- 27 Ekim 2022
- 58
- 68
- 3
- 41
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.881
Güle güle kullanın. Ben de Prego Miami anne yanı park yatak almayı düşünüyorum ama 2.999TL idi ebebekte. Siz basic olanı mı aldınız acaba? Yada h.sonu indirim mi vardı da kaçırdım kiGüle güle kullanınbende hafta sonu ebebekten baby plus travel sistem araba +puset 3999tl ve Prego Miami park yatak 2549tl ye aldım. Gözüm ahşap yataklarda kaldı. Estetik olarak daha hoş duruyor. Ürünlere de zam gelecekmiş bilginiz olsun.
Allah yardımcınız olsun bebeginizde sizde sağlıklı olun insallahMerhabalar, hoşbuldumBenim bebeğim tüpbebek, tüpbebek olanları genelde sezeryan ile alıyorlar.Birde bebeğin plesentası aşağıda bu nedenle normal doğum şuanlık imkansız duruyor.32. Haftaya kadar yukarı çıkabilir dediler ama çıksa bile nefesimi kesecek derecede normal doğum korkum var
Bence 1 numara güzel duruyor.Kızlar günaydınDün bebek odası için mobilya baktık bugün de sipariş vericez muhtemelen çünkü hem zam geliyormuş hem de en erken teslimatı 45 gün sonra dediler, uzun ömürlü kullanabilsin diye montessori modellere baktık hep. Sizce hangi model daha iyi ben çok kararsız kaldım birbirine benzedikleri için
Bende ahşap beşik alacağım galiba e bebekten. Büyüyen beşik istiyordum ama çok tavsiye etmediler . kullanan var mı büyüyen beşik daha önce ? Yada ahşap beşik ne kadar süre kullanılır önerilir mi ?Güle güle kullanınbende hafta sonu ebebekten baby plus travel sistem araba +puset 3999tl ve Prego Miami park yatak 2549tl ye aldım. Gözüm ahşap yataklarda kaldı. Estetik olarak daha hoş duruyor. Ürünlere de zam gelecekmiş bilginiz olsun.
1 numara daha şık sankiKızlar günaydınDün bebek odası için mobilya baktık bugün de sipariş vericez muhtemelen çünkü hem zam geliyormuş hem de en erken teslimatı 45 gün sonra dediler, uzun ömürlü kullanabilsin diye montessori modellere baktık hep. Sizce hangi model daha iyi ben çok kararsız kaldım birbirine benzedikleri için
Aminnn, hepimiz inşallahAllah yardımcınız olsun bebeginizde sizde sağlıklı olun insallah
Biz aralıkta aldık prego anne yanı park yatak. 2300civarıydıGüle güle kullanın. Ben de Prego Miami anne yanı park yatak almayı düşünüyorum ama 2.999TL idi ebebekte. Siz basic olanı mı aldınız acaba? Yada h.sonu indirim mi vardı da kaçırdım ki
Ayy çok güzeller ya bayıldımKızlar günaydınDün bebek odası için mobilya baktık bugün de sipariş vericez muhtemelen çünkü hem zam geliyormuş hem de en erken teslimatı 45 gün sonra dediler, uzun ömürlü kullanabilsin diye montessori modellere baktık hep. Sizce hangi model daha iyi ben çok kararsız kaldım birbirine benzedikleri için
Canim biz de ikeadan ahşap beşik alacağız, 3 4 yaşına kadar rahat kullanır dediler çünkü ön taraf çıkarılıp 3 4 yaşa uygun hale getiriliyor. Daha sonra zaten kendisiyle gidip büyük yatak secmeyi istiyoruz biz çünkü cevremde ne kadar Montessori yatak alan yakinim varsa hepsi 2 yaşa kadar park yatak kullanip bebelerini yanlarinda uyuttular sonrasinda çocuğu odasina ve yatağa alistiramadiklari için park yatagi cocugun odasina tasimakta care buldular ki park yatak da cocuk buyudukce en altta yatirmaya basliyorsun ve göçüyor. O yüzden biz ahsap beşikte karar kıldık. Ama tabi herkesin memnuniyeti farkli bilemiyorum çok kişisel çünküBence 1 numara güzel duruyor.
