- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.941
Bugun bende çok şişim ve gobek deligi çevresinde agri var hatta biraz da disari cikmistim yoruldugum icin kasiklarima da vuruyor ama bende sindirim sorunuda var onunsa agrisi olabilir;( esime acaba acile mi gitsek dedim ama sanki saatler gectikce azaliyor gibi sislik beni mahvediyorKızlar benim karnımda çok şişlik var doktora sordum gazdır dedi de. Böyle bi değişik göbek deliğinin üst tarafı ağrı falan yok acaba mide şişkinliği gaz mı başka birşey mi bilemedim bu kadar fazla olması korkutuyor beni.
Özellikle akşamları ayni sorunu yaşamaya başladım ben de ama endiselenecek birşey olduğunu sanmiorm sabahlari geçiyor çünkü yüksek ihtimal gaz sıkışması die düşünüp kendimi rahatlatiorm ama cok rahatsız edici gerçektenKızlar benim karnımda çok şişlik var doktora sordum gazdır dedi de. Böyle bi değişik göbek deliğinin üst tarafı ağrı falan yok acaba mide şişkinliği gaz mı başka birşey mi bilemedim bu kadar fazla olması korkutuyor beni.
Aynı durum bende de var hatta çevremdekiler bile 1 haftadır karnın kocaman oldu diyorlar muhtemelen bu haftalarda sindirim sorunu yaşamaya başlıyoruz o yüzden oluyor çünkü ciddi anlamda hazımsızlık hissi veriyor banaKızlar benim karnımda çok şişlik var doktora sordum gazdır dedi de. Böyle bi değişik göbek deliğinin üst tarafı ağrı falan yok acaba mide şişkinliği gaz mı başka birşey mi bilemedim bu kadar fazla olması korkutuyor beni.
Bugun bende çok şişim ve gobek deligi çevresinde agri var hatta biraz da disari cikmistim yoruldugum icin kasiklarima da vuruyor ama bende sindirim sorunuda var onunsa agrisi olabilir;( esime acaba acile mi gitsek dedim ama sanki saatler gectikce azaliyor gibi sislik beni mahvediyor
Özellikle akşamları ayni sorunu yaşamaya başladım ben de ama endiselenecek birşey olduğunu sanmiorm sabahlari geçiyor çünkü yüksek ihtimal gaz sıkışması die düşünüp kendimi rahatlatiorm ama cok rahatsız edici gerçekten
Normal bir durum o zaman ama gerçekten sinir bozucu yaAynı durum bende de var hatta çevremdekiler bile 1 haftadır karnın kocaman oldu diyorlar muhtemelen bu haftalarda sindirim sorunu yaşamaya başlıyoruz o yüzden oluyor çünkü ciddi anlamda hazımsızlık hissi veriyor bana
Kesinlikle öyle ama önümüzdeki aylarda daha ne sorunlar yaşıycaz kim bilirNormal bir durum o zaman ama gerçekten sinir bozucu ya
Aynen ya bende diyorum kendi kendime daha dur diyeKesinlikle öyle ama önümüzdeki aylarda daha ne sorunlar yaşıycaz kim bilir
Benim de 160 gr çıkmıştı ama ultrason değerleri genelde kesin değil hele ki şuan çok küçükler. Bir de şu hamilelik takvimimiz var ya altta yer alan orda boy kilo ortalama normal değerler veriliyor ordan da bakabilirsiniz.Kızlar birsey sormak istiyorum bebegim 16 haftalikken 162 gr çıktı sizce normalmi
Çok geçmiş olsun ben de yeni atlattım fırsatınız varsa bol bol yatın dinlenin parol günde 3 kez alabilirsiniz ağrılar için. Benim sinüzite ve öksürüğe çevirdiğinden antibiyotik aldım 5 gün öyle düzeldim açıkçası. Yeni çeşit Hastalıklar ilaçsız çok zor geçiyor form değiştiriyor sürekli. Eğer ateş ya da enfeksiyon yükselirse mutlaka doktora görünün.Kizlar ben cok kotü grip oldum öksürük ve eklem agrisi var. Ne icsem iyi gelir.
Gule gule kullanin resim atarmisiniz rica etsemKızlar e bebek joie marka bebek arabalarında indirim vardı bebek arabası aldım. Birde anakucağı aldım indirimden :) 17. Hafta içerisindeyim ama zam gelmeden alayım dedim
Bende de var canim kursagim sertlesio siskinlik oluoKızlar benim karnımda çok şişlik var doktora sordum gazdır dedi de. Böyle bi değişik göbek deliğinin üst tarafı ağrı falan yok acaba mide şişkinliği gaz mı başka birşey mi bilemedim bu kadar fazla olması korkutuyor beni.
Sabah biraz daha iyiydim akşam artıyor demekkiBende de var canim kursagim sertlesio siskinlik oluo
İkizler iş başında diyosunSabah biraz daha iyiydim akşam artıyor demekkiBide ben göbekliydim normalde alttan bebekler ittiriyor benim gçbek yukarı mı çıkıyor acaba
Gule gule kullanin resim atarmisiniz rica etsem
Benim puset var ilk kizimdan sadece bebek arabasıni istiyorum cok tesekkur ederimEki Görüntüle 3178556
Bunun takım olanı da var pusetli pusetsiz aldım ben.
Merhaba hala ayni durumdayim takip ediliyorum insallah bir sorun olmadan doguma kadar yeter tek duam bu size de cok gecmis olsun ne dediler tam olarak sizeMerhaba merak ediyorum ne yaptınız aynı sorun bende de var. Düşünmekten kendimi alamıyorum çok üzgünüm
Canim benim bir kurtajim var ondan sonra kanamam durmadi die benim rahmi besleyen ana damarlari tikamaz zorunda kaldilar bende perinatoloji takipliyim bi doktor bana demişti ki Yuce Mevlam herseyi oyle bi duzende yaratmışki o damarlar tikaliysa bisinl olursa dienyumurtaliklardan baska yerden giden damarlar var rahim ondan beslenir baska besleyen damar olmasa zaten rahmin içerde çürür demişti simdi doktorlarda bana gelişimi iyi damarların tıkalı olmasi sana bebege sıkıntı yapmaz dediler daralma da nasil oluodut bilmiorum ama o damarlarda darlık olup kan akışı yavas olacaksa rahmi besleyen başka damarlarda var ordan beslenir rahimde bebekdeKızlar hepinize iyi akşamlar. Belki benim gibi olan duyan vardır. Yaş riski olduğu için 13. Haftada penetolojiye git4im. Rahimi besleyen damarların ikisindede çentik var. Yani daralma. Hemen coasprine başladık göbekten iğneyi en baştan beri kullanıyordum. 20. Haftada tekrara ayrıntılıda aynı çentik yani daralma devam ediyor dedi. Bebek henüz küçük olduğundan gelişimi haftasıyla uyumlu. Açıkcası doktor pek bir şeyde demiyor. Bi önlemleri aldık kan sulandırıcı ipn eve asprin verdik. Yapacak bir şey yok dediler. Gerisi bekleyip görmek.Benim gibi iki taraflı çentiği olan ve devam eden yada daha önceki çocuklarında başına gelmiş ve sağlıkla tamamlamış olanlar var mı. Dualarınıza ihtiyaçım var
Bende gobekliyim normalde gobek bebek icerde yer kavgasi yapio heraldeSabah biraz daha iyiydim akşam artıyor demekkiBide ben göbekliydim normalde alttan bebekler ittiriyor benim gçbek yukarı mı çıkıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?