- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.481
Bi bel ağrısı bir baş agrısı mahfetti beni ya gözlerimi acamıyorum başagrısındanO zaman bir süre çekeceğiz bu ağrıyı. Neden bazı kişilerin beli ağrıyor bazılarının ağrımıyor acaba? Kimsede duymuyorum bu bel ağrısını.
Kiminin beli agriyor kimjnin karni kiminin bacaklari bu sürec böyle gidecek sanirim kizimda bacaklari assagida oldugu icin devamli kasıklarım ve alt tarafim agriyordu sanki bebek cikacak gibi bundada arda giren karin agrisi birde kasık agrisi disinda biseyim yok onlarida gaza ve kabizliga bazen enfeksiyona birde gaza nagliyorum allah sonumuzu hahir etsin hepimizin arkadaslarO zaman bir süre çekeceğiz bu ağrıyı. Neden bazı kişilerin beli ağrıyor bazılarının ağrımıyor acaba? Kimsede duymuyorum bu bel ağrısını.
3. Gebeliğim bel ağrısı yok ama ayakta çok kalırsam sırtım ağrıyor. Daha önceki doğumlarınız sezeryan mıydı öyle olanlarda hep duyuyorum hamile kaldıklarında bel ağrısı sorununu.Kızlar bu 2. Gebeliği veya 3. Gebeliği olup bel ağrısı çeken var mı ya ? Karnım biraz çıktı diye mi nedir belim çok ağrıyor bel fıtığı olmasından şüpheleniyorum.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinYa kızlar ben deliricem gitmediğim doktor kalmadı egzamalarim çok kötü bir halde kasinmaktan her yerim harap. Dayanamıyorum cız cız batıyor yaralar her an ve kanıyor sürekli kasiyinca.
Cildiyeci de kadın dogumcu da kortizonlu merheme izin vermiyor ama hem verdikleri ilacı hem de bebege zararı olmayan losyon verdiler onu sürüyorum ama gram faydası yok. Mideniz bulanmaz umarim ama görüntü bu sadece diz alti gorunen kisim. Bir de tum bacagim kalcam sirtim belim lollarim her yerim bu sekilde.
Belki başına gelen ya da yakınında duyan vardır da bir çözüm önerir. Nemlendirici losyon, kolonya, pudra, vazelin, sari kantaron yagi dahil her şeyi denedim hiçbiri fayda etmedi çok acı çekiyorum.
Eki Görüntüle 3173538
Kaç haftalıksın canım az az sık sık beslenebilirsin ikinci trimester de bulantılar geçiyor diyorlar suana kadar zaten anne bebekten beslendi bebek büyüdükçe daha fazla beslenmemiz gerekecek ilerleyen aylarda o zamana inşallah geçer bulantılarınHayirli aksamlar arkadaslar ben kızima hamileyken migde bulantilarım hic yokth ve cok guzel besleniyordum ama bunda migde bulantilarim hat safhada dogru duzgun hicbisey yiyemiyorum ya bebek kilo almazsa diye düsünuyorum nasıl olacak böyle bilemiyorumyemege oturuyorum iki lokma aliyorum basliyi migdem bulanmaya benim gibi olup çözümu bulan varmi zoraki yemeye calisiyorum ama sonrada ogurmekten bir hal oluyorum
28.haftada olacağımBende aynı Arh - uyuşmazlıkla ilgili iğne oldunuz mu?
28.haftada yapılıyor.Bende aynı Arh - uyuşmazlıkla ilgili iğne oldunuz mu?
Benim ilki normal doğumdu. Bu ikinci gebeliğim. Çok fazla ağrı yapıyor. Karnın çıkmasına bağlıyorum bende3. Gebeliğim bel ağrısı yok ama ayakta çok kalırsam sırtım ağrıyor. Daha önceki doğumlarınız sezeryan mıydı öyle olanlarda hep duyuyorum hamile kaldıklarında bel ağrısı sorununu.
28.haftada yapılıyor.
Ben 20. Haftada sanıyordum. İyi daha varmış.28.haftada olacağım
Instagramda ebeaysee var. Onu bulun mutlaka. Onunda hamilelikte aşırı kaşıntıları olmuştu. Bakın mutlaka paylaşmıştır yada iletişimde mail adresi falan var yazın ona. Kendisi daha yeni doğum yaptı 1.5 ay önce falan. Mutlaka cvp verir.Ya kızlar ben deliricem gitmediğim doktor kalmadı egzamalarim çok kötü bir halde kasinmaktan her yerim harap. Dayanamıyorum cız cız batıyor yaralar her an ve kanıyor sürekli kasiyinca.
Cildiyeci de kadın dogumcu da kortizonlu merheme izin vermiyor ama hem verdikleri ilacı hem de bebege zararı olmayan losyon verdiler onu sürüyorum ama gram faydası yok. Mideniz bulanmaz umarim ama görüntü bu sadece diz alti gorunen kisim. Bir de tum bacagim kalcam sirtim belim lollarim her yerim bu sekilde.
Belki başına gelen ya da yakınında duyan vardır da bir çözüm önerir. Nemlendirici losyon, kolonya, pudra, vazelin, sari kantaron yagi dahil her şeyi denedim hiçbiri fayda etmedi çok acı çekiyorum.
