2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar parmak uyuşması yaşayan oldumu bugün sabahtan beri geçmedi
Canim bu aylarda el kol uyusmasi olabilio sinir sıkışması dio doktorlar gebelige bagli olarak ablamda oluodu doktorlar normal diolar ablam bileklik takiodu uyusma agri seklinde oluodu onun ikinci gebeliginde gec baslamisdi üçüncü gebeliginde daha erken başladı sabah kalkinca iki elide uyusmus sekilde uyaniodu magnezyum veriolar onun icinde

Bu cumartesi muayeneye gideceğim bir sorayim ya ben 17ye almıştım o zamanlar ama simdi buralarda 30 binleri 40binleri duydum
Maalesef İstanbul böyle şu an. Bu arada doktorunuz hastane bünyesindeyse daha uygun tabi. Benimkinin özel muayenesi var. Sadece doktor 21.000TL+KDV istedi. Sonra biz çok falan deyince 19.000 yaptı. Hastane de Acıbadem Taksim diyor. Gelen fiyatları paylaşayım, fikir olsun. 2023 Güncel fiyat dönmediler henüz. Bu durumda sanırım doktor+hastane 40.000 yapacak gibi

İstanbul'da olan arkadaşlar; sizde durumlar nasıl?

2022 senesi için geçerli hekim hariç doğum fiyatlarımız ;
Normal Doğum : 10.900 TL
Epiduralli Normal : 12.915 TL
Sezaryen : 14.930 TL
Epiduralli Sezaryen : 16.100 TL
Suda doğum farkı ise normal doğum + 2.335 TL'dir.
Suit Farkı gecelik :+5.250 TL

Ayva konusunda hadis var. hatta bi topluluk peygamber efendimize sormuşlar. Bizim çocuklarımız çirkin doğuyor bunun bi çaresi var mı? diye… Peygamber efendimizde: Bol bol ayva yiyin demiş.

Ben ilk 4 ay gün aşırı yedim artık yüzüne bakasım gelmiyor

Evet Çok şükür benim ön sonucumun değerlendirmesi normal çıktı.
Ay çok sevindim bekleme süreci ayrı stres zaten. Sonucu kalınca kadın doğum ve genetik doktoruyla görüştüm. İlk önemlisi 13-18-21 kromozomları genelde anomali görülenler diğer sonuçlar %90 aynı çıkıyor dedi. Kadın doğum doktoru da sorun yok dedi. Gerçekten sizin adınıza da çok sevindim umarım darısı diğer güzel haber bekleyenlere.
Çok çok pahalıymış doğuma kadar inş. Zamlı fiyat uygulamıyorlardır. Çalıştığım devlet hastanesinde de doğum yapmayı düşünüyorum artık doğum odaları tekli, pilates vs egzersiz imkanı da var sadece doğuma doktor girmeyebiliyor maddi olarak zorlarsa öyle düşünüyorum. Birde diğer arkadaşlar içinde doğum yapacağınız yerde yenidoğan yoğunbakım olup olmamasını da sorgulayın.

Magnezyum alıyorum aslında akşamları 350mg çok ilginç bir şekilde sadece sağ elimin yüzük parmağının üst boğumu uyuşuk ve geçmiyor

Umarım çok fazla yükselmez. Gebelikte ilaç kullanan çok tanıdığım oldu şekeri kontrol altına aldılar sağlıklı doğum yaptılar. Sadece stres olmayın şükür çaresi var
Teşekkür ederim canım ilk gebeliğimde de diyetle çözemeyince ilaca başlamıştım inşallah yine faydası olur

Ben de tunalıdayım, cam açmak bir lüks, inanılmaz hava kirliliği, trafik, gürültü…Çocuksuz hayat için çok güzel yanları var, dediğiniz gibi çıkıp bi kahve alıp dönmek bile mutlu ediyor. Ama biz de artık iki sene daha maksimum oturabilicez gibi, burda bebek için oda yapma şansım yok, dışarı çıkarmak da çok zor.

