2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben daha bugün kontrole gittim multivitaminimne ek olarak gyno ferro yazdı sadece. D vitamini falan yazmadı bana da

Mayıs anneleri tekrar merhaba idrar tahlilinde yassı epitel 2 lökosit 3 eritrosit 2 yazıyor. Kan tahlilimde crp 9.87 çıktı. Crp yüksekliği başınıza geldi mi?

Masallah bebisler iyihse sorun yok

kızlar bırsey soracam 15+3 gunluk yanı dun doktor ulstasonda kesın kız dedı bacak arasında hıcbırsey yoktu degısırmı dıye sordum doktora degısmez dedı kesin degışmez degılmı erkek olsa bellı olurdu degılmı bu haftada

18/19 haftalık olup bebeğini hissedenler her gün hissediyor mu?bazı günler hissedip bazı günler hissedilmediği oluyor mu?
Ben canim 19+0 im bugun bir kac gundur arada hissediyordum fakat 2 gundur her aksam hissettirmeye basladi artik :) cok hastayim gerci oksuruyorum ondan cok hareketli olabilir

Multivitanimin icinde var die banada gerek yok dedi doktor ekstra damla kullanmalimiyim demiştim

Çok sevindim gözünüz aydın

Mayıs anneleri tekrar merhaba idrar tahlilinde yassı epitel 2 lökosit 3 eritrosit 2 yazıyor. Kan tahlilimde crp 9.87 çıktı. Crp yüksekliği başınıza geldi mi?
Benim geçen hafta 60lardaydı canım, domuz gribi geçirdim. Bugünkü testimde 23e gerilemişti. İlaç verdi mi doktor? Enfeksiyon çok riskli bir şey maalesef.

kızlar benim sağ kasığımda hafif ağrı var ama çok değil yani rahaatsızlık vermiyor. Sizde de oluyor mu kasık ağrıları zaman zaman
Bende aralarda kasık agrısi oluyordu sonra akıntıda basladı ve rahim agzinda hafif yara varmıs suanda fitil kullanıyorum ama rahim büyümesinden dolayida olabiliyor

Kızlar merhaba bu benim ikinci gebeliğim ilkinde böyle sıkıntılarım olmamıştı bu gebelik farklı ilerliyor çabuk yoruluyorum azıcık yürüyorum nefes nefese kalıyorum ve yorulduğumda çok ayakta kaldığımda alt kısmımda ağrı oluyor benzer durum yaşayanlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…