2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende ilk hamile kaldigim kilodayim hala ilk 3 ay verdiklerimi geri aldim sadece bende 19 haftaligim ama gobegim şiş duruyor .gecen hafta kontrolde bebegin boyu kilosu iyidi aslinda benimde içime suphe dusuyor bir yandanda şanslıyım diyorum ama sanirim 5nci aydan sonra cok kilo aliniyormus Ben suan 58.50 kıloyum arkadan cok fitim ama gobek resmen bagiriyor hamile diye benim gobegim cikti baya ama kilo cok almadim tabi bundan sonra ne olur bilemem insallah cok kilo almam

Canım o kadar işkence etme kendine. Çok acıkıyorsan uyumadan akşam 9-10 gibi yoğurt yada süt, çiğ kuruyemiş, yada meyva yiyebilirsin.

Ben verdiklerimi de alamadım canım, beni endişelendiren de o. 59 kiloya indim, burada kaldım.

Kizlar herkese selam

Suan 18.haftamdayim . Bu hafta pazartesi gunu kontrole gittim , en son 1 ay once gitmistik . Cinsiyeti de ogreniriz diyordum ancak bebek asla bacak arasini acmadi doktor gorebildigim kadariyla kiza benziyor dedi . Doktor detaylida ogrenirsin gibisinden konusunca ordan cikip tamamen ozel klinikte farkli bir doktora gittim ve bebek bacaklarini acinca doktor cok net kiz dedi . Daha degismez diye de ekledi . Bizim cinsiyet doktora guvendigim kadariyla kiz olarak kesinlesti

Canim bana da 12' den 14 e kadar erkek dediler . Bu hafta kontrole gittim 1 doktor kesin kiz , 2 doktor da yuksek ihtimal kiz dedi. Dusun o kadar erkege alistirdilar ki inanamadim 3 doktora gittim

Bende de pko görünümü var ama tam teshis konmadi pko diye. 58 kiloyla hamile kaldim ama kilo hep dert bende. Kafama göre yesem 100 kilo olurum hep dikkat ederek yasiyorum. Ilk cocukta tüp bebek dahil hersey denedik olmadi sonra kendiliginden mucize gibi geldi. Bu hamileligim de yine kendiliginden oldu cok sükür.

Maşallah, sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah

İstersen aynı yağın yoğun kullanımını azaltmak için hindistan cevizi yağıyla karıştırarak kullan. Ben sadece hindistan cevizi kullanıyorum yenilebilen birşey nasılsa diye içim rahat oluyor.
Ya canım elimde şuan sadece acı badem yağı olduğu için tek kullanıcam. Oyüzden merak etmiştim bi zararı olmazsa tek kullanayım.

Canim bana da 12' den 14 e kadar erkek dediler . Bu hafta kontrole gittim 1 doktor kesin kiz , 2 doktor da yuksek ihtimal kiz dedi. Dusun o kadar erkege alistirdilar ki inanamadim 3 doktora gittim
Olabiliyor canım böyle süprizler Seninle günlerimiz aynıydı demek seninde prenses oy sağlıkla gelsin kızçeler

Kan hapi demir ilaci sizlerinde midesine dokunuo mu
Evet ilk başladığımda öyle dokunmuştu ki kusmuştum şimdi kahvaltıdan bi iki saat sonra içiyorum artık dokunmuyor
Endişelenmeyin, geçen gün kv dem ile konuştuk bu konuyu kendisi de kilo almak yerine daha zayıflarmış gebelik boyunca ve masallah kızı 4.500 kilo oğlu d 3600 doğmuş alında kilo almaktan daha çok ne kadar çok sağlıklı beslendiğimiz

Ayrıntılı ultrason randevusu almak için gitmiştim bende uzandım bekliyorum doktor bakıyor bakıyor içimden diyorum ne güzel uzun uzun inceliyor allah allah bakıyor çok mutlu oldum ve bekliyorum sonra asistan olduğunu öğrendiğim kişi milattan kalma cihazla bebeği göremedi meğer incelemiyor daha bebeği bulamamış bile sonra zorla bir ara ayaklarını gördü utanmasa bebek yok diyecekti yanında ki normal doktor artık erken gebelik diye daha asagı bakacaksın dedi öyle buldular şükür zaten temizlik de ince mi ince peçete bir adet zor verdi temizlemeye asla yetmez kabus gibiydi ben ayrıntılıya randevu aldım ama çok yakın arkadasım girmemle çıkmam bir oldu dedi

Hiç korkma canım bol su iç ve havuç suyu iç dengelenir Allah’ın izniyle.

Hiç stres olmadan doktorun dediklerini yapın tekrar çoğalıcaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…