2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hangi mağazadan aldığınızı sorsam Bugün 2 ebebek'e gittim. İndirim yoktu. Olmadı dediler. Mağaza bazlı indirim olabiliyormuş.

Aynen çok şükür benim de ilkinden epey eşyamı duruyordu bugün ayikladim cogunu. Ablam da kızına aldıklarını giydirmediklerini hep saklamış onlar da var yeter şükür benim de Bez vs birkaç detay dışında pek ihtiyacım yok. Yine de dayanamayıp aliyorum arada.

Kızlar kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç gr ben düzgün beslenemezsem bebeğim kilo alamazsa diye endişeleniyorum ya

Bana da başlarda vermiyorlardı ama ikili testi yaptırdığımdan beri nerdeyse her muayenede tablo gibi değişik harflerin ölçülerin olduğu ultrason kağıdı veriyolar. Son gittiğimde doktor değiştirdim yeni doktor da verdi aynı şekilde. Ama vermeyen de vermiyor işte.

Şeker yüklemesi yaptıran var mı? 12 saat aç gidip 75 gr olanından yaptıran var mı

Şeker yüklemesi yaptıran var mı? 12 saat aç gidip 75 gr olanından yaptıran var mı
Canım bana 100 gr yapildi, aksam 9dan sonra bisey yiyip içmedim. Sabah önce damar yolu açıyorlar ilk açlık kanı alınıyor, yarim saat sonra falan tokluk icin kan aliyor sonra 1 saat sonra birdaha derken toplamda benim 4 kez alindi. Ama sanıyorum sizin aclikla beraber 3 kez alinir. Cilekli gazoz gibi bisey bu arada tadı 7up var ya onun cileklisi gibi

Bende önce aç sonra 1 saat 2 saat yazıyor. Ama açlıktan sonra ilk kan verdiğimizde o içeceği komple içmiş mi olmamız gerekiyo? Başlarda olan mide yanmalarım geri geldi tatlı şeyi nasıl bitiricem bilmiyorum

H

Ben 4 kilo aldım canım . Senin biraz fazla olmuş gibi evet dikkat ediyor musun yediklerine?
Ilk aylar dikkat etmedim hic.Hem ben yatakda oldum hep ilk 3 ay tup bebek oldugu icin ve kanamam oldugu icin.O kilolari da o zaman aldim malesef.Sende cok iyiymis canim,hep oyle al)).Simdi dikkat ediyorum cunki tansiyonum var.Hem simdi yuruyorum diye son aylar fazla almadim

Anladım canım. Sağlıkla geçsin inşallah Bebişler iyi olsun kilo verilir elbet. Tansiyon önemli kullanıuor musun bi ilaç? Bende takip ediyorum hergün.

Aynen ilk aç karnına kan sonra o gazozu iç, arada çok az olmak kaydıyla su icmene izin veriyorlar ama aradan bi 20 dk gecmesini bekle su icin, o biraz olsun rahatlatıyor. Bende de mide yanması coktu ama tuhaf bi şekilde o içecek yanma vs yapmadi

Midem ağrıyor yemek yiyince midem bulanıyor. (25. Hafta) çözümü olan var mı
az yeyip sık yemek. ara öğün meyve yada kuruyemis . Sicak icecekler rahatlatiyor.
BEn yarin gidecem 9 da randevum sabah ac gel dediler sadece. Esim mesaideydi sucuklu yumurta cekti canimiz yedik yaa sabahta ac kalcam die yedik 10 giibi yedik neyseki 12 saate yakin bisi oluyor açlığım Dr anlatirim az gec veirrim ilk kani

Kızlar kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç gr ben düzgün beslenemezsem bebeğim kilo alamazsa diye endişeleniyorum ya
Endişelenme canım alır illaki allahın izniyle protein kalsiyum ağırlıklı beslen kuruyemiş tüket muz peynir bi kaç bişey daha bbelli bi haftadan sonra bebeğe kilo aldırıyordu en son gttiğimde 23 haftalıktı 560gramdı ayrıntılı da henüz daha kontrole gidemedim tekrardan bende merak ediyorum özellikle son haftalarda kilo alımı hızlanıyo bebeğin zaten

Ben iki doktordan dinledim beslenmeniz bebeğin kilosunu en fazla 500 gr. Etkiler. Bebeğin alacağı max. Kilo belli diyoruz kilo almakla alakalı olsa çok kilo alanların bebekler çok kilolu doğardı yada az kilo alanların daha az kilolu doğardı. Önemli olan normal hayatından 200-400 kalori fazla almak ve kaliteli beslenmek hiç stres yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…