- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.741
Canim bu aylarda el kol uyusmasi olabilio sinir sıkışması dio doktorlar gebelige bagli olarak ablamda oluodu doktorlar normal diolar ablam bileklik takiodu uyusma agri seklinde oluodu onun ikinci gebeliginde gec baslamisdi üçüncü gebeliginde daha erken başladı sabah kalkinca iki elide uyusmus sekilde uyaniodu magnezyum veriolar onun icindeKızlar parmak uyuşması yaşayan oldumu bugün sabahtan beri geçmedi
EvetAminiyo sentez yaptiran arkadaslar vardi birkac gundur giremiyorum yogunlugumdan dolayi acaba sonucları cıktimi
Maalesef İstanbul böyle şu an. Bu arada doktorunuz hastane bünyesindeyse daha uygun tabi. Benimkinin özel muayenesi var. Sadece doktor 21.000TL+KDV istedi. Sonra biz çok falan deyince 19.000 yaptı. Hastane de Acıbadem Taksim diyor. Gelen fiyatları paylaşayım, fikir olsun. 2023 Güncel fiyat dönmediler henüz. Bu durumda sanırım doktor+hastane 40.000 yapacak gibiBu cumartesi muayeneye gideceğim bir sorayim ya ben 17ye almıştım o zamanlar ama simdi buralarda 30 binleri 40binleri duydum
Ayva konusunda hadis var. hatta bi topluluk peygamber efendimize sormuşlar. Bizim çocuklarımız çirkin doğuyor bunun bi çaresi var mı? diye… Peygamber efendimizde: Bol bol ayva yiyin demiş.KIZLARR yorumlarinizi görünce üzüldüm bakin ben bu zamana kadar 2 ayri doktora gorundum artik tek doktorla devam ediyorum çok acik yazicam biri kesinlikle 2 doz tetenoz dedi hatta burada yazdim ikinci doza tetenoz+bogmaca yazdi diger doktorum tetenoz gerek yok erkem dogumu tetikleyebiliyor dedi.ben bir ara beyin firtinasi olsun diye buraya yazdim baktim muhabbet yanlis yere gidicek bir daha paylasmamaya karar verdim . Seker yuklemesi konusuda doktorum kesinlikle yapalim gizli seker muhabbeti yaptı yani kizlar haklisiniz yapılması lazım allah korusun aksi durumda bebegede zarari cok ama bazi doktorlarda taban tabana zit konusup hatta unlu doktorlardan da video çekenler vardi seker yükleme yapmayin diyorlar simdi bunlari duyunca banada suphe geliyor ben zaten araştırmayı cok seven biriyim saglik konusunda da ıhtisas yapmadigim icin ekstra araştırıp farkli kafalardan gelen sesleri de dinlemeye çalışıyorum cunku beyin firtinasi oluyor.burada birbirimizi terslersek nasil bildiklerimizi suphelerimizi paylasicaz?? Yani benim bu forumda olma sebebim muhabbet degil hepimizden cokgüzel seyler öğreniyorum basindan beri okadar cok yararlandim ki tecrubelerinizden cok acikca yazicam yine doktorumun onerisinden daha faydali bilgiler ogrendim .hepinize teşekkür ediyorum.Bence birbirimize sert cikismak yerine ben bunu yapmayı tercih ettim uslubunda ilerleyelim Cunku hepimiz cok hassasizeger burda sorduğum sorulari doktora sorsam yeter be deyip engeller beni hava kirliligini bile sordum burda astim hastasi biri olarak ona bile guzelce tavsiyelerde bulunanlar oldu hele mide bulantima doktorum direk ilac yazdi ama burada en az 10 kisi farkli tavsiyeler verdi ve asiri isime yarayan bilgiler oldu.. yani tercih bizim birbirmizle bilgi paylaşalım kirmayalim terslemeyelim ortak amacimiz evladimiz icin en en iyisini yapmak cok uzun oldu kusura bakmayin süreç az kaldi cok guzel bilgiler paylasalim son olarak konuyu dagitiyorum ayva yiyin kizlar bebeklerinizjn cildi guzel olur cevremde yiyen herkesin ay parcasi gibi oldu cocuklari bol bol ya musavvir esmasi cekelim icimizden uzuvlari tam eksiksiz saglikli olsun
Ay çok sevindim bekleme süreci ayrı stres zaten. Sonucu kalınca kadın doğum ve genetik doktoruyla görüştüm. İlk önemlisi 13-18-21 kromozomları genelde anomali görülenler diğer sonuçlar %90 aynı çıkıyor dedi. Kadın doğum doktoru da sorun yok dedi. Gerçekten sizin adınıza da çok sevindim umarım darısı diğer güzel haber bekleyenlere.EvetÇok şükür benim ön sonucumun değerlendirmesi normal çıktı.
