- 3 Haziran 2022
- 83
- 53
- 3
- 28
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.721
Kesinlikle çok haklısın Rabbim yardimcimiz olsun inşallahBenimde doktorda hep 14 çıkıyor evde 11-12 . Doktor da günde 3 kez ölçüp yaz dedi öyle yapabilirsiniz yüksek tansiyon sıkıntılı.
Nisa
100 mg imişBakınca bana yazar mısınız rica etsem?
Çok riskli geldi banabebeği doğunca yanıma yatırmak istesem bunu nasıl çözebilirim. Reflü yatağı filan mı alsam yatağa dümdüz yatıramam bir şey olursa diye. Üstüne filan elim kolum gelir diye korkarım.
2 ay çok geç bir süre aslında şeker yüklemesi için de gelmeyin demiş ama 25-26 gibi gidilebilir .en son ben de 17 haftalıkken gittim detayliya 20 de gittim.23.haftada da doktora gideceğim doktor genelde bir ay sonra gel diyor zaten sonraki aylar 3 haftaya düşecekKIZLAR GÜNAYDIN 20+6 DA DETAYLI ULTRASONA GIRDIM SONUCLARIMI DOKTORUMA GONDERDIM GAYET NORMAL DEDI BIRDAHAKI KONTROLE NE ZAMAN GITMELIYIM 2 AY SONRA GITSEM SIKINTI OLURMU
Kurtulmak icin gun sayiyorum hergun uzaklardan ev bakiyorum 9 yildir burdayiz ben universiteyide besevlerde okudumEsim Karabük lü yazin 1 haftalik felan gidiyoruz. Ağac evde kaliyoruz huzur doluyoruz ama alismisiz buyuk sehire oralarda bayyor insani kolaya alismisizbuyuk marketlere ozellikle . Cok merkezi yerdesiniz 3. Cadde isiniz olunca ulasim kolay aslinda. Uni okurken hayalimdi orda yasamak . Ben sincandan hergun yol cekiyodum oraya . Emekli olunca artik o sakin sehirler. cocuklar icinde avantaj suanki konumunuzda yasamaniz .
Ya ben tam prospektüslerde yazan insan modeline donustum kim ne yazarsa hepsi bisekilde bende oluyor artik yazmasam mi diyorumKızlar parmak uyuşması yaşayan oldumu bugün sabahtan beri geçmedi
Bende ankarada lokman hekime gidiyorum docenr doktor muayene ucreti 850 ydi gecen hafta sormuştum .Canım ben lokman hekim hastanesine gidiyorum doç Dr Ünal isaoğlu hocaya gidiyorum, gebe kalma surecimi de kendisi ile ilerlemistim. Ben 2.ayimda daha ucuza geldigi icin dogum paketi almıştım ama sanırım şuan muayene ücreti 450 veya 500 olmasi lazim
Oha 850 neymis ya ben en son paket almadan once ekim falandi heralde 450 odemistim sonra 500 oldugunu duymustum, ama 850 bambaska bir boyut iyi ki doğum paketi almışım yoksa şuan devlete gidiyor olurdum muhtemelen ki İstanbul'da perişan ya Lütfi Kırdar falan randevu yoktur heralde allah yardimcimiz olsunYa ben tam prospektüslerde yazan insan modeline donustum kim ne yazarsa hepsi bisekilde bende oluyor artik yazmasam mi diyorumbenim son 2 gundur elimde uyusukluk oluyor
Bende ankarada lokman hekime gidiyorum docenr doktor muayene ucreti 850 ydi gecen hafta sormuştum .
550 ydi gecen hafta sirf meragimdan sordum 850 dediOha 850 neymis ya ben en son paket almadan once ekim falandi heralde 450 odemistim sonra 500 oldugunu duymustum, ama 850 bambaska bir boyut iyi ki doğum paketi almışım yoksa şuan devlete gidiyor olurdum muhtemelen ki İstanbul'da perişan ya Lütfi Kırdar falan randevu yoktur heralde allah yardimcimiz olsun
Ay neden oluyor acaba ya kontrolüm de 30 unda taa senin ne zaman? Sorarsan bana da söyle.Ya ben tam prospektüslerde yazan insan modeline donustum kim ne yazarsa hepsi bisekilde bende oluyor artik yazmasam mi diyorumbenim son 2 gundur elimde uyusukluk oluyor
Bende ankarada lokman hekime gidiyorum docenr doktor muayene ucreti 850 ydi gecen hafta sormuştum .
