- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.301
Teşekkür ederimgözünüz aydın çok sevidim adınıza ikili test yaptırmışmıydın onun sonucu ne çıkmıştı
Insallah benimde oyle olur 10 gun sonra kontrolum var umarim dahada kisalmaZ;( ❤25 ve alti riskli. Seninki gayet iyi bi deger
Cnm. Ben 21 haftalikken 3. Kizimda 31 cmdi. Kendimi fazla yormadan 39 haftaligi gordum
Masallah çok iyi o degerlerde yuruyus hafif spor kisitlamalari olmuyor diye biliyorumBen dün muayeneye gittim, 47 mm dedi ama normal veya değil bişey demedi
Valla bi an icin cok kotu oldum kuzenim erken dogum yaptı çocuğu da kendiside çok cekti;( 40 uzeri mm ler bu haftalarda çok iyimis ben 35.6 mm değerini duyunca doktora sordum sorun yok dedi ama sen yinede yuruyus yapma genel olarak dinlen dedi;( insallah surec saglikla ilerler. Evet kanamadan dolayı hala devam ettiriyordur haklisiniz bende acaba rahim boyundan dolayi mi devam ediyoruz diye dusundum❤Benm bir erken doğum kaybım oldğu için doktorum her muayenede alttan ölçüm yapıyor ilk muayene de 42 dedi sonra hiç ölçü vermedi hep iyi dedi.bnde rakam sormuyorum hiç guvenyrm doktoruma sende güven rahat agzı tehlikeli kısalıkta olsa dikiş önerirdi iğne ve fıtıl yeterli değil o bi dönem kanaman oldu ya ondan veriyo fitil ve iğneyi bnde kullandım ilk üç ay bnm tüp bebekti tabi ondan kullandm
Ben 3 4 saate en az 5 kere tuvalete kalkarim ya;( cok su iciyorum Cunku. Peki fitilden sonra sizde de bir kac saat sonra akintida ilac kalmis oluyormu vallla korkudan derine itemiyorum ne kadar geriye koymam gerektiginide bilmiyorum cok cok afedersiniz sanki orada bi yere dokunuyormus gibi hissediyorum orada hemen birakiyorum;(Progesterani fitil olarak kullandigjnda uzun sure kalkmayacaksin canim yani en az 3 4 saat
Sabah kullanmıyorum çünkü geri akıyo 2 sini de akşam yapıp uyuyorum buna rağmen sabah geliyor benimde doktora sordum sorun yok alacağını alıyordur demişti
Fitilden sonra kegel gibi sık birak egzersizi yapıyorum belki icine daha iyi ceker fitili diye. Her fitil sonrasi fenalasiyorum hayatimda hic fitil atmamistimvalla geriliyorum daha buyuk imtihan vermesin Allah .ama bu fitilden sonra su gibi akintim artti sanki bunu da doktora sormayi unuttum gun icinde seffaf kokusuz cok az su gibi akinti oluyor .
Sabah kullanmıyorum çünkü geri akıyo 2 sini de akşam yapıp uyuyorum buna rağmen sabah geliyor benimde doktora sordum sorun yok alacağını alıyordur demişti
Fitilden sonra kegel gibi sık birak egzersizi yapıyorum belki icine daha iyi ceker fitili diye. Her fitil sonrasi fenalasiyorum hayatimda hic fitil atmamistimvalla geriliyorum daha buyuk imtihan vermesin Allah .ama bu fitilden sonra su gibi akintim artti sanki bunu da doktora sormayi unuttum gun icinde seffaf kokusuz cok az su gibi akinti oluyor
Hımm onu bilmiyorum canım zor ya her türlü oraya bişey sokmak
Ben tüp bebek tedavisi için alıyordum yani ilk 12 haftada vücut kendisi doğal hamilelik gibi progestan üretmediği halde fitil olarak aldığım yeterli oldu. Özellikle ilaç için yatmıyordum. Tüp bebek doktoru da kendi doktorum da öyle bir tavsiyede bulunmadı. Gece kullandığımın üstüne zaten yatıp uyuyordum çok geç saate denk geliyordu. Ama gündüz olan sabah kalkınca alıyordum ve tekrar yatmıyordum. Yani arada tuvalete kalkmanın falan ilacı etkisizleştireceğini sanmıyorum. Sadece olabildiğince ileri itin demişti doktor ilacı yazarken.Insallah benimde oyle olur 10 gun sonra kontrolum var umarim dahada kisalmaZ;( ❤
Masallah çok iyi o degerlerde yuruyus hafif spor kisitlamalari olmuyor diye biliyorum
Valla bi an icin cok kotu oldum kuzenim erken dogum yaptı çocuğu da kendiside çok cekti;( 40 uzeri mm ler bu haftalarda çok iyimis ben 35.6 mm değerini duyunca doktora sordum sorun yok dedi ama sen yinede yuruyus yapma genel olarak dinlen dedi;( insallah surec saglikla ilerler. Evet kanamadan dolayı hala devam ettiriyordur haklisiniz bende acaba rahim boyundan dolayi mi devam ediyoruz diye dusundum❤
Ben 3 4 saate en az 5 kere tuvalete kalkarim ya;( cok su iciyorum Cunku. Peki fitilden sonra sizde de bir kac saat sonra akintida ilac kalmis oluyormu vallla korkudan derine itemiyorum ne kadar geriye koymam gerektiginide bilmiyorum cok cok afedersiniz sanki orada bi yere dokunuyormus gibi hissediyorum orada hemen birakiyorum;(
Gece yatarken öyle olabilir ama gün icinde sabah koyup ise gidenler var misal ben. Ilk 3 ay sabah fitil koyup 5 dk uzandim sirf. Doktor da yatmana gerek yok demisti ama doktordan doktora fark olabilirProgesterani fitil olarak kullandigjnda uzun sure kalkmayacaksin canim yani en az 3 4 saat
