- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.761
Benim beslenmem zaten çok zayıf o yüzden şimdilik tutmayıp karşılığını vermeyi düşünüyorum, o zaman gelince gücüm olur doktor da tut derse belki de tutarım ama genelde son 3 ayda oruç tutmak önerilmiyor diye biliyorumKızlar merhaba. Aklıma bı şey takıldı da kesinlikle yanlış anlaşılmasın kimsenin dini değerini sorgulamıyorumçoğumuzun hamileliğinin son ayları Ramazan'a denk gelicek. Acaba tutacak misiniz orucunuzu? Bebek için bişey olur mu acaba ? Ben açıkçası tutup tutmamakta kararsızım çünkü benimki son 40 güne denk geliyor sadece fikir arıyorum.
Normalde Ramazanlarda tutuyorum ama bu sene son 1 ay kala ki sağlık durumum ne olur bilemiyorum.Kızlar merhaba. Aklıma bı şey takıldı da kesinlikle yanlış anlaşılmasın kimsenin dini değerini sorgulamıyorumçoğumuzun hamileliğinin son ayları Ramazan'a denk gelicek. Acaba tutacak misiniz orucunuzu? Bebek için bişey olur mu acaba ? Ben açıkçası tutup tutmamakta kararsızım çünkü benimki son 40 güne denk geliyor sadece fikir arıyorum.
İlk hamileliğimde de ramazan ayına denk gelmişti o zaman ilk aylarda idim ama denedim susuzluk ve açlık fazla olmuştu sonradan kazasını tutabilecegim için bırakmıştım.Bu gebeliğimde de son aya denk gelecek bebeğin en hızlı kilo alma dönemi olacak bunu da riske atmak istemem .Sonuçta hamile ve emzirme döneminde bize bir ruhsat verilmiş.Kızlar merhaba. Aklıma bı şey takıldı da kesinlikle yanlış anlaşılmasın kimsenin dini değerini sorgulamıyorumçoğumuzun hamileliğinin son ayları Ramazan'a denk gelicek. Acaba tutacak misiniz orucunuzu? Bebek için bişey olur mu acaba ? Ben açıkçası tutup tutmamakta kararsızım çünkü benimki son 40 güne denk geliyor sadece fikir arıyorum.
Son üç ay onerilmedigini bilmiyordum bak teşekkür ederim canımBenim beslenmem zaten çok zayıf o yüzden şimdilik tutmayıp karşılığını vermeyi düşünüyorum, o zaman gelince gücüm olur doktor da tut derse belki de tutarım ama genelde son 3 ayda oruç tutmak önerilmiyor diye biliyorum
ben tutamam canım. çok düşündüm ama tutmamaya karar verdim. çünkü hamileliğin son ayı cidden zor geçiyor, kendimi aşırı zorlamak istemiyorum.Kızlar merhaba. Aklıma bı şey takıldı da kesinlikle yanlış anlaşılmasın kimsenin dini değerini sorgulamıyorumçoğumuzun hamileliğinin son ayları Ramazan'a denk gelicek. Acaba tutacak misiniz orucunuzu? Bebek için bişey olur mu acaba ? Ben açıkçası tutup tutmamakta kararsızım çünkü benimki son 40 güne denk geliyor sadece fikir arıyorum.
Son zamanlar olduğu için zor canım. İlk üç aya denk gelmişti benim ozaman tutmuştum ama bunda olmaz muhtemelen zaten benim doğumum da nisana gelecek gibi ikiz olduğu içinKızlar merhaba. Aklıma bı şey takıldı da kesinlikle yanlış anlaşılmasın kimsenin dini değerini sorgulamıyorumçoğumuzun hamileliğinin son ayları Ramazan'a denk gelicek. Acaba tutacak misiniz orucunuzu? Bebek için bişey olur mu acaba ? Ben açıkçası tutup tutmamakta kararsızım çünkü benimki son 40 güne denk geliyor sadece fikir arıyorum.
benim de muayene 490 şuan. yeni yıldan önce 350'ydi. ve hala istanbul silivride 350ye muayene olan tanıdıklarım var. her yer farklı.Oha 850 neymis ya ben en son paket almadan once ekim falandi heralde 450 odemistim sonra 500 oldugunu duymustum, ama 850 bambaska bir boyut iyi ki doğum paketi almışım yoksa şuan devlete gidiyor olurdum muhtemelen ki İstanbul'da perişan ya Lütfi Kırdar falan randevu yoktur heralde allah yardimcimiz olsun
Ben normaldede ayilir bayılırım ramazanda . Bunyem zayiftir ben kiloluyum amaKızlar merhaba. Aklıma bı şey takıldı da kesinlikle yanlış anlaşılmasın kimsenin dini değerini sorgulamıyorumçoğumuzun hamileliğinin son ayları Ramazan'a denk gelicek. Acaba tutacak misiniz orucunuzu? Bebek için bişey olur mu acaba ? Ben açıkçası tutup tutmamakta kararsızım çünkü benimki son 40 güne denk geliyor sadece fikir arıyorum.
