2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ne kadar kilo aldiniz bende kiloluyum merak ettim . 83 le kaldim 5 aylik 90 oldum bnde son 2 ayda cok aldim .

Ben aşırı acıkıyorum özellikle gündüzleri. Kahvaltı, öğle ve akşam yiyorum. Özellikle öğle yemeğinde tıka basa olduğum halde 2 saat sonra yine midem kazınıyor. Meyve kuruyemişle geçiştiriyorum. Ama hiç bir şey yememiş gibi saldırıyorum bi de normal mi bilmiyorum iştahım fena 3,5 kilo aldım

Evet ben gittigimde de oleydi kapancak die iyice salmislar

Eki Görüntüle 3177449 merhaba kızlar 13.haftamdayim doktor yüksek ihtimal erkek dedi değişme ihtimali varmı sizce
Canım 12. haftada kız dedi( farklı doktor yarım saat inceledi)
13. haftamda erkek dendi,(kesin değil, tahmin dedi) 14 hafta kız, 17 hafta kız, fetal dna kız

Yani çıkıntı durumu, omurilik kemik yapısına göre yüzdelik tahmin yapabiliyor işinde ehli doktorlar. Belki değişebilir Sağlıkla gelsin yavrucuk

Canım bende 57 kilo ile hamile kaldım şuan 60-61 değişiyor. Ama karnım banada kocaman geliyor sanki 6 aylık gibi benim ilk hamilelik bide İç karnı dar olanların böyle olabiliyormuş, herhalde ondandır diyorum

Karnı belirgin olan başka arkadaşlar varmı?

Birde kontrolsüz bir kilo alımı olmasın diye geçen hafta diyetisyene başladım. Orda kalın eşortmanlar ve tok karnına 61 çıktım :)
Diyetisyen espriyle karışık alcağınız kadar almışsınız dedi biz ilk 3 ay kilo almayı önermiyoruz, 4 aydan sonra aylık 1,5 kilo öneriyoruz dedi tabi bunda başlangıç kilosu da çok önemli dedi. Daha kilolu başlayanlar 9 kilo, çok zayıflar 16-17 kiloya kadar, normal kiloda olanlar 10-14 yeterli oluyor dedibenim başlangıç kilomu normal bularak banada 10-14 arası kg aralığı, yeterli olur dedi tabi hayırlısı bakalım
Kendimize gereksiz kilo yüklemeden, sağlıklı bir şekilde bebeğe sağlıklı kilosunu aldırarak ilerlersek süper olur

Son düzenleme:
Bana zararı olmadı şimdilik canım bi doktoruna sor bakalım gece yatmadan falan içilirse öyle de yapabilirsin
Bide onu deneyim canim saglik ocağı hemsiresi yapabilio demisti draje seklinde olanlar midede cozunuomus doktoruna soyle kapsül seklinde olandan versin o direk bagirsakda cozundugu icin mideyi rahatsiz etmio die ya kan ilacina bağlıorum ya da hamilelik reflüsu varmis belirtileri okuyunca aynı ondan oldum o rahatsiz edio olabilir

Olabilir canım. Senle zamanlarınız yakın ne zaman detaylıya gideceksin?

Merhaba merak ediyorum ne yaptınız aynı sorun bende de var. Düşünmekten kendimi alamıyorum çok üzgünüm

Bende ruyamda erkek bebek emziriyodum. ama kizim oluyor .
Kac haftalık oldunuz ? Biz 5 aylik olduk 3. Aydan sonra cok aldım cunku ekmek aserdjm herseyi ekmekle yedim ve birden sistim . Dun midem cok yandi canim biseyler cekmesine ragmen hep su ictim . Bugun cok rahatim hatta kizim nerde die bakiyorum karnimdaki sislikte inmis . Bol bol su icmek herseyin basi istah kontrolude olur . Sudan sisersin

Ben hamileyken alinan kiloyu cok dert etmiyorum. Sonra veriliyor biraz kan ter gözyasi oluyor ama olsun Bazilari ilk 6 ay birden hizli aliyor bazilari son 2 ay cosuyor. Hepimiz yasayip görcez. Yeterki saglikla gelsinler
Ben de çok korkuyorum valla ben pkos'luydum hamile kalmak icin 8 kilo vermistim 65dan 57 ye kadar düşmüştüm çok şükür hemen o kiloda hamile kaldım ama şuan 62 kiloyum 5 aylik hamileyim. Pkos ile kilo vermek tam bir işkence iştahım öyle bir açıldı ki, nerdeyse ağlaya ağlaya aç yatıyorum gereksiz kilo almamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…