- 23 Mart 2017
- 310
- 338
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.921
Susam ezmesi yada tahin. Ağrı olduğunda yada mide boşken 1 tatlı kaşığı gibi atın ağzınıza. Mide duvarını, susamdaki yağ kaplıyormuş. Bir ara ben denedim. Gerçekten işe yaradı.Midem ağrıyor yemek yiyince midem bulanıyor. (25. Hafta) çözümü olan var mı
Hangi mağazadan aldığınızı sorsamEbebekte sürekli bişeyler indirime giriyor zaten. 2999tl den 2549tlye düşmüş. Üzerindeki fiyat tablosunda indirime girmiş gözüküyordu. Bu modeli aldık. Anne yanı olarakta kullanılabiliyor.Şimdilik deneme amaçlı kurduk. Sıkıntılı bi durum var mı diyeçantası var küçücük oluyor yer kaplamıyor.Eki Görüntüle 3196178 Eki Görüntüle 3196184 Eki Görüntüle 3196185
Aynen çok şükür benim de ilkinden epey eşyamı duruyordu bugün ayikladim cogunu. Ablam da kızına aldıklarını giydirmediklerini hep saklamış onlar da var yeter şükür benim de Bez vs birkaç detay dışında pek ihtiyacım yok. Yine de dayanamayıp aliyorum arada.Selam hanımlar,
Ben ilk oğlumun her şeyini sakladım. yatağı, bebek arabası, yenidoğan kıyafetleri, süt sağma makinası aklınıza ne gelirse. ablamın da 1 yaşına girecek oğlu var. 1 yaşa kadar 2 büyük bavul kıyafet gönderdi. bizim de hiç masrafımız kalmadı kuzucuğa. bir tek hastane çıkışı ve bez alacağım.
Bana da başlarda vermiyorlardı ama ikili testi yaptırdığımdan beri nerdeyse her muayenede tablo gibi değişik harflerin ölçülerin olduğu ultrason kağıdı veriyolar. Son gittiğimde doktor değiştirdim yeni doktor da verdi aynı şekilde. Ama vermeyen de vermiyor işte.Malesef yazmiyorneyseki yarin saabah randevum sorarjm . Ultrason kagitlarinda yazan terimleri araştırıyorum ama çoğunu bulamiyorum. Ayrintili ulstrosanda da ayri ayri veriyorlarmış normalde ama son gittigimde hastaydim vermediler aklimada istemek gelmedi sadece bunu verdi
Canım bana 100 gr yapildi, aksam 9dan sonra bisey yiyip içmedim. Sabah önce damar yolu açıyorlar ilk açlık kanı alınıyor, yarim saat sonra falan tokluk icin kan aliyor sonra 1 saat sonra birdaha derken toplamda benim 4 kez alindi. Ama sanıyorum sizin aclikla beraber 3 kez alinir. Cilekli gazoz gibi bisey bu arada tadı 7up var ya onun cileklisi gibiŞeker yüklemesi yaptıran var mı? 12 saat aç gidip 75 gr olanından yaptıran var mı
Bende önce aç sonra 1 saat 2 saat yazıyor. Ama açlıktan sonra ilk kan verdiğimizde o içeceği komple içmiş mi olmamız gerekiyo? Başlarda olan mide yanmalarım geri geldi tatlı şeyi nasıl bitiricem bilmiyorumCanım bana 100 gr yapildi, aksam 9dan sonra bisey yiyip içmedim. Sabah önce damar yolu açıyorlar ilk açlık kanı alınıyor, yarim saat sonra falan tokluk icin kan aliyor sonra 1 saat sonra birdaha derken toplamda benim 4 kez alindi. Ama sanıyorum sizin aclikla beraber 3 kez alinir. Cilekli gazoz gibi bisey bu arada tadı 7up var ya onun cileklisi gibi
Ben yaptırdım canım. Önce aç verdim. Sonra içeceği içtim 1 saat geçince ve 2 saat geçince verdim.Şeker yüklemesi yaptıran var mı? 12 saat aç gidip 75 gr olanından yaptıran var mı
Ben de bir hafta sonra 50lik yapcakmisim.doktor öyle söyledi. Hayırlısı bakalımBen yaptırdım canım. Önce aç verdim. Sonra içeceği içtim 1 saat geçince ve 2 saat geçince verdim.
