- 23 Ekim 2022
- 57
- 71
- 3
- 41
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #6.961
Çok teşekkür edeeimCanim benim bir kurtajim var ondan sonra kanamam durmadi die benim rahmi besleyen ana damarlari tikamaz zorunda kaldilar bende perinatoloji takipliyim bi doktor bana demişti ki Yuce Mevlam herseyi oyle bi duzende yaratmışki o damarlar tikaliysa bisinl olursa dienyumurtaliklardan baska yerden giden damarlar var rahim ondan beslenir baska besleyen damar olmasa zaten rahmin içerde çürür demişti simdi doktorlarda bana gelişimi iyi damarların tıkalı olmasi sana bebege sıkıntı yapmaz dediler daralma da nasil oluodut bilmiorum ama o damarlarda darlık olup kan akışı yavas olacaksa rahmi besleyen başka damarlarda var ordan beslenir rahimde bebekde
Valla aynen alttan da idrar kesesi bastırıyorBende gobekliyim normalde gobek bebek icerde yer kavgasi yapio heralde
Amin insAllah canim Rabbim tüm hamile kardeslerime hayirlisiyla kolaylikla saglikla kucağına almayi nasip etsin insAllahÇok teşekkür edeeimiçimi öyle ferahlattınız ki... Rabbim sağlıkçala almayı nasip etsin ikimizede. Ve tüm annelere... Nasıl iyi geldi mesajınız anlatamam... Rabbim sizi ve beğinizi korusun.. Hep iyi olun,
Biz malesef baslayamadik taşınma ve kira artışı bizi biraz erteletti. Ama hayırlısı olsun ben hep öyle diyorum her şeyde bir hayır vardirKIZLAR BEBEKLERINIZE ALISVERISE BASLADINIZ MI MALUM OCAKDAN SONRA HERSEYE ZAM GELECEK
Biz değil de bunun tam tersini eşimin kardeşinin eşi yaşadı. 6 ay boyunca kız dediler 7.ayda erkek dediler.Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar 19 haftalık hamileyim 2 hafta önce doktorum cinsiyetimiz için erkek gibi demişti sabah kız dedi böyle durum yaşayan arkadaşlarımız var mı acaba
Ben birkaç parça kıyafet ve bebek arabasını aldım. Şimdi de ana kucağı ve anne yanı beşiğini almayı düşünüyorum bence ne kadar zamlanmadan alsak o kadar iyiKIZLAR BEBEKLERINIZE ALISVERISE BASLADINIZ MI MALUM OCAKDAN SONRA HERSEYE ZAM GELECEK
Ben çogu kıyafeini aldım çantam ve pusetim ilk kizimdan var sadece bebek arabasına bakacagım birde bir iki adet 5lihastane cikisi almayı düsünuyorumKIZLAR BEBEKLERINIZE ALISVERISE BASLADINIZ MI MALUM OCAKDAN SONRA HERSEYE ZAM GELECEK
Valla benim doktorum 14. Haftada keesin erkek dedi pipiyide gordum dedi degisme ihtimali yok dedi bende hel erkek kiyafetleri aldim haftaya gidecegim degisirse sok yasarimHerkese hayırlı sabahlar arkadaşlar 19 haftalık hamileyim 2 hafta önce doktorum cinsiyetimiz için erkek gibi demişti sabah kız dedi böyle durum yaşayan arkadaşlarımız var mı acaba
Bende kıyafete başladım. Bebek arabası bakıyoruz yavaştan almak lazımKIZLAR BEBEKLERINIZE ALISVERISE BASLADINIZ MI MALUM OCAKDAN SONRA HERSEYE ZAM GELECEK
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun gerçekten moral bozan bir durum buMerhaba hala ayni durumdayim takip ediliyorum insallah bir sorun olmadan doguma kadar yeter tek duam bu size de cok gecmis olsun ne dediler tam olarak size
Cok sagolun su seviyeniz oldukca az mi dediler bana soylenenleri tekrarliyim perinatolojiye detayli ultrasona gittim 21. Haftada suan 23haftaligim perinatoloji suyun normal seviyelerde bebegin her iki bobregi de var ve calisiyor dedi sadece suyun 120 seviyesinde oldugu icin takip edilmeli 100un altina inerse risk tasiyor dedi ve bir nebze rahatladim aslinda hala normal seviyedeymis fakat olmasi gereken tamlikta degil acaba sizinki 100ün altinda mi hic sordunuz mu bunu doktorunuza? Bence prof gormeli en net onlar konusuyor perinatologlar isinde uzman yani diger kadin dogumcularin anlamadigini anliyorÇok teşekkür ederim size de geçmiş olsun gerçekten moral bozan bir durum bu
Dr oldukça az suyun dedi ikinci gittiğim dr docentti o daha emin konuştu ya böbrekleri çalışmıyor idrar yapamıyor bebek ya da enfeksiyon dedi. Size tam olarak neler dediler bu hafta kontrollerim var
17+3 olduk bizde, suyu da çok içiyorum karbonhidrata düştüm bende bugünden itibaren kesiyorum pilav makarnayıBende ruyamda erkek bebek emziriyodum.ama kizim oluyor .
