2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Saol canim etligin perinatolojisine gel canim guzel ilgilenio 15 20 dk net ayrintili gibi herseyine bakti bugün benim tek bağdaş kurmuş ayaklarını inceleyemedim dedi

Saol canim etligin perinatolojisine gel canim guzel ilgilenio 15 20 dk net ayrintili gibi herseyine bakti bugün benim tek bağdaş kurmuş ayaklarını inceleyemedim dedi
Dr. Perinatolojiye git dedi ama randevu açılmıyor. Randevu için Kadın doğumun onay vermesi gerekiyor sanırım. Yarın olmazsa kadın dogumada bi daha ugrayım. Perinatolojide Hangi dr a geliyorsun.

Duydum sonrasinda Hersey olmasi gerektigi gibi gitti saglikla dogdu bebek korkmayin o yuzden benimde son kontrolumde beyninde kist goruyorum ama sakin korkma yuzde 90 geçicek dedi ilk gun cok korktum baska bir doktora danistim bizim cok karsilastigimiz bir durum 26 28nci haftadan sonra geneldd kaybolur dedi bende cok korktum ama bu durumu yaşamış bir suru kisiye ulastim cocuklarinda hic bir saglik sorunu yok. Tam gelisim haftalarinda ultrasonda bazi aksakliklar gorulebiliyormus kalpte bobrekte parlaklik kafatasinda kist bobreklerde genişleme ilerleyen zamanlarda yuzde 90 düzeliyor. Allahin izniyle bu gorulen kusurlar ilerde duzelcek

Dr. Perinatolojiye git dedi ama randevu açılmıyor. Randevu için Kadın doğumun onay vermesi gerekiyor sanırım. Yarın olmazsa kadın dogumada bi daha ugrayım. Perinatolojide Hangi dr a geliyorsun.
Canim sabah 8 de geldiginiz zaman randevusuz yardimci oluoruz dedi sekreter sordum ben suan hastanedeyim yarin gelceksin galiba ilk perinatolojiye uğra evet perinatoloji icin takibinin açılması gerekio

merhabalar, benim ilk oğlumda olmuştu. iki böbreğinde de genişleme vardı. biri 4.2 diğeri 4.8 idi ama hiçbir sıkıntı olmadı. sonradan indi. erkek bebeklerde çok sık görülüyormuş, içinizi ferah tutun.

Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah Allah hepimize kuzularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah düzelir. Bilmediğimiz bir konu olunca insan baya geriliyor. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah düzelir. Bilmediğimiz bir konu olunca insan baya geriliyor. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
eşimle 1 hafta ölü gibi gezmiştik üzüntüden, detaylı yapan doktor korkutmuştu bizi biraz. sonra kendi doktorum kendi oğlunda da olduğundan vs bahsetmişti. zamanla da kaybolunca geçti gitti. zaten minicik farklar bunlar doğru bile ölçülmemiş olabilir bariz genişleme değil çünkü.

amin inşallah.

Merhaba fetal DNA testini nerde yaptırdınız bende yaptırmayı düşünüyorum yaşım 37. Daha 5 haftalık hamileyim.

Ben çözdüm artık burdaki bir arkadaş sayesinde Allah ondan bin kez razı olsun aksamlari yatmadan içiyorum miss gibi oluyor

Beni de 2. Doz icin aradilar. Cuma detaylı ultrasonda doktora sorcam ilkinde inanılmaz yan etkiler yaşadım kusma ates kasılma eklem agrilari falan. Toplatilan aşıdandi kesin. Allahin belalari yüzünden hâlâ da korkuyorum inşallah cocugumda zekasal bi sorun yaratmamıştır diye. Olmayi hic düşünmüyorum zaten yurt dışında olan yok

Tabikide Kafanı karıştıran şeyler varsa başka bir doktor tercih edip onun da yorumlamasını dinleyebilirsin ama bazen böyle şeyler olabiliyor ve Doğuma yakın bu şeyler giderilebiliyor çok okudum böyle şeyler Başta böyle olup da sonradan 2 ay sonra her şey normal göründüğü bebekler. O yüzden çok takılma Tabii ki de başka bir doktordan da dinleyebilirsin

Çok teşekkürler. Gerçekten de etkili oldu başka doktordan dinlemek. Evet belki benzer şeyleri söyledi ama söyleme tarzi yaklasimi çok önemli. Çok önemli bir gerileme anormallik görmedi çok şükür beş hafta sonra yeniden bakilicak büyüme hızına. Bazi şeyler de genetik yani minyon oladabilir sağlıklı olsun da

Kesinlikle öyle. Saglıklı olsun ki Allah ın izniyle öylede olacak

Aile hekimimiz yakın arkadaşımız bugün görüştük. Aşı olman gerek ama asimiz yok gelince mutlaka cagiricaz dedi. Kendisinin de iki kızı var zararlı olsa uyarirdi die düşünüyorum bakalım aşıların neden toplatildigini ben de çok merak ediorm doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…