- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.441
Bende o haldeyim bu hamileliğimde çok zorlanıyorum 2 hamileliğimde çok güzel ağrısız geçmişti doğum sancısını bile yaşamak nasip olmamıştı bu sefer yoruluyorum ağrılarım çok oluyo o yüzden sürekli bi korku içinde geçiriyorum panik panik malesefİkinci gebeliğim çok fazla yürüyemiyorum ayakta durursam da belim agrıyor gebelikle ilgilidir diye düşünüyorum ben kime sorsam belirtiler aynı sağa sola bile yatakta dönerken zorlanıyorum sanki 9 aylık gibi sanırım gebelikten gebeliğe değişiyor
Doktor da şunu söylüyor: embiryo iken az hücreli. Hücreler çoğaldıktan sonra yeniden incelenmesi iyi olur diyor. Yüzde 1-3 arası genetiği incelenmiş embriyolarda da sağlıksız durumlar görülebiliyormuş. Sizin yaş eğer 35?altı ise genetik inceleme yapmak çok gerekli değil başka rahatsızlıklar da yoksa hayırlısı olsunŞimdi merak edip inceledim aynı şeylere bakılıyormuş embriyo genetiğiyle fetalde. O zaman tüp bebek tedavisinde bize bunun bilgisini vermemeleri saçma olmuş aslında. Transferden 3 ay sonra genetik teste para vereceğini bilse insanlar herhalde testi transferden önce yapmayı seçer ki tüp bebek başarı şansı da artsın. Bizde taze transfer oldu belki dondurma gerekmesin diye bilgi vermediler ama seçme şansı verilmesi mantıklı olur bence. Neyse artık hayırlısı böyleymiş:)
İilk defa gebelikte tanıştım enfeksiyonla gebelikte sık sık rastlanan bir sorunmuş umarım en kısa sürede atlatırsınız artık bu süreçte su tüketimi önemli eczaneye gittiğimizde bayan bile bana c vitamini önerdi temizliyormuş enfeksiyonu bana fitil vermedi doktor monurol kullandım tam geçti sandım gene geçmedi bu defa benzeri bir toz tek içimlik sonra geçti iki doktor da toz verdiGerçekten zor bişey uzun zamandır geçip geçip tekrarlıyo benimde hamileyken ilk defa oldu ama hamileyken gerçekten çok daha zor fitili kullandım dün bugünde kullanıcam ağrım var yürüyemiyorum zaten 10 15 dk da bir tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum günlük 3 litre su içen biriyim hamileliğimden beri buna rağmen oldu malesef
Banada tek içimlik toz bide fitil yanındada krem verdi inşallah rabbim şifa versin hepimize canım bu meret böyle birşey geçti diyorum 3 5 ay sonra gene başlıyoİilk defa gebelikte tanıştım enfeksiyonla gebelikte sık sık rastlanan bir sorunmuş umarım en kısa sürede atlatırsınız artık bu süreçte su tüketimi önemli eczaneye gittiğimizde bayan bile bana c vitamini önerdi temizliyormuş enfeksiyonu bana fitil vermedi doktor monurol kullandım tam geçti sandım gene geçmedi bu defa benzeri bir toz tek içimlik sonra geçti iki doktor da toz verdi
İnşallah doğumlarımız kolay olur diye dua edelim bende ilk gebeliğimde hamile değildim sanki ,eşime nazlanmadım hiç diğerinde nazlanırım diyordum şakasına dua niyetine geçmiş sanırım sanırımBende o haldeyim bu hamileliğimde çok zorlanıyorum 2 hamileliğimde çok güzel ağrısız geçmişti doğum sancısını bile yaşamak nasip olmamıştı bu sefer yoruluyorum ağrılarım çok oluyo o yüzden sürekli bi korku içinde geçiriyorum panik panik malesef