Çok çok pahalıymış doğuma kadar inş. Zamlı fiyat uygulamıyorlardır. Çalıştığım devlet hastanesinde de doğum yapmayı düşünüyorum artık doğum odaları tekli, pilates vs egzersiz imkanı da var sadece doğuma doktor girmeyebiliyor maddi olarak zorlarsa öyle düşünüyorum. Birde diğer arkadaşlar içinde doğum yapacağınız yerde yenidoğan yoğunbakım olup olmamasını da sorgulayın.Maalesef İstanbul böyle şu an. Bu arada doktorunuz hastane bünyesindeyse daha uygun tabi. Benimkinin özel muayenesi var. Sadece doktor 21.000TL+KDV istedi. Sonra biz çok falan deyince 19.000 yaptı. Hastane de Acıbadem Taksim diyor. Gelen fiyatları paylaşayım, fikir olsun. 2023 Güncel fiyat dönmediler henüz. Bu durumda sanırım doktor+hastane 40.000 yapacak gibi
İstanbul'da olan arkadaşlar; sizde durumlar nasıl?
2022 senesi için geçerli hekim hariç doğum fiyatlarımız ;
Normal Doğum : 10.900 TL
Epiduralli Normal : 12.915 TL
Sezaryen : 14.930 TL
Epiduralli Sezaryen : 16.100 TL
Suda doğum farkı ise normal doğum + 2.335 TL'dir.
Suit Farkı gecelik :+5.250 TL
Magnezyum alıyorum aslında akşamları 350mg çok ilginç bir şekilde sadece sağ elimin yüzük parmağının üst boğumu uyuşuk ve geçmiyorCanim bu aylarda el kol uyusmasi olabilio sinir sıkışması dio doktorlar gebelige bagli olarak ablamda oluodu doktorlar normal diolar ablam bileklik takiodu uyusma agri seklinde oluodu onun ikinci gebeliginde gec baslamisdi üçüncü gebeliginde daha erken başladı sabah kalkinca iki elide uyusmus sekilde uyaniodu magnezyum veriolar onun icinde
90 küsur çıkıyor geneldeaçken kaç çıkıyor
Teşekkür ederim canım ilk gebeliğimde de diyetle çözemeyince ilaca başlamıştım inşallah yine faydası olurUmarım çok fazla yükselmez. Gebelikte ilaç kullanan çok tanıdığım oldu şekeri kontrol altına aldılar sağlıklı doğum yaptılar. Sadece stres olmayın şükür çaresi var
Ben de tunalıdayım, cam açmak bir lüks, inanılmaz hava kirliliği, trafik, gürültü…Çocuksuz hayat için çok güzel yanları var, dediğiniz gibi çıkıp bi kahve alıp dönmek bile mutlu ediyor. Ama biz de artık iki sene daha maksimum oturabilicez gibi, burda bebek için oda yapma şansım yok, dışarı çıkarmak da çok zor.Kurtulmak icin gun sayiyorum hergun uzaklardan ev bakiyorum 9 yildir burdayiz ben universiteyide besevlerde okudumresmen burali oldum artik ama ses gürültü kalabalik hava kirliligi.... evet cok keyifli ama ben yoruldum artık anne modunu actim eskiden evimi temizlerken molada asagidan starbucks kahvemi alirdim sokak zaten kalablik balkona cikip etrafı izlerdim yilbasi kutlamalari maç sonu kutlamalari rengarenk guzeldi suan hepsinden igreniyorum ankaranin en sakin yerlerine bakiyorum
Teşekkür ederimAy çok sevindim bekleme süreci ayrı stres zaten. Sonucu kalınca kadın doğum ve genetik doktoruyla görüştüm. İlk önemlisi 13-18-21 kromozomları genelde anomali görülenler diğer sonuçlar %90 aynı çıkıyor dedi. Kadın doğum doktoru da sorun yok dedi. Gerçekten sizin adınıza da çok sevindim umarım darısı diğer güzel haber bekleyenlere.
