2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım ben oğlumda büyüyen karyola beşik aldım o zaman oturduğumu evdeki odası baya genişti bütüyen karyolayla baya rahat etmiştim korumalı olması güvenli oluyordu.2 yaşına kadar beşik şeklinde kullandık. Şuan 2 ile 5 yaş arasında da yan korumalıklarını söktük 80e190 yatak olarak kullandı ama artık 80e sığmıyor rahat edemediği için ona şimdi 120lik baza aldık karyolayı da yoldaki bebiş kullanacak allahın izniyle

Kız korkuyorum ben hala ya cok alasım var odasini yapasım var bir sürü hayalim var alamıyorum ki, yoksa gercekten her sey cok zamlaniyor. Bir parça kıyafet bile almadım. Ama siz aldiklarini paylasin bakmak hosuma gidiyor
18+0 bende amniyosentez sonucu bekliyorum bir iğne bile alamadım daha. alsak iyi olacaktı ama bakalım zamanla :)

canım ultrason kağıtlarında FL yazan sayıyı 7 ile çarp bebeğin boyunu veriyor.

Güle güle kullanın. Ben de Prego Miami anne yanı park yatak almayı düşünüyorum ama 2.999TL idi ebebekte. Siz basic olanı mı aldınız acaba? Yada h.sonu indirim mi vardı da kaçırdım ki
Ebebekte sürekli bişeyler indirime giriyor zaten. 2999tl den 2549tlye düşmüş. Üzerindeki fiyat tablosunda indirime girmiş gözüküyordu. Bu modeli aldık. Anne yanı olarakta kullanılabiliyor.Şimdilik deneme amaçlı kurduk. Sıkıntılı bi durum var mı diye çantası var küçücük oluyor yer kaplamıyor.

Son düzenleme:
Sadece yatak olarak kullanabiliyorsun onun dışında bi özelliği yokmuş. Anne yanı olanları çok uzun süre kullanılabileceğini düşünmüyorum çocuk büyüdükçe düşme tehlikeside var. Kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.

Bana kalsa 3.resimdekini seçerim ferah ferah öbürlerinde ruhum daralır.

Valla benim kafamda o model, şu model yok görüp beğendiğimi alıyorum. Allah’ın izniyle sağlıcakla gelecekler inşallah içini ferah tutmaya çalış. Yavaştan sende başla hem bebekte hisseder mutlu olur

sizinki uygunmuş. uygun ama orta kalite veya yüksek kalite araba ana kucağı mama sandalye almamış arkadaşlar silivride albebek diye mağaza var gidip alınca %25 indirim oluyor, instagramda sayfaları var. bakın bence. 4300 lük arabayı 1000 TL indirimle aldık. tüm ürünlerinde %25 indirim oluyo gidip aldığınızda. gerçekten çok uygun. anakucağı ve bebek arabamı ordan aldım. mama sandalyesini başka yerden almasaydım kesin ordan alırdım

canım ultrason kağıtlarında FL yazan sayıyı 7 ile çarp bebeğin boyunu veriyor.
Malesef yazmiyor neyseki yarin saabah randevum sorarjm . Ultrason kagitlarinda yazan terimleri araştırıyorum ama çoğunu bulamiyorum. Ayrintili ulstrosanda da ayri ayri veriyorlarmış normalde ama son gittigimde hastaydim vermediler aklimada istemek gelmedi sadece bunu verdi

Eklentiler

• 20230123_172609.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 84
Bizde bebisimize bunu aldik baby home 946 single-to amortisörlu travel sistem . Bebegi sallamamasi önceliğimizdi ve soğuktan korunması bide Ankara ayazında üşütmesin bebişim internetten sipariş ettik kendimiz kurduk 3741 tl di paylas kazan yaptik n11 uygulasindan . Hediye olan puanimiz henuz gelmedi ay sonunda yuklencekmis . . Arabanin toplanması ve katlanması kolay geldi bize yer problemimiz olmadığı için katlamadan saklarız evde asansörlü olduğu için rahat kullanırım arabamizin bagajida buyük sıkıntı yaşamayacağımızi düşünmuyorum.

Tecrubeli anneler kabin tipi ve baston tpi kullaniyorlarmis ama onlarda cocugu üşütür die düşündüm yani bu daha kalin saglam geldi bana . Seyahat eden ve gezmeyi seven biri degilim . Babamizla ara sira gezelim yeter . Tek basima cok çıkip kullandacagimi sanmiyorum .

Eklentiler

• 20221228_164234.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 20221228_161037.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 20221228_160751.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 71
Cok guzel canim gule gule kullan. Benimde tercihim travel sistemden olucak gibi :) hosuma gidiyor cunku kaba durusunu bile seviyorum :) benimde yer problemim yok ayni asansorlu evimiz o yuzden bende alsam rahat kullanirim diye dusunuyorum :) baston tipinide bir bucuk yasindan sonra falan alirim diyorum o da kolay olsun diye ama bastan bende travel istiyorum :)

Valla benim kafamda o model, şu model yok görüp beğendiğimi alıyorum. Allah’ın izniyle sağlıcakla gelecekler inşallah içini ferah tutmaya çalış. Yavaştan sende başla hem bebekte hisseder mutlu olur
Baslicam canim 25. Haftadan sonra bende once kiyafetlerden sonra kaba esyalarina baslarim diyorum gun gelicek hepimiz burda dogurdum yazicaz insallah

Kızlar 21 haftalık oldum bugün çatı kemiklerim ağrıyor sizdede oluyormu böyle ağrı ayağa kalkınca daha fazla ağrıyor bebeğim kız ilk gebeligimde ağrı olmamıştı

Selamlar benim de bugün kontrolüm vardi. Riskli gebelikten dolayi iki haftada bir gidiyoruz. 24+2yiz herşey yolunda ama bebeğimin bacak boyu 22. Haftada yani ayrıntılı ultrasondan beri böyle bir açıklık var. Doktor genetik olabilir çok üstüne düşme dediyse de tüm gün modum kötü gezdim. Bu arada kilosu 660 gram haftasiyla uyumlu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…