2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hayirli aksamlar arkadaslar ben kızima hamileyken migde bulantilarım hic yokth ve cok guzel besleniyordum ama bunda migde bulantilarim hat safhada dogru duzgun hicbisey yiyemiyorum ya bebek kilo almazsa diye düsünuyorum nasıl olacak böyle bilemiyorumyemege oturuyorum iki lokma aliyorum basliyi migdem bulanmaya benim gibi olup çözümu bulan varmi zoraki yemeye calisiyorum ama sonrada ogurmekten bir hal oluyorum

O zaman bir süre çekeceğiz bu ağrıyı. Neden bazı kişilerin beli ağrıyor bazılarının ağrımıyor acaba? Kimsede duymuyorum bu bel ağrısını.
Kiminin beli agriyor kimjnin karni kiminin bacaklari bu sürec böyle gidecek sanirim kizimda bacaklari assagida oldugu icin devamli kasıklarım ve alt tarafim agriyordu sanki bebek cikacak gibi bundada arda giren karin agrisi birde kasık agrisi disinda biseyim yok onlarida gaza ve kabizliga bazen enfeksiyona birde gaza nagliyorum allah sonumuzu hahir etsin hepimizin arkadaslar

Kızlar bu 2. Gebeliği veya 3. Gebeliği olup bel ağrısı çeken var mı ya ? Karnım biraz çıktı diye mi nedir belim çok ağrıyor bel fıtığı olmasından şüpheleniyorum.
3. Gebeliğim bel ağrısı yok ama ayakta çok kalırsam sırtım ağrıyor. Daha önceki doğumlarınız sezeryan mıydı öyle olanlarda hep duyuyorum hamile kaldıklarında bel ağrısı sorununu.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin fakat görüntü egzamaya benzemiyor sanki alerjik gibi. Gebelik alerjisi olanları duymuştum daha önce ama nasıl çözüm buldular bilmiyorum belki antihistaminik ilaçlara izin verilebilir bi dermatologla görüşseniz. Bir de birisi de yazmış Bioderma Atopikler için losyon gerçekten çok etkili deneyin isterseniz. Farmasinin at kestanesi kremi de belki fayda sağlar. İnternete gebelik alerjisi diye yazın belki faydalı şeyler bulursunuz.

Kaç haftalıksın canım az az sık sık beslenebilirsin ikinci trimester de bulantılar geçiyor diyorlar suana kadar zaten anne bebekten beslendi bebek büyüdükçe daha fazla beslenmemiz gerekecek ilerleyen aylarda o zamana inşallah geçer bulantıların

3. Gebeliğim bel ağrısı yok ama ayakta çok kalırsam sırtım ağrıyor. Daha önceki doğumlarınız sezeryan mıydı öyle olanlarda hep duyuyorum hamile kaldıklarında bel ağrısı sorununu.
Benim ilki normal doğumdu. Bu ikinci gebeliğim. Çok fazla ağrı yapıyor. Karnın çıkmasına bağlıyorum bende

Instagramda ebeaysee var. Onu bulun mutlaka. Onunda hamilelikte aşırı kaşıntıları olmuştu. Bakın mutlaka paylaşmıştır yada iletişimde mail adresi falan var yazın ona. Kendisi daha yeni doğum yaptı 1.5 ay önce falan. Mutlaka cvp verir.

16. Haftamdayım bütun gün olmuyor bulantilarim ben yemek yemeye basliyoeum basliyo bir tabak yiyoeum devami gelmiyo ictigim ilactan biri yapiyo ama hangiai tam olarak anlamis degilim

16. Haftamdayım bütun gün olmuyor bulantilarim ben yemek yemeye basliyoeum basliyo bir tabak yiyoeum devami gelmiyo ictigim ilactan biri yapiyo ama hangiai tam olarak anlamis degilim
Demir ilacı olabilir mi benim hiç bulantım yoktu onu içtim o gün midem bulandı ve kustum şimdi saatini değiştirdim ve normale döndü araştırdım herkes aynı sorunu yaşıyormuş

Demir ilacı olabilir mi benim hiç bulantım yoktu onu içtim o gün midem bulandı ve kustum şimdi saatini değiştirdim ve normale döndü araştırdım herkes aynı sorunu yaşıyormuş
Nasıl içiyorsun Demir ilacını canım aç mı tok mu sabah mı akşam mı
Bende riske atmadım çalışırken yeni başlayacağım dün içmedim mesela etkiler mi diye

Demir ilacı olabilir. Benim de mideme dokunuyor. Normalde takviyelerimi yemekle birlikte yutuyorum, ekstra yemek üstüne su içmemek için. Demiri yemeğin en sonunda yutuyorum. Boş mideye değil de, dolu mideye. Bu şekilde kurtardım ben.

O zaman bir süre çekeceğiz bu ağrıyı. Neden bazı kişilerin beli ağrıyor bazılarının ağrımıyor acaba? Kimsede duymuyorum bu bel ağrısını.
Benim de inanilmaz bir bel agrim oluyor ya. Azicik yorulunca, ayakta durunca, cok oturunca hemen basliyor. Sadece uzanmam lazim o iyi geliyor. Ben de cok merak ediyorum bu kadar bel agrisi neden oluyor diye. Dr a sormustum senin onceden de vardir belinde bir problemin ondandir dedi. Ama hamilelikten once asla belim agrimazdi. Anlamadim gitti
Bi bel ağrısı bir baş agrısı mahfetti beni ya gözlerimi acamıyorum başagrısından

O demir beni mahvetti sabah ac karnına içiyorum mide ağrısı karın ağrısı iğrenç bişey bir de tuvaletinizin rengi değişiyor kendimden tiksindim herkes kabızlık yapıyor demis ama bende tam tersi inanılmaz bir karın ve mide ağrısı. 2 saat açlık birakmak lazim bir de ac aç perişan oldum. Tasiniyorum diye 2 gündür icmedim de biraz rahatım Allah'tan

İçmekte fayda var. Yoksa ilerleyen günlerde demir eksikliğine bağlı, annede kansızlık oluyormuş. Doğum ve sonrası için ekstra önemli. Bana da eczacı aç karnına emilim iyi olur dedi ama ben mide kanaması geçirmiş insanım. Mide ağrısından durulmuyor aç karnına alınca. Doktorum tok al dedi. Yemeğimi bitirince son lokmayla yutuyorum. Kesinlikle faydası vardır. Benim kan değerlerin düşük çıkardı, şimdi iyi çıkıyor.

BEnde ondan şüpeleniyorim birde omega ekledi bu ikisinden birinden oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…