Bir oturuşta hani hergun 4 5 tane yemek gibi onu kastetmiştimSizi cok iyi anliyorum evet bu zamana kadar keyifliydi cam acamiyorum artik hava temizleyici kullaniyorum ama yok olmuyor umarim bu hava bebeklerimize zarar vermez;( , havuç brokoli maydanoz gibi sebzeleri düzenli olarak tüketmek hava kirliliğinin vücudumuz üzerindeki olumsuz etkisini azaltabiliyormuş. Bizim bir odamiz kütüphane calisma odasi yapmistik oraya mi koysam besigi dedim ama ofis gibi bir suru kitap toz yazik olur bebegime;( simdiden maruz kalmasin calisma ortamina yavrumresmen benimde yerim yok bebek odasi icin tasinmak farz oldu
Aaa bunu ilk kez duydum doktora sormuştum hergun 1 tane ayva 1 elma iyi bile olur demisti hergun yemek cok mu acaba benim safra kesemde yok ameliyat olmustum.benim hep midemi rahatlatiyor iyi geliyordu
Valla bitmiyor ya hiç bu kadar hastalık hastası olmamisizdir benceTeşekkürler canım kontrole gittiğimde söyleyim bakalım doktoraanam dertler bitmiyor
Ben şekerden sonra hic tutmadim canim yillar oluyor, ama su tuketmek cok önemli hamilelikte hani bundan dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz bence bir doktorunuza sorun sonucta hamilelik özel bir durum daha sonra telafini tutarsınızKızlar merhaba. Aklıma bı şey takıldı da kesinlikle yanlış anlaşılmasın kimsenin dini değerini sorgulamıyorumçoğumuzun hamileliğinin son ayları Ramazan'a denk gelicek. Acaba tutacak misiniz orucunuzu? Bebek için bişey olur mu acaba ? Ben açıkçası tutup tutmamakta kararsızım çünkü benimki son 40 güne denk geliyor sadece fikir arıyorum.
Aynen ya hayırlısıyla sağlıkla bi doğuralım inşallahValla bitmiyor ya hiç bu kadar hastalık hastası olmamisizdir bence
Benim de muayenem 600 lira olmuş maalesef...benim de muayene 490 şuan. yeni yıldan önce 350'ydi. ve hala istanbul silivride 350ye muayene olan tanıdıklarım var. her yer farklı.
ayy kesinlikle.. normalde sabah gözümü açar açmaz benimki az da olsa oynardı bugün minicik tek hareket hissettim ve akşam yemeğini erken yemiştim dün de. mide bulantısından geri uyuyamayınca sabaha karşı bişeyler atıştırıp geri yatayım dedim yer yemez başladı hoplamaya içimdeBen normaldede ayilir bayılırım ramazanda . Bunyem zayiftir ben kiloluyum ama. Bu sene de riske atmiycam kaza gibi imkan var keyfi değil sonucta . rabbim saglikli evlat nasip etsin kahvaltiyi bile gec yapinca hareketlerini hissetmiyorum. Oruc tutarsam evhamli gecer ramazan 34. 35. Haftama geliyor raamazan basi . Kimisi dogum yapiyor o haftalarda
her şey sıkıntı sürekli zam geliyo. nolacak bilemiyoruz...Benim de muayenem 600 lira olmuş maalesef...Aralıkta 450 liraydı. Bugün detaylı usg çektireceğiz, 1300 lira o da.
Normalde tutuyorum ama gebelikte uzun süre yemek yememek tansiyonumu ve kan şekerimi etkiler diye tutmayacağım birde gün içinde yeterli su tüketemeyebilirim. Bu yüzden tutmayacağım benKızlar merhaba. Aklıma bı şey takıldı da kesinlikle yanlış anlaşılmasın kimsenin dini değerini sorgulamıyorumçoğumuzun hamileliğinin son ayları Ramazan'a denk gelicek. Acaba tutacak misiniz orucunuzu? Bebek için bişey olur mu acaba ? Ben açıkçası tutup tutmamakta kararsızım çünkü benimki son 40 güne denk geliyor sadece fikir arıyorum.
Bizim hastanenin güncel fiyatları. Muhtemelen biz doğurana kadar biraz daha artar.her şey sıkıntı sürekli zam geliyo. nolacak bilemiyoruz...
Bu hangi hastane acaba?Bizim hastanenin güncel fiyatları. Muhtemelen biz doğurana kadar biraz daha artar.
Bu arada şimdi detaylı ultrasondan çıktım, her şeyimiz normal çıktı çok şükür. Hatta 1 hafta önden gidiyormuş.
13 hafta bence cinsiyet için çok erken değişme ihtimaliKız bildiğim bebegim detaylida erkek Çıktı 13 haftalikken kız demişlerdi hangisine inansam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?