- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.581
Ben dün yaptırdım amniyosentezArkadaşlar merhaba aranızda amniyosentez yaptıran oldu mu?
Yaa geçmiş olsun nasıl geçti ağrın oldu mu? İnşallah güzel haberler alırsın.Ben dün yaptırdım amniyosentez
Nerede yaptıracaksın?benim 16 ocak Ankara'da randevum 1000 tl ücreti var.
Bn oğlumda 18. Haftada hissettim. Bunda henüz bişey yok. Ve bende şuan 19+5 oldum. Kız çocukları geç hissedilir deniyor ondan mıdır acaba. sizinde mi kız. Yani bazen biseyler oluyor karnimda ama bebek hareketi karındaki normal durumlar mi pek bilemedim. Ama belirgin şekilde bu bebek hareketi diyemedim henüz.ya bende bugün 20.haftaya girdim hiç bir şey hissetmiyorum,endişeleniyorum
Geçenlerde bi Ankaradan bi arkadaş yaptırmıştı. Özelde doçent bi doktora 1000tlye yaptırmıştı. asgari ücretin arttığı günün ertesi günü aradım aynı yeri 1500tl dedi. Yuh dedim 100tl,200 TL zam yaparsında 500tl zam ne demek pis fırsatçılar hazırda bekliyorlar.Çok farklar varmış ya
İşlem çok uzun sürmüyor öncesinde ayrıntılı ultrason yapıldı sonra işlem yapıldı işlem sırasında Rahime girerken ufak bir ağrı oluyor 2-3 saniye onun dışında hissetmedim. Sonrasında 1-1.5 saat dinlendim tekrar ultrason bakıldı. Bugün 2. Günüm ağrım yok.Yaa geçmiş olsun nasıl geçti ağrın oldu mu? İnşallah güzel haberler alırsın.
bana erkek dediler:)Bn oğlumda 18. Haftada hissettim. Bunda henüz bişey yok. Ve bende şuan 19+5 oldum. Kız çocukları geç hissedilir deniyor ondan mıdır acaba. sizinde mi kız. Yani bazen biseyler oluyor karnimda ama bebek hareketi karındaki normal durumlar mi pek bilemedim. Ama belirgin şekilde bu bebek hareketi diyemedim henüz.
Bugün perinatoloji doktoruyla görüştümde ultrasonla baktı bi sıkıntı gözükmüyor ama 3’lü taramam yüksek çıktığı için aminosentez önerdi. Haftaya perşembe gününe randevu verdi. İşlem sonrasında kan uyuşmazlığı için iğne yapıcam dedi. Şimdiye kadar yaptığım hastalarda bi sıkıntı yaşamadım dedi. Bilmiyorum çok kararsız kaldım.İşlem çok uzun sürmüyor öncesinde ayrıntılı ultrason yapıldı sonra işlem yapıldı işlem sırasında Rahime girerken ufak bir ağrı oluyor 2-3 saniye onun dışında hissetmedim. Sonrasında 1-1.5 saat dinlendim tekrar ultrason bakıldı. Bugün 2. Günüm ağrım yok.
Yaabana erkek dediler:)
Benimde 2 li tarama testimde yüksek risk çıktı ultrason iyiydi ama doktor ufakta ihtimal olsa ultrasonda belirti göstermeden de down vs olabiliyor dedi. Bende yaptırmak istediğimi söyledim 18. Hafta içindeyken randevu verdi. Fetal DNA yaptırmak istemedim konuştuğum 2 doktor da omunda bir tarama testi olduğunu doğruluk oranı yüksek çıksa da yanılma payı olduğunu, onda da risk yüksek çıkarsa her türlü amniyosentez yaptıracağımı söyledi. Tercihi bana bıraktı. çevremde de yaptıranlar vardı Amniyosentez düşük riaki oluyor ama hiç bir sorun yokken de düşük veya kalp durması oluyor. Sonrasında antibiyotik progestrerın verdi. İnş. Sonuçlarım güzel çıkar. İyice araştırın içinize sinecek şekilde karar verin ben ağrıdan çok korktum sadece rahme girerken hissettim sonrasında hissetmedim. Hakkımızda hayırlısı olsunBugün perinatoloji doktoruyla görüştümde ultrasonla baktı bi sıkıntı gözükmüyor ama 3’lü taramam yüksek çıktığı için aminosentez önerdi. Haftaya perşembe gününe randevu verdi. İşlem sonrasında kan uyuşmazlığı için iğne yapıcam dedi. Şimdiye kadar yaptığım hastalarda bi sıkıntı yaşamadım dedi. Bilmiyorum çok kararsız kaldım.