Teşekkür ederim Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamilelik dönemini atlatırız. Bende Pazartesi günü Genetik doktoruyla görüştüm ama daha imzasını atmamış. Salı imzalarım diyordu daha imzalamamış. Sadece testinizin değerleri normal dedi. Detaylı bişey söylemedi. Önümüzdeki hafta kadın doğum doktoruna giderken terardan bi uğrarım.

nasıl gidiyor canım şekerle aran ne yaptın görüştün mü doktorla ya da diyetisyenle
Evet canım diyete başladık. Şekeri yağı ve karbonhidratı çıkardık. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yiyorum. 23 ünde kontrolüm var. Bide günde 7 defa şeker ölçümü yapıyorum. Her yemekte salata ve yoğurt yiyorum mutlaka. 2 kilo zayıfladım. Büyük bir ihtimal ödem atıyorum. Şişkinliğim baya azaldı ve enerjim daha çok yerine geldi. Böylesi daha güzelmiş

bende 3ncu aydan beri hergun yiyorum evet o hikayeyi bende okudum insallah once saglikli akilli hayirli olsun sonra da cok güzel olsunlar musavvir esmasi cekenleri de cok duydum herkesin inanci farkli tabi ama ben esmalarin cok etkili oldugunu dusunuyorum cekiyorum bakalim sizde bi arastirin ya musavviri

Yalniz tıbbi olarak fazla ayva yemenin bazı sıkıntıları var abartmayin aman diyim, safrayi çok yoran bir yiyecek ayva özellikle gebelikte daha az çalışan saframiz için fazla ayva yemek cok tehlikeli kararinda yiyelim kizlar

Magnezyum alıyorum aslında akşamları 350mg çok ilginç bir şekilde sadece sağ elimin yüzük parmağının üst boğumu uyuşuk ve geçmiyor
Canım sinir sıkışması olmuşsun, ben de olmuştum atelli bileklik kullandim cok şükür baya geçti, gebelikten oluyor aynen. Bir sure elini kullanma hele kavanoz acma vs bu tarz seyler yapma

Sizi cok iyi anliyorum evet bu zamana kadar keyifliydi cam acamiyorum artik hava temizleyici kullaniyorum ama yok olmuyor umarim bu hava bebeklerimize zarar vermez;( , havuç brokoli maydanoz gibi sebzeleri düzenli olarak tüketmek hava kirliliğinin vücudumuz üzerindeki olumsuz etkisini azaltabiliyormuş. Bizim bir odamiz kütüphane calisma odasi yapmistik oraya mi koysam besigi dedim ama ofis gibi bir suru kitap toz yazik olur bebegime;( simdiden maruz kalmasin calisma ortamina yavrum resmen benimde yerim yok bebek odasi icin tasinmak farz oldu
Aaa bunu ilk kez duydum doktora sormuştum hergun 1 tane ayva 1 elma iyi bile olur demisti hergun yemek cok mu acaba benim safra kesemde yok ameliyat olmustum.benim hep midemi rahatlatiyor iyi geliyordu

Canım sinir sıkışması olmuşsun, ben de olmuştum atelli bileklik kullandim cok şükür baya geçti, gebelikten oluyor aynen. Bir sure elini kullanma hele kavanoz acma vs bu tarz seyler yapma
Teşekkürler canım kontrole gittiğimde söyleyim bakalım doktora anam dertler bitmiyor

Teşekkürler vardır elbette faydası
yok canım oturupta 1kg yemedim 1 porsiyon meyve hakkımı 1 ayvadan yana kullandım. Herşeyin fazlası zarar önemli olan miktar sadece

Kızlar merhaba. Aklıma bı şey takıldı da kesinlikle yanlış anlaşılmasın kimsenin dini değerini sorgulamıyorum çoğumuzun hamileliğinin son ayları Ramazan'a denk gelicek. Acaba tutacak misiniz orucunuzu? Bebek için bişey olur mu acaba ? Ben açıkçası tutup tutmamakta kararsızım çünkü benimki son 40 güne denk geliyor sadece fikir arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…