- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.881
Ne kadar kilo aldiniz bende kiloluyum merak ettim . 83 le kaldim 5 aylik 90 oldum bnde son 2 ayda cok aldim .
Evet ben gittigimde de oleydi kapancak die iyice salmislarMantıklıdr banada iptal etme dedi. Elimizde dursun o randevun dedi. Olmazsa bende senin gibi yaparım. Dün bi Zübeyde doğum evine gittim zorunlu olmasaydım gitmezdim heralde pislik içindeydi. Dr karnıma jeli sürdü ultrasonla baktı peçete istedim. Malesef yok dedi. Ultrason fotoğrafı istedim kagıt kalmadı dedi. Çöp desen ulu ortada ağzı açık pis bi görüntü. İnsan mikrop kapar orada. Büyük konuşmayım ama bi daha asla gitmem.
Aç mı içiyorsun canım. Miden rahatsızsa yemekten 1-2 saat sonra iç dedi bana eczacıKan hapi demir ilaci sizlerinde midesine dokunuo mu
Canım 12. haftada kız dedi( farklı doktor yarım saat incelediEki Görüntüle 3177449 merhaba kızlar 13.haftamdayim doktor yüksek ihtimal erkek dedi değişme ihtimali varmı sizce
Canım bende 57 kilo ile hamile kaldım şuan 60-61 değişiyor. Ama karnım banada kocaman geliyorKarniniz cikti mi diye soranlar olmus. Benimki 6 aylik sanki. Sabahlari bile kocaman artik. Bazen 17 hafta demeye utaniyorum61.8 kiloyum suan. Gecen hafta doktora sordum karnim meden bu kadar büyüsü diye. Kaslar bi kere gevsedi ilk hamilelikte. Simdi kendi siki tutmaya calismiyor saliyor dedi. Mantikli aslinda
Yok canim tok karna iciorum iki saat sonra bi deneme yaptım uc gun icmedim rahattimAç mı içiyorsun canım. Miden rahatsızsa yemekten 1-2 saat sonra iç dedi bana eczacı
Benim 12. Haftada ilk izlenimim erkek dedi 16. Haftada kesin erkek denildiEki Görüntüle 3177449 merhaba kızlar 13.haftamdayim doktor yüksek ihtimal erkek dedi değişme ihtimali varmı sizce
Ben gece yatmadan içiyorum o şekilde hissetmemiş oluyorum hiçbir şeyiKan hapi demir ilaci sizlerinde midesine dokunuo mu
Bana zararı olmadı şimdilik canım bi doktoruna sor bakalım gece yatmadan falan içilirse öyle de yapabilirsinYok canim tok karna iciorum iki saat sonra bi deneme yaptım uc gun icmedim rahattim
Birde onu deniycem bakalım olmassa kontrole gidince ilaci degistirmesini soliycem doktoraBen gece yatmadan içiyorum o şekilde hissetmemiş oluyorum hiçbir şeyi
Bide onu deneyim canim saglik ocağı hemsiresi yapabilio demisti draje seklinde olanlar midede cozunuomus doktoruna soyle kapsül seklinde olandan versin o direk bagirsakda cozundugu icin mideyi rahatsiz etmio die ya kan ilacina bağlıorum ya da hamilelik reflüsu varmis belirtileri okuyunca aynı ondan oldum o rahatsiz edio olabilirBana zararı olmadı şimdilik canım bi doktoruna sor bakalım gece yatmadan falan içilirse öyle de yapabilirsin
Olabilir canım. Senle zamanlarınız yakın ne zaman detaylıya gideceksin?Bide onu deneyim canim saglik ocağı hemsiresi yapabilio demisti draje seklinde olanlar midede cozunuomus doktoruna soyle kapsül seklinde olandan versin o direk bagirsakda cozundugu icin mideyi rahatsiz etmio die ya kan ilacina bağlıorum ya da hamilelik reflüsu varmis belirtileri okuyunca aynı ondan oldum o rahatsiz edio olabilir
28 Aralık'ta gircem canim 19+6 ya denk gelioOlabilir canım. Senle zamanlarınız yakın ne zaman detaylıya gideceksin?
Hadi bakalım güzel geçer inşallah bende 4ocakta gideceğim28 Aralık'ta gircem canim 19+6 ya denk gelio
İnsAllah canim saglikla büyüsün kuzucuklar isimlerine karar verebildin mi kız ismi kolayda erkek bebek ismi zor karar veremiomHadi bakalım güzel geçer inşallah bende 4ocakta gideceğim20+5 oluyor
Hayır liste yapmaya başladım beğendiklerimi ama zor yaİnsAllah canim saglikla büyüsün kuzucuklar isimlerine karar verebildin mi kız ismi kolayda erkek bebek ismi zor karar veremiom
Merhaba merak ediyorum ne yaptınız aynı sorun bende de var. Düşünmekten kendimi alamıyorum çok üzgünümMerhaba ayni sorun ben de de var kac haftalik hamilesiniz? Doktorum bebegin bobreklerinde sorun olabilir ondan dolayi sivi azligi olabilir dedi o sebeple hemen perinatolojiye randevu aldim bu hafta gidecegim uzuntuluyum bu konuda duzelen vardir insallah
Bende ruyamda erkek bebek emziriyodum.Kızlar merhaba 3 gün önce rüyamda kızım olacağını gördüm. Hazır giydirilmiş pusete konmuş bişekilde beyaz kıyafetleri vardı. Sakin bi bebekti.Dün kontrolüm vardı. Doktor cinsiyetini öğrendin mi dedi. Bende onu soracaktım dedim. Sen ne hissediyorsun dedi. Rüyamda kız olarak gördüm dedim. Genelde annelerin hissettiği doğru çıkar dedi. Sizin tahmininiz ne diye sorduğumda inceledi erkek dedi eminmisiniz dedim sonradan süpriz başka bişey olmasın dedim. Kıyafetlerinide ona göre almayı düşünüyoruz dedim. O da bana sorarsan beyaz ve krem her çocuğa yakışıyor dedi. bi daha inceledi yok yok kesinlikle erkek dedi. Vitamin olarakta “İ MOM” verdi. Üçlü tarama içinde kan verdim. Sonra Detaylı ultrason için başka bi hastaneye gittim oradaki dr a sordum. O da kız demesin mi ama kesin değil dedi. Belki asistan olduğu için emin olamadı. Ama en önemlisi çok şükür ikiside sağlıklı bir bebek dedi.
Kac haftalık oldunuz ? Biz 5 aylik olduk 3. Aydan sonra cok aldım cunku ekmek aserdjm herseyi ekmekle yedimBen aşırı acıkıyorum özellikle gündüzleri. Kahvaltı, öğle ve akşam yiyorum. Özellikle öğle yemeğinde tıka basa olduğum halde 2 saat sonra yine midem kazınıyor. Meyve kuruyemişle geçiştiriyorum. Ama hiç bir şey yememiş gibi saldırıyorum bi de normal mi bilmiyorum iştahım fena 3,5 kilo aldım
Ben de çok korkuyorum valla ben pkos'luydum hamile kalmak icin 8 kilo vermistim 65dan 57 ye kadar düşmüştüm çok şükür hemen o kiloda hamile kaldım ama şuan 62 kiloyum 5 aylik hamileyim. Pkos ile kilo vermek tam bir işkenceBen hamileyken alinan kiloyu cok dert etmiyorum. Sonra veriliyor biraz kan ter gözyasi oluyor ama olsunBazilari ilk 6 ay birden hizli aliyor bazilari son 2 ay cosuyor. Hepimiz yasayip görcez. Yeterki saglikla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?