Çıkmaz inşallah şekerBen de bir hafta sonra 50lik yapcakmisim.doktor öyle söyledi. Hayırlısı bakalım
Forum Outlet ANKARAHangi mağazadan aldığınızı sorsamBugün 2 ebebek'e gittim. İndirim yoktu. Olmadı dediler. Mağaza bazlı indirim olabiliyormuş.
Ilk aylar dikkat etmedim hic.Hem ben yatakda oldum hep ilk 3 ay tup bebek oldugu icin ve kanamam oldugu icin.O kilolari da o zaman aldim malesef.Sende cok iyiymis canim,hep oyle al)).Simdi dikkat ediyorum cunki tansiyonum var.Hem simdi yuruyorum diye son aylar fazla almadimH
Ben 4 kilo aldım canım . Senin biraz fazla olmuş gibi evet dikkat ediyor musun yediklerine?
Anladım canım. Sağlıkla geçsin inşallahIlk aylar dikkat etmedim hic.Hem ben yatakda oldum hep ilk 3 ay tup bebek oldugu icin ve kanamam oldugu icin.O kilolari da o zaman aldim malesef.Sende cok iyiymis canim,hep oyle al)).Simdi dikkat ediyorum cunki tansiyonum var.Hem simdi yuruyorum diye son aylar fazla almadim
Aynen ilk aç karnına kan sonra o gazozu iç, arada çok az olmak kaydıyla su icmene izin veriyorlar ama aradan bi 20 dk gecmesini bekle su icin, o biraz olsun rahatlatıyor. Bende de mide yanması coktu ama tuhaf bi şekilde o içecek yanma vs yapmadiBende önce aç sonra 1 saat 2 saat yazıyor. Ama açlıktan sonra ilk kan verdiğimizde o içeceği komple içmiş mi olmamız gerekiyo? Başlarda olan mide yanmalarım geri geldi tatlı şeyi nasıl bitiricem bilmiyorum
az yeyip sık yemek. ara öğün meyve yada kuruyemis . Sicak icecekler rahatlatiyor.Midem ağrıyor yemek yiyince midem bulanıyor. (25. Hafta) çözümü olan var mı
BEn yarin gidecem 9 da randevum sabah ac gel dediler sadece. Esim mesaideydi sucuklu yumurtaŞeker yüklemesi yaptıran var mı? 12 saat aç gidip 75 gr olanından yaptıran var mı
Endişelenme canım alır illaki allahın izniyle protein kalsiyum ağırlıklı beslen kuruyemiş tüket muz peynir bi kaç bişey daha bbelli bi haftadan sonra bebeğe kilo aldırıyordu en son gttiğimde 23 haftalıktı 560gramdı ayrıntılı da henüz daha kontrole gidemedim tekrardan bende merak ediyorum özellikle son haftalarda kilo alımı hızlanıyo bebeğin zatenKızlar kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç gr ben düzgün beslenemezsem bebeğim kilo alamazsa diye endişeleniyorum ya
Ben iki doktordan dinledim beslenmeniz bebeğin kilosunu en fazla 500 gr. Etkiler. Bebeğin alacağı max. Kilo belli diyoruz kilo almakla alakalı olsa çok kilo alanların bebekler çok kilolu doğardı yada az kilo alanların daha az kilolu doğardı. Önemli olan normal hayatından 200-400 kalori fazla almak ve kaliteli beslenmek hiç stres yapmayın.Kızlar kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç gr ben düzgün beslenemezsem bebeğim kilo alamazsa diye endişeleniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?