2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim beslenmem zaten çok zayıf o yüzden şimdilik tutmayıp karşılığını vermeyi düşünüyorum, o zaman gelince gücüm olur doktor da tut derse belki de tutarım ama genelde son 3 ayda oruç tutmak önerilmiyor diye biliyorum

Normalde Ramazanlarda tutuyorum ama bu sene son 1 ay kala ki sağlık durumum ne olur bilemiyorum.

İlk hamileliğimde de ramazan ayına denk gelmişti o zaman ilk aylarda idim ama denedim susuzluk ve açlık fazla olmuştu sonradan kazasını tutabilecegim için bırakmıştım.Bu gebeliğimde de son aya denk gelecek bebeğin en hızlı kilo alma dönemi olacak bunu da riske atmak istemem .Sonuçta hamile ve emzirme döneminde bize bir ruhsat verilmiş.

Son üç ay onerilmedigini bilmiyordum bak teşekkür ederim canım

ben tutamam canım. çok düşündüm ama tutmamaya karar verdim. çünkü hamileliğin son ayı cidden zor geçiyor, kendimi aşırı zorlamak istemiyorum.

Son zamanlar olduğu için zor canım. İlk üç aya denk gelmişti benim ozaman tutmuştum ama bunda olmaz muhtemelen zaten benim doğumum da nisana gelecek gibi ikiz olduğu için

benim de muayene 490 şuan. yeni yıldan önce 350'ydi. ve hala istanbul silivride 350ye muayene olan tanıdıklarım var. her yer farklı.

Ben normaldede ayilir bayılırım ramazanda . Bunyem zayiftir ben kiloluyum ama . Bu sene de riske atmiycam kaza gibi imkan var keyfi değil sonucta . rabbim saglikli evlat nasip etsin kahvaltiyi bile gec yapinca hareketlerini hissetmiyorum. Oruc tutarsam evhamli gecer ramazan 34. 35. Haftama geliyor raamazan basi . Kimisi dogum yapiyor o haftalarda

Bir oturuşta hani hergun 4 5 tane yemek gibi onu kastetmiştim benim de safra asitlerinden sıkıntı var o yüzden uzak duruyorum gastroenteroloji doktorum abartma demisti

Ben şekerden sonra hic tutmadim canim yillar oluyor, ama su tuketmek cok önemli hamilelikte hani bundan dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz bence bir doktorunuza sorun sonucta hamilelik özel bir durum daha sonra telafini tutarsınız

ayy kesinlikle.. normalde sabah gözümü açar açmaz benimki az da olsa oynardı bugün minicik tek hareket hissettim ve akşam yemeğini erken yemiştim dün de. mide bulantısından geri uyuyamayınca sabaha karşı bişeyler atıştırıp geri yatayım dedim yer yemez başladı hoplamaya içimde yatana kadar da devam etti. anlayacağınız ben 3 ay olduğumda bile tutamazdım muhtemelen belki ilk 2 ayda tutardım ama sonrası hep sıkıntı 4 saat içinde herhangi bir şey yemesem benim çocuk aç acıkınca başlıyo hareketler sonra yiyince güçleniyo

Normalde tutuyorum ama gebelikte uzun süre yemek yememek tansiyonumu ve kan şekerimi etkiler diye tutmayacağım birde gün içinde yeterli su tüketemeyebilirim. Bu yüzden tutmayacağım ben

her şey sıkıntı sürekli zam geliyo. nolacak bilemiyoruz...
Bizim hastanenin güncel fiyatları. Muhtemelen biz doğurana kadar biraz daha artar.
Bu arada şimdi detaylı ultrasondan çıktım, her şeyimiz normal çıktı çok şükür. Hatta 1 hafta önden gidiyormuş.

Eklentiler

• IMG-20230119-WA0035.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 105
Bizim hastanenin güncel fiyatları. Muhtemelen biz doğurana kadar biraz daha artar.
Bu arada şimdi detaylı ultrasondan çıktım, her şeyimiz normal çıktı çok şükür. Hatta 1 hafta önden gidiyormuş.
Bu hangi hastane acaba?

Bu arada Memorial yada Acıbadem'den fiyat alan var mı?

Kız bildiğim bebegim detaylida erkek Çıktı 13 haftalikken kız demişlerdi hangisine inansam bilemedim
13 hafta bence cinsiyet için çok erken değişme ihtimali
Yüksek. Bana da doktor 11 haftada yorum yaptı ama yüksek ihtimal demişti erken haftada karıştırılabilir diye de belirtti. Ayrıntılı da bacak arasını gösterdiyse bence doğrusu odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…