2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sirf bunun icin kati meyve sıkacagi satin aldim sıkacak sifir oldugu halde bozuk cikti iade sureci bekliyorum bayagi talihsizlik oldu benim icin yani deneyemedim ama surekli rutin 2.5 litre su iciyorum midem bulandi benim de artik su icmekten

18/19 haftalık olup bebeğini hissedenler her gün hissediyor mu?bazı günler hissedip bazı günler hissedilmediği oluyor mu?

Kizlar 17 haftalik gebelikte su gibi akintinin gelmesi normal mi? Bu donemlerde sizde de oldu mu protestan kullaniyorum fitil de tetikliyor oluyor olabilir. 2 gundur az az camasirim islaniyor gibi hissediyorum lavaboda bakiyorum su gibi islaklik ama cok degil .yasayan varmi

Gün içinde eğer uzun süre ayakta kalırsam, iş yaparsam vs rahmim sertleşiyor bildiğin elimle bebeğin olduğu yeri anlayabiliyorum sonra uzanıp bi süre dinlenince tekrar gevşiyor. Bu sizde de oluyor mu?
Benim de oluyor sertlik zaman zaman. Neyle bağlantılı olduğunu çözemedim bazen dinlenmiş haldeyken de oluyor. Normal sanıyorum. Eğer kilo ortalama altındaysa daha çok hissediliyor galiba bu durum. Doktor geçen sefer amniyon sıvısı için iyi demişti o zaman da oluyordu sertlik.

Birde akintimdan bahsettim bazen yogun beyaz bazen sariya benzer diye. 12 günlük gece yatarken kullancagim fitil verdi. Hem ph'i dengelemek hem de olasi enfeksiyonu engellemek icin. Hamile kaldik, dogurcaz fitilsiz adim atamaz olduk

Progestan baya çok akıntı yapıyor. Özellikle gece ilacı alıp yattıktan sonra sabahları yapıyordu.

Bende de öyle ben fitile bağlıyorum inşallah öyledir

Hayırlısı olsun canım Daha önceki haftalarda bi tahmini var mıydı doktorunun

18/19 haftalık olup bebeğini hissedenler her gün hissediyor mu?bazı günler hissedip bazı günler hissedilmediği oluyor mu?
Ben 16. Haftada hergğn hissetmiyodum şuan 17+6 oldu bir haftadır hergün hissediyorum artık ama 3. Gebeliğim ilkinde 18. Haftada başlamıştım çok hafifti hergün hissedemiyodum 20. Haftada o şekilde hissetmeye başlamıştım
Maşallah canım benim bugün banada doktorum erkek gibi dedi büyük ihtimalle erkek dedi kordon ihtimali de oluyo biz yinede erkek diyelim dedi benimde 2 kızım var aynı hislerdeyim biraz hala inanamıyorum kaldığımdan beri rüyalarımda hislerimde erkekti diğerlerinde hep kız hissetmiştim hareketleri de kızlarımdan çok farklı zaten yinede kesinleşmesi için ayrıntılı ultrasonu sabırsızlıkla bekliyorum

Gün içinde eğer uzun süre ayakta kalırsam, iş yaparsam vs rahmim sertleşiyor bildiğin elimle bebeğin olduğu yeri anlayabiliyorum sonra uzanıp bi süre dinlenince tekrar gevşiyor. Bu sizde de oluyor mu?
Bugun evi toparladım tasiniyoruz da, ben eskiden tek başıma birgunde evi toparlar kutulardim şimdi sadece yatak odasini topladim bi saat gecti gecmedi karnim taş gibi oldu belime bir sanci girdi ki nasil anlatamam sonra biraktim uzandim biraz sertlik gecti

Birde akintimdan bahsettim bazen yogun beyaz bazen sariya benzer diye. 12 günlük gece yatarken kullancagim fitil verdi. Hem ph'i dengelemek hem de olasi enfeksiyonu engellemek icin. Hamile kaldik, dogurcaz fitilsiz adim atamaz olduk
Ben yarin bi doktora yazayim icim dışım fitil oldu benimde
Progestan baya çok akıntı yapıyor. Özellikle gece ilacı alıp yattıktan sonra sabahları yapıyordu.

Insallah benimde fitilden dolayi olmuştur

Bizimki o kadar barizdiki kesinlikle erkek dedi doktor Kizimda 5 aylikti anca ögrenmistik ama erkek gercekten belli ediyomusInsallah sizinkide kesinlesir ama hissediyosan öyledir zaten. Ben suan sudan cikmis balik gibiyim. Erkek annesi olcak olmak bile garip geliyor. Nasil 4 yilda alistiysam kiz cocuklu hayata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…