2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim bebeğimde erkek
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Üçlü tarama nasıl çıktı canım benim doktorum üçlü yapmıyor gerek görmüyorum önemli olan ikili dedi. İkili oranın nasıldı?
ikilide doktor normal dedi. Ama dogrukluk oranı %100 degil. Fetal yada amininosrntezle netleştirebiliriz dedi. Üçlü taramayı unutmuştum ben doktor hatırlattı.

Eklentiler

• 07E855CE-FC74-4A85-B90F-FE87C9641437.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 302F07CC-54BD-45EA-A1A9-E50C0A4C79D9.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 44
Anladım yok canım herhangi bişey vermediler sadece ikili teste girme formu var elimde onda da sadece benim ve bebeğin boyu felan yazıyor. Grafik degil. Hayırlısı olsun diyelim inşallah bi sıkıntı çıkmadan devam ederiz.

Yani eğer kızarıklık sadece karın bölgendeyse çatlak kremi yağı vs kullanıyorsan o yapmıştır bence. Normal alerji vücudun her yerine yayılır çünkü sadece karında görülmez ben böyle tahmin ettim.

Oran yazıyormu yoksa eser miktarda mi yaziyor? Tansiyonuza baktilar mi sık tansiyon kontrolu yaptırın tansiyon yuksek cikarsa biraz tedirgin edebilir benim eylul sonu idrar testimde eser miktarda cikti sonra 3 kere falan yine test verdim negatifti. Bol su için. Tansiyonun yükselirse bizim icin ciddi anlam icerir demisti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…