- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #7.621
Bende + yazıyor . Tansiyon çok düşük benim genelde ama hergün ölçecegim artık . İşte tekrar vereceğim idrar bakalım umarım iyi çıkar sonuç ne bileyim bayaga üzüldüm korktumOran yazıyormu yoksa eser miktarda mi yaziyor? Tansiyonuza baktilar mi sık tansiyon kontrolu yaptırın tansiyon yuksek cikarsa biraz tedirgin edebilir benim eylul sonu idrar testimde eser miktarda cikti sonra 3 kere falan yine test verdim negatifti. Bol su için. Tansiyonun yükselirse bizim icin ciddi anlam icerir demisti doktorum
Ya bana multivitamin haricinde Bi omega yazdi o cok pahaliydi ben de imom aldım ama baktim ki onsa da vitamin bol. Hem o hem multivitamin agir olur dedimHer hangi bir vitamin kullanmam gerekiyor mu dediğimde bunu önerdi.
Düzelir inşallah canım. Kan sulandırıcı kullanıyor musun?Ya rahme giden Bi damarimda buzusme çıktı simdi onu kontrol ediyolar tansiyon takibiyle vs cnm
Benimde protein çıktığında korkmustum hemen dokroruma yazmistim o bana tansiyonunun yuksekse sikinti korkma dedi ama cok su ic dedi hemen tansiyon aleti almistim .inanin kac kere ustune idrar testi verdim sonra hep negatif cikti bu arada benim tansiyonum hep dusuk en iyi gunde 10 /6 cikiyor genelde 8/5 9/5 hemen zeytin yiyin 4 5 tane bana iyi geliyor yemek aralarinda bisey atıştırmazsam yine dusuyor. Allah şifa versin guzel haberlerinizi bekliyoruzBende + yazıyor . Tansiyon çok düşük benim genelde ama hergün ölçecegim artık . İşte tekrar vereceğim idrar bakalım umarım iyi çıkar sonuç ne bileyim bayaga üzüldüm korktum
Olduğum ilde perinotolog yok malesef ilk kızımda Konya'da yaptırmistim.Bu doktorun cihazları da diğer hastanelere göre iyi o yönden gittiğim doktor da tavsiye ettiAyrıntiliyi yaptiracaginiz doktor normal kadin dogumcumu yani prof falan yoksa perinotologmu
Bugün verdi dr yeni dahaDüzelir inşallah canım. Kan sulandırıcı kullanıyor musun?
Yaparlar cnm git parolla vs kaldirirlar ayaga ben gitmiştim ilk bebekteKızlar çok fena soğuk aldım iyi değilim. Acile gitsem hamile durumumla serum falan yaparlar mı
Bitkisel tüm tedavileri uyguluyorum
O fayda eder inş canımBugün verdi dr yeni daha
Regenesis max kullaniorum bende omega vitamin olarak icerisinde cesitli vitaminler var arti olarka d vitami kullanmiom bide kan hapı iciomKızlar aranizda iMom ilacini kullananlar vardı. Bunu size doktor multivitamin olarak mi yazdi yoksa bunu omega olarak kullanip ayrica da multivitamin aliyor musunuz?
Ben de şimdi gördüm profiline bakıncaGercekten arkadasimiz bebeginimi kaybetmis nasil gordunuz profilinde rabbim sabır versin
benim de pazartesi 1800benim yarın olacak 2000 tl
benim de çok çabuk düşüyor. 2 3 saat içinde mutlaka yiyecek bişey tüketmem gerekiyor.Benimde protein çıktığında korkmustum hemen dokroruma yazmistim o bana tansiyonunun yuksekse sikinti korkma dedi ama cok su ic dedi hemen tansiyon aleti almistim .inanin kac kere ustune idrar testi verdim sonra hep negatif cikti bu arada benim tansiyonum hep dusuk en iyi gunde 10 /6 cikiyor genelde 8/5 9/5 hemen zeytin yiyin 4 5 tane bana iyi geliyor yemek aralarinda bisey atıştırmazsam yine dusuyor. Allah şifa versin guzel haberlerinizi bekliyoruz
Sonuç yanlışmis şükür tekrar test yaptırdım idrar testi negatif çıktı şükür yarabbimBenimde protein çıktığında korkmustum hemen dokroruma yazmistim o bana tansiyonunun yuksekse sikinti korkma dedi ama cok su ic dedi hemen tansiyon aleti almistim .inanin kac kere ustune idrar testi verdim sonra hep negatif cikti bu arada benim tansiyonum hep dusuk en iyi gunde 10 /6 cikiyor genelde 8/5 9/5 hemen zeytin yiyin 4 5 tane bana iyi geliyor yemek aralarinda bisey atıştırmazsam yine dusuyor. Allah şifa versin guzel haberlerinizi bekliyoruz
Cok sukur gozunuz aydinSonuç yanlışmis şükür tekrar test yaptırdım idrar testi negatif çıktı şükür yarabbimteşekkür ederim ilginiz için
Bende 2 3 saat geciktirdim mi fena oluyorum yulaf lapasi yapiyorum meyveli surekli masamda kuruyemis kuru meyvelerden bulunduruyorum tabi en buyuk ilacim zeytin .baktim cok dusuyor hemen 5 zeytin yiyorumbenim de çok çabuk düşüyor. 2 3 saat içinde mutlaka yiyecek bişey tüketmem gerekiyor
Bence ikisi ağır gelir şimdilik imom u kullan. İçeriğinde bir sürü vitamin var. İlerleyen zamanlarda kan tahliline göre karar verirsin.Ya bana multivitamin haricinde Bi omega yazdi o cok pahaliydi ben de imom aldım ama baktim ki onsa da vitamin bol. Hem o hem multivitamin agir olur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?