2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Güle güle kullanın. Ben de Prego Miami anne yanı park yatak almayı düşünüyorum ama 2.999TL idi ebebekte. Siz basic olanı mı aldınız acaba? Yada h.sonu indirim mi vardı da kaçırdım ki

Allah yardımcınız olsun bebeginizde sizde sağlıklı olun insallah

Kızlar günaydın Dün bebek odası için mobilya baktık bugün de sipariş vericez muhtemelen çünkü hem zam geliyormuş hem de en erken teslimatı 45 gün sonra dediler, uzun ömürlü kullanabilsin diye montessori modellere baktık hep. Sizce hangi model daha iyi ben çok kararsız kaldım birbirine benzedikleri için

Eklentiler

• AAC13770-898C-4122-B77B-06D7727BAD5C.webp
    24 KB · Görüntüleme: 94
  • FE7BB4F9-D0AE-4A31-9370-E5D77C7A3914.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 87
  • 4D445333-C0F3-4EF3-97E1-C28B46FE1BAC.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 91
Bence 1 numara güzel duruyor.
Bende ahşap beşik alacağım galiba e bebekten. Büyüyen beşik istiyordum ama çok tavsiye etmediler . kullanan var mı büyüyen beşik daha önce ? Yada ahşap beşik ne kadar süre kullanılır önerilir mi ?

1 numara daha şık sanki

Güle güle kullanın. Ben de Prego Miami anne yanı park yatak almayı düşünüyorum ama 2.999TL idi ebebekte. Siz basic olanı mı aldınız acaba? Yada h.sonu indirim mi vardı da kaçırdım ki
Biz aralıkta aldık prego anne yanı park yatak. 2300civarıydı

Ayy çok güzeller ya bayıldım hepsi çok güzel ama evet 1. Gibi

Canim biz de ikeadan ahşap beşik alacağız, 3 4 yaşına kadar rahat kullanır dediler çünkü ön taraf çıkarılıp 3 4 yaşa uygun hale getiriliyor. Daha sonra zaten kendisiyle gidip büyük yatak secmeyi istiyoruz biz çünkü cevremde ne kadar Montessori yatak alan yakinim varsa hepsi 2 yaşa kadar park yatak kullanip bebelerini yanlarinda uyuttular sonrasinda çocuğu odasina ve yatağa alistiramadiklari için park yatagi cocugun odasina tasimakta care buldular ki park yatak da cocuk buyudukce en altta yatirmaya basliyorsun ve göçüyor. O yüzden biz ahsap beşikte karar kıldık. Ama tabi herkesin memnuniyeti farkli bilemiyorum çok kişisel çünkü

1 numarayı beğendim

Kızlar ya ne güzel hepiniz bişiler almışsınız ya da kafanızda oluşturmuşsunuz az çok ben daha bir zıbın bile almadım. Alamıyorum da. Eşimde bakalim diyorum geçen e-bebek önünden geçtik gel girelim dedi, birakin almayı gezip bakamıyorum bile korkumdan. Aldıklarınızı paylaşın bakalım bizde

Bence 1

2. Model daha hoşuma gitti

Kuzum bence al artık yavaştan. Kıyafet bayağı aldık, bebez besi ıslak mendil aldım. Şampuan, deterjan aldım az önce bebek arabası ve park yatak aldım. Yani fiyatlar ateş pahası bir yandan ödensin istiyorum. Annemlerle kayınvalidemelerde alıyor birşeyler.

Kız korkuyorum ben hala ya cok alasım var odasini yapasım var bir sürü hayalim var alamıyorum ki, yoksa gercekten her sey cok zamlaniyor. Bir parça kıyafet bile almadım. Ama siz aldiklarini paylasin bakmak hosuma gidiyor

Kız korkuyorum ben hala ya cok alasım var odasini yapasım var bir sürü hayalim var alamıyorum ki, yoksa gercekten her sey cok zamlaniyor. Bir parça kıyafet bile almadım. Ama siz aldiklarini paylasin bakmak hosuma gidiyor
Tüm olumsuz düşüncelerini bir kenara at. Pozitif düşün. Bebeğin de hisseder. Allah’a emanet hepsi

Selam hanımlar,

Ben ilk oğlumun her şeyini sakladım. yatağı, bebek arabası, yenidoğan kıyafetleri, süt sağma makinası aklınıza ne gelirse. ablamın da 1 yaşına girecek oğlu var. 1 yaşa kadar 2 büyük bavul kıyafet gönderdi. bizim de hiç masrafımız kalmadı kuzucuğa. bir tek hastane çıkışı ve bez alacağım.

Benim de 4 kaybim var canim. Bende aşıcam insallah 25. Haftadan sonra baslicam diyorum kendime hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…