bende besevlerde okudum ank uni . 2017 mezunuyumKurtulmak icin gun sayiyorum hergun uzaklardan ev bakiyorum 9 yildir burdayiz ben universiteyide besevlerde okudumresmen burali oldum artik ama ses gürültü kalabalik hava kirliligi.... evet cok keyifli ama ben yoruldum artık anne modunu actim eskiden evimi temizlerken molada asagidan starbucks kahvemi alirdim sokak zaten kalablik balkona cikip etrafı izlerdim yilbasi kutlamalari maç sonu kutlamalari rengarenk guzeldi suan hepsinden igreniyorum ankaranin en sakin yerlerine bakiyorum
Tabi tabi soylerim ama 3 hafta var benim kontrolume .bir yerde okumuştum uyuşmalar kas seyirmeleri kas larda spazmlar gerilimler hepsi normal yazıyordu o yuzden gelip geçici diye düşündümAy neden oluyor acaba ya kontrolüm de 30 unda taa senin ne zaman? Sorarsan bana da söyle.
Yenikenti hic bilmiyorum ama orayada bakayim cayyolu baktik hep ama kalbimiz dayanmadi fiyatlar anormal uçmuş malum;( sizin oralara da bir bakayim aracim var evet o yuzden sakin sessiz yer sorun olmaz insallah en azindan astim hastasi biri olarak azcik nefes alirim caddeden egzoz dumani cekmek istemiyorumbende besevlerde okudum ank uni . 2017 mezunuyumzamaninda bende cok dolastim oralarda artik oladar kalabaligi benimde basim götürmüyor. Yenikentin sakin yerleri var araba varsa ve kullanabiliyosaniz buralari onere bilirim . Hatta hobi bahçeleri de var yakinlarda insanlar kacmak icin tercih ediyor baya burayi. İlla tasincam diosaniz bakmanizi oneririm ben evlenip geldigimde sevmemistim sakin yer die ama simdi baska semtler bana cok degisik geliyor. Burasida artik kalabalik nufus olmaya basladi yinede simdilik genede iyi sakin noktalari cok . Bide genelde duzluk yokus bile yok . caddede yürürken yada kışın buzlanmalarda arabayla giderken cok şükür icimjz rahat ediyor.
Bu cumartesi muayeneye gideceğim bir sorayim ya ben 17ye almıştım o zamanlar ama simdi buralarda 30 binleri 40binleri duydum550 ydi gecen hafta sirf meragimdan sordum 850 dediiyiki bende dogum paketi almisim bu arada bi gittiğinizde dogum paketini de bir sorun kim bilir sizin odemenizden sonra nasil uctu fiyatlar bende iyiki dogum paketi aldim diyorum
Aynen normaldir herhalde yaTabi tabi soylerim ama 3 hafta var benim kontrolume .bir yerde okumuştum uyuşmalar kas seyirmeleri kas larda spazmlar gerilimler hepsi normal yazıyordu o yuzden gelip geçici diye düşündüminsallah normal dır
Ben 1 hafta önce muayene olduğum hastanede doğum ücretiyle ilgili konuştum paket olmadığını doktor muayeneleri ödemem gerektiği. Doğum ücretini de erkenden alamayacaklarını, doğum zamanı peşin alacaklarını söylediler ve şuanki fiyattan Mayıs hazirana kadar zam geleceğini ozamanki fiyatı ödemem gerektiğini söylediler. Keşke bende doğum paketi alabilseydim. Sadece doğuma şuan için 14 bin fiyat verdiler ve bir gece yatış.Bu cumartesi muayeneye gideceğim bir sorayim ya ben 17ye almıştım o zamanlar ama simdi buralarda 30 binleri 40binleri duydum
Çok üzüldüm gerçekten hem her ay muayene ayri para hem doğum ayrı para, keşke paket yapsalarmisBen 1 hafta önce muayene olduğum hastanede doğum ücretiyle ilgili konuştum paket olmadığını doktor muayeneleri ödemem gerektiği. Doğum ücretini de erkenden alamayacaklarını, doğum zamanı peşin alacaklarını söylediler ve şuanki fiyattan Mayıs hazirana kadar zam geleceğini ozamanki fiyatı ödemem gerektiğini söylediler. Keşke bende doğum paketi alabilseydim. Sadece doğuma şuan için 14 bin fiyat verdiler ve bir gece yatış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?