Bende ahşap beşik alacağım galiba e bebekten. Büyüyen beşik istiyordum ama çok tavsiye etmediler . kullanan var mı büyüyen beşik daha önce ? Yada ahşap beşik ne kadar süre kullanılır önerilir mi ?
1 numarayı beğendimKızlar günaydınDün bebek odası için mobilya baktık bugün de sipariş vericez muhtemelen çünkü hem zam geliyormuş hem de en erken teslimatı 45 gün sonra dediler, uzun ömürlü kullanabilsin diye montessori modellere baktık hep. Sizce hangi model daha iyi ben çok kararsız kaldım birbirine benzedikleri için
Bence 1Kızlar günaydınDün bebek odası için mobilya baktık bugün de sipariş vericez muhtemelen çünkü hem zam geliyormuş hem de en erken teslimatı 45 gün sonra dediler, uzun ömürlü kullanabilsin diye montessori modellere baktık hep. Sizce hangi model daha iyi ben çok kararsız kaldım birbirine benzedikleri için
2. Model daha hoşuma gittiKızlar günaydınDün bebek odası için mobilya baktık bugün de sipariş vericez muhtemelen çünkü hem zam geliyormuş hem de en erken teslimatı 45 gün sonra dediler, uzun ömürlü kullanabilsin diye montessori modellere baktık hep. Sizce hangi model daha iyi ben çok kararsız kaldım birbirine benzedikleri için
Kuzum bence al artık yavaştan. Kıyafet bayağı aldık, bebez besi ıslak mendil aldım. Şampuan, deterjan aldım az önceKızlar ya ne güzel hepiniz bişiler almışsınız ya da kafanızda oluşturmuşsunuz az çokben daha bir zıbın bile almadım. Alamıyorum da. Eşimde bakalim diyorum geçen e-bebek önünden geçtik gel girelim dedi, birakin almayı gezip bakamıyorum bile korkumdan. Aldıklarınızı paylaşın bakalım bizde
Kız korkuyorum ben hala yaKuzum bence al artık yavaştan. Kıyafet bayağı aldık, bebez besi ıslak mendil aldım. Şampuan, deterjan aldım az öncebebek arabası ve park yatak aldım. Yani fiyatlar ateş pahası bir yandan ödensin istiyorum. Annemlerle kayınvalidemelerde alıyor birşeyler.
Tüm olumsuz düşüncelerini bir kenara at. Pozitif düşün. Bebeğin de hisseder. Allah’a emanet hepsiKız korkuyorum ben hala yacok alasım var odasini yapasım var bir sürü hayalim var alamıyorum ki, yoksa gercekten her sey cok zamlaniyor. Bir parça kıyafet bile almadım. Ama siz aldiklarini paylasin bakmak hosuma gidiyor
Benim de 4 kaybim var canim. Bende aşıcam insallah 25. Haftadan sonra baslicam diyorum kendime hep.G gebelikyolunda N nilolaylaysutlaacc Omenlove mevsiminegore sim84sim genel olarak 1-2 beğenilmiş bende ikisi arasındaydım zaten teşekkür ederim kızlar
Omenlove bende senin gibi bir şeyleri almayı korkuyordum (önceki bebeğimi kaybettiğim için) ama şimdi bunu aştım sürekli dua ediyorum ve ona bir şeyler almak beni motive ediyor, bir de her şey her an pahalanıyor tabi
Öyle canım hepsi allaha emanetTüm olumsuz düşüncelerini bir kenara at. Pozitif düşün. Bebeğin de hisseder. Allah’a emanet hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?