2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende o haldeyim bu hamileliğimde çok zorlanıyorum 2 hamileliğimde çok güzel ağrısız geçmişti doğum sancısını bile yaşamak nasip olmamıştı bu sefer yoruluyorum ağrılarım çok oluyo o yüzden sürekli bi korku içinde geçiriyorum panik panik malesef

Doktor da şunu söylüyor: embiryo iken az hücreli. Hücreler çoğaldıktan sonra yeniden incelenmesi iyi olur diyor. Yüzde 1-3 arası genetiği incelenmiş embriyolarda da sağlıksız durumlar görülebiliyormuş. Sizin yaş eğer 35?altı ise genetik inceleme yapmak çok gerekli değil başka rahatsızlıklar da yoksa hayırlısı olsun

İilk defa gebelikte tanıştım enfeksiyonla gebelikte sık sık rastlanan bir sorunmuş umarım en kısa sürede atlatırsınız artık bu süreçte su tüketimi önemli eczaneye gittiğimizde bayan bile bana c vitamini önerdi temizliyormuş enfeksiyonu bana fitil vermedi doktor monurol kullandım tam geçti sandım gene geçmedi bu defa benzeri bir toz tek içimlik sonra geçti iki doktor da toz verdi

Banada tek içimlik toz bide fitil yanındada krem verdi inşallah rabbim şifa versin hepimize canım bu meret böyle birşey geçti diyorum 3 5 ay sonra gene başlıyo

İnşallah doğumlarımız kolay olur diye dua edelim bende ilk gebeliğimde hamile değildim sanki ,eşime nazlanmadım hiç diğerinde nazlanırım diyordum şakasına dua niyetine geçmiş sanırım sanırım ama nazlanmaktansa sağlam olmak güzelmiş atik olduğum anları özlüyorum

Banada tek içimlik toz bide fitil yanındada krem verdi inşallah rabbim şifa versin hepimize canım bu meret böyle birşey geçti diyorum 3 5 ay sonra gene başlıyo
İnşallah bu son olur diyelim gitsin gelmesin ben ikinci trimester den umutluyum bol enerjili keyifli prenses donemi yaşayacağız güzel Mesajlar gönderelim

Hiç sorma canım ya inan ilerledikçe daha çok fenalaşıyorum sanki hele bugün beni bekleyin diye diye bir hal oldum arkalarından ağır ağır kaplumbağa gibi güldüler bana hep
Maskara oluyoruz çocuklara haklısın canım ben artık tosuldaya tosuldaya gidiyorum kızımın arkasından o mu beni götürüyor ben mi onu bilmiyorum.

Bende Allah'ım hiç sancı bilmedim yaşamadım bi yaşayım bileyim demiştim demeseymişim iyiymiş çok haklısın
İnşallah bu son olur diyelim gitsin gelmesin ben ikinci trimester den umutluyum bol enerjili keyifli prenses donemi yaşayacağız güzel Mesajlar gönderelim
Amin amin sürekli kendime iyiyiz sorun yok bunlar çok doğal geçici diyorum rahatsızlıklar olur geçer moral güç motivasyon önemli olan iyi düşünelim iyi olsun

Aynen bende sizin gibi düsünüyorjm hamgi test yapilirsa yapilsin anne karninda mudahele etmek cok zor kizimdada hicbir testi yaptirmadim sapa saglam dogdu bundada yaptirmayi düsunmiyorum insallah buda saglikli dogar rabbim hepimizin bebislerini korusun saglikli sıhatli dogurmayi nasip etsin

Benim kizimda hic migdem bulanmadi ama bunda acayip migde bulantisi cekiyorum kızimda deli gibi tatlı aserdim bunda hicbirsey asermiyorum farkli oluyo insallah gönlunuzdekini hakkınizda hayirli eylesin rabbim

Canim Bioderma nin atopik diye nemlendirici bı kremi var. Egzemalilar için. Acaba iyi gelir mi? Bide kan tahlili yaptir. Kasinmaktan enfeksiyon kaparsin Allah korusun. İnsaAllah biran önce şifa bulursun.

çok alıştım ben kızıma ya inşallah değişmez :)
BENDE 12+3 GÜNLÜKKEN IKILI TESTTE DOKTORUM KIZA BENZETTI. 15+3 KEN BASKA DOKTORA GITTIM KESIN KIZ DEDI BACAK ARASI BOMBOSDU ÇARŞAMBA GUNU KENDI DOKTOR RANDEVUM VAR BAKALIM O NE DIYECEK TEKRARDAN BU SAATTEN SONRA DEGISECEGINI SANMAM ERKEK OLSA CIKINTI FALAN OLURDU SIMDIYE DIYE DÜŞÜNÜYORUM

Günaydın kızlarr nasilsiniz ben iki gündur hastayim salgina yakalandim. Geniz akintisi bogaz agrisi kuru oksurukle savasiyorum zaten kronik öksurugum vardi her sene 3 kez yakalar beni. Leğen kemigi agriyan varmi kızlar. Kasik agrisi degil resmen sag taraftaki kemigim batiyo bana adim atarken bile zorlaniyorum. Oyle bi agri ki arka baldirima bacak agrima kadar ilerlio. Hani 2. Trimester hamileligin bahariydi bu zamana kadar mide bulantisi bile cekmemistim gece bi uyandim wc ye zor kostum kustum direkt ama her seye raziyim yeter ki kucagima almak nasip olsun

Az önce uyanır uyanmaz kusan ben seni çok iyi anlıyorum, hamileliğin baharı bana da uğramadı Ama dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsunlar

Gecmis olsun.
Ben de var kan uyuşmazlığı.

bence de erkek olsa 12. haftadan belli olurdu zaten, bende gördüm bacak arası boştu 3 tane yatay çizgi vardı kız olduğu bariz belliydi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…