2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım banada doktor değişme ihtimalini göz önünde bulundurarak erkek dedi ama pek bakmadı incelemedi 14. haftamda olmama rağmen oğluma erkek ama kesin değil 2 hafta sonra kesin söyleyebilirim demişti. Herhalde baya işinin ehli bakar bakmaz erkek dedi kiz erkek hiç farketmez ama insan bir tanede kızı olsun ister kız olsada erkek olsun isterdim sırf ikisini tadayim diye hayırlı evlat olsunlar sağlıkla gelsinlerde

Canım moralini bozma bu forumda defalarca okudum doktorun ne dediyse harfiyen yap Allah sağlıkla kucağına verecektir inşallah olumsuz odaklanma yok saymaya calis.

Onemli bisey olsa sizi hastaneden bile cikarmazlardi eminim ki . Doktorunuzun dediklerini yapin . Allah yardimciniz olsun . Sag salim gelsin bebeginiz . strese girmeyin yavrunuzu düşünün oda üzülmesin.

Canım üzülme bak çaresini de söylemiş doktor. Peki neye bağlı olduğunu soyledi mi su kaybının? Ayrıca günde kaç litre su içiyorsun?

Farklı bir doktor görüşü alın derim. Ben olsam hemen başka bir doktora giderdim.

Canım üzülme bak çaresini de söylemiş doktor. Peki neye bağlı olduğunu soyledi mi su kaybının? Ayrıca günde kaç litre su içiyorsun?
3 litreden fazla iciyorum. Soylemedi ya, suyun az gibi gorundu dedi, ileriki haftalar icin endiselendirdi beni dedi. Haftaya tekrar gel, her gun iki bardak havuc suyu ic dedi. Bu kadar

Onemli bisey olsa sizi hastaneden bile cikarmazlardi eminim ki . Doktorunuzun dediklerini yapin . Allah yardimciniz olsun . Sag salim gelsin bebeginiz . strese girmeyin yavrunuzu düşünün oda üzülmesin.
İnsallah ya, esimde oyle soyluyor. Yatirirdi seni diyor. Havuc suyuna basladim bakalim. İnsallah faydasini gorururm.

Stres çok tehlikeli… riskli olsaydın havuç suyu iç diyip yollamazdı emin ol!!! Doktorlar risk almamak için küçücük bir kayıp ihtimali bile olsa bin tane evrak imzalatır yatış derdi.
Esimde oyle dedi, yatirirdi dedi. Dediklerini uygulayacagim doktorun haftaya tekrar gel dedi belki düzelir

3 litreden fazla iciyorum. Soylemedi ya, suyun az gibi gorundu dedi, ileriki haftalar icin endiselendirdi beni dedi. Haftaya tekrar gel, her gun iki bardak havuc suyu ic dedi. Bu kadar
Maşallah iyi içiyorsun korkma bak muayenede başka bişey cıkmamış sen havuç suyunu tüket kuzum dua et bizde dua edicez sana. Strese girme bebekte etkilenmesin. En azından yapılacak birşey var birde 1 hafta gibi kıss bi süre sonra cagiriyor meraklanma yoluna girecek

Kizlar ben cok kotü grip oldum öksürük ve eklem agrisi var. Ne icsem iyi gelir.
Geçmiş olsun canım. Benm doktor limon zencefil bal önermişti grip olursam diye. Bol Portakal mandalina suyu sık iiç . Zencefil bal cauı yap iç ve ayakşarını sıcak tut çorap üzerine patik giy hz bide sürekli soyluyorz ama bol su iç ılık bogazını yumusstsın

Duanizi eksik etmeyininsallah haftaya gittigimde duzelmis olur

Ben gece yatmadan içiyorum o şekilde hissetmemiş oluyorum hiçbir şeyi
ben de sabaha karşı 4 5 gibi muhakkak tuvalete kalkıyorum uyuyamıyorum yoksa. o zaman içip uyuyorum sabah kalktığımda da direk kahvaltı ediyorum. 2 saat geçmiş oluyor. yoksa uzun süre aç kalmış oluyorum, sabahları da bekledikçe bulantı artıyo . o yüzden böyle çözüm buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…