Eki Görüntüle 3173538
Merak etmeyin daha var biz de hatırlatırız sizeBen 20. Haftada sanıyordum. İyi daha varmış.Dr detaylı bilgi vermedi. Sadece her geldiğinde hatırlat kan uyuşmazlığı olduğunu dedi. 1 kerede bunun için kan aldı.
16. Haftamdayım bütun gün olmuyor bulantilarim ben yemek yemeye basliyoeum basliyo bir tabak yiyoeum devami gelmiyo ictigim ilactan biri yapiyo ama hangiai tam olarak anlamis degilimKaç haftalıksın canım az az sık sık beslenebilirsin ikinci trimester de bulantılar geçiyor diyorlar suana kadar zaten anne bebekten beslendi bebek büyüdükçe daha fazla beslenmemiz gerekecek ilerleyen aylarda o zamana inşallah geçer bulantıların
Demir ilacı olabilir mi benim hiç bulantım yoktu onu içtim o gün midem bulandı ve kustum şimdi saatini değiştirdim ve normale döndü araştırdım herkes aynı sorunu yaşıyormuş16. Haftamdayım bütun gün olmuyor bulantilarim ben yemek yemeye basliyoeum basliyo bir tabak yiyoeum devami gelmiyo ictigim ilactan biri yapiyo ama hangiai tam olarak anlamis degilim
Nasıl içiyorsun Demir ilacını canım aç mı tok mu sabah mı akşam mıDemir ilacı olabilir mi benim hiç bulantım yoktu onu içtim o gün midem bulandı ve kustum şimdi saatini değiştirdim ve normale döndü araştırdım herkes aynı sorunu yaşıyormuş
Demir ilacı olabilir. Benim de mideme dokunuyor. Normalde takviyelerimi yemekle birlikte yutuyorum, ekstra yemek üstüne su içmemek için. Demiri yemeğin en sonunda yutuyorum. Boş mideye değil de, dolu mideye. Bu şekilde kurtardım ben.16. Haftamdayım bütun gün olmuyor bulantilarim ben yemek yemeye basliyoeum basliyo bir tabak yiyoeum devami gelmiyo ictigim ilactan biri yapiyo ama hangiai tam olarak anlamis degilim
Benim de inanilmaz bir bel agrim oluyor ya. Azicik yorulunca, ayakta durunca, cok oturunca hemen basliyor. Sadece uzanmam lazim o iyi geliyor. Ben de cok merak ediyorum bu kadar bel agrisi neden oluyor diye. Dr a sormustum senin onceden de vardir belinde bir problemin ondandir dedi. Ama hamilelikten once asla belim agrimazdi. Anlamadim gittiO zaman bir süre çekeceğiz bu ağrıyı. Neden bazı kişilerin beli ağrıyor bazılarının ağrımıyor acaba? Kimsede duymuyorum bu bel ağrısını.
Bi bel ağrısı bir baş agrısı mahfetti beni ya gözlerimi acamıyorum başagrısından
O demir beni mahvetti sabah ac karnına içiyorum mide ağrısı karın ağrısı iğrenç bişey bir de tuvaletinizin rengi değişiyor kendimden tiksindim herkes kabızlık yapıyor demis ama bende tam tersi inanılmaz bir karın ve mide ağrısı. 2 saat açlık birakmak lazim bir de ac aç perişan oldum. Tasiniyorum diye 2 gündür icmedim de biraz rahatım Allah'tanDemir ilacı olabilir. Benim de mideme dokunuyor. Normalde takviyelerimi yemekle birlikte yutuyorum, ekstra yemek üstüne su içmemek için. Demiri yemeğin en sonunda yutuyorum. Boş mideye değil de, dolu mideye. Bu şekilde kurtardım ben.
İçmekte fayda var. Yoksa ilerleyen günlerde demir eksikliğine bağlı, annede kansızlık oluyormuş. Doğum ve sonrası için ekstra önemli. Bana da eczacı aç karnına emilim iyi olur dedi ama ben mide kanaması geçirmiş insanım. Mide ağrısından durulmuyor aç karnına alınca. Doktorum tok al dedi. Yemeğimi bitirince son lokmayla yutuyorum. Kesinlikle faydası vardır. Benim kan değerlerin düşük çıkardı, şimdi iyi çıkıyor.O demir beni mahvetti sabah ac karnına içiyorum mide ağrısı karın ağrısı iğrenç bişey bir de tuvaletinizin rengi değişiyor kendimden tiksindim herkes kabızlık yapıyor demis ama bende tam tersi inanılmaz bir karın ve mide ağrısı. 2 saat açlık birakmak lazim bir de ac aç perişan oldum. Tasiniyorum diye 2 gündür icmedim de biraz rahatım Allah'tan
BEnde ondan şüpeleniyorim birde omega ekledi bu ikisinden birinden oluyoDemir ilacı olabilir mi benim hiç bulantım yoktu onu içtim o gün midem bulandı ve kustum şimdi saatini değiştirdim ve normale döndü araştırdım herkes aynı sorunu yaşıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?