2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben kullanmıyorum inşallah verir banada iyi gelir biraz olsun. Allah şifa versin hepimize
söylemezseniz daha geç verebilir. ya da vermeye de bilir. eklem ağrılarınızı mutlaka anlatın. kalsiyum alarak da magnezyumu desteklemek gerekiyormuş. olabildiğince iyi olmaya çalışıyor herkes,ağrılardan tamamen kurtuluş yok kucağımıza alana kadar allah sağlık versin yavrularımıza da bize de...

Amin inşallah daha önce iki hamileliğimde de hiç böyle şeyler yaşamadığım için hiç doktor vermedi kullanmadım da sanırım söylemeyince çoğu doktor vermiyo dediğiniz gibi

hanımlar aranızda bu ilacı kullanan var mı? Doktor degerlerime bile bakmadan MP FOLIC onerdi amane kullanan gordum ne de eczanelerde yok zaten sadece sitesinde var. Sizce kullanmali mıyım yoksa en çok kullanilan Imom gibi vitaminlerden almak mı? Saglik ocagi doktorlari dadirek folicus ya da folbiol veriyorbana yaramaz bence 5 aydan sonra folbiol cok gerekli degil gibi geliyor bana sizce? Doktora da gidemiyorum surekli randevudan randevuya o yuzden soruyorum

Ben kullanmıyorum inşallah verir banada iyi gelir biraz olsun. Allah şifa versin hepimize
İlk hamileligimde bana da başlarda verilmemisti magnezyum . Son haftalara yakin kalça ağrısı çekmeye başlayınca da doğumu tetikler diye vermemisti .Baştan kullanmak mantıklısı doktorunuz da verir inşallah

Bu ilaç hakkinda bilgim yok ama folbiol en çok ilk 3 ay kullaniliyor.Sonraki haftalar farklı vitaminlere geçiliyor.Tahlile bakılmıyor genelde ilk gittiğimde detaylı kan verdim vitaminleri değiştirdiğinde tahlil istemeden magnezyum,demir ve multivitamin yazdı

Benim bugun saglik ocaginda gebe takibim vardi tetenoz asisini sordum arkadaslar burda bi arkadasimiz erken doguma sebek oluuormus diye20 haftadan önce yapmiyoruz dedi

İlk hamileligimde bana da başlarda verilmemisti magnezyum . Son haftalara yakin kalça ağrısı çekmeye başlayınca da doğumu tetikler diye vermemisti .Baştan kullanmak mantıklısı doktorunuz da verir inşallah
Benim kullandogim vitaminlerin hepsinde magnezyum varmis o yuzden doktorum ekstradan vermedi

Aynen canım iyi çok şükür Bende geçen hafta gördüm. Senin cinsiyetler neydi?
Bilemiyorum canim net olarak.Ilk gittigimde biri oglan,biri kiz demisti.Simdi de dun biri net kiz,digerini de kiza benzetiyorum dedi.Detayli ultrasonda daha net gorunur her halde.Biri bacaklarini tam acmiyormus,utaniyormus kuzum

İnşallah vermezse de ağrıların bi zararı yoksa bebeğede çekerim artık o iyi olsun yeter bana

Ben kan verdim magnezyuma da baktirdim magnezyumum gayet iyi cikti dedigim gibi 2 hafta falan once sadece bu agrilar icin doktora gittim ve doktor normal hersey dedi.hala vajinama vuran agrilar oluyor dinlenince geciyor ayni cumleyi kurdum bende 2.trimester için balayi diyorlardi ama beni egip büküyor diye yatakta saga sola donerken de kotu oluyorum alışverişte yarim saat duramadim cok agridi kasiklarim ve doktorum her firsatta agrilar kasilmalar bizim icin alarmdir hemen bakmak lazim ama kontrlundede sorun gözükmüyor dedi sanırım bizim hamileligimiz biraz boyle sancili agrili olcak saglikla gelsin de insallah .

Bugün biraz ayakta uzun sure kaldim iki saat kadar hic oturamadim. Eve geldigimden beri aşırı kasılma yaşıyorum yani kaskati ve sert tam göbek deligimin etrafi. Boyle hisseden oldu mu hic?

Benim bugun saglik ocaginda gebe takibim vardi tetenoz asisini sordum arkadaslar burda bi arkadasimiz erken doguma sebek oluuormus diye20 haftadan önce yapmiyoruz dedi
Sağlık ocağı mı dedi ? Ne zaman yapılacakmış?

Ya bazi doktorlar en kotu en dusuk ihtimali sonda degil başta soylemeyi seviyor. Baska birinden fikir alın rahatlarsiniz cnm Allah'in izniyle inşallah.

Ya bazi doktorlar en kotu en dusuk ihtimali sonda degil başta soylemeyi seviyor. Baska birinden fikir alın rahatlarsiniz cnm Allah'in izniyle inşallah.
Aldik çok şükür. Minigimizi bir saat güzel güzel inceledi hoca ve gerçekten inanılmaz huzurlu keyifliydi. Kipir kipirdi inanilmazdi gerçekten. Aslinda o da aynı şeyi söyledi ama bir anormallik yok dört günlük bir gerilik geç dollenmeden de kaynakli olabilir veya yapisal olabilir dedi. Yine de beş hafta sonra yine bakicaz uyumlu mu gelişimi die. İki damar olayi da riskli değilmiş çok şükür şimdilik haberler güzel çok şükür ama hep takipte kalcaz alıştık zaten iyiki fetal dna testi yaptirmisiz ama yoksa kafamizda çok soru işareti kalırdı

Kaçıncı haftadasinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…