2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende de oluyor yatarken obur taraf a donerken ayaga kalkarken ayakta biraz kalsam oluyor belkide bu haftalarda cogu kiside oluyordur insallah normaldir
İnşallah
Sordugunda benide haberdar edermisin rica etsem
tabii ki
Evet kiloyla alakalı da olabilir çünkü hamilelikten sonra normal kilomun altına da düştüm baya

Valla Allah yardımcın olsun bende bugün 2-3 saat evi topladım temizledim falan o zamandan beri belimin ağrısından yatıyorum hep. Eğildiğimde bile canımdan can kopuyor resmen, kendimizi bu kadar zorlamamalıyız anlaşılan

İlk kızımda 14. Haftada 2. Kızımda 19. Haftada ayrıntılıda öğrenmiştim ultrason görüntülerinden az çok anlıyorum bacak arasını bende dolu gördüm kız demesini bekliyodum yinede erkek dedi bende şaşkınım garip hissediyorum değildir ya diyorum ama nasip bakalım 20 gün sonra ayrıntılıda belli olcak bana kordon olabilir değilde bu net erkek demesi lazım illa inanmam için 2 kızdan sonra kabullenmek garip geliyo

Amin canım aynen bende yatıyorum hâlâ dönerken bile belim ağrıyor, bence de yormamak lazım yatalım dinlenelim olduğu kadar artik temizlikmis evmis

Evet evet insan alisiyor gercekten. Kiz annesi, erkek annesi belni bi kalip gibi geliyor kulaga ama 7/24 onlarla yatip kalkinca insan öbür türlüsünü duyunca bi tuhaf oluyor Ne güzel 2 kiziniz varmis masallah. Bu da yeni heyecan olur

Yaaa Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı hayırlı bir kızınız olur o zaman 7. hafta görüntüsü kese yuvarlak bebek de kesenin sağına yerleşmiş böyle olduğunda genelde kız oluyor. Gönlümden geçen değildi görüntüye göre öyle tahmin ettim. İnşallah öyle olsun

Arkadaslar biz de 18.haftanin icindeyiz. Benim ilk bebegim. Ama sanki hissediyorum cok hafif. Arada bir karnimin kucuk belli noktalarina bir tiklama oluyor gibi. Bazen gaz sancimsi cok yumusak bir sey oluyor. Bazen sanki balik var icinde suda sagdan sola kayiyor gibi. Acaba bunlar bebegimden mi geliyor yoksa ben mi oyle hissediyor olabilirim. Cunku ilk gebelikte hissedilmez diyor nette falan

Canim aynen su anda ben de o durumdayim. Rahim buyuyor. Geriliyor bag dokulari. Deri ayri bir geriliyor. Agri degil bendeki de ama bir rahatsizlik sanki karnim asiri sismis hazimsizlik yasiyorum yemekten patlamisim hissi var. Ama karnim ne kadar siskin ne de cok yemek yiyorum. Arada bir afedersin sanki ishal olmusum da oyle bir karin agrisi oluyor ama nadir. Bence bu bebegimiz buyuyor onunla ilgili

Bence bebektir o kipirtilar. Devamliligi olunca insan daha cok emin oluyor. Belli saatlerde her gün kipirtilar gelince tamam diyosun bu artik bebek

Ben de birebir böyle hissediyorum. Bu hamilelikte basindan beri ne badireler atlattim. Devam etmeai bile mucize oldu. O yüzden kiz olsun erkek olsun diyecek son insanim ama iste insanin o gönlünden de illa bisi geciyor. Ben hep 2 kiz hayalini kurardim hatta 10 tane cocugum olsa onu da kiz olsa derdim. Ama benim simdi 1 kizim bi oglum olcak. Cok sükür ikisini de yasamis olcam. Insan bi sasiriyor ilk erkek diye duyunca ama aninda da alisiyorInsallah saglikla gönlünüzdeki gibi olur

İnşallah canım sağ ol Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin

Bubarada isal oluyormusum gibi agri bendede oluyo normap diyorum bende

İlk bende böyle başlamıştım hissetmeye canım zaman geçtikçe dikkat edersen o hisler harekete dönüşüyo zamanla ben takip ettim bu sefer

ben 1 haftadır tıklamayı hissediyorum kasık tarafımda oluyor genelde :) hep aynı tıklama gazın nasıl olduğunu biliyorum artık bebek olduğuna eminim :)

KIZLAR BENIDE GRUBA EKLERMISINIZ DUN 15+3 DÜK VE CINSIYETIMIZI OGRENDIK COK SUKUR BENDE NE NUB TEORISI NE RAMZI TEORISI HICBIRI TUTMADI :)
Hayirli olsun bende cin takvimide tuttu yuzuk testide ikisindede erkek cikmisti ulturasondada doktor kesin erkek dedi

Kızlar Merhaba ben bişey sorcam, benim doktorum benim multivitamini 2 gunde 1 e indirip demir ilaci verdi gyno ferro sanol adı. Kimle konuşsam d vitamini vermedi mi diyor bana ama şuana kadar hiç d vitamini vermedi multivitaminde var diye. Böyle d vitamini kullanmayan var mı yoksa doktora soyleyim isteyeceğim

Kontrole gittinizmi merak ettim hersey yokundadir insallah
Şimdi çıktım kontrolden kocaman olmuş eli kolu ayakları kıpır kıpırdı minnoşumun

O sertleşmeyi de sordum önemli değil dedi artık hamile olduğun için hareketlerine dikkat etmen, kendini yormaman lazım falan dedi. Yani bizim panik olmamızı gerektiren bir durum yokmuş çok şükür.
Ara ara çamaşırıma gelen şeffaf su gibi olan şeye de akıntı gibi bişeydir dedi bebeğin suyu iyiymiş çünkü.

Benden haberler bu şekilde güzel çok şükür, darısı hepinize kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…