Evet canım diyete başladık. Şekeri yağı ve karbonhidratı çıkardık. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yiyorum. 23 ünde kontrolüm var. Bide günde 7 defa şeker ölçümü yapıyorum. Her yemekte salata ve yoğurt yiyorum mutlaka. 2 kilo zayıfladım. Büyük bir ihtimal ödem atıyorum. Şişkinliğim baya azaldı ve enerjim daha çok yerine geldi. Böylesi daha güzelmişnasıl gidiyor canım şekerle aran ne yaptın görüştün mü doktorla ya da diyetisyenle
Anladım canım bende gittiğimde doktora sorucam artık.Benim kasılmam agrım olmadan başlattı mg doktorum 1 erken doğum öyküm olduğu için önlem amaclı içmeye başladm 9 ay içicek mişim
bende 3ncu aydan beri hergun yiyorumAyva konusunda hadis var. hatta bi topluluk peygamber efendimize sormuşlar. Bizim çocuklarımız çirkin doğuyor bunun bi çaresi var mı? diye… Peygamber efendimizde: Bol bol ayva yiyin demiş.
Ben ilk 4 ay gün aşırı yedim artık yüzüne bakasım gelmiyor
Yalniz tıbbi olarak fazla ayva yemenin bazı sıkıntıları var abartmayin aman diyim, safrayi çok yoran bir yiyecek ayva özellikle gebelikte daha az çalışan saframiz için fazla ayva yemek cok tehlikeli kararinda yiyelim kizlarAyva konusunda hadis var. hatta bi topluluk peygamber efendimize sormuşlar. Bizim çocuklarımız çirkin doğuyor bunun bi çaresi var mı? diye… Peygamber efendimizde: Bol bol ayva yiyin demiş.
Ben ilk 4 ay gün aşırı yedim artık yüzüne bakasım gelmiyor
Canım sinir sıkışması olmuşsun, ben de olmuştum atelli bileklik kullandim cok şükür baya geçti, gebelikten oluyor aynen. Bir sure elini kullanma hele kavanoz acma vs bu tarz seyler yapmaMagnezyum alıyorum aslında akşamları 350mg çok ilginç bir şekilde sadece sağ elimin yüzük parmağının üst boğumu uyuşuk ve geçmiyor
Sizi cok iyi anliyorum evet bu zamana kadar keyifliydi cam acamiyorum artik hava temizleyici kullaniyorum ama yok olmuyor umarim bu hava bebeklerimize zarar vermez;( , havuç brokoli maydanoz gibi sebzeleri düzenli olarak tüketmek hava kirliliğinin vücudumuz üzerindeki olumsuz etkisini azaltabiliyormuş. Bizim bir odamiz kütüphane calisma odasi yapmistik oraya mi koysam besigi dedim ama ofis gibi bir suru kitap toz yazik olur bebegime;( simdiden maruz kalmasin calisma ortamina yavrumBen de tunalıdayım, cam açmak bir lüks, inanılmaz hava kirliliği, trafik, gürültü…Çocuksuz hayat için çok güzel yanları var, dediğiniz gibi çıkıp bi kahve alıp dönmek bile mutlu ediyor. Ama biz de artık iki sene daha maksimum oturabilicez gibi, burda bebek için oda yapma şansım yok, dışarı çıkarmak da çok zor.
Aaa bunu ilk kez duydum doktora sormuştum hergun 1 tane ayva 1 elma iyi bile olur demisti hergun yemek cok mu acaba benim safra kesemde yok ameliyat olmustum.benim hep midemi rahatlatiyor iyi geliyorduYalniz tıbbi olarak fazla ayva yemenin bazı sıkıntıları var abartmayin aman diyim, safrayi çok yoran bir yiyecek ayva özellikle gebelikte daha az çalışan saframiz için fazla ayva yemek cok tehlikeli kararinda yiyelim kizlar
Teşekkürler canım kontrole gittiğimde söyleyim bakalım doktoraCanım sinir sıkışması olmuşsun, ben de olmuştum atelli bileklik kullandim cok şükür baya geçti, gebelikten oluyor aynen. Bir sure elini kullanma hele kavanoz acma vs bu tarz seyler yapma
Teşekkürler vardır elbette faydasıbende 3ncu aydan beri hergun yiyorumevet o hikayeyi bende okudum insallah once saglikli akilli hayirli olsun sonra da cok güzel olsunlar musavvir esmasi cekenleri de cok duydum herkesin inanci farkli tabi ama ben esmalarin cok etkili oldugunu dusunuyorum cekiyorum bakalim sizde bi arastirin ya musavviri ❤
yok canım oturupta 1kg yemedimYalniz tıbbi olarak fazla ayva yemenin bazı sıkıntıları var abartmayin aman diyim, safrayi çok yoran bir yiyecek ayva özellikle gebelikte daha az çalışan saframiz için fazla ayva yemek cok tehlikeli kararinda yiyelim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?