2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Çok teşekkür edeeimiçimi öyle ferahlattınız ki... Rabbim sağlıkçala almayı nasip etsin ikimizede. Ve tüm annelere... Nasıl iyi geldi mesajınız anlatamam... Rabbim sizi ve beğinizi korusun.. Hep iyi olun,

Amin insAllah canim Rabbim tüm hamile kardeslerime hayirlisiyla kolaylikla saglikla kucağına almayi nasip etsin insAllah

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar 19 haftalık hamileyim 2 hafta önce doktorum cinsiyetimiz için erkek gibi demişti sabah kız dedi böyle durum yaşayan arkadaşlarımız var mı acaba
Biz değil de bunun tam tersini eşimin kardeşinin eşi yaşadı. 6 ay boyunca kız dediler 7.ayda erkek dediler.

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar 19 haftalık hamileyim 2 hafta önce doktorum cinsiyetimiz için erkek gibi demişti sabah kız dedi böyle durum yaşayan arkadaşlarımız var mı acaba
Valla benim doktorum 14. Haftada keesin erkek dedi pipiyide gordum dedi degisme ihtimali yok dedi bende hel erkek kiyafetleri aldim haftaya gidecegim degisirse sok yasarim

Merhaba hala ayni durumdayim takip ediliyorum insallah bir sorun olmadan doguma kadar yeter tek duam bu size de cok gecmis olsun ne dediler tam olarak size
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun gerçekten moral bozan bir durum bu
Dr oldukça az suyun dedi ikinci gittiğim dr docentti o daha emin konuştu ya böbrekleri çalışmıyor idrar yapamıyor bebek ya da enfeksiyon dedi. Size tam olarak neler dediler bu hafta kontrollerim var

Cok sagolun su seviyeniz oldukca az mi dediler bana soylenenleri tekrarliyim perinatolojiye detayli ultrasona gittim 21. Haftada suan 23haftaligim perinatoloji suyun normal seviyelerde bebegin her iki bobregi de var ve calisiyor dedi sadece suyun 120 seviyesinde oldugu icin takip edilmeli 100un altina inerse risk tasiyor dedi ve bir nebze rahatladim aslinda hala normal seviyedeymis fakat olmasi gereken tamlikta degil acaba sizinki 100ün altinda mi hic sordunuz mu bunu doktorunuza? Bence prof gormeli en net onlar konusuyor perinatologlar isinde uzman yani diger kadin dogumcularin anlamadigini anliyor

17+3 olduk bizde, suyu da çok içiyorum karbonhidrata düştüm bende bugünden itibaren kesiyorum pilav makarnayı

Hayırlı günler diyeyim bende :) benzer durum bende de oldu. 17 haftalığım aynı gün içinde 2 farklı doktordan biri kesin erkek dedi. Diğer doktorda kesin degil ama kız gibi değişebilir dedi. İlerleyen günlere kaldı.

Bu hafta ben de gitmeyi düşünüyorum iki.gun.kontrolim.var. çaresiz kaldım. Ama nedense umudum azalıyor şu seviyesi için sayısal.konusmadi ama verdiği kağıda bakayım hemen belki yazıyordur ultrason harici vermişti bir kağıt

Mecburen

Perinatolog buldum üniversite hastanesinde sadece.

Merhaba yeni doğum yapmış arkadaşımda da bebeğe giden damarda çentiklenme vardı. Bebeğin beslenmesi sadece yavaş oluyor. Sağlık yönünden bir problem olmuyor diye biliyorum gayet sağlıklı bir bebek maaşallah. Coraspin kullandı ayrıca son 3 ay diye hatırlıyorum koldan her gün iğne kullandı bebeğin daha iyi beslenmesi için sanırım. 2.600 doğdu 39. haftada.. Doktor bir sonraki hamileliklerinde de böyle olacak demiş. Doktoruna sor istersen. Ama korkulacak bir durum yok.

KIZLAR BEBEKLERINIZE ALISVERISE BASLADINIZ MI MALUM OCAKDAN SONRA HERSEYE ZAM GELECEK
benim sadece odası (şifonyer,dolap,montessori) kaldı canım. Bir sürü kıyafet,beşik ,kamera, elektrikli elektriksiz pompa vs abim ve kuzenimden geliyor (kullanılmış tabi). Bebek arabası, küvet takımı, medikal ürünlerini, nevresim takımı, battaniyelerini, bende bir sürü kıyafet de almıştım zaten. Eğer varsa tanıdıklarınız yeğenleriniz sormaktan çekinmeyin bence çünkü hepsi ayrı ayrı çok pahalı. Artık sadece beğendiğim şeyleri alacağım bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…