Bana doktor fazla ugrasma itebildigin kadar dedi ilsc degilde eriyince akimtida peynir kesigi gibi geliyoInsallah benimde oyle olur 10 gun sonra kontrolum var umarim dahada kisalmaZ;( ❤
Masallah çok iyi o degerlerde yuruyus hafif spor kisitlamalari olmuyor diye biliyorum
Valla bi an icin cok kotu oldum kuzenim erken dogum yaptı çocuğu da kendiside çok cekti;( 40 uzeri mm ler bu haftalarda çok iyimis ben 35.6 mm değerini duyunca doktora sordum sorun yok dedi ama sen yinede yuruyus yapma genel olarak dinlen dedi;( insallah surec saglikla ilerler. Evet kanamadan dolayı hala devam ettiriyordur haklisiniz bende acaba rahim boyundan dolayi mi devam ediyoruz diye dusundum❤
Ben 3 4 saate en az 5 kere tuvalete kalkarim ya;( cok su iciyorum Cunku. Peki fitilden sonra sizde de bir kac saat sonra akintida ilac kalmis oluyormu vallla korkudan derine itemiyorum ne kadar geriye koymam gerektiginide bilmiyorum cok cok afedersiniz sanki orada bi yere dokunuyormus gibi hissediyorum orada hemen birakiyorum;(
Evet normal ve bence en önemli detaylı ultrason.butun organları inceleniyorKızlar bu arada doktorum 1ay sonraki randevumu sekreterine direk perinatologtan aldırdı. Detaylı muayene organlara bakılcakmış. Hepimizin bu süreci var dimi yani oraya yönlendirmesi normal mıdır?
Fitil olarak 12.haftaya kadar ben de kullandım yarım saat kalkmıyordum sadece .Hatta gece yatmadan önceki yaptığımda bile o akıntı oluyor fazlasını vücuttan atıyor çünkü normal.Hatta fitili biraktim bir süre daha devam etti şu an tamamen bitti o fitil akıntısıInsallah benimde oyle olur 10 gun sonra kontrolum var umarim dahada kisalmaZ;( ❤
Bende arada yeşil akıntı goruorum cok az dedim cuma günü bana da verdi doktorum kullandim canimKızlar 19+1 haftalık hamileyim. Bugün doktordan geldim. İdrar tahlillerim de enfeksiyon çıktı. Monurol diye bir ilaç verdi doktor. Suya karıştırılıp içiliyor. Tek kullanımlık. Daha önce kullanan var mı.
Ayrintili ultrason zamanina denk gelio canim ayrintiliyi radyoloji de yapio perinatoloji doktoruda onun icin ona aldirmistirKızlar bu arada doktorum 1ay sonraki randevumu sekreterine direk perinatologtan aldırdı. Detaylı muayene organlara bakılcakmış. Hepimizin bu süreci var dimi yani oraya yönlendirmesi normal mıdır?
Merhaba ayni sorun ben de de var kac haftalik hamilesiniz? Doktorum bebegin bobreklerinde sorun olabilir ondan dolayi sivi azligi olabilir dedi o sebeple hemen perinatolojiye randevu aldim bu hafta gidecegim uzuntuluyum bu konuda duzelen vardir insallahİyi akşamlar arkadaşlar, Amniyon sıvısı az olan var mı aranızda?Usg de sıvı az olduğu için rahim kasılması gözüküyor.Doktor fazla su içmemi söyledi.Böyle olup sonradan artan oldu mu?
Keyfli akşamlar kızlarrr
Bu sürece kadar kaç kilo aldınız
Ben 16+1’deyim. Sabah aç karnına 1,5 buçuk, akşamları 2 kilo almış gözüküyorum.
Tabi gerçek kilomuz, sabah aç karnına çıkan kilomuz oluyor, onu baz almak gerekir
Bendede yürürsem vede cok ayakta durursam oluyo birde gazli birseyler yersemGün içinde eğer uzun süre ayakta kalırsam, iş yaparsam vs rahmim sertleşiyor bildiğin elimle bebeğin olduğu yeri anlayabiliyorum sonra uzanıp bi süre dinlenince tekrar gevşiyor. Bu sizde de oluyor mu?
İnternette rahim kasılması vs yazıyor bu yaşadığımız olay için. Gözüm korktu şu an Allah'tan randevum yarın doktora ilk soracağım şey bu olacakBendede yürürsem vede cok ayakta durursam oluyo birde gazli birseyler yersem
Birinden duymuştum havuc suyu icerek amniyon sıvısını arttirmis diye hatta doktoruna da söylemiş doktoru bu bizim hastalarimizdan duydugumuz bi kür demis yani doktorda şaşırmamış bi arastirip doktorunuza da danisin tabi. Havuc suyu sekeriniz yoksa ne kadar zararli olabilir. Bide bol su için ben artik igreniyirum su dan zorla iciyorumMerhaba ayni sorun ben de de var kac haftalik hamilesiniz? Doktorum bebegin bobreklerinde sorun olabilir ondan dolayi sivi azligi olabilir dedi o sebeple hemen perinatolojiye randevu aldim bu hafta gidecegim uzuntuluyum bu konuda duzelen vardir insallah
Bende de oluyor yatarken obur taraf a donerken ayaga kalkarken ayakta biraz kalsam oluyor belkide bu haftalarda cogu kiside oluyordur insallah normaldirİnternette rahim kasılması vs yazıyor bu yaşadığımız olay için. Gözüm korktu şu an Allah'tan randevum yarın doktora ilk soracağım şey bu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?