- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.501
Hareketlerini hissediyor msnz. Cinsiyeti nedir bu arada20+5 bugün
Zaten ebeler bu haftaya göre veriyor bildigim kadariyla öncesine veren var mı ki? Benim de bu cuma 20+1 oluyorum aşı konusunda ne diyecek bakalım merak ediyorumBenim bugun saglik ocaginda gebe takibim vardi tetenoz asisini sordum arkadaslar burda bi arkadasimiz erken doguma sebek oluuormus diye20 haftadan önce yapmiyoruz dedi
Hareketleri hala hissedemiyorum ya heralde ondan da birazBende de oluyor hatta bazen acitiyormus gibi oluyor göbek deligimin etrafi;( sol kasigima da vuruyor
Ben hususi sordum ebe bana asıyi zamanindan önce yaparsak düşüge zamanindan gec yaparsak erken doguma sebep oluyo dedi nasil oluyo anlamadım heralde belili zamani var birde iki dozun arasinda 1 ay olmasi gerekiyormus bu ası isleri hep tuhaf zatenZaten ebeler bu haftaya göre veriyor bildigim kadariyla öncesine veren var mı ki? Benim de bu cuma 20+1 oluyorum aşı konusunda ne diyecek bakalım merak ediyorum
canm ayrıntılı ultrason da kesin belli olur merk etmeMerhaba kizlar ben 15. Haftamda özele gittim kesin kız dedi. Bugün 21+2 devlete gittim büyük ihtimalle erkek dedi. Ne yapacağımı şaşırdım acaba değişir mi tekrar ya bişey alamıyorum çocuğumabu haftalarda değişen varmı
benimde 4 hafta oldu ilk dozu olalı. Bu hafta 2.yi olmam gerekti malesef asi yok dediler . Ocagin ilk haftasi tekrar sorun dediler .5 hafta oluyor dozlar arasi saglik ocagi doktoru bisey olmaz dedi ama . 23. Haftam olacak ocakta . Pzt ayrintili ultrosonum var k.d.doktoruna sorup bilgi alacagim . Baska yer yaparsa beklemeyim gec yapilirsa . dusuk riskini bilmiyordum .Ben hususi sordum ebe bana asıyi zamanindan önce yaparsak düşüge zamanindan gec yaparsak erken doguma sebep oluyo dedi nasil oluyo anlamadım heralde belili zamani var birde iki dozun arasinda 1 ay olmasi gerekiyormus bu ası isleri hep tuhaf zaten
Hareket oyle olmaz boyle olur dedi demekki bilinç altina nasil islediyseGunaydin kızlar o kadar düşünmusum ki niye hissetmiyorum diye ruyamda bebek tekme atmayi abartiyordu 9 aylık gibi saga sola toplaniyor kolunu bacagini saga sola savuruyordu halay cekiyordu baya
Allah rast getirsin cnm benim de yarin inşallah tertemiz guzel haberlerle çıkarız hepimiz.Bugün ayrintili ultrasonum var 10.30da bakalim bal ogluş napioAnkarada etlik Zübeyde hanimdan ultrason randevusu alip şüphesi olanlara çıkınca yazarim
Bana ebe erken olursa dusuk gec oljrsa erken dogum dedi ama nekadar dogru bilmiyorum bende doktoruma sormayi dusunuyordumbenimde 4 hafta oldu ilk dozu olalı. Bu hafta 2.yi olmam gerekti malesef asi yok dediler . Ocagin ilk haftasi tekrar sorun dediler .5 hafta oluyor dozlar arasi saglik ocagi doktoru bisey olmaz dedi ama . 23. Haftam olacak ocakta . Pzt ayrintili ultrosonum var k.d.doktoruna sorup bilgi alacagim . Baska yer yaparsa beklemeyim gec yapilirsa . dusuk riskini bilmiyordum .
Oglusunuzu görüp guzel haberler alirsiniz insallahBugün ayrintili ultrasonum var 10.30da bakalim bal ogluş napioAnkarada etlik Zübeyde hanimdan ultrason randevusu alip şüphesi olanlara çıkınca yazarim
Amin insAllah normal muayeneme girdimperinatoloji takipliyim zaten simdi doktorumda guzelce inceledi cok şükür herşey yolunda keyfi yerindeymis pasaminAllah rast getirsin cnm benim de yarin inşallah tertemiz guzel haberlerle çıkarız hepimiz.
İnsAllah teyzesi aldim şükür halı keyfi yerine bağdaş kurmuş kuzu gibi yatiodu paşamOglusunuzu görüp guzel haberler alirsiniz insallah
Ay bende hissetmiyorum diye düşünüyordum rüyamda bayağı hissettimGunaydin kızlar o kadar düşünmusum ki niye hissetmiyorum diye ruyamda bebek tekme atmayi abartiyordu 9 aylık gibi saga sola toplaniyor kolunu bacagini saga sola savuruyordu halay cekiyordu baya
MaşallahAmin insAllah normal muayeneme girdimperinatoloji takipliyim zaten simdi doktorumda guzelce inceledi cok şükür herşey yolunda keyfi yerindeymis pasamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?