayeneye gittim, 47 mm dedi ama normal veya değil bişey demedi

Benm bir erken doğum kaybım oldğu için doktorum her muayenede alttan ölçüm yapıyor ilk muayene de 42 dedi sonra hiç ölçü vermedi hep iyi dedi.bnde rakam sormuyorum hiç guvenyrm doktoruma sende güven rahat agzı tehlikeli kısalıkta olsa dikiş önerirdi iğne ve fıtıl yeterli değil o bi dönem kanaman oldu ya ondan veriyo fitil ve iğneyi bnde kullandım ilk üç ay bnm tüp bebekti tabi ondan kullandm

Progesterani fitil olarak kullandigjnda uzun sure kalkmayacaksin canim yani en az 3 4 saat

B
Ana her kontrolde ölcüyo gayet iyi diyo ölcusunu söylemiyo

Kızlaarrrrrr birden telefon geldi,fetal dna sonucum çıkmıs Her şey yolunda çok şükür ay çok mutlu oldum. Cumartesi tekrar kan vermiştim. Onu iptal edicekler. Hepsi düşük risk diyor. Bin şükür
gözünüz aydın çok sevidim adınıza ikili test yaptırmışmıydın onun sonucu ne çıkmıştı

Sabah kullanmıyorum çünkü geri akıyo 2 sini de akşam yapıp uyuyorum buna rağmen sabah geliyor benimde doktora sordum sorun yok alacağını alıyordur demişti
4 5 tane var fitilin icinde gunde 1 tane

Progesteranida arada fitil olarak kullandim o cok kolay koyuluyordu ama bu fitil büyuk ve ücgen gibi ben koyuyorum o cıkiuo
Hımm onu bilmiyorum canım zor ya her türlü oraya bişey sokmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…