2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
kızlar benim sağ kasığımda hafif ağrı var ama çok değil yani rahaatsızlık vermiyor. Sizde de oluyor mu kasık ağrıları zaman zaman
Benim sag sol kasigim hatta rahmimin oldugu yerde dolgunluk hissi bu haftalarda sanirim agrilar normal yani büyük bir agri degil ama oluyor bende de

Olsun sağlıkla gelsinler de biz katlanırız her şeye

Kızlar dün doktor enfeksiyon için fitil verdi mixovul 7 günlük dün ilkini kullandım bugün kasıklarımda ağrı oluyo akıntım yoktu fitilinde etkisiyle oluyo şuan öğlen karnımda ağrı oldu yürürken hareket ederken falan olacağı mı vardı ilaçla mı alakalı anlamadım zararı olsa doktor neden versin hamileyken kullananda çok olmuş ağrıda sürekli değil ara ara oluyo hafif bide çözemedim bebekte sürekli hareketli normal hareketleri sürekli tuvaletim geliyo ondan mı acaba diyorum bilemedim

kızlar benim sağ kasığımda hafif ağrı var ama çok değil yani rahaatsızlık vermiyor. Sizde de oluyor mu kasık ağrıları zaman zaman
Bendede o haftalarda ara ara oluyodu kasık ağrısı bugün tekrardan oldu dışardaydım bide zor yürüdüm eve yavaş yavaş geldim ama geçti şuandada ara ara hafif oluyo çok kısa sağ tarafta benimde

Benimde bugün oldu iki kasığımda bence idrar yollarımda iltihap var kesin
Bendede 3 haftadır vardı kasık ağrım vardı son 1 haftadır yanma da eklenince dün sıra bulur bulmaz gittim ilaçlara başladım bugün yine ağrılarım vardı hafiften korktum biraz inşallah çabuk geçer

Son düzenleme:
Benimde 3. Gebeliğim ilk ikisinde hiç böyle sorunlar yaşamamıştım yürümek bile zor geliyo şimdiden karnım çok büyüdü birde yürümek işkence gibi geliyo ağrılarım oluyo çok fazla yorulunca oturunca geçiyo okula gidip çocukları aldım geldim yine bi ağrıdı geçti aklım yeni başladığım fitile gitti ondan mı acaba diye bi korktum

Benimde bugün oldu iki kasığımda bence idrar yollarımda iltihap var kesin
Benimde oyleydi rahim agzinda ufak yara varmıs doktor 3 günluk fitil verdi 2 günü kullandim ve aninda etki etti hem akıntilarim kesildi hemde arada kasıgıma giren agrida kalmadi

Arkadaşlar 17 haftada cinsiyet erkek gibi ama tam belli değil dediler ultrason kağıdına göre tahmini olan var mı

Eklentiler

• 1DDCEF02-A41A-4645-BAC5-0254E709FC30.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaşlar 17 haftada cinsiyet erkek gibi ama tam belli değil dediler ultrason kağıdına göre tahmini olan var mı
Bana kız gbi geldi ama sadece his tabi ki doktorlar en doğrusunu bilir söyler.Ama erkek bebekler kendni erken belli eder derler 17.haftada hala bi tereddüt varsa kız da olabilir bence

Kızlar bu 2. Gebeliği veya 3. Gebeliği olup bel ağrısı çeken var mı ya ? Karnım biraz çıktı diye mi nedir belim çok ağrıyor bel fıtığı olmasından şüpheleniyorum.

Kızlar bu 2. Gebeliği veya 3. Gebeliği olup bel ağrısı çeken var mı ya ? Karnım biraz çıktı diye mi nedir belim çok ağrıyor bel fıtığı olmasından şüpheleniyorum.
Benim 3. Gebeligim benim de belim cok agriyor. Sanki belimi ikiye bölmüşler sonra tekrardan yapistirmislar ama yanlis yapistirmislar gibi

İyi akşamlar kızlar grip aşısını araştırayım derken. Hasta oldum Allahtan çok ağır değildi. Nane limon,ıhlamur greyfurt üçlüsüyle çok şükür hafif atlattım. Sanırım hasta olduktan sonra yapılan aşının bi etkisi olmuyor.

Bu arada Aranızda kan uyuşmazlığı olan arkadaş var mı?

Benim belimin ağrılarını gün yok. Bazen yürüyüşüm bile aksıyor yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum Hayattan soğudum doktorun biri ters rahimden dolayı dedi. Bir diğer doktor da ağrıyabilir normal dedi. Çözüm yok sanırım

Hanımlar 12. Hafta bitmek üzere. Ben hala bir test yaptırmadım. Genetikten incelenmesi yapılmış tüp bebek ile hamile kaldım. Yaş 41. İkili test yaştan dolayı canımı sıkar diye çekiniyorum. Fetal DNA şart mı yaptırmak? Daha önce düşük vs yok. İkili test mi yaptırayım işin içinden çıkamıyorum. Siz ne önerirsiniz?

Amin çok teşekkür ederim. Umarım herkesin gönlünden geçen gerçekleşirallah evlatlarınızı da size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…