Kac haftalık oldunuz ? Biz 5 aylik olduk 3. Aydan sonra cok aldım cunku ekmek aserdjm herseyi ekmekle yedimve birden sistim . Dun midem cok yandi canim biseyler cekmesine ragmen hep su ictim . Bugun cok rahatim hatta kizim nerde die bakiyorum karnimdaki sislikte inmis . Bol bol su icmek herseyin basi istah kontrolude olur . Sudan sisersin
Hayırlı günler diyeyim bende :) benzer durum bende de oldu. 17 haftalığım aynı gün içinde 2 farklı doktordan biri kesin erkek dedi. Diğer doktorda kesin degil ama kız gibi değişebilir dedi.Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar 19 haftalık hamileyim 2 hafta önce doktorum cinsiyetimiz için erkek gibi demişti sabah kız dedi böyle durum yaşayan arkadaşlarımız var mı acaba
Bu hafta ben de gitmeyi düşünüyorum iki.gun.kontrolim.var. çaresiz kaldım. Ama nedense umudum azalıyor şu seviyesi için sayısal.konusmadi ama verdiği kağıda bakayım hemen belki yazıyordur ultrason harici vermişti bir kağıtCok sagolun su seviyeniz oldukca az mi dediler bana soylenenleri tekrarliyim perinatolojiye detayli ultrasona gittim 21. Haftada suan 23haftaligim perinatoloji suyun normal seviyelerde bebegin her iki bobregi de var ve calisiyor dedi sadece suyun 120 seviyesinde oldugu icin takip edilmeli 100un altina inerse risk tasiyor dedi ve bir nebze rahatladim aslinda hala normal seviyedeymis fakat olmasi gereken tamlikta degil acaba sizinki 100ün altinda mi hic sordunuz mu bunu doktorunuza? Bence prof gormeli en net onlar konusuyor perinatologlar isinde uzman yani diger kadin dogumcularin anlamadigini anliyor
Perinatolog buldum üniversite hastanesinde sadece.Cok sagolun su seviyeniz oldukca az mi dediler bana soylenenleri tekrarliyim perinatolojiye detayli ultrasona gittim 21. Haftada suan 23haftaligim perinatoloji suyun normal seviyelerde bebegin her iki bobregi de var ve calisiyor dedi sadece suyun 120 seviyesinde oldugu icin takip edilmeli 100un altina inerse risk tasiyor dedi ve bir nebze rahatladim aslinda hala normal seviyedeymis fakat olmasi gereken tamlikta degil acaba sizinki 100ün altinda mi hic sordunuz mu bunu doktorunuza? Bence prof gormeli en net onlar konusuyor perinatologlar isinde uzman yani diger kadin dogumcularin anlamadigini anliyor
Merhaba yeni doğum yapmış arkadaşımda da bebeğe giden damarda çentiklenme vardı. Bebeğin beslenmesi sadece yavaş oluyor. Sağlık yönünden bir problem olmuyor diye biliyorum gayet sağlıklı bir bebek maaşallah. Coraspin kullandı ayrıca son 3 ay diye hatırlıyorum koldan her gün iğne kullandı bebeğin daha iyi beslenmesi için sanırım. 2.600 doğdu 39. haftada.. Doktor bir sonraki hamileliklerinde de böyle olacak demiş. Doktoruna sor istersen. Ama korkulacak bir durum yok.Kızlar hepinize iyi akşamlar. Belki benim gibi olan duyan vardır. Yaş riski olduğu için 13. Haftada penetolojiye git4im. Rahimi besleyen damarların ikisindede çentik var. Yani daralma. Hemen coasprine başladık göbekten iğneyi en baştan beri kullanıyordum. 20. Haftada tekrara ayrıntılıda aynı çentik yani daralma devam ediyor dedi. Bebek henüz küçük olduğundan gelişimi haftasıyla uyumlu. Açıkcası doktor pek bir şeyde demiyor. Bi önlemleri aldık kan sulandırıcı ipn eve asprin verdik. Yapacak bir şey yok dediler. Gerisi bekleyip görmek.Benim gibi iki taraflı çentiği olan ve devam eden yada daha önceki çocuklarında başına gelmiş ve sağlıkla tamamlamış olanlar var mı. Dualarınıza ihtiyaçım var
benim sadece odası (şifonyer,dolap,montessori) kaldı canım. Bir sürü kıyafet,beşik ,kamera, elektrikli elektriksiz pompa vs abim ve kuzenimden geliyor (kullanılmış tabi). Bebek arabası, küvet takımı, medikal ürünlerini, nevresim takımı, battaniyelerini, bende bir sürü kıyafet de almıştım zaten. Eğer varsa tanıdıklarınız yeğenleriniz sormaktan çekinmeyin bence çünkü hepsi ayrı ayrı çok pahalı. Artık sadece beğendiğim şeyleri alacağım bakalım :)KIZLAR BEBEKLERINIZE ALISVERISE BASLADINIZ MI MALUM OCAKDAN SONRA HERSEYE ZAM GELECEK
Özel hastaneye gidin ben boyle biseyle karsilasinca oyle yaptim ve hemen randevu bulunuyor ucretli oluncaPerinatolog buldum üniversite hastanesinde sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?