İnşallah bu son olur diyelim gitsin gelmesin ben ikinci trimester den umutluyum bol enerjili keyifli prenses donemi yaşayacağız güzel Mesajlar gönderelimBanada tek içimlik toz bide fitil yanındada krem verdi inşallah rabbim şifa versin hepimize canım bu meret böyle birşey geçti diyorum 3 5 ay sonra gene başlıyo
Maskara oluyoruz çocuklara haklısın canımHiç sorma canım ya inan ilerledikçe daha çok fenalaşıyorum sanki hele bugün beni bekleyin diye diye bir hal oldum arkalarından ağır ağır kaplumbağa gibi güldüler bana hep
Bende Allah'ım hiç sancı bilmedim yaşamadım bi yaşayım bileyim demiştim demeseymişim iyiymiş çok haklısınİnşallah doğumlarımız kolay olur diye dua edelim bende ilk gebeliğimde hamile değildim sanki ,eşime nazlanmadım hiç diğerinde nazlanırım diyordum şakasına dua niyetine geçmiş sanırım sanırımama nazlanmaktansa sağlam olmak güzelmiş atik olduğum anları özlüyorum
Amin amin sürekli kendime iyiyiz sorun yok bunlar çok doğal geçici diyorum rahatsızlıklar olur geçer moral güç motivasyon önemli olan iyi düşünelim iyi olsunİnşallah bu son olur diyelim gitsin gelmesin ben ikinci trimester den umutluyum bol enerjili keyifli prenses donemi yaşayacağız güzel Mesajlar gönderelim
Aynen bende sizin gibi düsünüyorjm hamgi test yapilirsa yapilsin anne karninda mudahele etmek cok zor kizimdada hicbir testi yaptirmadim sapa saglam dogdu bundada yaptirmayi düsunmiyorum insallah buda saglikli dogar rabbim hepimizin bebislerini korusun saglikli sıhatli dogurmayi nasip etsinBen ikili ve üçlü testimi yaptırmadım doktorum da bende yaptırmamıştım zaten kendi çocuklarımda dedi. Sadece detaylı ultrasona gidicem 22. Haftada onu da tamamen meraktan. Bu testler anne karnında müdahele edilemeyecek hastalıklar varsa onu gösteriyormuş bende Allah korusun varsa da zaten bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum, sıkıntı olursa da doğunca öğreneyim hamilelik stresle geçmesin istiyorum. Herkesin kendi düşüncesi tabii bu sadece benim düşüncem. Sizinki genetikten incelenmiş bir embriyoymuş zaten o yüzden bizden bi tık daha rahat olmalısınız bence, ama içinize nasıl sinecekse öyle yaptırın tabii ki
Benim kizimda hic migdem bulanmadi ama bunda acayip migde bulantisi cekiyorum kızimda deli gibi tatlı aserdim bunda hicbirsey asermiyorum farkli oluyo insallah gönlunuzdekini hakkınizda hayirli eylesin rabbimÇin takvimi bende erkek diyor ,yüzük kız,ramzi teorisi de kız. Ama herkes erkek olacağını söylüyor. Çünkü hiç mide bulantım olmadı 11 haftalığımbu da insanlara kesin erkek algısı oluşturdu ama ben bir kız bebiş istiyorum allahım da gönlümden geçeni duyarsa ve verirse
32 yasYaşın kaç? Son adet tarihin ne canım? Bide kaçıncı çocuğun ve hangi şehirde yaşıyosunlistemize bunları da yazıyoruz da ilk sayfada var bakabilrsin
Canim Bioderma nin atopik diye nemlendirici bı kremi var. Egzemalilar için. Acaba iyi gelir mi? Bide kan tahlili yaptir. Kasinmaktan enfeksiyon kaparsin Allah korusun. İnsaAllah biran önce şifa bulursun.Ya kızlar ben deliricem gitmediğim doktor kalmadı egzamalarim çok kötü bir halde kasinmaktan her yerim harap. Dayanamıyorum cız cız batıyor yaralar her an ve kanıyor sürekli kasiyinca.
