2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim ilk gebeliğim olmasına rağmen bu belirtler bende de var, normal bence her gebelik farklı ilerler diyorlar sonuçta

D vitamini ni multivitamin ile vermişti doktor ve hala devam ediyorum

Ben de 15 haftalıkken gittim %90 kız dedi ama kesin sonuç için iki hafta sonra tekrar gel dedi haftaya gideceğim inşallah.Degisir ya da degisemez diyemem ama 4 aylıkken daha net cevap vermek istiyorum dedi

Benim de ikinci gebeliğim ilkine göre daha yorgun hissediyorum daha ikinci tirimester ama yatakta dönerken bile zorlanıyorum . yaşın da etkisi var galiba ilk de 29 dum bunda 34

Doktor kesin dediyse bacak arasını net görmüştür. Erkek bebekler 12. Haftada anlaşılıyor zaten bacak arasını gösterirse. 16. Haftada görüp söylenen cinsiyetler genelde değişmiyor fakat doktorun tecrübesi ve ultrason netliği de önemli. Muhtemelen değişmez ama ayrıntılıda kesin öğrenirsiniz zaten.

İlk gebeliğimde doktor 14 haftalıkken kız dedi ve değişmedi ikinci gebeliğimde 12 haftada kız dedi 16 haftada erkek dedi artık değişmez sanırım sizin de değişmez artık

Benim de ikinci gebeliğim ilkine göre daha yorgun hissediyorum daha ikinci tirimester ama yatakta dönerken bile zorlanıyorum . yaşın da etkisi var galiba ilk de 29 dum bunda 34
Beni anlatıyorsunuz sanki yatakta sağa sola dönerken eşim destek oluyor diyorum ki daha bu aylarda böyle ilerde yandım evet öyle diyorlar yaş önemli sanırım bende ilk 22 şimdi 33

İlk gebeliğimde doktor 14 haftalıkken kız dedi ve değişmedi ikinci gebeliğimde 12 haftada kız dedi 16 haftada erkek dedi artık değişmez sanırım sizin de değişmez artık
13+5'te %99 kız dedi bir sürü kız kıyafeti aldım değişirse burdan kız olan birine toplu satarım

Benim de ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandığı için bu defa parmağım acısa hemen bebeğe bişey mi oldu diye strese giriyorum. Annelik zor şimdiden
İnşallah sağ Salim kavuşuruz yavrularımıza İnan’ın ikinci gebelik olmasına rağmen sanki ilk öyle korku öyle korku insan herşeyi bildiğini sanarken hiç birşey bilmediğini anlıyor ve başa dönüyor sanırım annelik hep korku halin

13+5'te %99 kız dedi bir sürü kız kıyafeti aldım değişirse burdan kız olan birine toplu satarım
Valla inşallah hayırlısı hakkınızda değişmez umarım biz ilkinde hemen öğrenince 14 ye iyiydi şimdi 12 de bilemedi ya sonra bş paronıyak olduk kesin bile olsa tek doktorla kalmadık eşim geçen şehir hastanesine götürdü

Benim de bebek midemle akcigerime oturdu sanki. Cok nefesim daralıyor midem sıkışıyor. Daha 4. Ayda böyleyse sonrasını düşünemiyorum
Evet insan ilerleyen aylarda ağırlaşır normalde biz çok erkenden nefes nefese kalıyoruz sonrasını bende merak ediyorum karnım sanki 9 aylık karnı gibi geriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…