2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
ya bende bugün 20.haftaya girdim hiç bir şey hissetmiyorum,endişeleniyorum
Bn oğlumda 18. Haftada hissettim. Bunda henüz bişey yok. Ve bende şuan 19+5 oldum. Kız çocukları geç hissedilir deniyor ondan mıdır acaba. sizinde mi kız. Yani bazen biseyler oluyor karnimda ama bebek hareketi karındaki normal durumlar mi pek bilemedim. Ama belirgin şekilde bu bebek hareketi diyemedim henüz.

Çok farklar varmış ya
Geçenlerde bi Ankaradan bi arkadaş yaptırmıştı. Özelde doçent bi doktora 1000tlye yaptırmıştı. asgari ücretin arttığı günün ertesi günü aradım aynı yeri 1500tl dedi. Yuh dedim 100tl,200 TL zam yaparsında 500tl zam ne demek pis fırsatçılar hazırda bekliyorlar.

Yaa geçmiş olsun nasıl geçti ağrın oldu mu? İnşallah güzel haberler alırsın.
İşlem çok uzun sürmüyor öncesinde ayrıntılı ultrason yapıldı sonra işlem yapıldı işlem sırasında Rahime girerken ufak bir ağrı oluyor 2-3 saniye onun dışında hissetmedim. Sonrasında 1-1.5 saat dinlendim tekrar ultrason bakıldı. Bugün 2. Günüm ağrım yok.

bana erkek dediler:)

Bugün perinatoloji doktoruyla görüştümde ultrasonla baktı bi sıkıntı gözükmüyor ama 3’lü taramam yüksek çıktığı için aminosentez önerdi. Haftaya perşembe gününe randevu verdi. İşlem sonrasında kan uyuşmazlığı için iğne yapıcam dedi. Şimdiye kadar yaptığım hastalarda bi sıkıntı yaşamadım dedi. Bilmiyorum çok kararsız kaldım.

Benimde 2 li tarama testimde yüksek risk çıktı ultrason iyiydi ama doktor ufakta ihtimal olsa ultrasonda belirti göstermeden de down vs olabiliyor dedi. Bende yaptırmak istediğimi söyledim 18. Hafta içindeyken randevu verdi. Fetal DNA yaptırmak istemedim konuştuğum 2 doktor da omunda bir tarama testi olduğunu doğruluk oranı yüksek çıksa da yanılma payı olduğunu, onda da risk yüksek çıkarsa her türlü amniyosentez yaptıracağımı söyledi. Tercihi bana bıraktı. çevremde de yaptıranlar vardı Amniyosentez düşük riaki oluyor ama hiç bir sorun yokken de düşük veya kalp durması oluyor. Sonrasında antibiyotik progestrerın verdi. İnş. Sonuçlarım güzel çıkar. İyice araştırın içinize sinecek şekilde karar verin ben ağrıdan çok korktum sadece rahme girerken hissettim sonrasında hissetmedim. Hakkımızda hayırlısı olsun cinsiyetini de gösterdi dün

Amin canım Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin insallah. Doğru söylüyorsun ister istemez her zaman için bir risk var. Aydınlattığın için teşekkür ederim. Cinsiyet benimde bugün Erkek olduğu tescillendi.

Üçlü tarama nasıl çıktı canım benim doktorum üçlü yapmıyor gerek görmüyorum önemli olan ikili dedi. İkili oranın nasıldı?

NurseCelline Bana da cinsiyete kız yazabilirsin canım.

Kızlar ayrintili ultrason neticesinde tansiyon takibi yapılıyor bi alet taktilar 24 saat duracakmis tansiyonumu olcecekmis. Basina gelen var mi inşallah temiz çıkar

Yuh ya saka gibi baya pahaliymis da zaten ne zammi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…