Fiyatı yüksek olmasa fetal yaptırmayı bende istiyorum ama 6000tlden açtılar o da indirimli haliymiş.Yılbaşından sonra Kim bilir nolur.Aminiyo sentrz yerine fetal dna yaptirmani tavsiye ederim aminiyo sentezin bazı riskleri oluyo diye biliyorum
Amin canım Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin insallah. Doğru söylüyorsun ister istemez her zaman için bir risk var. Aydınlattığın için teşekkür ederim.Benimde 2 li tarama testimde yüksek risk çıktı ultrason iyiydi ama doktor ufakta ihtimal olsa ultrasonda belirti göstermeden de down vs olabiliyor dedi. Bende yaptırmak istediğimi söyledim 18. Hafta içindeyken randevu verdi. Fetal DNA yaptırmak istemedim konuştuğum 2 doktor da omunda bir tarama testi olduğunu doğruluk oranı yüksek çıksa da yanılma payı olduğunu, onda da risk yüksek çıkarsa her türlü amniyosentez yaptıracağımı söyledi. Tercihi bana bıraktı. çevremde de yaptıranlar vardı Amniyosentez düşük riaki oluyor ama hiç bir sorun yokken de düşük veya kalp durması oluyor. Sonrasında antibiyotik progestrerın verdi. İnş. Sonuçlarım güzel çıkar. İyice araştırın içinize sinecek şekilde karar verin ben ağrıdan çok korktum sadece rahme girerken hissettim sonrasında hissetmedim. Hakkımızda hayırlısı olsuncinsiyetini de gösterdi dün
Benim bebeğimde erkekAmin canım Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin insallah. Doğru söylüyorsun ister istemez her zaman için bir risk var. Aydınlattığın için teşekkür ederim.Cinsiyet benimde bugün Erkek olduğu tescillendi.
Neicin yaptirmistinizBen dün yaptırdım amniyosentez
sağlıklı olsunlar da, geç hissedelim.Yaavalla bilemedim şimdi yani geç hissetmek normal midir.belki daha hissedecez yani 21 -22 haftaya kdr normaldir
Prof. Dr. Nuri Danışman canımNerede yaptıracaksın?
Üçlü tarama nasıl çıktı canım benim doktorum üçlü yapmıyor gerek görmüyorum önemli olan ikili dedi. İkili oranın nasıldı?Bugün perinatoloji doktoruyla görüştümde ultrasonla baktı bi sıkıntı gözükmüyor ama 3’lü taramam yüksek çıktığı için aminosentez önerdi. Haftaya perşembe gününe randevu verdi. İşlem sonrasında kan uyuşmazlığı için iğne yapıcam dedi. Şimdiye kadar yaptığım hastalarda bi sıkıntı yaşamadım dedi. Bilmiyorum çok kararsız kaldım.
İkili yüksek riskli çıktıNeicin yaptirmistiniz
Yuh ya saka gibi baya pahaliymis da zaten ne zammi dahaGeçenlerde bi Ankaradan bi arkadaş yaptırmıştı. Özelde doçent bi doktora 1000tlye yaptırmıştı. asgari ücretin arttığı günün ertesi günü aradım aynı yeri 1500tl dedi. Yuh dedim 100tl,200 TL zam yaparsında 500tl zam ne demek pis fırsatçılar hazırda bekliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?