2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba hanımlar dün çok güzeldi ses vermedi oğlusum epey tıkladım hadi anneye bi ses ver merak ediyorum seni diye seslendim sanki hissetmiş gibi ben burdayım der gibi pıt pıt yapıverdi
Merhabalar,benim doğum temmuzu gösteriyor ama erken doğum riski çok yüksek olduğundan mayis da doğururum gibi geliyor.Siz ankarada hangi medical parka gidiyorsunuz batikentmi?doktorunuzdan memnunmusunuz?

Banada dokorum bu hafta suyun az gibi geldi dedi, ileriki haftalar icin endiselendim dedi, havuc suyu önerdi taze sikilmis, size bir sey önerdimi

Çok teşşekür ederim. İçim rahatladı. Bende iğne ve coasprin kullanıyorum. Doktorda yapacak bir şey yok dedi. Biz elimizden geleni yapıyoruz dedi. Bekleyip göreceğiz dedi. Benim ilk çocuğumda böyle bir şey yoktu. Bakalım bekleyip göreceğiz. Çol sağolun

Merhabalar,benim doğum temmuzu gösteriyor ama erken doğum riski çok yüksek olduğundan mayis da doğururum gibi geliyor.Siz ankarada hangi medical parka gidiyorsunuz batikentmi?doktorunuzdan memnunmusunuz?
Batıkent doktor burcu kısaya gidiyorum araştırmalarıma göre çok iyi bir doktor üçtür gidiyorum memnunum tavsiye edebilirim yeni yıl gelmeden karar vermek gerek maalesef herşey artacak diyorlar

Banada dokorum bu hafta suyun az gibi geldi dedi, ileriki haftalar icin endiselendim dedi, havuc suyu önerdi taze sikilmis, size bir sey önerdimi
İkisi de birbirinden farklıydı
Biri havuç suyu son haftalarda etki eder dedi progestan yazdı
Diğeri sağlıkla devam etmez bir hafta mühlet verelim antibiyotik kullanın dedi.
Zaten bugun de kanamam başladı(

Batıkent doktor burcu kısaya gidiyorum araştırmalarıma göre çok iyi bir doktor üçtür gidiyorum memnunum tavsiye edebilirim yeni yıl gelmeden karar vermek gerek maalesef herşey artacak diyorlar
Cok tesekkur ederim bilgi için normalde muayeneleri ne kadar bilginiz varmi?doğum paket haric

Kızlar bel agrım var ya. Ne uzaabilyorm ne otura biliyorum. Normalde sabah uyandıgımda oluyor ysrımsast snra azalıyordu şimdi aksamda başladı. Yasayanınız varmı? Ne önerirsiniz

Kızlar bel agrım var ya. Ne uzaabilyorm ne otura biliyorum. Normalde sabah uyandıgımda oluyor ysrımsast snra azalıyordu şimdi aksamda başladı. Yasayanınız varmı? Ne önerirsiniz
Dr um uzun sure oturmak da ayakta durmak da bebek icin iyi degil demisti bel agrisi yapiyor. Yuruyus yapin arkasindan uzanin. Ve gunluk uykunuzu da guzelce almaya uykusuz kalmamaya calisin. Ben bunlara dikkat ettikten sonra bel agrimda ciddi bir azalma gordum

Yaa aslnda uzun süre oturuyorum ondan olabilir. Hareket etmem lazm teşekkür ederim canım

Kızlar merhaba, ben 17.haftadayım elimle göbeğime bastırınca avuç içim gıdıklanıyor gibi oluyor ama emin de değilim hareket hisseden var mı nasıl bir şey hissediyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…