2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Tesekkur ederim canimm.Evet o tip ilac ben de kullaniyorum.Baska bi yerde ultrasona da gittim,cok sukur her sey yolunda.Benim fetal dna sonucum cikmadi 3 defa tejrar vermeme ragmen.beden kutle indeksinden oluyor dediler,bir de ikiz oldugu icin.Fetal dna yaptirdigim icin ikili,uclu gerek yok demisti.simdi cok korkuyorum.insaAllah detayli ultrasonda da bir problem cikmaz

Merhaba canim,ayni haftadayiz.Bende de cok yorulunca ve agir bi sey tutunca oluyor oyle.Sanki asagiya dusucekmis hibi toparlaniyorlar.ben hemen sirt ustu uzaniyorum 10-15 dakikada geciyor zaten

Sağlıkla gelsin paşa ne güzel 2 erkek annesi

Canım evet ben progestana da devam ediyorum oksapara da . Haftaya da detaylım var. Arada ağrılarım oluyor, çabuk yoruluyorum, ayakta çok duramıyorum ikizler şimdiden zorluyor beni . Umarım iyilerdir onlar iyi olsunda

Korkmanıza gerek yok bu haftalarda hep oluyor bebek artık kemikleri sertlesmeye başlıyor, artık direk eğilmek yerine çömelerek eğilin ve sırt üstü çok yatmamaya çalışın genelde pek sevmiyorlar bu pozisyonu solunuza yatın genelde

Diyorumya benim kizimda gobegimin bir tarafına toplaniyordu sinra kendi düzeliyordu sonradan elimi göbegime koydugumda sırtını elimin altına getiriyordu ben yasadigimi söyledim icin rahat etmesi icin doktoruna sor istersen canim benim arkadasim 29 haftasinda onun mesela kasilmalari oldugunda cok rahatsız edici sekilde oluyordu doktoru magnezyum verdi

Merhaba canim,ayni haftadayiz.Bende de cok yorulunca ve agir bi sey tutunca oluyor oyle.Sanki asagiya dusucekmis hibi toparlaniyorlar.ben hemen sirt ustu uzaniyorum 10-15 dakikada geciyor zaten
Hepimizde böyle olduğuna göre rahatladım şimdi teşekkürler kızlar

Selam kızlar. Dün ayrıntılı ultrasonumuza gittik. Yani hem bir sıkıntısı yok dedi hem de içimize şüphe düşürdü doktorumuz. Baya gerdi bizi. Yaklaşık bir saat muayene etti ama en çok bacak boyuna ve kalbine takıldı yüzünü pek göstermedi bile. Kordonda üç damar olmasi gerekirken iki tane var dedi. Bu çok nadir de olsa gelişim geriliği yaparmış dedi. Sonra bacak boyunu kisa buldu ama genetik anneye benzior dedi. Ama o damar işine canim sıkıldı doktoru da sevmedim çok soğuk buz gibi bir adamdı aşırı gerildik eşimle bugün başka bir yere gidicez inşallah yanilmistir adam ya. Var mi böyle bir şeyle karşılaşan?

Aynı hafta ve gundeyiz. Bnmde bu gün tam 19+3 ve bnmde ikinci hamileliğim. Henüz net olarak hareketlerini hissetmiyorum. Kız olduğu için mi acaba bilemedim.

Canım evet ben progestana da devam ediyorum oksapara da . Haftaya da detaylım var. Arada ağrılarım oluyor, çabuk yoruluyorum, ayakta çok duramıyorum ikizler şimdiden zorluyor beni . Umarım iyilerdir onlar iyi olsunda
Evet canim aynen bende de.InsaAllah iyi olurlar canim.Ben dun ultrasonda gordum,iyiler sukur.Sag salim olsunlar da,hastaliklardan uzak,gerisi bos

Yeğenim için de kordonu 2 damarlı demişlerdi maşallah 4kilo üzerinde doğdu ve şu an da boyu kilosu normal seviyede ilerliyo çok şükür bir sorun yok 3 yaşında oldu.

Kızlar Gyno-Ferro Sanol demir hapı kullananizin var mı? Aç karnina yaziyor ama cok midemi bulandırıyor, tok karnina alsam olur mu ki?
ben de onu kullanıyorum normalde gece 4 5 gibi tuvalete kalkınca içip yatıyordum ama işe yaramaz diye kuşkulandım. bugün sabah içtim öğürdüm. öğürdükçe ilacın iğrenç tadı geldi. napıcam bilmiyorum.

Kızlar herkese selam 19.haftamızın içindeyiz hala bişe hissetmedim Sizler kaçıncı haftanızda hissettinz? Bu arada ilk gebeliğim
15 16 da başladı o zamanlar emin olamıyordum ama şuanki haftalarımda eminim. minik tekmelerini de hissediyorum artık çok şükür

ben de oluyo sol bacağıma vuruyo bide ağrısı. vajina kemiklerim sızlıyo ağrıyo ayırınca çok sorun yaşıyorum sağa sola. özellikle yatarken. doktoruma sordum yüküm arttığı için oluyomuş ama benim bel fıtığı başlangıcım var normalde bu ağrılar son zamanda oluyomuş kimisinde az veya sadece doğumda olduğu da görülüyomuş. belle alakalı sorununuz olabilir. belden aşağı vuruyor.

Sen magnezyum kullanıyor musun peki ondan kaynaklı diyor çoğu kişi bende sorucam kontrolümde 2 3 gün çok şiddetliydi bugün azaldı biraz şükür soluma sağıma yatarken oluyo daha çok sırtüstü zaten yatmak istemiyorum rahatsız ediyo daha şimdiden geceleri böyle zorlanmak penguen gibi yürümeyi hiç düşünmemiştim eşimde alay ediyor hani 2. Trimester çok rahattı harika geçecekti sürünüyosun sen diyo bende şaşkınım sanki direk 2.yi geçip 3. Trimestere atlamışım gibi hissediyorum

Bencede fazla abartıldı doktor önermiş ama bazıları doktoran çok biliyor
Yaptırmak istemeyen yaptırmaz
Ama sadece bu aşıların toplatılması bi kötü oldu..
biliyo musunuz daha yapılmayacak mı? ben ilk dozu 19'unda oldum. ikinci doz olmayacak mı

kullanıyorum. 2 tane. bir tane takviye yeterli gelmedi bana ona rağmen 1 aydır ağrılarım arttı. bitane daha magnezyum kullanıyorum. dün gece yatmadan içtim o da hafifletti gibi ama tamamen ağrılarım gitmedi bakalım biraz zaman geçsin anlaşılır...

Ben kullanmıyorum inşallah verir banada iyi gelir biraz olsun. Allah şifa versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…