- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.541
Benimde dünden beri azaldı ağrılarım sadece yatarken oluyo yürürken çok olmuyo çok şükür ayaktada çok uzun durursam oluyo hergün 1 şişe maden suyu içiyorum düzenli bi şekilde bi sorun olmasın da çekmeye razıyım ağrı sızı içim rahatladı gerçekten çok sağolunBen kan verdim magnezyuma da baktirdim magnezyumum gayet iyi cikti dedigim gibi 2 hafta falan once sadece bu agrilar icin doktora gittim ve doktor normal hersey dedi.hala vajinama vuran agrilar oluyor dinlenince geciyor ayni cumleyi kurdum bende 2.trimester için balayi diyorlardi ama beni egip büküyor diyeyatakta saga sola donerken de kotu oluyorum alışverişte yarim saat duramadim cok agridi kasiklarim ve doktorum her firsatta agrilar kasilmalar bizim icin alarmdir hemen bakmak lazim ama kontrlundede sorun gözükmüyor dedi sanırım bizim hamileligimiz biraz boyle sancili agrili olcak saglikla gelsin de insallah .
Cinsiyet kız bebekHareketlerini hissediyor msnz. Cinsiyeti nedir bu arada
Beni 17. Haftamda çağırdı ebe vuruldum 17+1de gidip sonrasın da 20. Haftada çağırdı ama ben gittiğimde izinliydi olamadım bana bi zararı olacağını vs falanda söylemedi ayın 30unda gelecekmiş benim 4 hafta olcak iki aşı arası anlamadım herkes bi ayrı konuşuyo yapıyo heralde çözemedim bendeZaten ebeler bu haftaya göre veriyor bildigim kadariyla öncesine veren var mı ki? Benim de bu cuma 20+1 oluyorum aşı konusunda ne diyecek bakalım merak ediyorum
Teşekkür ederimNipt Plus’ta yaptırdım10. haftadan sonra yapılıyor.
Böbrek genişlemesi benim ilk hamileliğimde kızımda çıkmıştı. Doğuma kadar hep vardı. Doğum sonrasında da düzenli takip gerekiyor. Bizim 1 yaşına doğru normale döndü.Kızlar merhaba. Bende bir şey danışmak istiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. 22.haftada ayrıntılı ultrasona girdim. Bebeğim erkek. Ultrasonda bütün ölçümleri organları çok şükür iyi haftasıyla uyumlu dedi doktor. Ama böbreğinin birinde 4mm den fazla olmasını istemediğimiz ama 4.2 mm gözüken bir genişleme var dedi. Erkek bebeklerde daha fazla karşılaşıyoruz takipe alacağız her ay büyüme oranı kontrol edilecek dedi. Daha önce böbrek genişlemesi olayını duyan var mı?
Beni de 2. Doz icin aradilar. Cuma detaylı ultrasonda doktora sorcam ilkinde inanılmaz yan etkiler yaşadım kusma ates kasılma eklem agrilari falan. Toplatilan aşıdandi kesin. Allahin belalari yüzünden hâlâ da korkuyorum inşallah cocugumda zekasal bi sorun yaratmamıştır diye. Olmayi hic düşünmüyorum zaten yurt dışında olan yok
Ben kullandım canım Aile hekimine gitmiştim. aşırı kaşıntı ve akıntı vardı.Kaşımaktan şişmişti öyle söyleyim. Herhangi bi tahlil yapmadan krem yazmış ve fitil verdiğini söylememişti. Ben hap diye yutmuştum 1 tanesiniGyno-lomexin fitil ve krem kullanan var mi canlar yesil akıntı gelio dedim koku kaşıntı vesaire yok tahlil falan yapmadan bunlari yazdi 13 aralikda aile hekiminde idrar tahlili verdim temiz çıkmıştı
Sizin cinsiyet belli oldumu gostermiyordu sanirimBenimde dünden beri azaldı ağrılarım sadece yatarken oluyo yürürken çok olmuyo çok şükür ayaktada çok uzun durursam oluyo hergün 1 şişe maden suyu içiyorum düzenli bi şekilde bi sorun olmasın da çekmeye razıyım ağrı sızı içim rahatladı gerçekten çok sağolun
Bizim cinsiyet erkek 4 gündür çok rahat hissediyorum tekmeleriniCinsiyet kız bebek
Hareketlerini akşam yemeğinden yarım saat sonra ben koltuğa yayıldığım zaman minik minik kıpırdadığını hissediyorum.
Siz hissediyor musunuz?
Doktor büyük ihtimalle erkek demişti 2 ocakta kontrolüm var o zaman kesinleşecek inşallah büyğk ihtimalle erkek ama bende öyle hissediyorum başından beri kızlarımdan çok farklıSizin cinsiyet belli oldumu gostermiyordu sanirim
Ben hissediyorum canımKızlar affınıza sığınarak soruyorum bazen idrarınızı yaparken baskı yada zorlanma hissediyor musunuz
Geçen ay idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanmıştım da acaba tekrarladı mı dedim ama her zaman olmuyo o takıldı kafama acaba bebek aşağıda diye mi oluyo ki yada bebekle alakalı mı diye de aklıma geldi sorayım dedim zaten böyle hissettiğim zamanlarda bebek kasıklarımda oluyo hareketli halde oluyo teşekkür ederimBen hissediyorum canım
Normaldir canım ben yeni yaptırdım tahlil bir şey çıkmadı. Bebişler baskı yapıyordurGeçen ay idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanmıştım da acaba tekrarladı mı dedim ama her zaman olmuyo o takıldı kafama acaba bebek aşağıda diye mi oluyo ki yada bebekle alakalı mı diye de aklıma geldi sorayım dedim zaten böyle hissettiğim zamanlarda bebek kasıklarımda oluyo hareketli halde oluyo teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım içim rahatladıNormaldir canım ben yeni yaptırdım tahlil bir şey çıkmadı. Bebişler baskı yapıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?