Cildiyeci de kadın dogumcu da kortizonlu merheme izin vermiyor ama hem verdikleri ilacı hem de bebege zararı olmayan losyon verdiler onu sürüyorum ama gram faydası yok. Mideniz bulanmaz umarim ama görüntü bu sadece diz alti gorunen kisim. Bir de tum bacagim kalcam sirtim belim lollarim her yerim bu sekilde.
Belki başına gelen ya da yakınında duyan vardır da bir çözüm önerir. Nemlendirici losyon, kolonya, pudra, vazelin, sari kantaron yagi dahil her şeyi denedim hiçbiri fayda etmedi çok acı çekiyorum.
Eki Görüntüle 3173538
BENDE 12+3 GÜNLÜKKEN IKILI TESTTE DOKTORUM KIZA BENZETTI. 15+3 KEN BASKA DOKTORA GITTIM KESIN KIZ DEDI BACAK ARASI BOMBOSDU ÇARŞAMBA GUNU KENDI DOKTOR RANDEVUM VAR BAKALIM O NE DIYECEK TEKRARDAN BU SAATTEN SONRA DEGISECEGINI SANMAM ERKEK OLSA CIKINTI FALAN OLURDU SIMDIYE DIYE DÜŞÜNÜYORUMçok alıştım ben kızıma ya inşallah değişmez :)
Az önce uyanır uyanmaz kusan ben seni çok iyi anlıyorum, hamileliğin baharı bana da uğramadıGünaydın kızlarr nasilsinizben iki gündur hastayim salgina yakalandim. Geniz akintisi bogaz agrisi kuru oksurukle savasiyorum zaten kronik öksurugum vardi her sene 3 kez yakalar beni. Leğen kemigi agriyan varmi kızlar. Kasik agrisi degil resmen sag taraftaki kemigim batiyo bana adim atarken bile zorlaniyorum. Oyle bi agri ki arka baldirima bacak agrima kadar ilerlio. Hani 2. Trimester hamileligin bahariydi bu zamana kadar mide bulantisi bile cekmemistim gece bi uyandim wc ye zor kostum kustum direkt ama her seye raziyim yeter ki kucagima almak nasip olsun
yoktur inşallah bende ondan korkuyorum bugün yok ama hiç bir şey, her gün değişiyor.Benimde bugün oldu iki kasığımda bence idrar yollarımda iltihap var kesin
Gecmis olsun.İyi akşamlar kızlar grip aşısını araştırayım derken. Hasta oldum Allahtan çok ağır değildi. Nane limon,ıhlamur greyfurt üçlüsüyle çok şükür hafif atlattım. Sanırım hasta olduktan sonra yapılan aşının bi etkisi olmuyor.
Bu arada Aranızda kan uyuşmazlığı olan arkadaş var mı?
Az önce uyanır uyanmaz kusan ben seni çok iyi anlıyorum, hamileliğin baharı bana da uğramadıAma dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsunlar
bence de erkek olsa 12. haftadan belli olurdu zaten, bende gördüm bacak arası boştu 3 tane yatay çizgi vardı kız olduğu bariz belliydi yani :)BENDE 12+3 GÜNLÜKKEN IKILI TESTTE DOKTORUM KIZA BENZETTI. 15+3 KEN BASKA DOKTORA GITTIM KESIN KIZ DEDI BACAK ARASI BOMBOSDU ÇARŞAMBA GUNU KENDI DOKTOR RANDEVUM VAR BAKALIM O NE DIYECEK TEKRARDAN BU SAATTEN SONRA DEGISECEGINI SANMAM ERKEK OLSA CIKINTI FALAN OLURDU SIMDIYE DIYE DÜŞÜNÜYORUM
o an heyecandan ve mutlulukdan bacak arasındakı 3 cızgıyı fark etmedım sadece bacak arası bombos duzdu onu gördum :)bence de erkek olsa 12. haftadan belli olurdu zaten, bende gördüm bacak arası boştu 3 tane yatay çizgi vardı kız olduğu bariz belliydi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?