- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.601
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBenim bebeğimde erkek
ikilide doktor normal dedi. Ama dogrukluk oranı %100 degil. Fetal yada amininosrntezle netleştirebiliriz dedi. Üçlü taramayı unutmuştum ben doktor hatırlattı.Üçlü tarama nasıl çıktı canım benim doktorum üçlü yapmıyor gerek görmüyorum önemli olan ikili dedi. İkili oranın nasıldı?
Nasıl geçti canım detaylı ultrasonNurseCelline Bana da cinsiyete kız yazabilirsin canım.
Kızlar ayrintili ultrason neticesinde tansiyon takibi yapılıyor bi alet taktilar 24 saat duracakmis tansiyonumu olcecekmis. Basina gelen var mi inşallah temiz çıkar
Hayrlı olsun sağlıkla gelsin prensesNurseCelline Bana da cinsiyete kız yazabilirsin canım.
Kızlar ayrintili ultrason neticesinde tansiyon takibi yapılıyor bi alet taktilar 24 saat duracakmis tansiyonumu olcecekmis. Basina gelen var mi inşallah temiz çıkar
Bana rapor vermişti doktorum orada oran yazıyordu bunlar e nabızdan alınmış galibaHayırlı uğurlu olsun inşallah
ikilide doktor normal dedi. Ama dogrukluk oranı %100 degil. Fetal yada amininosrntezle netleştirebiliriz dedi. Üçlü taramayı unutmuştum ben doktor hatırlattı.
Aynen e nabızdaki sonuçlar. Bana rapor vermedi bi daha ki gittiğimde isterim.Bana rapor vermişti doktorum orada oran yazıyordu bunlar e nabızdan alınmış galiba
Grafik gibi bir şey verdi bana. Yaş burun kemiği ense kalınlığı haftası gibi etkenler vardı. Onların sonuca etkisi varmış. Kombine risk, yaş riski ve trizomy 18 di sanırım bunların karşılıkları var 1/10000 gibi mesela.Aynen e nabızdaki sonuçlar. Bana rapor vermedi bi daha ki gittiğimde isterim.
Anladım yok canım herhangi bişey vermediler sadece ikili teste girme formu var elimde onda da sadece benim ve bebeğin boyu felan yazıyor. Grafik degil. Hayırlısı olsun diyelim inşallah bi sıkıntı çıkmadan devam ederiz.Grafik gibi bir şey verdi bana. Yaş burun kemiği ense kalınlığı haftası gibi etkenler vardı. Onların sonuca etkisi varmış. Kombine risk, yaş riski ve trizomy 18 di sanırım bunların karşılıkları var 1/10000 gibi mesela.
Yani eğer kızarıklık sadece karın bölgendeyse çatlak kremi yağı vs kullanıyorsan o yapmıştır bence. Normal alerji vücudun her yerine yayılır çünkü sadece karında görülmez ben böyle tahmin ettim.İyi akşamlar kızlar. Az önce WC ye girdim. Pantolonumu indirdiğimde üst bacak bölgemde ama baya üstte kırmızı kabarcıklar oluşmuş. Şok oldum görünce. Kaşıntı yok. Hemen eşimi çağırdım . Karnımi açtı. Bı baktık karnımda da var. Hemde daha çok . Alerjik bir bünyeye sahip değilim. Bugün farklı olarak karnıbahar yedim. O yapmış olabilir mi acaba? Korkmalı miyim ?
Hayırlı haberlerle gel insAllah canimBende de idrarda protein çıktı off okuduğum şeyler inanılmaz üzdü beni yaa gebelik zehirlenmesi diyorlar şimdi test tekrarlamaya gidicem doktor doğru sonuç vermemiş olabilir demiş dua edin kızlar nolur birşey çıkmasın
Oran yazıyormu yoksa eser miktarda mi yaziyor? Tansiyonuza baktilar mi sık tansiyon kontrolu yaptırın tansiyon yuksek cikarsa biraz tedirgin edebilir benim eylul sonu idrar testimde eser miktarda cikti sonra 3 kere falan yine test verdim negatifti. Bol su için. Tansiyonun yükselirse bizim icin ciddi anlam icerir demisti doktorumBende de idrarda protein çıktı off okuduğum şeyler inanılmaz üzdü beni yaa gebelik zehirlenmesi diyorlar şimdi test tekrarlamaya gidicem doktor doğru sonuç vermemiş olabilir demiş dua edin kızlar nolur birşey çıkmasın
Ya rahme giden Bi damarimda buzusme çıktı simdi onu kontrol ediyolar tansiyon takibiyle vs cnmNasıl geçti canım detaylı ultrason
Allah şifa versinYa rahme giden Bi damarimda buzusme çıktı simdi onu kontrol ediyolar tansiyon takibiyle vs cnm
Evet Allah'in izniyle hepimiz sağlıkla sağlıklı bebekler dogurucaz inşallah ben de inanıyorumAllah şifa versinbu haftalarda cogu kiside ufak tefek puruzler cikiyor galiba ama sonunda hep duzeliyor diye okudum
Gercekten arkadasimiz bebeginimi kaybetmis nasil gordunuz profilinde rabbim sabır versin
Her hangi bir vitamin kullanmam gerekiyor mu dediğimde bunu önerdi.Kızlar aranizda iMom ilacini kullananlar vardı. Bunu size doktor multivitamin olarak mi yazdi yoksa bunu omega olarak kullanip ayrica da multivitamin aliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?