2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah
Canım neuroformatı duydun mu hiç? Çevremde bir çok insan bu yolla hastalığından kurtuldu. Hastalıkların, yaşadığımız aşırı duygusal anlardan, travmalardan kaynaklandığını söylüyor. Bir göz at istersen. Hastalık sende ne zaman başladı sorusu önemli. Aşağıda kitaptan kısa bir alan ekliyorum. Okuduğunda aklına bir şey gelirse, travmanı bulmak açısından bu çok önemli. Bence bir şans ver. Bazen hatırlamak ve geçmişte kaldığını idrak etmek bile çözülmesini sağlıyor.

Eklentiler

• 1.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 2.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar idrar kültüründe çıkan enfeksiyon değil klebsiella pne diye bir bakteri türüymüş internette hiç güzel şeyler yazmıyor tedavi edilmesi zor antibiyotiklere karşı dirençli ve hamilelikte bebek düşüğe veya ölüme sebep verebilirmiş
Aranızda bu bakteriyi duyan yaşayan var mı

18/19 haftalık olup bebeğini hissedenler her gün hissediyor mu?bazı günler hissedip bazı günler hissedilmediği oluyor mu?
Ben akşam yattığımda hissediyorum genellikle. Gün içinde de bazen içimde bir şey kayıyor gibi oluyor. Ama şuanlık ara ara hissediyorum. Her gün hissediyorum diyemem. Bunun için biraz daha büyümesi lazım. Doktorum 6. Aydan sonra daha sık hissetmeye başlıcaksın dedi.

Ben 20.haftadayım hamileliğimin başından beri oluyor akıntım. Hamilelikte akıntı olması normal dedi doktor. Akıntının rengine ve kaşıntı durumuna göre enfeksiyon olabiliyormuş. O da idrar tahlilinde çıkıyor.

Ben varım A(-)

Kan uyuşmazlığı bende de var eşimle.ilk hamileliğim. Doktorum takip ediyor bu durumu
Soyledi mi peki 28.haftada iğne yapılması gerekiyor o haftaya kadar kanamaniz olursa hemen vurulması gerekiyor.28.hafta siz yine de hatırlatin.Bir de doğumdan sonra 72 saat içinde bebeğin kan grubu pozitif olursa size yine bir iğne daha vurulması gerekiyor

Idrar tahlilim hep temiz cikti idrar kulturude ama bazi zamanlar resmen sapsari leke goruyorum sari akintiyi pecetede goruyorum;( sari demek enfeksiyon demek diyorlar olmadi alt taraftan sürüntu alin dicem suphe dusuyor icime bi kere kaybettim bir kayip daha yasamak istemiyorum resmen anksiyeteliyim;(

Kizlar bugun yine kontrolum vardi hersey yolunda igneyi son kez vurulcam artik gerek yok hatta vurulmasan bile olur ama aldiysan vuralim dedi. Fitile kisa sure daha devam tamamen onlem amacli agrilarim bu hafta asiri fazlaydi rahmime bicak saplanir gibi agri kasiklarimda sanci yururrken agri hepsi sorunsuz cikti yolunda bu haftalarda agri sanci durumlari normal rahim buyuyor bide bebek hizla büyüyor.

Benimde sari akinti olmustu idrartssti yapildi temiz cikti sonra sari akintı beyaz peynir kesigi gibi sulu olunca doktora soyledim kesin rahim agzinda birsey var diye sagolsun alttan bakti ve ufak yara var dedi 3 günluk fitil verdi gayet iyi geldi

Valla bende 16 hafta girdim sjanda kasigima sanki igne sapliyorlarmis gibi oluyo agri cok siddetli degil ama yinede korkuyorum bir haftadir yoktu sanki kabız yada gaz oluncada oluyor o kramp

Evet söyledi bi kanama olursa en yakın acilde iğne vurulmalıyım kanama olmazsa 7. Ay da vurulacağım

Valla bende 16 hafta girdim sjanda kasigima sanki igne sapliyorlarmis gibi oluyo agri cok siddetli degil ama yinede korkuyorum bir haftadir yoktu sanki kabız yada gaz oluncada oluyor o kramp
Evet kabızlık yapiyor zaten hep şişkinlik sorunum oldu hamilelikte progestan fitilde sindirim sorunu yapar bide bu haftalarda sindirimin yavaşladığı zamanlar cogunlukla dedi benim agrimsizim ondan oldu muhtemelen

Canim Bioderma nin atopik diye nemlendirici bı kremi var. Egzemalilar için. Acaba iyi gelir mi? Bide kan tahlili yaptir. Kasinmaktan enfeksiyon kaparsin Allah korusun. İnsaAllah biran önce şifa bulursun.
Yaptırdım geçen haftalarda inan kanda bir şey cikmiyor delirdiğim nokta bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…