2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende + yazıyor . Tansiyon çok düşük benim genelde ama hergün ölçecegim artık . İşte tekrar vereceğim idrar bakalım umarım iyi çıkar sonuç ne bileyim bayaga üzüldüm korktum

Bende + yazıyor . Tansiyon çok düşük benim genelde ama hergün ölçecegim artık . İşte tekrar vereceğim idrar bakalım umarım iyi çıkar sonuç ne bileyim bayaga üzüldüm korktum
Benimde protein çıktığında korkmustum hemen dokroruma yazmistim o bana tansiyonunun yuksekse sikinti korkma dedi ama cok su ic dedi hemen tansiyon aleti almistim .inanin kac kere ustune idrar testi verdim sonra hep negatif cikti bu arada benim tansiyonum hep dusuk en iyi gunde 10 /6 cikiyor genelde 8/5 9/5 hemen zeytin yiyin 4 5 tane bana iyi geliyor yemek aralarinda bisey atıştırmazsam yine dusuyor. Allah şifa versin guzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar aranizda iMom ilacini kullananlar vardı. Bunu size doktor multivitamin olarak mi yazdi yoksa bunu omega olarak kullanip ayrica da multivitamin aliyor musunuz?
Regenesis max kullaniorum bende omega vitamin olarak icerisinde cesitli vitaminler var arti olarka d vitami kullanmiom bide kan hapı iciom

benim de çok çabuk düşüyor. 2 3 saat içinde mutlaka yiyecek bişey tüketmem gerekiyor.

Sonuç yanlışmis şükür tekrar test yaptırdım idrar testi negatif çıktı şükür yarabbim teşekkür ederim ilginiz için

Sonuç yanlışmis şükür tekrar test yaptırdım idrar testi negatif çıktı şükür yarabbim teşekkür ederim ilginiz için
Cok sukur gozunuz aydin
benim de çok çabuk düşüyor. 2 3 saat içinde mutlaka yiyecek bişey tüketmem gerekiyor
Bende 2 3 saat geciktirdim mi fena oluyorum yulaf lapasi yapiyorum meyveli surekli masamda kuruyemis kuru meyvelerden bulunduruyorum tabi en buyuk ilacim zeytin .baktim cok dusuyor hemen 5 zeytin yiyorum

Gunaydin kızlar ay bu tansiyon aletiyle 24 saat gecirme olayi baya zormus ya gece boyu zirt zirt ölçü yapti. Bugün cikarttiricam inşallah temiz çıkar.

Sabah sağlık ocağına gittim kan alındı kilo bebeğin kalp atışına bakıldı.Tetanoz da yaptrdim başka dozda yapilmayacak ilk gebelikte iki doz vardı sadece bir sene sonra yaptirirsam tamamlaniyormus.Toplatilma konusunu sordum son tarihi yaklaştığı için toplatıldı yeni serisi geldi sıkıntı yok.Simdiye kadar olanlarda da bize farklı yan etki şikayeti olmadı dedi.
Öğleden sonra da detaylı ultrason var bakalım merakla ve heyecanla bekliyorum

Ya bana multivitamin haricinde Bi omega yazdi o cok pahaliydi ben de imom aldım ama baktim ki onsa da vitamin bol. Hem o hem multivitamin agir olur dedim
Bence ikisi ağır gelir şimdilik imom u kullan. İçeriğinde bir sürü vitamin var. İlerleyen zamanlarda kan tahliline göre karar verirsin.

Kızlar aranızda Prilam kullanan var mı? Varsa ne kadar süre daha devam edeceksiniz? Benim bulantılarım hala devam ediyor o yüzden mecburen içiyorum ama hafta ilerledikçe bebeğe zararı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…